Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Arkadaşlar bişey sorcm. 21 hafta 5 günlüğüz. Az önce ayrıntılı ultrasondan çıktık. Her şey normal çıktı .Yalnız burun kemiğinde yarım milim kısalık var dedi .amniyosentezdi galiba onu istemediğimizden bahsettim .Nıfty testi diye bi şeyden bahsetti .Yüzde doksan dokuz doğruluk oranı var dedi .Arkadaşlar benim durumda olan var mı. Burun kemiğinde kısalık down riskini on kat arttırıyor dedi .Ne yapayım bilemedim

Genetiklede alakası vardır,benimde burnum küçük bazı bebekler düğme gibi burunla doğuyor,2 li testiniz iyise çokta endişelenmeyin bence

Genetiklede alakası vardır,benimde burnum küçük bazı bebekler düğme gibi burunla doğuyor,2 li testiniz iyise çokta endişelenmeyin bence
Sağ olun.InsaAllah dediginiz gibidir .Ikili testim dörtlü testim iyi çıktı. Ama down sendromunun en önemli iki belirtisi ense kalınlığıyla burun kemigi dedi. Moralimiz çok bozuldu. Nıfty testini yaptırcm galiba.Onda yüzde bir yanılma payı var .Amniyosentez yüzde yüz dedi onu da yaptiramam

Kızlar ben bebişin hareketlerini çok net hissediyorum hiç durmuyo sanki eşim acaba nezaman elini koyup hisseder hergun hevesleniyo ama hissedemiyo
Canim benim 23 hafta oldu şu an. Son 1 hafta-10 gündür artık eşim de hissedebiliyor :) muhtemelen senin de bir haftaya kadar elini koyunca hissedebilir diye düşünüyorum

Ayyyyy tartılmak için doğru bi saat değil ama biraz önce tartılmak gübi Bir hata yaptım +5 kilo gördüm. Hadi +1 i akşam diye Saysan 4 kilo almışım ama son 2 kilosu 2 haftada geldi vitaminlerden mi acaba abarttım tabi yemeği de oda var ama ayyyy napsam napsam

Normal canım normal bugün bana doktorum doğumda normal kilondan 10 kg fazla olursun dedi. Nasıl yani dedim suyu kan hacmi göğüs hassasiyeti plesanta vs hepsi 10 kg dedi

Kızlar selam benim bebekte böbrek genişlemesi çıktı,önemli bir şey değil ama takip edilmesi gerekiyor,ayrintiliya girdiğim halde tekrar bir perinatologa yönlendirdi doktor. Var mı bunu yaşayan?
Benim ilk gebeliğimde vardı canım. Her dr kontrolünde ölçüm yapıldı. Bi max sınırı var geçmemesi gereken ama hatırlamıyorum şuan. Doğum olunca hemen ultrason yapıldı ve doğumdan bikaç hafta sonra tekrar ultrason yapıldı. Bir sorun olmadı çok şükür ama biz önlem olarak 11 günlükken sünnet ettirmiştik. Dr vize bu sorunun genellikle erkek bebeklerde olduğunu erkeklerin idrarlarını tuttuklarını söylemişti

Toplamda 5 kg ise fena değil bence. Ben 7kiloyu gördüm

Diğer testlerdede burun ve ense ölçümünü yapıyolar ve sonuçta güzel,tekrar burnuna bakılır,bazı dr.larda istemek için istiyor sanki miniktir burnu kuzunun Rabbim sağlıkla kavuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…