- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Bilmiyorum ki canm orasini ama dogum parasi herkese verilio. Ama anlamadigim ben dogurdum diye bana veriyolar da kocama neyin parasini veriyolarE önceden başvuru gerekmiyor mu?
Tamamdır canım çok teşekkür ederimhavalar ısındığı için susuz kalmış olabilir. daha sık emzir geçer canim.
Bizim de 9 gün gecikmeli oluyor Haftaya ayy şiştim valla Kafam hep karışık bir rahat olmadı psikolojim bozulmuş galibaBana sakın geciktirme dedi ebe ama 22sine gün verdi, 17den 17ye doluyor bizim ay.. 5 gün önemli değil demek ki..
1 ay süresi var hatta ama tabi çok geciktirmemek lazım diğer aşılat da bağlantılı oluyorBana sakın geciktirme dedi ebe ama 22sine gün verdi, 17den 17ye doluyor bizim ay.. 5 gün önemli değil demek ki..
1 ay süresi var aşının stres olma hiçBizim de 9 gün gecikmeli oluyor Haftaya ayy şiştim valla Kafam hep karışık bir rahat olmadı psikolojim bozulmuş galiba
Biz erkegiz beyaz atletle geziyoruzKız nereye 10 tl? Beyaz atletleri mi diyorsun? Benim renk renk desen desen bodysi var kızın, kısakollu, kolsuz, askılı.. Altına şort giydiriyorum mesela.. Zamanla bunu takıp büyüteceğim onları ve devamlı kullanılacak bir şey yaşı kaç olursa olsun. Ama sırf beyaz atlet için değmez dediğin gibi..
Benimki de eline ayağına dokununca kızıyor ama ben öpünce bişey demiyorKız benimki çıldırır öpersem, temastan hoşlaşmıyor hiç.. Karnımda da öyleydi
Benim ki kesin beni döver bizde sevmiyoruz öpücük filanKız benimki çıldırır öpersem, temastan hoşlaşmıyor hiç.. Karnımda da öyleydi
Yaa öyle mi1 ay süresi var aşının stres olma hiç
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim hayırlı şifalar versin. Geçsin gitsin inşallahSağolasın canım. Süt ürünlerinden başka birşey de alerji yapabilirmiş. Yediklerini etkilerini takip et dedi doktor. Başka birşey yapamıyoruz. Biraz büyüyünce alerji testi yapılacak. O zamana kadar ot gibi yaşayacağım herhalde
Shea yağı da rahatlatıyor biraz ama doktor kortizondan başka çare yok dedi. Bebeğim de çok huzursuz. Çok kaşınıyor her yeri. Çok üzülüyorum çaresiz kalıyorum. Zararı yok dedi doktor bu kremin. İnşallah geçer bir an önce bebeğimin sıkıntısı. Küçücük daha o. Nelerle uğraşıyor
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah
Yaparsın yaa.. Bizim erkek hocalardan biri 4-5 aylık kızını getiriyordu evde eşi dinlensin diyeK Kuf sürekli konuşuyorum uyanık olduğu zamanlarda . Her yaptığımı anlatmaya çalışıyorum . Ama bakalım bizim kız daha tam tepki veremiyor herhalde ya da gerçekten çok ciddi
Tikkabilla benim de doğum sonrasında aynı hatayı yapmışlardı . Çocuk daha iki aylık olmadan iznim bitiyordu. Arayıp düzelttirdim . Sonuçta düzeltmezlerse onlara sıkıntı . Bana hastahanede verilen raporda ne zaman biteceği yazıyor iznimin. 14 haziranda başlıyorum ben . Dilekçemi de Yazıp Whatsapp üzerinden attım . Ama seminere nasıl giderim şimdi onu düşünüyorum kara kara . Rapor alabilirsem gitmem . Ama okuldaki arkadaşlar özellikle görüşmek için farklı illerden yine kendi okullarına dönüyor , onlar ısrarla gel bebekle biz bakarız diyorlar . Bakalım bizim ağlak kurtlu kızım la nasıl olacak .
Ay ne iyiymiş valla . Bizimkine diyorum arada da sen götürsen seminere diye ama küçük diye kabul etmediYaparsın yaa.. Bizim erkek hocalardan biri 4-5 aylık kızını getiriyordu evde eşi dinlensin diye
Canim bende gidemedim 2 sinde gidecektim 16 sina verdiler problem olmayacagini soyledilerKızlar ya biz idrar yolu enfeksiyonu yüzünden ilaç kullanıyoruz sağlık ocağını aradım 2. Ay aşıları cuma günüydü o zaman haftaya cuma Gelin dedi sıkıntı olmaz değil mi aşılar için dedim hayır dedi sizde de benzer bir şey yaşayan var mı ya merak ediyorum sıkıntı olmaz değil mi
Benim rapor 29 unda bitiyor son gün bende arkadaşlarla görüşmek vedalaşmak için gidicem hem bana da iyi gelecek büyük kızıda alıcam yanıma arkadaşların çocuklarıyla vakit geçirir iyi olurAy ne iyiymiş valla . Bizimkine diyorum arada da sen götürsen seminere diye ama küçük diye kabul etmedi
Ben direk askılı ya da kısa kollu body, o kadar.. Kız bu sıcakta uzun kollu giydirme.Benim kiz hic uyumuyor ya 10 dk uyuyup uyanıyor sicaktan mi anlayamadım siz nasil giydiriyorsunuz ben atlet uzerine ince uzun kol
Valla okulumu çok özledim , ekimden beri heyet raporluydum bir de .Benim rapor 29 unda bitiyor son gün bende arkadaşlarla görüşmek vedalaşmak için gidicem hem bana da iyi gelecek büyük kızıda alıcam yanıma arkadaşların çocuklarıyla vakit geçirir iyi olur
Amin canım çok teşekkürlerÇok geçmiş olsun canım. Rabbim hayırlı şifalar versin. Geçsin gitsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?