- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Bizim de bugünİlkokulda aşı yapacakları zaman Çok korkup en son ben vurulurdum . Bir de üstüne nasıl ağlardım . Aşı için geldiklerinde karnıma ağrılar girerdi . Şimdi bebeğin aşısı için hemşiremiz mesaj atmış ,Yarın sabah 10 da gelin diye . sanki ben vurulacağım aşıyı, karnıma ağrılar girdi, o günler geldi aklıma
Ya aynen kızlar gülüyor beni kandırıyor diyorlar benim ciddi oğlum sabah saatlerinde biraz gülüyor sonrasında yakalayana aşk olsunYahu bir benim kızım mı suratsızçok nadir gülüyor . Ne şebeklikler yapıyorum ama yok . Sadece sabah güzel uyanır da keyfi yerinde olursa bir Gülümser sadece . O da tesadüf mü yoksa bana mı gülüyor bilemedim
Gelmiyormuş ne güzel Niye zorladınız kiKızlar bugün kaynana geliyor kadın gelmemek için bin bahane üretti eşim hepsini yalan boş çıkardı mecbur geliyor kadın kendileri hep bir sorun çıkarmıştır bize gelince aman kırılmasın küsmesin alınmasın diye takla atıp durucaz yoksa kavgalar cıkarıyor bize ayy stresi sardı beni yineyardımcıda olmaz her işi bilir bize gelince bilmiyor gibi salağa yatar eşimle nasıl davranıcaz diye topuğumuzu gözler
Benimki de sürekli sıçrıyor bak içime korku girdi şimdi. İnşallah öyle bişey çıkma canımmm benimKızlar gunaydin dünden beri çok kötüyüm ya benim küfürbaz haydom keltürküm uyurken veya tam uykuya dalacakken sicriyo tik gibi mesela bacağı kolu atar gibi oluyo bende kundak olmayan bebek sıçrar diye önemsemedim ama sonra düşündüm kızım da hatırlamıyorum böyle sıçrama hele bi internete bakayım dedim dünyam karardı ya epilepsi falan yaziyo icime kötü his geldi çarşamba çocuk doktoruna randevu aldim oda çocuk norolojisine sevk edip eeg cektirmemizi isteyecek muhtemelen ah ya dünden beri nasıl moralim bozuk
Geçen Salı 3.650 idi. Yarın tartılacak 4 ü geçmiştir. 5 kilo olmalı demişti dr. Bizimki geriden geliyor işte. Boyu da uzuyor 54 cm olmuştu. Kolay geçsin inşallahKaç kg oldu canım senin oğlan ben dün tarttım 5 kg olmuş. Yapar sanırım biz kendi doktorumuza sormadıkçocuk cerrahını aradık 2,5 aylık dedik o da tamam rahat olur işlem dedi randevu verdi inşallah bu küçük götürün şimdi demez
Kocami görüyor musun onca yalana ragmen ortaya cikardi hepsini hicte utanmadi ikiside onca yalanaGelmiyormuş ne güzel Niye zorladınız ki
Kızlar doktordan geliyorum. Bizim kızarıklıklar isilik çıkmadı. Yoğun alerjik egzama çıktıKortizonlu krem başlamak zorundayız. Yediklerime çok dikkat etmeme rağmen alerji tekrarladı. Artık ne yesem ne yemesem bilmiyorum. Doktor emzirdikten 2 saat sonra kızarıklık artarsa o öğünde yediklerini gözden geçir dedi. Canım sıkıldı yine
Canim bizimki yeni dogdugundada yapiyordu sinirden yapıyor sanki. Anlamadim gittiBi kac gündür benimki de oyle ellerini ayaklarını fark etti onun için mi uyuyamıyor diyorum sürekli hareket halinde
O neymis canim ?Kizlar pandemi paranizi aldiniz mi?
Virusten dolayi devlet hetkese para veriyormus eşim basvyrdu 1000 alacagim diyor sende yap dedi bugünCanim bizimki yeni dogdugundada yapiyordu sinirden yapıyor sanki. Anlamadim gittigece 3 de uyudu sabahta mamasini verdim uyuyordu 7 saat olacakti gece 2 de vermistim gazini alayim derkrn baya ugrastim en son yatirdim gazi cikmayinca kustu yatak dosek batti.
Bu arada oyun halisini aldin mi bende almayi dusunuyorum ama karar veremedim
O neymis canim ?
Canm bugun cekmeye gittim ptt den kendin gideceksin dogim parası diye 300 sanaa esim de 200 cekti toplam 500 cektik bugnGunaydin taze anneler :)
Umarim gunumuz guzel ve sıkıntısız gecer.
Paradan koni acilmisken dogum parasi nasil aliniyor?
Canımmm doktora gittiniz mi, inşallah iyidir paşamKızlar gunaydin dünden beri çok kötüyüm ya benim küfürbaz haydom keltürküm uyurken veya tam uykuya dalacakken sicriyo tik gibi mesela bacağı kolu atar gibi oluyo bende kundak olmayan bebek sıçrar diye önemsemedim ama sonra düşündüm kızım da hatırlamıyorum böyle sıçrama hele bi internete bakayım dedim dünyam karardı ya epilepsi falan yaziyo icime kötü his geldi çarşamba çocuk doktoruna randevu aldim oda çocuk norolojisine sevk edip eeg cektirmemizi isteyecek muhtemelen ah ya dünden beri nasıl moralim bozuk
Ahaha nasil becerdi onuKızlar benim oğlan kendi yüzüne işedi yaHemen sildim ıslak mendiliyle ama ağzına falan da girdi sanırım olur mu bişey
Bunun sartlari var heralde ama bakayimVirusten dolayi devlet hetkese para veriyormus eşim basvyrdu 1000 alacagim diyor sende yap dedi bugün
Asya kuşumu öperim. Çok tatlılar. Bizimki gündüz uyuyor gece 3 e kadar uyanık. Burnu fena. Hık hık zor nefes alıyor yavrum. Tuz lambası sipariş ettim inşallah işe yarar. Rabbim hepsini sağlıkla anneli babalı büyütmeyi nasip etsinKizlaaar noruyonuz size bi yozgat dilinden yazem dedim keleee..
Biz iyiyiz 2.5 aylık olduk çok şükür pek datlı bal olduk ball..
Benim minnak bugun sırt üstü yatarken yana dönmüş yüzüstü dönmeye ramak kalmıştı ki ben yetistim☺
Sizinkiler ne durumda kaka renkleri hariç nasilsiniz
Oy kuzum Asyam maaşallah pek tatlısın. Allah ım esirgesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?