2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar hareketleri neden azaldı acaba ya? Yiyorum kendimi resmen. Kahvaltıdan sonra gidicez beni rahatlatın biraz. Doğum yaklaşınca artar mı azalır mı niye böyle yaptı bu çocuk
Canım iki gün önce bende hareket ermiyor diye endişe edip gitmiştim doktor uyuyor demişti stres yapma kasılmalar yormuştur belki onu

Reactions: Kuf
Kızlar hareketleri neden azaldı acaba ya? Yiyorum kendimi resmen. Kahvaltıdan sonra gidicez beni rahatlatın biraz. Doğum yaklaşınca artar mı azalır mı niye böyle yaptı bu çocuk
Canım hiç sıkıntı yapma.dogum yaklaşınca daha az hareket hissedersin yani hiç yok diyosan bebeğinin sevdiği bisey ye mesela ben portakal yedigimde ucan tekmeler atar varsa böyle belli bi sevdiği şey ye ve takip et ki zaten gidecekmişsin doktora ama hazırlıklı git çantanı bavulunu al ❤

Reactions: Kuf
Bende korkuyorum her iki doğumdan da canım,bir an önce zaman gelse doğursak ya sancısı ağrısı acısı bir an önce geçse bu konuda benimde sinirlerim bozuk
Evet bende korkuyorum valla ama öyle ya da böyle cıkacak içimizden artık ne kadar rahat olursak o kadar kolay olur
Gözün aydın canım analı babalı büyütün inşallah tebrik ederim
Abowww kız doğuruyon sen valla Ay ben heycanlandım bu arada bebek doğum anında hareketleri azalıyormuş kanala girdiği için stres yapma. Sakince git hastaneye stres olma inşallah sağ salim kucagına alacaksın canım benim

Canım eğer gelen suyun ise zaten su azalınca bebek hareletlerinin azalmasıda normalmiş okuduğum kadarıyla. Endişelenme. Belki o da doğuma enerji topluyordur.

Kızlar hepinizden Allah razı olsun Okudukça rahatladım ya iyi ki varsınız cidden. Şimdi yoldayız. Sanırım biraz daha geldi suyum. Depend giymistim Allah'tan. Ay eşim ağladı iyi mi kiyamam heyecanları herhalde. Dua edin bana bir avazda sağlıkla dogurayim diye seviyoreee hepiniziii

Biz bile heyecanlandık kız hadi güzel haberlerle

Gözun aydin Allah Anali Babali buyutsun acilman az olmus normalmi sezeryanmi oldu nasil hissediyorsun kendini hastane ortami nasil?

Oy hadi hayırla sağlıkla bir avazda doğurda güzel haberlerini ver inşallah Bizde burda havalara uçalım

Hayirli haberlerini bekliyoruz,Bir avazda dogurursun insallah,Rabbim yardimcin olsun saglikla al kucagina bebegini

Ayy bir actim mesajini gördüm noldu bluppppp dogum sanci mi var ayy hadi hayirlisi

Benimde kızım dünyaya geldi
Slm herkese bebeğim bugün dünyaya geldi 2700 gr gayet sağlıklıyız çok şükür sadece sütüm gelmedi daha ama emme refleksi iyi darısı sizlere inşalalh depend çok işe yarıyor

gözünüz aydın arkadaşlar. saglikla sihhatle büyütün kuzularınızi insallah.

bir avazda sağlıkla gelsin insallah minigin canim. Allah yardımcın olsun.

doğumdan sonra doğuma gidiyorum diyen herkesin haberine gözleri dolan bir ben miyim acaba?

Hadi 1 avazda doğurda gel bebek koksun buralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…