2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sezeryanliyim bana 300 ip kapat be kendimi zorlamadan yapıyorum plates falan sarmıyor beni

Ay gerçekten benimde oyle neden Alta doğru gitti anlamadım ama ip süper ben de çıkardım ipimi ama bugun boynum tutuk feci gözüm görmedi korse aldim ama emzirirken zor oluyor
kendini toplaması 1 sene sürer diyorlar göbek için korse evet emzirirken falan zor ben kendim takamıyorum da o yüzden arada takıyorum ne kadar ise yarar bilmiyorum da

Benimki gündüz pek uyumuyor o yüzden gece yorulup uyuyor 6 7 saat benimde işime geliyor tek gündüz uyumasın gece uyusun da eğer seninki gündüz uyuyorsa unutmamaya çalış geceye yorulsun biraz
Maşallah 6-7 saat kesintisiz mi uyuyor.

Kızlar hamilelikte oluşan o göbekteki uzun çizgi oluyor ya ne zaman geri gidecek acaba ben esmerim diye mi anlamadım ama siyah ve kalın olmuştu bendeki ve artık çirkin görünüyor gözüme sinir oluyorum.

Kızlar hamilelikte oluşan o göbekteki uzun çizgi oluyor ya ne zaman geri gidecek acaba ben esmerim diye mi anlamadım ama siyah ve kalın olmuştu bendeki ve artık çirkin görünüyor gözüme sinir oluyorum.
Benim de hala geçmedi yaa burada bir arkadaş keseleyin demişti denedim biraz azaldı ama hal %70 duruyor benim de değişik bir hal oldu zaten çatlaklarlar yeterince çirkin birde o çizgi sinir bozucu gerçekten

Ben göz muayenesini bilmiyordum. Doktorum da birşey söylemedi. 1 aylıkken mi yapılıyordu?

Kizlar kafayi yicem benim bebe durmuyor yine kakayida bugun yapmadi noldu bu kiza anlamiyorum esimede hazirladigim mamayi biraz ılıt dedim gitmis sogutmua resmen..hala kizi salliyorum

Ben de iki kez denedim rejimi ikisinde de sinirlerim harap oldu. Çok da aç kalmadım ama acayip sinirlerim bozulunca vazgeçtim. Şimdi dikkat edip biraz da hareket etmeye çalışıcam. Yoksa resmen durduk yere depresyona giricem. Bir de tatlı konusunda haklısın tatlısız olmuyor. Ben de en hafif ve gerçekten en azından bende işe yarayan sütlaç'a sardım. Yiyip yatınca gece direk doluyor. Tatlı, su ve uyku bu üçü birleşince süt kendiliğinden geliyor

Kehribar kolye ne işe yarıyor?

Bizim iki gecedir uyku düzenimiz acayip bozuldu. Ayağımda sallayıp uyutuyorum yatağına koyunca direk uyanıyor. Bu gecede uykusuz kalırsam bayılmam inşallah. Annemler geldi diye gün içinde de hiç uyumadım. Of ne zormuş şu uykusuzluk..

depresyon mu sen onu bana sor..sut urunleri et ürünleri kuruyenis yumurta balik tavuk mercimek bazi sebze ve meyveler hepsini kestim...
esim bunlarla da gecmezse ne yapacagiz diyor.geriye tek buyuk alerjen kaliyor bugday insAllah gecer de ekmekten olmayiz..yoksa perisan oluruz kiz da ben de

Alerji testi yapıldı mu size kan ile

Bizim hiç uyku düzenimiz olmadı şu iki aydır beynim uyuşık resmen hamak beşik aldım şimdi de uyusun diye uyanıkken sürekli ağlıyor ağlamasa içim yanmayacak

Kızlar Yalnız değilim biliyorum YouTube sen eee eee eee açtım bebeği sallıyorum benim gözler gidiyor durunca beşik bebek başlıyor ağlamaya ayyy bu ee ee de. İyice başımı ağrıttı annemlerdeyim beşiği annemlerin odasına atıp kaçacam Nene- dede baksın sabaha kadar

Yanlız değilsin bizim kızda nöbet tutturuyor bize ayaktayız hala kaka yaptı ama sıkıntısı geçmedi hala

Benim de hala geçmedi yaa burada bir arkadaş keseleyin demişti denedim biraz azaldı ama hal %70 duruyor benim de değişik bir hal oldu zaten çatlaklarlar yeterince çirkin birde o çizgi sinir bozucu gerçekten
Kız kesemiyorum yok bisey olmuyo ki ay esmerim karnım kara ama komple de değil ay byle göbeğimin olduğu yer daha bi kara ton değişik hep. Benim bi tek bacağımın üstündeki cstlsgim zaten azdı rengi azaldı diğer çatlaklar yine ilk hali gbi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…