Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar benim gibi azcik yol yürüdüğünde kalçası beli ağrıdan kopan varmı tek taraflı bir kalça ağrısı oluyo sanki odunla vurmuşlar.previadan mi kaynaklı acaba diye düşünüyorum
Banada kramp gibi griyo bel bacak arası magnezyum a başlaďim

Diğer testlerdede burun ve ense ölçümünü yapıyolar ve sonuçta güzel,tekrar burnuna bakılır,bazı dr.larda istemek için istiyor sanki miniktir burnu kuzunun Rabbim sağlıkla kavuştursun
Amin.Çok sağ ol güzel dileklerin için Allah razı olsun

Kuzular 21 haftalığım bugün Dr kontrolüm vardı bir ayda tam 5 kilo almışım ama hiç öyle hissetmiyorum sadece karnım çıktı bide göğüslerim sanki büyüdü ama 5 kilo nedir 64 le hamile kaldım 70 kiloyum sizde durumlar ne kızlar birde ben kan ilacı kullanmıyorum doktor bişey demedi siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz

Yastığının altına katlayarak hırka koyuyorum. Yastık dik olursa yanmıyor benim
Evet Bazen iyi geliyor bnada amaa işte kusmadan rahat ettirmiyorr greyfurt yemiş gibiyim hergunnn
Yaa demek ki bünyeden bünyeye göre değişiyor çünkü bende de süt tam tersi yanma yapıyor. Belki doktor gebelikte kullanılabilecek bir mide koruyucu vs tavsiye eder. Yanma cidden hayat kalitesini çok etkiliyor
Evet en iyisi doktora danışmak ama tatile çıkmış oda bugun aradim ulasamadim. Allah sabr versin artık bnaaa

Benimde ara ara mide yanmam oluyora az bisi yedigimde geciyor ama aksam yemek istemiyorum bisi.
Bugunde 7 de kapattim yeme isini.
Malesef bende almayip almayip birden almaya basladim +6kiloyla ilerliyorum.
Dikkatde ediyorum
Anlamadim gitti.
Ama goruntude pek kilo almis sayilmam bacaklarim kollarim falan hala ince.
Diyetisyenlemi ilerlemek lazim bilemiyorum.
Dusunmeye basladim diyetisyen isini
En azindan su 3 ay kontrollu giderdim.

Tatlım 0-3 ay mi alıyorsun bende başlayacağım ama herkes 0-3 ayı az al 3-6 al diyor Allahım sağlıkla kullanmayı nasip etsin
3-6 alirsaniz kisa kollu falan mi alacaksiniz peki?
Benimde aklimi bu karistiriyor tam yaza denk geliyor cunku o aylar

Bende ilk 3 ay hic almadim
son 2,5 ayda toplam 6 kilo aldim.
Hizli aldim doktorda uyardi.
Ama inanin az yiyorum.
Oglen yemek yemiyorum mesela kuruyemis, meyve, yogurt bu gibi seylerle gecistiriyorum.
aksamda oyle 3 tabak falan asla yemiyorum.
Yani zaten normalde de yiyen biri degilim.
Tatliyida azalttim tadimlik yiyorum.
Bende anlayamadim 66 kiloyum bende suan 60la baslamistim.

Mrb allahın izniyle alişverişimizi yapmiş bulunmaktayim önemli olanlari hastane cikislari battaniye corap citcitli badi kisaca kiyafet olan bölümü bitirdim bebek magazalarindan hep kendim secerek aldim Alinacaklar bitmiyor ama cok yoruldum geri kalanlarida en kisa zamanda tamamlayip bitirmek istiyorum allahin izniyle

Kızlar merhaba, bugün kontrolüm vardı biraz moralim bozuldu. Minik kızım 24+5 haftalık ve 580 gr doktorum çok geriden geliyor dedi. Böyle olup da sonradan normale dönem oldu mu? Tavsiyeleriniz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…