Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benimde idrar tahliliyle çıkmadı canım başlangıç sürüntüyle belirlenmişti. Sonraki idrar kültürüyle

[QU
Maşallah siz 1.5 yıl olmadan vermişsiniz yine verirsiniz Kızım 4 yaşında benim bu yaz fit olabilmiştim daha yine bana tombul günler yine bana durmayan boğaz var
Eşim kilo sevmediği için hızlı vermeye çalıştım onun yuzundennn neyse bebisler sağlıklı olsunlar gerisi yine hallolur ❤

I

Bir kızım bir oğlum var , bir oğlum daha olacak inşallah. Cinsiyetler belli olmaya başlar yavaş yavaş :) Ben artık tecrübeden herhalde daha doktor söylemeden gördüm cinsiyeti

Canım benim idrar yolu iltihabı çıktı. Benimki idrar testinde belli oldu. Benim pek bi belirtim yoktu ama değerim baya yüksek çıkmış. Bi de hamilelikte baya sıkıntılı bişimiş tedavisi yapılmazsa. İhmal etme bence.

Arkadaşlar 12. Hafta başındayım kahvrengi su gibi akıntım oldu bi sıkıntı olur mu yaşaayan var mı ? Hafta sonu su an pzt doktora gidecektim zaten
Akıntı artarsa Bence bir acile görün sıkıntı görürlerse dr çağırıyorlar en kötü serum bağlar progesteran verirler

Cok susuyorum zaten susadikcada iciyorum ama bu havalarda suda icilmiyo

ılıktan ziyade hafif soğuk iç suyunu. yoksa gerçekten içilmiyor su, mide bulantısı yapıyor ki ben normalde çok içerim su, hamilelikte resmen tiksiniyorum

Selamlar herkese bizde dr gittik bugun %95 kiz dedi bacaklari acikti kipir kipirdi kuzum masallah ellerini emiyordu
Maşallah miniğe canım ben bebeğin sağda ya da olmasına taktım şu ara senin oğlanlar döllenme itibariyle sağda mıydı sol mı? Bu bebeğin hangi tarafta?

Kızlar 11 hafta hep bir göğüs ağrısı vardı iki gündür pat diye kesildi unutmuşum nasıl oluyordu 7 yıl gecmiş son aylar hep ağrıyordu hatırlıyorum da normal mi acaba

Ben de normalde de sütyen sevmem mecburiyetten takıyoruz hele şimdi tam bi eziyet. 85B den 90B ye çıktı dahada büyür mü?? Yarım atlet almayı düşünüyorum. Aslında ne alcağımı şaşırdım. Emzirme sütyenleri de rahat değil

Hoş geldin canım iki gün var aramızda benim sezaryen olacağı için doğum mayıs sonu inşallah

Benimde çok yoğun migren ağrılarım oluyordu ama hamilelikte azalıyor,çünkü sürekli uyku halim var paroll içebilirsin demişti,nane yağım var türk kahvesi içiyorum migrene iyi geliyor
Benım şuan bıle başım tutmuş vazıyet te parol içip uyuyunca hafıflıyo bnde parol bıle olsa alıştrmak istemyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…