2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bende bilemedm ki kuzm Nisan kıvamlı olur diye biliyorum
Sen bol yürü evin içinde sguat yap hareket et bence devamı gelir bekle bakalım
Bence de gelecek bunun devamı. Merdiven falan çıkayım bari
Bende bu gün yaptm temizliğimi benimkide gelsin
Günümüz de yakinmis hadi gel doguralim bugün

Fotoğrafını dr una atma şansın yok mu canım benim bildiğim nişan böyle değil daha kıvamlı yada partiküllü ama inşallah yanılıyorumdur ve nişanın gelmiştir darısı bana
Aticam canım biraz daha vakit geçsin diye bekliyorum. İnşallah
Napiyim canım bekliyorum. 9 falan olsun saat, doktoru aricam bakalım.

Aticam canım biraz daha vakit geçsin diye bekliyorum. İnşallah

Napiyim canım bekliyorum. 9 falan olsun saat, doktoru aricam bakalım.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım benimde bugün kontrol günü dr hasta olmus şu virüsten ne yapıcam bilmiyorum

Ya maşallah ne güzel doğurmuşsun canm hayırla sağlıkla büyüt bebeğini

Kız sayende hayatımda ilk defa nişan yada su görmüş oluyorum, artık hangisiyse şmdi bu nedir biri açıklığa kavuştursun bende bileym

Doktor su olabilir dedi sanırım bugün gidicem kızlar bakalım.
Bence su ve nişan ikisi bi arada geldi su şmdilk azcık geldi ama akşama doğru birden gelcek gibi
Hadi hayırlısı olsun canm Rabbim sağlıklı kolay doğum nasip etsinn bu şey geldikten snra bebeğin hareketleri nasıl

Canım bu nişan değil suyun geliyo yavaş yavaş önce böyle pembemsi oluyo benimde ilk dogumumda nisan hiç görmedim bile direk bu şekild e suyum geldi pembe aynen böyleydi sonra birden boşalmıştı suyum o renksiz şeffaftı.. Bu renk sudan bi kaç saat sonra da sancim başlamıştı yani ben nişan görmeden suyu gelenlerdenim ve aynı bu şekildeydi hadi hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…