Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Amin cnm şu 9 ay bian önce gecsede bebisleri alsak kucagimiza gerci ozamanda baska seyler cikacak anne olmak cok zor bi okadarda cok guzel
İNŞALLAH tek dileğim im sağlıkla kucağıma almak Allah hepımıze nasıp etsn sabırıszlık zor cinsyeti beklıyorm sabrsızım hemen bişeyler almak istyorm

Kızlar bugün trendyol indiriminden kaptım bebeğime aldığım ilk şey oldu biraz erken oldu ama napim

Eklentiler

• 29A0F593-8D39-4437-857E-C847A30BDA3C.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 55
Maşallah miniğe canım ben bebeğin sağda ya da olmasına taktım şu ara senin oğlanlar döllenme itibariyle sağda mıydı sol mı? Bu bebeğin hangi tarafta?
Cok sagol.Oglanlar sagdaydi kiz solda cnm.birde kalp atisi oglanlara gore daha hizliydi hep 160 ustuydu.

Kızlar bugün trendyol indiriminden kaptım bebeğime aldığım ilk şey oldu biraz erken oldu ama napim
Bende bunu ve sudacrem aldim. Sampuani kizıma aldim bitmezse bebislere de kullanırım e bebekten bez de aldım. 2. Bebekte eksikler bez sampuan tarzi oluyo dedikleri durumu yaşıyorum

Bende bunu ve sudacrem aldim. Sampuani kizıma aldim bitmezse bebislere de kullanırım e bebekten bez de aldım. 2. Bebekte eksikler bez sampuan tarzi oluyo dedikleri durumu yaşıyorum
Bez için ne önerirsiniz şimdiden almak istiyorum bende son anda daha çok masraf çıkar kesin benim ilk olucak insallah

Bez için ne önerirsiniz şimdiden almak istiyorum bende son anda daha çok masraf çıkar kesin benim ilk olucak insallah
Prima premium aldim ben. Suanda en uygun e bebek te 60 tl. 1 no ve 2 no 2şer paket aldim. 1 no dan cok stok yapmamak lazım. Hatta ben kizim da 2 no dan başlamıştım 3850 doğduğu için. Şimdilik 2 ve 3 no dan başlayabilirsiniz.

halsizlik bulantisi hala devam eden varmi benim gibi kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum hasta gibiyim resmenn

Benim de dün akşamdan beri var sağda. Bi arkadaş yazmıştı burada geçen haftalarda normal diye rahim büyüdüğü içinmiş kullandığı bir hamilelik uygulamasında yazıyordu.
Tesekkur ederimgittim dr dayanalimayacak kadar olursa zararli olabilir normal onun icin dedi

Ben pentinin penye yarim aletlerinden almıştım 4 yıl oldu hala da kullanıyorum
Biraz pahalı ama degiyor kesinlikle
Tek ekşisi uçları belli oluyor bazen

Cok sagol.Oglanlar sagdaydi kiz solda cnm.birde kalp atisi oglanlara gore daha hizliydi hep 160 ustuydu.
Çok sağol canım benim 3. hamileliğim hepsi de sağdaydı ilkinde kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum. İkincide sağlıkla oğluşum doğdu. Bu bebişimin daha cinsiyet bilmiyorum ama erkek olma ihtimali fazla galiba. Hayırla gelsin minikler

Sağda ya da solda olduğunu nasıl anlıyorsunuz. Ben mesela başta solda ağrı hissettim sonraki haftalar sağda ağrı hissettim
Ultrasondaki görüntüye göre söylüyosunuz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…