- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
Şahsen ben önce bir çıldırıyorum. Sağa sola sarıyorum. Sonra durumu anlayıp geçmesini bekliyorum
Edemiyoruzyani ben şahsım adına bitene kadar ağlıyorum sonra yoruluyorum zaten bitiyo normale dönüyorum yavaş yavaş
Uyudum geçtiAğlayarak
Ne çok belirti varmış ben şokVucudundaki tüylerin uzamasi yavasladı mı?Saçlar canlandı mı yoksa cabuk elektriklenip sönük mü duruyor kepek falan sorunu oldu mu?Sabah ilk idrarın rengi turuncumsu mu yoksa limonata gibi acik mi
Yok canım şekil anomalisi yoktu boyut olarak küçük demişti.Canım rahim küçüklüğü derken şekil anormali mi yani? Benim de rahim filminde şekli bozuktu da ondan soruyorum
Ayyy yoookkk istemem o zaman sürprizi bozulmasınKese görüntüsüne göre yaptığım tahminler hiç şaşmadı şimdiye kadar. İstersen bana kesenin fotosunu at sürprizi bozayım
Ağlıyorum hemen geçiyor zaten uzun sürmüyor. Ama o an ağlamazsam o duygudan kurtulamıyorum.Hamilelikte durduk yere gelen iç sıkıntısı ve ağlama isteğiyle nasıl baş ediyorsunuz
Biraz soğuk sütle bi de ayvaylaPeki mide yanmasıyla nasıl baş ediyoruz
Ben görmüştüm önceden bu sitede böyle bir konu.Kızlar merhaba, bugün kontrolüm vardı biraz moralim bozuldu. Minik kızım 24+5 haftalık ve 580 grdoktorum çok geriden geliyor dedi. Böyle olup da sonradan normale dönem oldu mu? Tavsiyeleriniz nedir?
Canım uygulamadan baktım da normal diyor bak için rahatlasınKızlar merhaba, bugün kontrolüm vardı biraz moralim bozuldu. Minik kızım 24+5 haftalık ve 580 grdoktorum çok geriden geliyor dedi. Böyle olup da sonradan normale dönem oldu mu? Tavsiyeleriniz nedir?
Ay uykusuzken hepten delleniyor insan. Dellenme ikonu aradım. BulamadımUyudum geçtiderdim uykusuzlukmuş.
Banada kramp gibi griyo bel bacak arası magnezyum a başlaďim
[
Geçmiş olsun arkadasım bol çay çorba sıvı tuketin ve vucudunuzu sıcak tutun insallah cabuk toparlarsınızHerkese selamlarhastaliklar bitsin ma aile kiriliyoruz.herkese sifalar diliyorum
Canım benim ki 25 haftalık sayılıyor amaCanım uygulamadan baktım da normal diyor bak için rahatlasın
sağol cnm teşekkürler .Geçmiş olsun arkadasım bol çay çorba sıvı tuketin ve vucudunuzu sıcak tutun insallah cabuk toparlarsınız
Bence çok geriden geliyormuş gibi bir ağırlık değil o yüzden moralinizi bozmayın. Bebeğe kilo aldıran belli başlı besinler var, yumurta, muz, kabak çekirdeği, ceviz, yoğurt benim bildiklerim. Bunlarla desteklerseniz toparlayacaktır.Kızlar merhaba, bugün kontrolüm vardı biraz moralim bozuldu. Minik kızım 24+5 haftalık ve 580 grdoktorum çok geriden geliyor dedi. Böyle olup da sonradan normale dönem oldu mu? Tavsiyeleriniz nedir?
Inşallah çok çok teşekkür ederimBence çok geriden geliyormuş gibi bir ağırlık değil o yüzden moralinizi bozmayın. Bebeğe kilo aldıran belli başlı besinler var, yumurta, muz, kabak çekirdeği, ceviz, yoğurt benim bildiklerim. Bunlarla desteklerseniz toparlayacaktır.
