2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Jadesi den haber yok dimi hala

Yok canım bende ona bakıyorum ama göremedim henüz.

Oyyy çok tatlı bunlar yaa. Allah ım bilsem yapmayı bütün evi doldururdum bu oyuncaklarla. Rabbim ablana da en kısa zamanda nasip etsin. İnşallah kendi çocuğu içinde yaşatsın aynı hevesleri

Amin canım ne güzel dua ettin öyle bende cok beğeniyorum ama benim böyle becerilerim yok
Valla bu gün anlaşma günümüzdü anlaşmaya uymadı hanımefemdi
Evet sen anlaşmayı yenile baska bi güne tarih al sonucta prensipte anlaşmışssınız kanala girmiş minik kuş

Ayy çok minnoşlar Allah ona da tez zamanda hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah canımcım

Soldaki ayni bizim agacsizkoalaa

Nasıl güzel olmuşlar öyle güle güle kullansın kuzun , rabbim ablana en güzel zamanda , sağlıkla bir bebek kucağına almayı nasip etsin .kimsenin çocuğunda gözünü koymasın , yanında tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın Cherrygum

Gogus kremi al cnm lazim olur pisik kremi surme cinko falan var onlarda zarari olabilir.fito krem mi neydi.hastanede dr da yaziyor recete ile tam adi aklima gelmedi.evdede tahinin ustunde biriken.yagdan surebilirsin.kacinilmaz son illaki bebek.damak.yapana kadar acı oluyor

Ayy çok minnoşlar Allah ona da tez zamanda hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah canımcım
Canım koalacım amin
Evet koala ördü ablam haha kızım koala teyzesiyle oynar
Ay bu nasıl güzel bir duadır arkadaşım çok teşekkür ederimmm amin çok amin kimseyi kolları boş bırakmasın
Benim simdide oluyor adet agrisi gibi geciyor ama.
Valla az önce tuvalette adet oldum sandım şaka gibi bekledim gelecek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…