Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Sağda ya da solda olduğunu nasıl anlıyorsunuz. Ben mesela başta solda ağrı hissettim sonraki haftalar sağda ağrı hissettim
Ultrasondaki görüntüye göre söylüyosunuz sanırım
Yok canım ultrason görüntüsüne göre değil yumurtam sağdaydı benim döllenince de sağ tarafıma yerleşmiş ki hep orda bir batma hissediyorum ilk öğrendiğimden beri. Sağ kasığımda hafif bir şişlik bile oluştu büyüyor yavru kuşum.

Bir kızım bir oğlum var , bir oğlum daha olacak inşallah. Cinsiyetler belli olmaya başlar yavaş yavaş :) Ben artık tecrübeden herhalde daha doktor söylemeden gördüm cinsiyeti
Mrb acaba 14 . Haftada görülen cinsiyet değişmez değil mi yada doktor yanılır mı bize de erkek dedi 14 3 de

Benim ilk ögrendiğimden beri sol tarafımda batma agrı vardı şişme şimdi bile öyle bebegimin cinsiyeti erkek

çocuk bezi belki bebeğinin poposuna iyi gelmez,biraz risk değil mi şimdiden almak? Tabiki senin kararın ama bu konuyu biraz bebelerin popoları belirliyor sanki
Doğruu stok yapmicam ki napalım o zaman popolarının kararına saygı duyarız buradan değiş tokuş yaparız kızlar primayı beğenmedi bizimki elinde molfix olan varsa değişelim

1 no pakette kaç adet var sen kaçını kullandın. İkinci el sitelerde anneler böyle bedeni küçülen elinde kalan bezleri satıyorlar onlardan alabilirim.
Ben kutu almıştım 3 poşet çıkıyordu sanırım 100 lü idi.bebeğim 3 kilo ydu,1 paketi kaldı biraz daha kilolu doğarsa 2 no anca oluyor zaten primanın kalıbı küçük

[/QUOTE Amin cnm belirtilerde bende farkli oldu bunda .sendede ayni belirtiler varsa buda erkek olsbilir saglikla grlsin yavrun.[/QUOTE]

İlk doğduğunda prima premium care en güzeli oluyor, bezin dolup dolmadığını belli eden bir göstergesi var o sayede beslenip beslenmediğini de takip edebiliyorsunuz. İlk günlerde günlük dolu bez sayısına önem veriyor çocuk doktorları.

Su an trendyolda 2 numara 88li paket 65 tl fiyati uygun mu sizce daha önce almadigim icin bilmiyorumda önerinize guvenerek almayi dusunuyorum

Su an trendyolda 2 numara 88li paket 65 tl fiyati uygun mu sizce daha önce almadigim icin bilmiyorumda önerinize guvenerek almayi dusunuyorum
Vallahi bez piyasasını bilmiyorum şu an kızım 1.5 yıldır bez kullanmıyor ne desem yalan olur. Şubatta ebebek indirimi de oluyor o zamanda alınabilir aslında trendyol da indirim yok şu an. Favorimdeki bir kaç ürün geçen hafta daha ucuzdu.

Hadi ya bnde kandim gercekten dusuk fiyat saniyorum

Pko var mi sizde

Saat 10 da yatıp 3 te kalkan ve uyuyamayan oldu mu bu haftalarda çok sinir oluyorum ya ilk haftalar tuvalete gidecek diye uyuyamazdım şimdi ise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…