Aynen bizi anlattin canim biz de 1 nisan dogumluyuz gündüz hemen hemen 3 saat uyuyan çocuk 10 dk anca uyuyor kucak istiyor sebepsiz ağlama hele dün ac diye emzirdim o kustu sakinlesin diye bi daha emzirdim yine kustuİyi akşamlar kızlar biz 7 nisanda 2 aylık olduk 2 ay sendromu da var sanırım biz şuan gatip huylar çıkarıyoruzz . Ağlamayan çocuk ağlamaya sürekli elini emmeye gündüz uykusu böle en fazla 10 dkka oda ağlayarak uyanmaya başladık. Normal mi bilmiyorum ama sürekli konuşuyorum gözlerimi içine içine bakıp gülünce unutuyorum yorgunluğu artık sanki kucaklamaya alıştı bazen dinlensin diye yatağa koyunca ağlamaya başladı . Bizim gibi bu durumu yaşayan var mı ?
Aynen bizi anlattin canim biz de 1 nisan dogumluyuz gündüz hemen hemen 3 saat uyuyan çocuk 10 dk anca uyuyor kucak istiyor sebepsiz ağlama hele dün ac diye emzirdim o kustu sakinlesin diye bi daha emzirdim yine kustusıcak diye soydum yine olmadı en son duşa soktuk zorla uyudu
Bence fazlasini kusuyor, kustuktan sonra birak biraz dinlensin sonra besle.Canım anneler selam ben Mayıs annesiyim. Size bişey sormak istiyorum. Benim bebeğim 25 günlük sadece anne sütü veriyorum. 2-3 saatte bir veriyorum gündüzleri bazen daha sık oluyor. Ama şöyle bir sorunum var kızım günde 10 kere emiyorsa 5 inde kusuyor. Bu kilo almasını engeller mi? Ve kustuk7tan sonra yeniden beslemem gerekiyor mu ? Sizler tecrübelisiniz bana yardım eder misiniz ☺
Benim sıpa da aynı. Hiç durmuyo tortop oluyo komik bebeAy allahim bu kiz uyumuyor bu seferde mama saati gelecek hic uyumasi birde ellee bacaklar harekey hali durmuyor..sizin bebislerinde elleri kollari ayaklari nasil.bu cocuk neden boyle yapiyir anl veremedim
Ay allahim bu kiz uyumuyor bu seferde mama saati gelecek hic uyumasi birde ellee bacaklar harekey hali durmuyor..sizin bebislerinde elleri kollari ayaklari nasil.bu cocuk neden boyle yapiyir anl veremedim
Valla bende oyle yapiyordum ama ne olduysa bu gece anlamadim hic durmuyor ya besigine atacam birakip gidecem odada en sonBenim sıpa da aynı. Hiç durmuyo tortop oluyo komik bebesen dediginden beri sarılıp uyuyoruz yumuşacık ya uyutmuyor orası ayrı
Ooy masallah ne tatli bu. Bizimki canavar gibi
Canım belki bilirsin bende sağlık ocağında ebeyim. Öncelikle yıkamama nedeni orası mikrop kapmasın su almasın diye , yani aşıların tutar hiç korkma. Kolda ki tutmazsa bile denk gelmiştir seninle alakası olmaz merak etme. Kuru tuttuysan birşey olmaz endişelenmeKizlar kendimdennefret ediorum
2. Ay asisi olduk
3 gunbanyo yok dediler
Terledi yuzunu boynunu silerken
Suya batirdigim agiz beziyle kolunu bacaklarini dasildim
Kolunda igne yerine geldi mo tam emin deilim
Ama bacaklarindakine geldi yani bez
Cok baastirmadim bi boyke sivazladim gibi
Cok panik oldum
Doktor koldaki tutmazsa anlar tekrarlariz dedi
Bacaktakileri nasil anlayacak
Verem asisi haricisu deg.esi sorun degilsanirim
BenNneligi beceremiorum
Iyilik yapayimderken zarar verdim
Ya asilar ol.adiysa jiz savunmasiz bnmyuzumden
Terlemisti ebe ellemisti derken bos bulundum yaziklar olsun bana
Ne olur sizce neyapmaliyim bi de siz vurmayin kutfeb
basta erken fark ettigim icin kendimi sansli görmüştüm.en yakin zamanda kurtulursunuz insallah minisle bu alerjiden canim erken farkettin daha kisa zamanda gecer insallah
Kizlar kendimdennefret ediorum
2. Ay asisi olduk
3 gunbanyo yok dediler
Terledi yuzunu boynunu silerken
Suya batirdigim agiz beziyle kolunu bacaklarini dasildim
Kolunda igne yerine geldi mo tam emin deilim
Ama bacaklarindakine geldi yani bez
Cok baastirmadim bi boyke sivazladim gibi
Cok panik oldum
Doktor koldaki tutmazsa anlar tekrarlariz dedi
Bacaktakileri nasil anlayacak
Verem asisi haricisu deg.esi sorun degilsanirim
BenNneligi beceremiorum
Iyilik yapayimderken zarar verdim
Ya asilar ol.adiysa jiz savunmasiz bnmyuzumden
Terlemisti ebe ellemisti derken bos bulundum yaziklar olsun bana
Ne olur sizce neyapmaliyim bi de siz vurmayin kutfeb
Hmmm yok ben değilim gözlerim mavi değil sarışın da değilimkizlar rüyamda bir hanım gördüm hatta eşini ve bebegini de
kim olduğunu bilmiyorum ama bu gruptqn biriymis.bebegi oglandı.kizlar baş edemiyorum ya hic iş yapamıyorum valla ama kizamiyorum da baksaniza nasil da gülümsüyor dqyanamiyoru Esimle diyordu video cekip atmisti gruba.sesi hala kulagimda o kadar tatli bir hanimdi ki
buz mavisi giyinmisti.turbanliydi.sarisindi.gozleri maviydi.esi de sarisindi hafif kel sakalliydi ..
uyandigimda dedim ay ne hos bir arkadaş nornalde de tanısaydım keskeadini da demedi ki bilem
Çok tatlıyımdir ama tarife uymuyorumkizlar rüyamda bir hanım gördüm hatta eşini ve bebegini de
kim olduğunu bilmiyorum ama bu gruptqn biriymis.bebegi oglandı.kizlar baş edemiyorum ya hic iş yapamıyorum valla ama kizamiyorum da baksaniza nasil da gülümsüyor dqyanamiyoru Esimle diyordu video cekip atmisti gruba.sesi hala kulagimda o kadar tatli bir hanimdi ki
buz mavisi giyinmisti.turbanliydi.sarisindi.gozleri maviydi.esi de sarisindi hafif kel sakalliydi ..
uyandigimda dedim ay ne hos bir arkadaş nornalde de tanısaydım keskeadini da demedi ki bilem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?