Valla öyle , uykuda ben biberonu alsın diye bazen sağını solunu dürtüyorum . Ben dürttükçe yavrum süne süne bir oluyorSenin kızı şiddetle kınıyorum(Kınayımda benimkide biraz uyusun) gece dahil 3 saatten fazla uyuduğu görülmedi. Maşallah canım çocuklar uykuda büyürmus. Senin kız baya uzun boylu olacak.
Farklı şehirlerde misiniz Kaç saatlik yol 1-2 saatlik yolsa gelip alması senin açından rahat olur ha aynı şehirde olsanız ve eşin hep böyle yapsa annnee hak veririm ama öyle bir durum da yokmuş bence anneniz bahane esiyor senin kalmanı istiyor ee madem öyle kal bira daha bayramdan sonra dönersin hatta eşinde bayrama gelir berabe r dönersinizkızlar ya ben annemdeyim..
kendim geldim.kendim donecegim...annem esimin gelip alması gerektigini söylüyor..kendi arabamiz yok.ve yogun çalışıyor.gelip almasi biraz zor olur.
yani aslinda gelirken kiz kardeşim yanimdaydi.donerken de yardimci olacak.bunun tam hazırlandım.annem yollamayacagim esin gelecek alacak vs demeye basladi
bu bana ve aileme saygisi geregiymisaslında esim her zaman getirip götürür.bu sefer sartlar boyle gerektirdi.annem icime sıkıntı düşürdü.yok bana deger mi vermiyormuş bilmem ne..en sonunda patladım.ya ne alakasi var neden beni dolduruyorsun adamla kavga mı edeyim istiyorsun? kendi kocası bir gece annesine salmazdı.benim koca yolluyor ama yine yaranamıyor..15 gündür burdayım.daha kalmami istiyor.Allah razi olsun sayelerinde epey kendime geldim.çok kötüydüm geldigimde..alerji beni yıkmıştı resmen.geldigimde evde giydigim terligi giyemedim ayagimin şişinden..ayakta durmaktan sismisti.fark bile etmemistim.dun rahatca giydim.çooook iyi geldi burası.ama artik dönmem lazım.eşim de artik yeter diyor ama annem salmamak için direniyor.kiyamiyorum da
babam vefat etti ve annem de su an ameliyat sonrasi olusan kesi fıtığı var annemde ve ben burdayken doktora goturemedim.torunlara mikrop gelir deyip durdu.bari ben gidiyim de doktora görun madem diyorum.eo zaman da sen burdayken doktora gotursene diyor.tamam anne hadi diyorum.vazgeciyor.kisacasi annem beni salmamak icin elinden geleni yapıyor..ne yapacagim sasirdim.fitiktan seyahat yasağı da vargelemem diyor bir daha.kisin da korona cikar ben bir sene hasret kalirim diyor.
sizce esimi zorlayayim mi gel diye simdi ben.annem biraz bu durumu bahane etmis gibi.anlayamadim gitti.cok hassas olmus.
Canım valla uyuşa dert uyumasa dert biz anneler her şeyi takıyoruz galiba ayrıca siz doktora götürmüştünüz doktor normal demişti sanırım önümüzden dert etme deri. ben de internette geçen denk geldim Bebek için gündüz uykuları çok önemliymiş anı olarak kayedermiş gördüklerini o yüzden belli bir uyku düzeni be gündüz uykularına önem verin yazıyorduBen sana yazacaktım bu uyku konusunubenimki gündüz de en az 3-4 saat aralıksız uyuyor . Hatta 6 saat uyuduğu da oluyor aralıksız gündüz . Öğleden önce de bir saat ya da 45 dk lık şekerleme yapıyor . Akşam da en geç 10 da uyuyor çok şükür . Sabah da 6 veya en geç 9 da uyanır . Şimdi merak ettiğim şu öğleden sonra uyuduğu bu uzun uykular olmamalı mı ? Burda sanki uykular en çok 2 saat olmalı yazmıştı biri
