- 28 Haziran 2014
- 709
- 1.933
- 313
Kızlar benim beybi elini çok emiyor ya alışkanlık haline gelir mi?
Bir videoda izlemiştim youtube da, bebekler bu aylarda yumruklarını ağzına götütürmüş.. Benimki önceden yapmazdı yeni yeni böyle yapıyor. Ellerini tanımaya çalışıyorlarmış. Sonra da başka nesneleri ağzına götürecekmiş miniklerimiz hazırlıklı olalımBenimki de başladı benim çok hoşuma gidiyor görüntü, ama emzik almayıp elini emdiği için sinirleniyorum orası ayrı
Bizim de gündüz uykularımız neredeyse hiç yok. Gece aynı ilk uyku üç ya da 4 saat ondan sonra kısa kısa uykular. Gece uykuları yine biraz daha iyi olduğu için gündüzü takmayayım diyorum ama hiç uyumayınca gündüz de çok zor oluyor hiçbir işimi yapamıyorum. Aslında ablasının yaşı büyük çok ilgileniyor ama bebeğim bu aralar huy değiştirdi kimseyle uzun durmuyor. Oyun halısı ve yatağın üstündeki dönence bu aralar kurtarıcım ama onar yirmişer dakika. Her molada ya çamaşır atıyorum ya yemek yapıyorum. O yüzden gece uykusuna geçtiğinde gözümden uyku aktığı halde en azından 1 saat oturmaya çalışıyorum kendi başıma geçirebileceğim bir vaktim olması içinKızlar son durum nedir sizlerde uyuyabiliyor musunuzBenim kızım ilk gece uykusuna yattığında 3-4 saat uyuyor sonra hep kıpır kıpır kıvranıyor sabaha kadar yanıma koluma alıp yatırıyorum. Gündüz desen 15-20 dk bölük bölüm uykular. Şanslı günümüzdeysek kendi kendine bi 2-3 saat uyuyor. Bi tek ben mi bu durumdayım ya çok sıkıldım artık. Gaz geçince uykuda düzelir mi 5-10 dk uykularla saf gibi geziyorum etrafta. İlk zamanki gibi değil ilerleme var evet. Kendi kendine gaz çıkaryıyor. Eskiden sürekli ağlardı şimdi yatıp kendi kendine duruyor bazen. 8-9 ay 1 yıl süren varmış çok korkuyorum valla ya. Zaten ek gıdaya geçince de bi kabızlık dönemi oluyormuş. Bide diş sıkıntısı başlayacak malum.
oof içime fenalık bastı çok negatifim bugün
Banyodan önce karbonat ve zeytinyağı karışımını sürüp beklettim 2 kez tarakla tersine taradım geçti konaklar. Hindistan cevizi yağı varsa o da oluyorKızlar kafadaki konak için öneriniz var mı? Kaşlarda da var biraz.. Aslında sadece yukanınca pul pul kalkıyor. Normalde görünmüyorlar.
kulaklar arasi birsey goremedim ama kafanin arkqsi yamuk kaldi..sanirim degismeyecekdenemedim canim.bakar soylerim.
Kalça ultrasonu için aldım ben canım. Hemen gider hallederiz ertesi gün diyordum 1 hafta sonraya verdiler randevuyu. Yarım saat öncesi için de çocuk doktoruna randevu oluşturdular.2 ay kontrolüne gidenler kalça ultrasonu ve göz için önceden randevu alıyormusunuz yoksa muayeneden sonra doktor mu sevk ediyor
Daha tam oturmadığı için geceleri veriyordum ağlama krizine girip uykusu açılmasın diye ama 2 gündür gündüzleri de vermek zorunda kalıyorum. Memeyi asla almıyor eskiden en azından kandırıp veriyorum şimdi hiç eskisi gibi değil böyle sanki dikkati dağınık gibi biberonu bile ağlayarak alıyor oyun oynayarak içiriyorumCanim reddi aşmışken neden biberon veriyorsun elbet acikir emer mi acaba ah bu minikler bizi parmağında oynatıyor
Bizde de var canım sabahları iyi emiyor ama öğlen 3 ten sonra bişey oluyor bebeğe kolik sancısı gibi 9 a kadar oyunlarla doyuruyorum karnını. Ablam demişti 3. Ayda meme reddi olabilir diye. Gözleri iyice görmeye başladığı için etrafa bakma isteği ve yorgunluk sebep oluyormuş buna. İnşallah sıkıntısız atlatırız bu dönemi de inşallah
Ya bende aynı durumdayım 11 gibi emiyor 12 12 gibi uyuyor en fazla 4 4,5 saat açlığa dayanıyor uyuduktan sonra bir saat bende kendi kendime bişeyler yapmaya çalışıyorum e geri kalıyor 2 saat uyku sonrada yatınca başlıyor ıkınmaya sabaha kadar öyle uyuyorBizim de gündüz uykularımız neredeyse hiç yok. Gece aynı ilk uyku üç ya da 4 saat ondan sonra kısa kısa uykular. Gece uykuları yine biraz daha iyi olduğu için gündüzü takmayayım diyorum ama hiç uyumayınca gündüz de çok zor oluyor hiçbir işimi yapamıyorum. Aslında ablasının yaşı büyük çok ilgileniyor ama bebeğim bu aralar huy değiştirdi kimseyle uzun durmuyor. Oyun halısı ve yatağın üstündeki dönence bu aralar kurtarıcım ama onar yirmişer dakika. Her molada ya çamaşır atıyorum ya yemek yapıyorum. O yüzden gece uykusuna geçtiğinde gözümden uyku aktığı halde en azından 1 saat oturmaya çalışıyorum kendi başıma geçirebileceğim bir vaktim olması için
Eşimle dönüşümlü atladık 50 şer set şeklinde aralarda nefes aldimHergün 300 tane mi aralıksız mi off bende hamilelikte almadığım kiloları şimdilerde alacam gibi ne bulsam yiyorum gözüm doymuyor
Günü gününü tutmuyor bence onunla alakalı keyfi yoktur yine döner normale insallah merak etmeBizimki de başladı oyun halısıyla oynamaya dün akşam yarım saat falan oyalandı sıcak sıcak çayımı içip televizyon izledim.Fakat dünden beri yine meme emmek istemiyor ne güzel geçmişti meme reddi şimdi yine aynı ne yapıcağımı şaşırdım iştahı da kesildi eskisi gibi içmiyor biberonla sağıp veriyorum önceden 80 falan içerken şimdi 50 60 zorluyorum. Acaba sıcaktan mı anlamıyorum ki sizler de var mı iştahsızlık.
