2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aynen bizi anlattin canim biz de 1 nisan dogumluyuz gündüz hemen hemen 3 saat uyuyan çocuk 10 dk anca uyuyor kucak istiyor sebepsiz ağlama hele dün ac diye emzirdim o kustu sakinlesin diye bi daha emzirdim yine kustu sıcak diye soydum yine olmadı en son duşa soktuk zorla uyudu

Evet aynen öyle canım bizde aynı şeyi yapıyoruz bşr kaç gündürlü akşamları özelikle havalar sıcak olduğu için evde sıcak oluyor bizim akşam rahat yatar diye artık emzirmek ten bazı zaman belim hatta kokum falan uyuşuyor . Ninni açıyorum öle duruyor bazende şuan bile ayağımda yerine koyunca uyanıyor . Allah yardımcımız olsun . Bu günlerde geçer elbet .sağlıkları yerinde olsun da

Bence fazlasini kusuyor, kustuktan sonra birak biraz dinlensin sonra besle.

Ay allahim bu kiz uyumuyor bu seferde mama saati gelecek hic uyumasi birde ellee bacaklar harekey hali durmuyor..sizin bebislerinde elleri kollari ayaklari nasil.bu cocuk neden boyle yapiyir anl veremedim

Ay allahim bu kiz uyumuyor bu seferde mama saati gelecek hic uyumasi birde ellee bacaklar harekey hali durmuyor..sizin bebislerinde elleri kollari ayaklari nasil.bu cocuk neden boyle yapiyir anl veremedim
Benim sıpa da aynı. Hiç durmuyo tortop oluyo komik bebe sen dediginden beri sarılıp uyuyoruz yumuşacık ya uyutmuyor orası ayrı

Kız biz level atladık artık dönmeye çalışıyoruz el kol ayak hareketini gectik

Benim sıpa da aynı. Hiç durmuyo tortop oluyo komik bebe sen dediginden beri sarılıp uyuyoruz yumuşacık ya uyutmuyor orası ayrı
Valla bende oyle yapiyordum ama ne olduysa bu gece anlamadim hic durmuyor ya besigine atacam birakip gidecem odada en son
Esimide diger odaya gonderdim uyuyamadi diye

Doymuyor mu anlamadim 135 cc verdim 2 bucuk saat oncede 150cc verdim kakasini yapti ondan mi acaba doymadi mi yatmiyor anlamadim ya

Canım belki bilirsin bende sağlık ocağında ebeyim. Öncelikle yıkamama nedeni orası mikrop kapmasın su almasın diye , yani aşıların tutar hiç korkma. Kolda ki tutmazsa bile denk gelmiştir seninle alakası olmaz merak etme. Kuru tuttuysan birşey olmaz endişelenme

en yakin zamanda kurtulursunuz insallah minisle bu alerjiden canim erken farkettin daha kisa zamanda gecer insallah
basta erken fark ettigim icin kendimi sansli görmüştüm.

ama oyle olmadigini dusunuyorum su an.cunku bissuru alerji gelistirdi ve bu beni korkutuyor

anneliği beceremiyorum diye dusunme de..bir daha ki asida daha dikkatli ol.zaten bu asilarin 2. ve 3. dozlari da var.savunmasiz kalmaz insAllah.asi yerinde anormaliik hissedersen doktora goster mutlaka takip et.

kizlar rüyamda bir hanım gördüm hatta eşini ve bebegini de
kim olduğunu bilmiyorum ama bu gruptqn biriymis.bebegi oglandı.kizlar baş edemiyorum ya hic iş yapamıyorum valla ama kizamiyorum da baksaniza nasil da gülümsüyor dqyanamiyoru Esimle diyordu video cekip atmisti gruba.sesi hala kulagimda o kadar tatli bir hanimdi ki
buz mavisi giyinmisti.turbanliydi.sarisindi.gozleri maviydi.esi de sarisindi hafif kel sakalliydi ..
uyandigimda dedim ay ne hos bir arkadaş nornalde de tanısaydım keske adini da demedi ki bilem

Hmmm yok ben değilim gözlerim mavi değil sarışın da değilim kimse çıksın ortaya

Çok tatlıyımdir ama tarife uymuyorum kıvırcık saçlı koca gözlü görürsen o benim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…