Yok ben uyku konusunu dert etmiyorum canım . Merak ettim burda biri yazmıştı 2 saatten fazla uyumamalıymış diye . Bir düzene oturduk gibi şuan biz . 2 saat konusu varsa eğer ona göre düzenleme yapmaya çalışayım diye . Yoksa çok şükür uykularımız güzelCanım valla uyuşa dert uyumasa dert biz anneler her şeyi takıyoruz galiba ayrıca siz doktora götürmüştünüz doktor normal demişti sanırım önümüzden dert etme deri. ben de internette geçen denk geldim Bebek için gündüz uykuları çok önemliymiş anı olarak kayedermiş gördüklerini o yüzden belli bir uyku düzeni be gündüz uykularına önem verin yazıyordu
Ben hiç duymadım OnuYok ben uyku konusunu dert etmiyorum canım . Merak ettim burda biri yazmıştı 2 saatten fazla uyumamalıymış diye . Bir düzene oturduk gibi şuan biz . 2 saat konusu varsa eğer ona göre düzenleme yapmaya çalışayım diye . Yoksa çok şükür uykularımız güzel
Anneler öyledir canım benimki de çok eleştirir eşimi.sen kalmak istiyorsan kal biraz daha. Ben olsam kalırdım vallaannem yakın oturuyor benim keşke gurbette olsaydım gelir 1 ay kalırdım dedim geçen yüzüm olmuyo 2 adımlık yerde gidip kalmaya
Canım yani şöyle ki evet eşinin seni gelip alması lazım bence de ama annen bunu kullanmış iyi yöndekal biraz daha e sende rahat etmişsin madem
Farklı şehirlerde misiniz Kaç saatlik yol 1-2 saatlik yolsa gelip alması senin açından rahat olur ha aynı şehirde olsanız ve eşin hep böyle yapsa annnee hak veririm ama öyle bir durum da yokmuş bence anneniz bahane esiyor senin kalmanı istiyor ee madem öyle kal bira daha bayramdan sonra dönersin hatta eşinde bayrama gelir berabe r dönersiniz
Sabirlaaa bekliyorumBenimki de öyle canım oyuncak için erken galiba ilgilerini tam çekince oyalanirlar illa ki
İnşallah o zaman bel fıtığı boyun fitigi yakalamaz biziDönence 5 dk., oyun halısı 10dk anakucağında mutfakta anneyi seyretme laf dinleme 10 dk. Bunlar bizden bağımsız yaptığı aktiviteler şimdilik. Ablası babası ben sırayla gezdiriyoruz evi, balkonu, bazen babası bahçeye indirip getiriyor 10 dk. Sonra uykusu geliyor zaten. Zamanla oturup elleriyle bişeyler tutup oynamaya başlayınca daha da rahatlıycaz.oturturuz ellerine veririz havuç, salatalık kemirir dururlar
Suan icin ikisiyle de oyalanma suresi en fazla 5 dk. İnsallah zamanla artarAnlamaya başlayınca oyun halısı ile oyalanır. Veya ses çıkaran icinde poşet olan oyuncaklarla
Güle güle oturun inşallah , hayırlı uğurlu olsunHeyoooo biz 4 aylık olduk maşaallah zaman su gibi aktı gitti asoşumla
Kızlar pazar günü taşınıyorum kendi evime inanamıyorum daha kiracılıktn kurtulduk inşaallah. RABBİM herkese nasip etsin
Uyanikken mamayi yemiyor muAman buraya yazınca da insan bir kendi kendine nazar değdiriyormaşallah deyim de . İşin kötü kısmı bizim kız uyurken beni uyutmuyor , beslenemediği için . O uyurken ben de uyuyayım diyemiyorum . Hemen ağzına biberonu tıkma peşine düşüyorum . Bir günü bir gününü tutmuyor bazen çekip hemen bitiriyor . Çoğunlukla da ağzında bekliyorum . Neyse benim kuzum da böyle artık kabullendim sağlığı yerinde olsun da inşallah hepsi düzelir
Ah kiyamam annene torunda tatli olur simdi birakmak istemiyordur birde alerjik falan cocuk onla ilgilenmek ister . Ama sen ağzının tadini bozma canim esinle bir sor gelebilirse alsin sizi yoksa da zaten annene durumunu anlat gelemicegini . Tek gitmek zorlamaz ins seni .kızlar ya ben annemdeyim..
kendim geldim.kendim donecegim...annem esimin gelip alması gerektigini söylüyor..kendi arabamiz yok.ve yogun çalışıyor.gelip almasi biraz zor olur.
