2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benim uyku rutinim şu şekilde ; sabah 6 gibi en erken uyanırız . Sonrasında öğleden önce kısa kısa şekerlemeler yapar en fazla 1 saat olacak şekilde . Bu şekerlemeler bizim kahvaltı saatine denk gelirse değmeyin keyfime Öğlen 12-13 arası banyo yaptırıp en geç 14 e kadar uykuya geçmesi lazım . Geçemezse genelde 22:00 ye kadar uyumaz , sürekli mızırdanıp durur . Uykuya geçtiğinde de 16:30 ya da 18:30 a kadar uyur . En son gece uykusuna da en geç 22 de geçeriz . Geceleri de çok nadir uyanır .

Senin kızı şiddetle kınıyorum (Kınayımda benimkide biraz uyusun) gece dahil 3 saatten fazla uyuduğu görülmedi. Maşallah canım çocuklar uykuda büyürmus. Senin kız baya uzun boylu olacak.
Valla öyle , uykuda ben biberonu alsın diye bazen sağını solunu dürtüyorum . Ben dürttükçe yavrum süne süne bir oluyor çırpı bacaklı ama uzun olacak herhalde

Aman buraya yazınca da insan bir kendi kendine nazar değdiriyor maşallah deyim de . İşin kötü kısmı bizim kız uyurken beni uyutmuyor , beslenemediği için . O uyurken ben de uyuyayım diyemiyorum . Hemen ağzına biberonu tıkma peşine düşüyorum . Bir günü bir gününü tutmuyor bazen çekip hemen bitiriyor . Çoğunlukla da ağzında bekliyorum . Neyse benim kuzum da böyle artık kabullendim sağlığı yerinde olsun da inşallah hepsi düzelir

Farklı şehirlerde misiniz Kaç saatlik yol 1-2 saatlik yolsa gelip alması senin açından rahat olur ha aynı şehirde olsanız ve eşin hep böyle yapsa annnee hak veririm ama öyle bir durum da yokmuş bence anneniz bahane esiyor senin kalmanı istiyor ee madem öyle kal bira daha bayramdan sonra dönersin hatta eşinde bayrama gelir berabe r dönersiniz

Canım valla uyuşa dert uyumasa dert biz anneler her şeyi takıyoruz galiba ayrıca siz doktora götürmüştünüz doktor normal demişti sanırım önümüzden dert etme deri. ben de internette geçen denk geldim Bebek için gündüz uykuları çok önemliymiş anı olarak kayedermiş gördüklerini o yüzden belli bir uyku düzeni be gündüz uykularına önem verin yazıyordu

Yok ben uyku konusunu dert etmiyorum canım . Merak ettim burda biri yazmıştı 2 saatten fazla uyumamalıymış diye . Bir düzene oturduk gibi şuan biz . 2 saat konusu varsa eğer ona göre düzenleme yapmaya çalışayım diye . Yoksa çok şükür uykularımız güzel

Sanırım herkesin bebişleri erken kalkıyor benim de gecE uyumaz hep mızmızlanır 2 saatte bir uyanır kesin bazen daha erken ama sabah uykusunu çok sever bazen 12 de Güne başlar her Bebek kendine özel işte Umudum-
misskokulumm çok haklı gündüz güzel uyuyunva gece daha güzel uyuyor benim ki de

Ben hiç duymadım Onu

annem babamin vefatından sonra daha hassas oldu...kıyamıyorum da..ama eşim de hassas bir adamdır..gelemiyorsa bu hödukluğunden degil ama annem alınıyor.beni gormeye gelmedi diyor eşim de kuzenini aramiş buraya onun arabasi ile gelmek için.sagolsun nereye dersek götürür yardimci olur ama o da kaza yapmış bugün.hatta abi çok kötüyüm falan diye telefonda titriyormuş.neyse ki iyiymiş ama araba sanayiye gitmis tabi.başka da arac bulamamış.otobusle de cocuklari riske etmek istemiyorum diyor.bizi de buradan baska bir tanıdik goturecek zaten.bugun kv soyledi 3 sokak otede koronadan komşu vefat etmiş.otobusle gelirsem cocuklarima bulaşirsa diyor.haklı.off oofff..
annem de bu seferlik affettim falan dedi bakalım

