Sezeryanliyim bana 300 ip kapat beya kızlar diyete girenler spor yapanlar..helal size
ben az aç kalayım sütüm gidiyor.su ic süt yapar denilir yok kim demisse halt yemiş.karnin tok olcak arkadas
tatlı da olmazsa olmuyor..
ee bissuru gidayi kestigim icon dengesiz besleniyorum....
ben bittim..
Jadesi kiz Allah seni napmasin e mi patlayqcak ya dkkislerin
sen sezeryanli degil misin ?
kendini toplaması 1 sene sürer diyorlar göbek içinAy gerçekten benimde oyle neden Alta doğru gitti anlamadım ama ip süper ben de çıkardım ipimi ama bugun boynum tutuk feci gözüm görmedi korse aldim ama emzirirken zor oluyor
Slm gayet memnunuz 2. Ayda kullanmaya başlıyorsunuz ilk 1 ay zaten anlamıyorlarMerhaba ben de 4 momsa bakıyorum nasıl kullanabildiniz mi acaba?
MaşallahBenimki gündüz pek uyumuyor o yüzden gece yorulup uyuyor 6 7 saat benimde işime geliyor tek gündüz uyumasın gece uyusun da eğer seninki gündüz uyuyorsa unutmamaya çalış geceye yorulsun biraz
Süpersin inş yakında sana eşlik edeceğimEşimle dönüşümlü atladık 50 şer set şeklinde aralarda nefes aldimbende öyleyim ya madem yiyorum bi şeyler yapmam lazım vücut hantal ve bicimsiz göbek alta doğru yığılmış vaziyette
Benim de hala geçmedi yaa burada bir arkadaş keseleyin demişti denedim biraz azaldı ama hal %70 duruyor benim de değişik bir hal oldu zaten çatlaklarlar yeterince çirkin birde o çizgi sinir bozucu gerçektenKızlar hamilelikte oluşan o göbekteki uzun çizgi oluyor ya ne zaman geri gidecek acaba ben esmerim diye mi anlamadım ama siyah ve kalın olmuştu bendeki ve artık çirkin görünüyor gözüme sinir oluyorum.
Ben göz muayenesini bilmiyordum. Doktorum da birşey söylemedi. 1 aylıkken mi yapılıyordu?Kalça ultrasonu için aldım ben canım. Hemen gider hallederiz ertesi gün diyordum 1 hafta sonraya verdiler randevuyu. Yarım saat öncesi için de çocuk doktoruna randevu oluşturdular.
Göz için 1. Ayda muayene olmuştu, 1. Ay kontrolünde direkt göz doktorunun yanına çıkabilmiştik.
Ben de iki kez denedim rejimi ikisinde de sinirlerim harap oldu. Çok da aç kalmadım ama acayip sinirlerim bozulunca vazgeçtim. Şimdi dikkat edip biraz da hareket etmeye çalışıcam. Yoksa resmen durduk yere depresyona giricem. Bir de tatlı konusunda haklısın tatlısız olmuyor. Ben de en hafif ve gerçekten en azından bende işe yarayan sütlaç'a sardım. Yiyip yatınca gece direk doluyor. Tatlı, su ve uyku bu üçü birleşince süt kendiliğinden geliyorya kızlar diyete girenler spor yapanlar..helal size
ben az aç kalayım sütüm gidiyor.su ic süt yapar denilir yok kim demisse halt yemiş.karnin tok olcak arkadas
tatlı da olmazsa olmuyor..
ee bissuru gidayi kestigim icon dengesiz besleniyorum....
ben bittim..
Jadesi kiz Allah seni napmasin e mi patlayqcak ya dkkislerin
sen sezeryanli degil misin ?
Kehribar kolye ne işe yarıyor?Valla canım gündüz uykusu bizde de aynı. 15-20 dk. Esniyor ama derin dalamiyor derdi gaz mi başka bir şey mi bilemiyorum hiç. Geceleri güzel uyurdu iki gecedir o da yok. Dün gece saat başı uyandı o kadar yoruldum ki. Emzirirken uyucam diye aklım çıktı.
Oyun halısı, bebek kitabı ve sohbetle oyaliyorum gündüzleri. Ama çok kısa süreler tabii. Dikkati çabuk dağılıyo.
Diş için şimdiden kehribar kolye aldım inşallah işe yarar. Yegenlerimde yaramıştı. Ek gıda konusunu da dört ay sonra gorucez bakalım. Ya tek sağlıgi yerinde olsun da her anlamda, katlanirim artık.
depresyon mu sen onu bana sor..sut urunleri et ürünleri kuruyenis yumurta balik tavuk mercimek bazi sebze ve meyveler hepsini kestim...Ben de iki kez denedim rejimi ikisinde de sinirlerim harap oldu. Çok da aç kalmadım ama acayip sinirlerim bozulunca vazgeçtim. Şimdi dikkat edip biraz da hareket etmeye çalışıcam. Yoksa resmen durduk yere depresyona giricem. Bir de tatlı konusunda haklısın tatlısız olmuyor. Ben de en hafif ve gerçekten en azından bende işe yarayan sütlaç'a sardım. Yiyip yatınca gece direk doluyor. Tatlı, su ve uyku bu üçü birleşince süt kendiliğinden geliyor
Hımm anladım ben çok mama değiştirdim hep bağırsak sorunu olduMesela bir golden goat bir sonraki beslenmede evolvia .
Teşekkür ederimBen de onu kullanıyorum belki de bebeğin ağız yapısıyla falan ilgilidir Geçmiş olsun bakalım
Alerji testi yapıldı mu size kan iledepresyon mu sen onu bana sor..sut urunleri et ürünleri kuruyenis yumurta balik tavuk mercimek bazi sebze ve meyveler hepsini kestim...
esim bunlarla da gecmezse ne yapacagiz diyor.geriye tek buyuk alerjen kaliyor bugdayinsAllah gecer de ekmekten olmayiz..yoksa perisan oluruz kiz da ben de
Kız kesemiyorum yok bisey olmuyo ki ay esmerim karnım kara ama komple de değil ay byle göbeğimin olduğu yer daha bi kara ton değişik hep. Benim bi tek bacağımın üstündeki cstlsgim zaten azdı rengi azaldı diğer çatlaklar yine ilk hali gbi.Benim de hala geçmedi yaa burada bir arkadaş keseleyin demişti denedim biraz azaldı ama hal %70 duruyor benim de değişik bir hal oldu zaten çatlaklarlar yeterince çirkin birde o çizgi sinir bozucu gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?