2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

benim annem dr ayni diyor

bakalım bir çözüm bulacağız

Uyanikken mamayi yemiyor mu
Uyanıkken hep mücadele ediyoruz . Hoplaya zıplaya az emziriyorum , orda sızınca hemen mamasını veriyoruz .bazen çabucak çekip bitiriyor, çoğunlukla da bir saat bekliyoruz . Tabi hemen uyanmazsa. Uyanırsa 20-30 cc lerle vakit geçiyor çoğunlukla. Ama bazen de bir bakmışsın uyanıkken içiyor günü gününü tutmuyor .

Al sana rutin . Gece uyanmıyor muydu bu bebiş sabaha kadar mı uyuyordu
Mama vereceğim diye o kadar dürtersen olacağı bu
Uyandı mama da kaldı , uykuda gitti , oyun istiyor Sena kuşum

Eklentiler

• A0D1A422-E286-4E3C-BFBB-4DE8CA0AC751.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 103
Maaşallah annesi iyi gördüm ben Sena kuşu . Demek ki yetiyor yarıyor yedikleri. Allah’ım korusun

Yaa çok tatlı annesi işte bir günleri öbürünü tutmuyor bunların. Benimki de gece düzeninde kalkmadı aşının etkisi diye düşünüyorum.

Yaa çok tatlı annesi işte bir günleri öbürünü tutmuyor bunların. Benimki de gece düzeninde kalkmadı aşının etkisi diye düşünüyorum.
Bakalım bu sefer bizim kızı uyutacak mı aşı en azından tecrübelendim acile götürmem uyuyor diye ateşi olmasın da uyusun bakalım Göktuğ paşa .

O dudaklar ne öyle o dudaklar neyse ki hafta sonu eşin gelecekti sanırım . Sena kuşum son bir haftadır daha iyi çok şükür
Çok tatlılar hepsinde. Dudaklar köfte. eşim gelecek pazar günü . Allah yokluğunu vermesin. Öperim Sena yı

Canm kontrole gittiginde doktora sordun mu hic

Ben oğlumda mama cok deniyordum. Hangi mamayı alsam yemiyordu. Uykusunda vermeye çalışıyordum içmiyor du. Çok nadir 1 2 biberonun yarısını içiyordu.doktoruna dedim böyle böyle sürekli meme emmek istiyor.ben de mama vermek istiyorum içmiyor uykusunda zorla ağzına sıkarak az bir şey içiriyorum. Onu da her zaman başarılı olamıyorum demiştim. Doktorumuz da sakın öyle bir şey yapma. Demek ki çocuğuna mamaya karşı alerjisi var. Alerjisi olmazsa mamayı seve isteye içer. Uykusunda kandırma demişti.Ben de ondan sonra bir daha mama denemedim ek gıdaya kadar idare ettim. Ek gıdaya geçince zaten ek gıdalarla doyurdum. Peki senin doktorun bir şey dedi mi senin için.

Yok benimki zaten normalde de mama ile besleniyordu reddettiği olmamıştı önceden. Bir de sadece mamaya karşı değil biberonda anne Sütü de olsa aynısını yapıyor . Bugün gece uyanınca içmedi mesela yine . Mecbur uyutmaya çalıştım öyle içti .

Merhaba kizlar.nasilsiniz.
bebekleriniz nasil.
Umarim.her sey yolundadir.
Ben pek iyi degilim. Esim ise basladi daha ikinci gun ama biri oyun disari isteyen5 yas digeri kucak isteyen 3 aylikla deliiriyorum
Evdeyiz . olmuor aglamaktan ne yapcagimi sasirdim. Annemlerle de atistim gondermek istemiorum oglumu alt kat hem de. Cok basibos ooluor cocuklar orda kuzenleriyle.
Cok doluyum, giremiorum. Okuyamadim da pek
Insallah herkes iyidir. 🖐🖐🖐

A galiba kizimim kopek disi mi ne cikior nasil.olur kotu bisey mi onu da bilmiorum.uc gordum sanki sag ust diste iste.

N Nehir8077 nasil.gidior baharcim. bi umut dasen var of ji ne of
CocoChanelmademoiselle siz nasilsiniz sicaklarda jlima acabildiniz mj
Kalppare dondun mu annenden canim
Aglior yazamiorum.hepinizesevgile4

Benim yine tansiyonla başım dertte doktora da gittim ilacıda değiştirdi dozunu yukseltti ama yok dün çok sevdiğim merkeze baya uzak bir yerde denize gittik hemde piknik yapacaktık benim baş tutturdu yine yemeği zor yedik denize falan giremeden geri döndük beynim patlayacak gibiydi eve geldik tansiyonu ölçtüm 18 olmuş yine kapıcam böyle korkuyorum artık doktor 14 ü geçmemek lazım hemen bir dilaltı al yoksa beyin kanaması felç kalp krizine bile neden olur demişti eşimde korktu bi dil altı aldım hala kafam sersem gibi dönüşte tekrar gidicem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…