2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Biz erkegiz beyaz atletle geziyoruz
Kız benimki çıldırır öpersem, temastan hoşlaşmıyor hiç.. Karnımda da öyleydi
Benimki de eline ayağına dokununca kızıyor ama ben öpünce bişey demiyor analık kontenjanından sanırım

K Kuf sürekli konuşuyorum uyanık olduğu zamanlarda . Her yaptığımı anlatmaya çalışıyorum . Ama bakalım bizim kız daha tam tepki veremiyor herhalde ya da gerçekten çok ciddi
Tikkabilla benim de doğum sonrasında aynı hatayı yapmışlardı . Çocuk daha iki aylık olmadan iznim bitiyordu. Arayıp düzelttirdim . Sonuçta düzeltmezlerse onlara sıkıntı . Bana hastahanede verilen raporda ne zaman biteceği yazıyor iznimin. 14 haziranda başlıyorum ben . Dilekçemi de Yazıp Whatsapp üzerinden attım . Ama seminere nasıl giderim şimdi onu düşünüyorum kara kara . Rapor alabilirsem gitmem . Ama okuldaki arkadaşlar özellikle görüşmek için farklı illerden yine kendi okullarına dönüyor , onlar ısrarla gel bebekle biz bakarız diyorlar . Bakalım bizim ağlak kurtlu kızım la nasıl olacak .

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim hayırlı şifalar versin. Geçsin gitsin inşallah

Yaparsın yaa.. Bizim erkek hocalardan biri 4-5 aylık kızını getiriyordu evde eşi dinlensin diye

Canim bende gidemedim 2 sinde gidecektim 16 sina verdiler problem olmayacagini soylediler

Benim kiz hic uyumuyor ya 10 dk uyuyup uyanıyor sicaktan mi anlayamadım siz nasil giydiriyorsunuz ben atlet uzerine ince uzun kol

Ay ne iyiymiş valla . Bizimkine diyorum arada da sen götürsen seminere diye ama küçük diye kabul etmedi
Benim rapor 29 unda bitiyor son gün bende arkadaşlarla görüşmek vedalaşmak için gidicem hem bana da iyi gelecek büyük kızıda alıcam yanıma arkadaşların çocuklarıyla vakit geçirir iyi olur

Benim rapor 29 unda bitiyor son gün bende arkadaşlarla görüşmek vedalaşmak için gidicem hem bana da iyi gelecek büyük kızıda alıcam yanıma arkadaşların çocuklarıyla vakit geçirir iyi olur
Valla okulumu çok özledim , ekimden beri heyet raporluydum bir de .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…