Canım yani şöyle ki evet eşinin seni gelip alması lazım bence de ama annen bunu kullanmış iyi yönde kal biraz daha e sende rahat etmişsin madem

ya eşim normalde alir getirir götürür
ilgisiz bir adam da değildir..
isin ilginci annem de bunu biliyor..
ama yine de uzatıyor..bugun gidecegimiz araba kaza yapmış sanayide..esim alayim diye kuzeni aradi o da kaza yapmış araba sanayide..
annem seviniyorr ohh ohh diye
eşim de anne dogry dua et nolur diyor.ille gidemesinler diye dua ettin herkes kaza yapti diyor.ya alakası olamaz nasip degilmis diyorum.ama gercekten de ilginç

evet yakın sehirlerdeyiz.öyle cook uzak degil.ama dipdibe de degil.esim de ilk defa gelemedi.annemin ağrına gitti.ya kalmasina kalayim da benim yuzumden butun hane halki gece ayakta uyuyun siz desem de dikiliyorlar benle birlikte.ee sabah oglan erken uyanıyor.hepsi perisan oldu.kıyamıyorum.kucuk kardesim var 14 yasinda o bile perisan..ben buraya ilk geldigimde sadece ben alik gibiydim..ama simdi hepsi öyle bakıyor

Benimki de öyle canım oyuncak için erken galiba ilgilerini tam çekince oyalanirlar illa ki
Sabirlaaa bekliyorum
İnşallah o zaman bel fıtığı boyun fitigi yakalamaz bizi
Anlamaya başlayınca oyun halısı ile oyalanır. Veya ses çıkaran icinde poşet olan oyuncaklarla
Suan icin ikisiyle de oyalanma suresi en fazla 5 dk. İnsallah zamanla artar

Uyanikken mamayi yemiyor mu

Ben bugun siringayla 40 icirdim onunda cogu dökülüyor mendile . Neyse biraz karnina girdi dedim gazini cikarsin diye kaldirdim ne var ne yok kusti agzindan burnundan . Cani yandi birazda korkudan aglamaktan helek oldu . Büyüğüm hep kusardi nefret etmistim kusmuk kokusundan . Hala meyve dondurma yemek hiçbirşey severek yemez . Ben zorlucam da biraz yiyecek . Onu da ölmücek kadar yer . Sınırı zorlarsam kusar. Buda pesinden gidiyor her konuda . Istah yok uyku yok kusma var . Bunun birde artısı aglamak var . O yuzden sunu da buyuteydim de daha cocuk mocuk gormek istemiyorum

Ah kiyamam annene torunda tatli olur simdi birakmak istemiyordur birde alerjik falan cocuk onla ilgilenmek ister . Ama sen ağzının tadini bozma canim esinle bir sor gelebilirse alsin sizi yoksa da zaten annene durumunu anlat gelemicegini . Tek gitmek zorlamaz ins seni .

Korona olmasa bende gidip bir baktırmak istiyodum. benim korkum korunuyoruz kızımdan öncede boş gebelik oldu hep vücut ısım çok yükselirdi o ay anlıyorumki hamileyim şükür değilmişim ben kardes istemiyorum.eskiden 3 çocugum olsun isterdim hoş ben bakabilsem gene isterdim ama calışınca cok zor oluyor.annem garibim evini bırakıp haftaiçi bizimle kalıyor

Benim kızkardesimde hiç uyumazdı reflü vardı şimdi üniversitede annem ne çok doktora götürdü reflü ve aglaması için normal dedi gönderdiler.bide inattı üzüm verirsin sabah agzına akşam gene agzında.neyse bu krese özendi arkadaslarıda büyük annem ev hanımı vermeyelim okuldan bıkar dedilet.iyiki gitmiş bir hanım kız oldu yemesi içmesi sakinliği sanki çocuk değişti.eminimki seninkide tez zamanda düzelcek

Kreste keramet varmis arkadasin kizida orda yemege alışmıştı. Benim cocuklar ayri bir zor oluyor . Büyük bebekken uyurdu . Büyüyünce uyumaz olmustu . Istahi hala ayni . Bircok alerjiside olumsuz etkiledi . Buda bakalim bebekken uyumuyor . Ama istahsizliklari ortak .
Ne bileyim bebek büyütmek bana gore mi degil benimkiler mi zor diye boyleler bilmiyorum .
Annem gecen diyor kızım baska dogurma sakın seninkiler zor oluyor benim bile icim gidiyor onlarin o halinden yazik sana da diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…