550 Gr diyor ona da canım. Bence çok eksik değil. Benimki de 17. Haftada 175 Gr idi kilosu azdı. Ama ben kilo almamıştım hatta vermiştim doktorum 3 gün kırmızı et 1 gün balık kalan gün bakliyat ev yemeği yiyeceksin dedi. Her gün ya 1 kase yoğurt yiyeceksin ya 1 bardak süt içeceksin dedi bebeğim topladı benim şimdi 21. Hafta 305 Gr idi.Canım benim ki 25 haftalık sayılıyor amailgine çok teşekkür ederim
Beslenmene dikkat ediyor musun istahın nasil ara öğün yiyor musun bunları yapmaya çalış meyve ve yogurt tuket 1 porsiyon mutlaka. Cay açık tuketebilirsin ama turk kahvesi veya kahve iciyorsan bırak. Bir de kuruyemis ozellikle ay cekirdegi iyi kilo aldiriyor kucuk paket her gun yiyebilirsin miden bulanmiyorsa. Butun bunların disinda genetik yatkınlık en onemlisi esin ve senin fizik yapiniz ufaksa bebis de muhtemelen oyle olacaktirKızlar merhaba, bugün kontrolüm vardı biraz moralim bozuldu. Minik kızım 24+5 haftalık ve 580 grdoktorum çok geriden geliyor dedi. Böyle olup da sonradan normale dönem oldu mu? Tavsiyeleriniz nedir?
Çok şükür canım sevindim senin adına550 Gr diyor ona da canım. Bence çok eksik değil. Benimki de 17. Haftada 175 Gr idi kilosu azdı. Ama ben kilo almamıştım hatta vermiştim doktorum 3 gün kırmızı et 1 gün balık kalan gün bakliyat ev yemeği yiyeceksin dedi. Her gün ya 1 kase yoğurt yiyeceksin ya 1 bardak süt içeceksin dedi bebeğim topladı benim şimdi 21. Hafta 305 Gr idi.
Sac ve idrara göre kızNe çok belirti varmış ben şoktüylerin uzaması vücutta aynı gibi saçlarım bi çirkinleşti kepek sorunum olmadı ama sönükleşti. Saçlarımın uzaması arttı sanki. İlk idrar rengim turuncu. Şimdi alalım bakalım yorumları
Yok canım şekil anomalisi yoktu boyut olarak küçük demişti.
Ayyy yoookkk istemem o zaman sürprizi bozulmasın
Canım ediyorum, ara öğün de yiyorum ama yumurta ve yoğurt midemi çok bulandırıyor tüketmiyorum çok. Çayım çok açık kahvem hiç yok. Eşim çok uzun ben de normal sayılırım inşallah artar da normale döner minik hanımefendiBeslenmene dikkat ediyor musun istahın nasil ara öğün yiyor musun bunları yapmaya çalış meyve ve yogurt tuket 1 porsiyon mutlaka. Cay açık tuketebilirsin ama turk kahvesi veya kahve iciyorsan bırak. Bir de kuruyemis ozellikle ay cekirdegi iyi kilo aldiriyor kucuk paket her gun yiyebilirsin miden bulanmiyorsa. Butun bunların disinda genetik yatkınlık en onemlisi esin ve senin fizik yapiniz ufaksa bebis de muhtemelen oyle olacaktir
Kiz benimki 19 haftalikken 305 grmdi. Benimkide tombis mi olcak ne550 Gr diyor ona da canım. Bence çok eksik değil. Benimki de 17. Haftada 175 Gr idi kilosu azdı. Ama ben kilo almamıştım hatta vermiştim doktorum 3 gün kırmızı et 1 gün balık kalan gün bakliyat ev yemeği yiyeceksin dedi. Her gün ya 1 kase yoğurt yiyeceksin ya 1 bardak süt içeceksin dedi bebeğim topladı benim şimdi 21. Hafta 305 Gr idi.
Hic üzülme canım benim kizimda oyleydi 3050 kg dogduydu. Çokta saglikliydi.Canım ediyorum, ara öğün de yiyorum ama yumurta ve yoğurt midemi çok bulandırıyor tüketmiyorum çok. Çayım çok açık kahvem hiç yok. Eşim çok uzun ben de normal sayılırım inşallah artar da normale döner minik hanımefendiilgine çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?