Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Gunaydin uyku tutmadi bez konusunda sunu soyliyim prima premium beyaz paket 3 e kadar guzel sonra 4 yesil pakete geciyorum ben.simdi beyaz paketi duzeltilermi bilmiyorum.

bayan biraz güzel şeylerden bahsedelim benm gibi bebeğine nini dinleten varmi dha dış dünyayı tam duyamıyor 2 hafta sonra onuda duyacak ama genede ona birsyler dinletmek beni rahatlatıyor mutlu olurum içime huzur doğuyor

Trend yol da indirim var diyorlar ama indirim yok diğer sitelere de baktım durum aynı bende duru granül bebek deterjanı alacaktım çocuklara aynı fiyat güya indirim diyor

Gunaydin uyku tutmadi bez konusunda sunu soyliyim prima premium beyaz paket 3 e kadar guzel sonra 4 yesil pakete geciyorum ben.simdi beyaz paketi duzeltilermi bilmiyorum.
Instagramda bi hesaptan bez incelemelerini takip etmiştim içerik olarak ve prima da krem ve alkol olduğu yazdığı için içlerinde en temiz güvenilir sleepy olduğu için onu kullanmaya başlamıştım hala kullanıyoruz bizim aylık zaten 200 tl bez masrafımız var ikizlerden dolayı ekstra şuan bez almayı düşünmüyorum biraz daha ilerleyince kilo durumuna göre almayı dusunuyorum

Mrb acaba 14 . Haftada görülen cinsiyet değişmez değil mi yada doktor yanılır mı bize de erkek dedi 14 3 de

arkadasima 14.haftada erkek dediler
kız bebekmis oysaki
bana ilk gebeligimde 14 te kiz dediler değişmedi.
sanırım erkekte yanılma payı var.
kız da daha düşük..

Benim ilk ögrendiğimden beri sol tarafımda batma agrı vardı şişme şimdi bile öyle bebegimin cinsiyeti erkek
Bu sağ sol meselesi doğru değil o zaman canım benim üçü de sağdaydı. Birini cinsiyet öğrenmeden kaybettim. Rabbim oğlumu nasip etti. Bakalım bunun cinsiyeti ne olacak.

[/QUOTE
Amin cnm belirtilerde bende farkli oldu bunda .sendede ayni belirtiler varsa buda erkek olsbilir saglikla grlsin yavrun.
[/QUOTE]
Bunda bulantı ve bel ağrısı daha fazla belim tutulup kalıyor ama gene aynı şeylerden tiksindim. Diğer belirtiler aynı bu sefer beslenme çok kötü temel besinim peynir ekmek ve ekşi meyveler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…