Jadesi den haber yok dimi hala
Kızlar teyzesi kızıma örmüş bir de çıngırak yapıcakmışbunları ören küçük ablam bir de büyüğü var onun yeni çocugu oldu, bende hamileyim. Bunları ören ablamda çok istiyor bebek onun içinde dua edermisiniz Allah onada hayırlısıyla çok bekletmeden bir bebek versin bana çok destek oldu bu süreçte neler aldı hazırladı çok hevesli Allah isteyen herkese versin
Valla bu gün anlaşma günümüzdü anlaşmaya uymadı hanımefemdiKız seninkinin gelesi yok
Valla 2 gündür squat yaptım ara ara belkide o işe yaradıNe yaptinda girdi bizede yol goster
Amin canım ne güzel dua ettin öyleYok canım bende ona bakıyorum ama göremedim henüz.
Oyyy çok tatlı bunlar yaa. Allah ım bilsem yapmayı bütün evi doldururdum bu oyuncaklarla. Rabbim ablana da en kısa zamanda nasip etsin. İnşallah kendi çocuğu içinde yaşatsın aynı hevesleri
Evet sen anlaşmayı yenile baska bi güne tarih al sonucta prensipte anlaşmışssınız kanala girmiş minik kuşValla bu gün anlaşma günümüzdü anlaşmaya uymadı hanımefemdi
Ayy çok minnoşlarKızlar teyzesi kızıma örmüş bir de çıngırak yapıcakmışbunları ören küçük ablam bir de büyüğü var onun yeni çocugu oldu, bende hamileyim. Bunları ören ablamda çok istiyor bebek onun içinde dua edermisiniz Allah onada hayırlısıyla çok bekletmeden bir bebek versin bana çok destek oldu bu süreçte neler aldı hazırladı çok hevesli Allah isteyen herkese versin
Soldaki ayni bizimKızlar teyzesi kızıma örmüş bir de çıngırak yapıcakmışbunları ören küçük ablam bir de büyüğü var onun yeni çocugu oldu, bende hamileyim. Bunları ören ablamda çok istiyor bebek onun içinde dua edermisiniz Allah onada hayırlısıyla çok bekletmeden bir bebek versin bana çok destek oldu bu süreçte neler aldı hazırladı çok hevesli Allah isteyen herkese versin
Geçer canım bence.. Bu ara yediklerine de dikkat et. Yağlı falan tüketme..Sonlara doğru yaklaşıyoruz diye sevinirken tekrar başa mı dönüyoruz diye korktum böýle devam etmez inş.
Rahim sertleşiyor, kasılıyor,başlarda hafif başlıyor ,adet ağrısı gibi de his oluyor, stres yapma mutlaka anlarsınKasılma neye benziyor adet ağrısınamı rahminmi kasılıyor
Sağ kasığımda batma oldu oturdumBu kadar çabaya gelsin artık
Gogus kremi al cnm lazim olur pisik kremi surme cinko falan var onlarda zarari olabilir.fito krem mi neydi.hastanede dr da yaziyor recete ile tam adi aklima gelmedi.evdede tahinin ustunde biriken.yagdan surebilirsin.kacinilmaz son illaki bebek.damak.yapana kadar acı oluyorEn korktuğumZaten benim şu anda bile meme uçlarım çok acıyor dokununca, emince kesin yara olacak ve acıdan nasıl dururum bilemiyorum. Göğüs kremi de almadım ben.. Sudocrem var pişik için almıştım, sanırım o da kullanılabiliyormuş meme için..
Hadi insallah dogum yakindr canimValla 2 gündür squat yaptım ara ara belkide o işe yaradıartk girsin bi zahmet 39 haftalık hanım
Benim simdide oluyor adet agrisi gibi geciyor ama.Kızlar belim cok agrıyor adet sancısı çeker gibiyim normal mi bu haftalarda?
250 üstümüHadi insallah dogum yakindr canimben o kdr squat yapiyorum gunde 250 ustu hem yuruyus hem merdiven cikiyorum ama tik yok carsambaya kdr kendi gelsin istiyorum
Canım koalacım aminAyy çok minnoşlarAllah ona da tez zamanda hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah canımcım
Evet koala ördü ablam
Ay bu nasıl güzel bir duadır arkadaşım çok teşekkür ederimmmNasıl güzel olmuşlar öyle güle güle kullansın kuzun , rabbim ablana en güzel zamanda , sağlıkla bir bebek kucağına almayı nasip etsin .kimsenin çocuğunda gözünü koymasın , yanında tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasınCherrygum
Valla az önce tuvalette adet oldum sandım şaka gibi bekledim gelecek diyeBenim simdide oluyor adet agrisi gibi geciyor ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?