Nerde görsem tanırım diyosubYa o aklıma geldi ama üşür korkusunu yenemiyorum.
Bak bu bakış naber hacı ağlayıp seni huzursuz edem mi bakışı
Benimki de emiyor valla bilmiyorum alışabilirler yıllarca parmak emen bebekler varKızlar benim beybi elini çok emiyor ya alışkanlık haline gelir mi?
Benimki gündüz pek uyumuyor o yüzden gece yorulup uyuyor 6 7 saat benimde işime geliyor tek gündüz uyumasın gece uyusun da eğer seninki gündüz uyuyorsa unutmamaya çalış geceye yorulsun birazKızlar son durum nedir sizlerde uyuyabiliyor musunuzBenim kızım ilk gece uykusuna yattığında 3-4 saat uyuyor sonra hep kıpır kıpır kıvranıyor sabaha kadar yanıma koluma alıp yatırıyorum. Gündüz desen 15-20 dk bölük bölüm uykular. Şanslı günümüzdeysek kendi kendine bi 2-3 saat uyuyor. Bi tek ben mi bu durumdayım ya çok sıkıldım artık. Gaz geçince uykuda düzelir mi 5-10 dk uykularla saf gibi geziyorum etrafta. İlk zamanki gibi değil ilerleme var evet. Kendi kendine gaz çıkaryıyor. Eskiden sürekli ağlardı şimdi yatıp kendi kendine duruyor bazen. 8-9 ay 1 yıl süren varmış çok korkuyorum valla ya. Zaten ek gıdaya geçince de bi kabızlık dönemi oluyormuş. Bide diş sıkıntısı başlayacak malum.
oof içime fenalık bastı çok negatifim bugün
Ben de onu kullanıyorum belki de bebeğin ağız yapısıyla falan ilgilidir Geçmiş olsun bakalımN 11 den 5 numara aldım ilk acemilik ben mi iterken zarar verdim bilmiyorum
Salonda tutmuyorum bilerek içine girip yatıyor kıza vermeyecekBizim kedi de aynıablam almış oyun halısını.. Direk diyo ki Karamele oyuncak aldım ciddi sandım bende
Maşallah kızına ne nazlı bi bakış öyle
Ay gerçekten benimde oyle neden Alta doğru gitti anlamadım ama ip süper ben de çıkardım ipimi ama bugun boynum tutuk feci gözüm görmedi korse aldim ama emzirirken zor oluyorEşimle dönüşümlü atladık 50 şer set şeklinde aralarda nefes aldimbende öyleyim ya madem yiyorum bi şeyler yapmam lazım vücut hantal ve bicimsiz göbek alta doğru yığılmış vaziyette
Yok cnm.1 2 Ksik veriyordim suyu dun annem ictigi kadar ver dedi baya ictiHepsi olabilir canım ya. Dışarıda çok kaldınız mı? Birde neden su içiriyorsun ilk defa mı içirdin? Annenle ablan yabancı mı sanki senden yemek beklemezler. Valla önceliğimiz bebişler henüz çok küçükler onlarla ilgilenmemiz lazım. He uyursa gün içinde yaparsın zaten yemeğini. Benim eşimde öyle çok hızlı sallıyor sürekli yavaş salla diye uyarıyorum. Onlarda öğrenecek mecbur yine de sorumluluk vermekten çekinme bence.
Canim.normal.gidiyor sadece mama veriyorum gibi dusun sutum çok az, iyice azaldimaşallah çok iyi kilo almış yaptığınız özel bir şey var mı emiyor mu
Cnm.kolyeui nerdenaldinValla canım gündüz uykusu bizde de aynı. 15-20 dk. Esniyor ama derin dalamiyor derdi gaz mi başka bir şey mi bilemiyorum hiç. Geceleri güzel uyurdu iki gecedir o da yok. Dün gece saat başı uyandı o kadar yoruldum ki. Emzirirken uyucam diye aklım çıktı.
Oyun halısı, bebek kitabı ve sohbetle oyaliyorum gündüzleri. Ama çok kısa süreler tabii. Dikkati çabuk dağılıyo.
Diş için şimdiden kehribar kolye aldım inşallah işe yarar. Yegenlerimde yaramıştı. Ek gıda konusunu da dört ay sonra gorucez bakalım. Ya tek sağlıgi yerinde olsun da her anlamda, katlanirim artık.
değişir daha kemik yapısı oluşmadı pes etme bende uğraşıyorum işte elimden geldiğince koç burcu bunlar anam inatkulaklar arasi birsey goremedim ama kafanin arkqsi yamuk kaldi..sanirim degismeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?