Kreste keramet varmisarkadasin kizida orda yemege alışmıştı. Benim cocuklar ayri bir zor oluyor . Büyük bebekken uyurdu . Büyüyünce uyumaz olmustu . Istahi hala ayni . Bircok alerjiside olumsuz etkiledi . Buda bakalim bebekken uyumuyor . Ama istahsizliklari ortak .
Ne bileyim bebek büyütmek bana gore mi degil benimkiler mi zor diye boyleler bilmiyorum .
Annem gecen diyor kızım baska dogurma sakın seninkiler zor oluyor benim bile icim gidiyor onlarin o halinden yazik sana da diyo
Ah kiyamam annene torunda tatli olur simdi birakmak istemiyordur birde alerjik falan cocuk onla ilgilenmek ister . Ama sen ağzının tadini bozma canim esinle bir sor gelebilirse alsin sizi yoksa da zaten annene durumunu anlat gelemicegini . Tek gitmek zorlamaz ins seni .
Uyanıkken hep mücadele ediyoruz . Hoplaya zıplaya az emziriyorum , orda sızınca hemen mamasını veriyoruz .bazen çabucak çekip bitiriyor, çoğunlukla da bir saat bekliyoruz . Tabi hemen uyanmazsa. Uyanırsa 20-30 cc lerle vakit geçiyor çoğunlukla. Ama bazen de bir bakmışsın uyanıkken içiyorUyanikken mamayi yemiyor mu
Maaşallah annesi iyi gördüm ben Sena kuşu . Demek ki yetiyor yarıyor yedikleri. Allah’ım korusunAl sana rutin. Gece uyanmıyor muydu bu bebiş sabaha kadar mı uyuyordu
Mama vereceğim diye o kadar dürtersen olacağı bu
Uyandı mama da kaldı , uykuda gitti , oyun istiyor Sena kuşum
Yaa kocaman olmuş maşallah canım o köfte dudaklar da ne öyleGünaydın teyzelerim. Bugün bana bakacak kimse yok annemi işe göndermeyeceğim.
Al sana rutin. Gece uyanmıyor muydu bu bebiş sabaha kadar mı uyuyordu
Mama vereceğim diye o kadar dürtersen olacağı bu
Uyandı mama da kaldı , uykuda gitti , oyun istiyor Sena kuşum
O dudaklar ne öyle o dudaklarGünaydın teyzelerim. Bugün bana bakacak kimse yok annemi işe göndermeyeceğim.
Bakalım bu sefer bizim kızı uyutacak mı aşıYaa çok tatlı annesi işte bir günleri öbürünü tutmuyor bunların. Benimki de gece düzeninde kalkmadı aşının etkisi diye düşünüyorum.
Hamdolsun bugüne teyzesi. Büyüyor çok şükür.Yaa kocaman olmuş maşallah canım o köfte dudaklar da ne öyle
Çok tatlılar hepsinde. Dudaklar köfte.O dudaklar ne öyle o dudaklarneyse ki hafta sonu eşin gelecekti sanırım . Sena kuşum son bir haftadır daha iyi çok şükür
Canm kontrole gittiginde doktora sordun mu hicBen bugun siringayla 40 icirdim onunda cogu dökülüyor mendile . Neyse biraz karnina girdi dedim gazini cikarsin diye kaldirdim ne var ne yok kusti agzindan burnundan . Cani yandi birazda korkudan aglamaktan helek oldu . Büyüğüm hep kusardi nefret etmistim kusmuk kokusundan . Hala meyve dondurma yemek hiçbirşey severek yemez . Ben zorlucam da biraz yiyecek . Onu da ölmücek kadar yer . Sınırı zorlarsam kusar. Buda pesinden gidiyor her konuda . Istah yok uyku yok kusma var . Bunun birde artısı aglamak var . O yuzden sunu da buyuteydim de daha cocuk mocuk gormek istemiyorum
Ben oğlumda mama cok deniyordum. Hangi mamayı alsam yemiyordu. Uykusunda vermeye çalışıyordum içmiyor du. Çok nadir 1 2 biberonun yarısını içiyordu.doktoruna dedim böyle böyle sürekli meme emmek istiyor.ben de mama vermek istiyorum içmiyor uykusunda zorla ağzına sıkarak az bir şey içiriyorum. Onu da her zaman başarılı olamıyorum demiştim. Doktorumuz da sakın öyle bir şey yapma. Demek ki çocuğuna mamaya karşı alerjisi var. Alerjisi olmazsa mamayı seve isteye içer. Uykusunda kandırma demişti.Ben de ondan sonra bir daha mama denemedim ek gıdaya kadar idare ettim. Ek gıdaya geçince zaten ek gıdalarla doyurdum. Peki senin doktorun bir şey dedi mi senin için.Uyanıkken hep mücadele ediyoruz . Hoplaya zıplaya az emziriyorum , orda sızınca hemen mamasını veriyoruz .bazen çabucak çekip bitiriyor, çoğunlukla da bir saat bekliyoruz . Tabi hemen uyanmazsa. Uyanırsa 20-30 cc lerle vakit geçiyor çoğunlukla. Ama bazen de bir bakmışsın uyanıkken içiyorgünü gününü tutmuyor .
Yok benimki zaten normalde de mama ile besleniyordu reddettiği olmamıştı önceden. Bir de sadece mamaya karşı değil biberonda anne Sütü de olsa aynısını yapıyor . Bugün gece uyanınca içmedi mesela yine . Mecbur uyutmaya çalıştım öyle içti .Ben oğlumda mama cok deniyordum. Hangi mamayı alsam yemiyordu. Uykusunda vermeye çalışıyordum içmiyor du. Çok nadir 1 2 biberonun yarısını içiyordu.doktoruna dedim böyle böyle sürekli meme emmek istiyor.ben de mama vermek istiyorum içmiyor uykusunda zorla ağzına sıkarak az bir şey içiriyorum. Onu da her zaman başarılı olamıyorum demiştim. Doktorumuz da sakın öyle bir şey yapma. Demek ki çocuğuna mamaya karşı alerjisi var. Alerjisi olmazsa mamayı seve isteye içer. Uykusunda kandırma demişti.Ben de ondan sonra bir daha mama denemedim ek gıdaya kadar idare ettim. Ek gıdaya geçince zaten ek gıdalarla doyurdum. Peki senin doktorun bir şey dedi mi senin için.
Maşallah size eviniz de hayırlı olsun sağlıkla oturunHeyoooo biz 4 aylık olduk maşaallah zaman su gibi aktı gitti asoşumla
Kızlar pazar günü taşınıyorum kendi evime inanamıyorum daha kiracılıktn kurtulduk inşaallah. RABBİM herkese nasip etsin
Alerjisi vardır dedi. Sütü yogurdu yumurtayi yemiyorum hala ayniyiz . Alerji maması verdi. Pas gibi kokuyor oglum onu hic içemiyor.Canm kontrole gittiginde doktora sordun mu hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?