2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bizim de bugün

Ya aynen kızlar gülüyor beni kandırıyor diyorlar benim ciddi oğlum sabah saatlerinde biraz gülüyor sonrasında yakalayana aşk olsun

Kızlar bugün kaynana geliyor kadın gelmemek için bin bahane üretti eşim hepsini yalan boş çıkardı mecbur geliyor kadın kendileri hep bir sorun çıkarmıştır bize gelince aman kırılmasın küsmesin alınmasın diye takla atıp durucaz yoksa kavgalar cıkarıyor bize ayy stresi sardı beni yine yardımcıda olmaz her işi bilir bize gelince bilmiyor gibi salağa yatar eşimle nasıl davranıcaz diye topuğumuzu gözler

Gelmiyormuş ne güzel Niye zorladınız ki

Kızlar doktordan geliyorum. Bizim kızarıklıklar isilik çıkmadı. Yoğun alerjik egzama çıktı Kortizonlu krem başlamak zorundayız. Yediklerime çok dikkat etmeme rağmen alerji tekrarladı. Artık ne yesem ne yemesem bilmiyorum. Doktor emzirdikten 2 saat sonra kızarıklık artarsa o öğünde yediklerini gözden geçir dedi. Canım sıkıldı yine

Benimki de sürekli sıçrıyor bak içime korku girdi şimdi. İnşallah öyle bişey çıkma canımmm benim

Geçen Salı 3.650 idi. Yarın tartılacak 4 ü geçmiştir. 5 kilo olmalı demişti dr. Bizimki geriden geliyor işte. Boyu da uzuyor 54 cm olmuştu. Kolay geçsin inşallah

Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Başka ne alerji yapar ki süt ve ürünlerini tüketmiyorsun bildiğim kadarıyla. Acaba gözden kaçan bir şey mi oluyor. Doktor başka bir şey söylemedi mi neyden olabileceğine dair?

Bi kac gündür benimki de oyle ellerini ayaklarını fark etti onun için mi uyuyamıyor diyorum sürekli hareket halinde
Canim bizimki yeni dogdugundada yapiyordu sinirden yapıyor sanki. Anlamadim gitti gece 3 de uyudu sabahta mamasini verdim uyuyordu 7 saat olacakti gece 2 de vermistim gazini alayim derkrn baya ugrastim en son yatirdim gazi cikmayinca kustu yatak dosek batti.
Bu arada oyun halisini aldin mi bende almayi dusunuyorum ama karar veremedim
Kizlar pandemi paranizi aldiniz mi?
O neymis canim ?

Gunaydin taze anneler :)
Umarim gunumuz guzel ve sıkıntısız gecer.
Paradan koni acilmisken dogum parasi nasil aliniyor?

Virusten dolayi devlet hetkese para veriyormus eşim basvyrdu 1000 alacagim diyor sende yap dedi bugün

Canımmm doktora gittiniz mi, inşallah iyidir paşam

Asya kuşumu öperim. Çok tatlılar. Bizimki gündüz uyuyor gece 3 e kadar uyanık. Burnu fena. Hık hık zor nefes alıyor yavrum. Tuz lambası sipariş ettim inşallah işe yarar. Rabbim hepsini sağlıkla anneli babalı büyütmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…