yani aslinda gelirken kiz kardeşim yanimdaydi.donerken de yardimci olacak.bunun tam hazırlandım.annem yollamayacagim esin gelecek alacak vs demeye basladi
bu bana ve aileme saygisi geregiymisaslında esim her zaman getirip götürür.bu sefer sartlar boyle gerektirdi.annem icime sıkıntı düşürdü.yok bana deger mi vermiyormuş bilmem ne..en sonunda patladım.ya ne alakasi var neden beni dolduruyorsun adamla kavga mı edeyim istiyorsun? kendi kocası bir gece annesine salmazdı.benim koca yolluyor ama yine yaranamıyor..15 gündür burdayım.daha kalmami istiyor.Allah razi olsun sayelerinde epey kendime geldim.çok kötüydüm geldigimde..alerji beni yıkmıştı resmen.geldigimde evde giydigim terligi giyemedim ayagimin şişinden..ayakta durmaktan sismisti.fark bile etmemistim.dun rahatca giydim.çooook iyi geldi burası.ama artik dönmem lazım.eşim de artik yeter diyor ama annem salmamak için direniyor.kiyamiyorum da
babam vefat etti ve annem de su an ameliyat sonrasi olusan kesi fıtığı var annemde ve ben burdayken doktora goturemedim.torunlara mikrop gelir deyip durdu.bari ben gidiyim de doktora görun madem diyorum.eo zaman da sen burdayken doktora gotursene diyor.tamam anne hadi diyorum.vazgeciyor.kisacasi annem beni salmamak icin elinden geleni yapıyor..ne yapacagim sasirdim.fitiktan seyahat yasağı da vargelemem diyor bir daha.kisin da korona cikar ben bir sene hasret kalirim diyor.
sizce esimi zorlayayim mi gel diye simdi ben.annem biraz bu durumu bahane etmis gibi.anlayamadim gitti.cok hassas olmus.
Korona olmasa bende gidip bir baktırmak istiyodum. benim korkum korunuyoruz kızımdan öncede boş gebelik oldu hep vücut ısım çok yükselirdi o ay anlıyorumki hamileyim şükür değilmişim ben kardes istemiyorum.eskiden 3 çocugum olsun isterdim hoş ben bakabilsem gene isterdim ama calışınca cok zor oluyor.annem garibim evini bırakıp haftaiçi bizimle kalıyorYa bütün gece sıcaktan bunalıyorum uykum var ama uyuyamıyorum terden.
Günde iki kez suya girip anca öyle rahatlayabiliyomAlya86
Hormon bozukluğuna baktır kan verip bence aşırı derecede terliyosan ama sıcak havalarda normal bence terlemek vücut için de gerekli bir reaksiyon sonuçta terleyerek vücudumuzun soğutma sistemi çalısıyor
Benim kızkardesimde hiç uyumazdı reflü vardı şimdi üniversitede annem ne çok doktora götürdü reflü ve aglaması için normal dedi gönderdiler.bide inattı üzüm verirsin sabah agzına akşam gene agzında.neyse bu krese özendi arkadaslarıda büyük annem ev hanımı vermeyelim okuldan bıkar dedilet.iyiki gitmiş bir hanım kız oldu yemesi içmesi sakinliği sanki çocuk değişti.eminimki seninkide tez zamanda düzelcekBen bugun siringayla 40 icirdim onunda cogu dökülüyor mendile . Neyse biraz karnina girdi dedim gazini cikarsin diye kaldirdim ne var ne yok kusti agzindan burnundan . Cani yandi birazda korkudan aglamaktan helek oldu . Büyüğüm hep kusardi nefret etmistim kusmuk kokusundan . Hala meyve dondurma yemek hiçbirşey severek yemez . Ben zorlucam da biraz yiyecek . Onu da ölmücek kadar yer . Sınırı zorlarsam kusar. Buda pesinden gidiyor her konuda . Istah yok uyku yok kusma var . Bunun birde artısı aglamak var . O yuzden sunu da buyuteydim de daha cocuk mocuk gormek istemiyorum
Kreste keramet varmisBenim kızkardesimde hiç uyumazdı reflü vardı şimdi üniversitede annem ne çok doktora götürdü reflü ve aglaması için normal dedi gönderdiler.bide inattı üzüm verirsin sabah agzına akşam gene agzında.neyse bu krese özendi arkadaslarıda büyük annem ev hanımı vermeyelim okuldan bıkar dedilet.iyiki gitmiş bir hanım kız oldu yemesi içmesi sakinliği sanki çocuk değişti.eminimki seninkide tez zamanda düzelcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?