2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bizde işe yaradı canım sağ taraf duzlesmeye başlamıştı şimdi normal görünüyor. Arka tarafında şekli iyi şimdi. Sürekli bunda yatırıyorum.
Ne guzel hep iyi olsun kuzucuklar her halleriyle . Ne kadar suredir kullaniyorsun canm . Bende alayim gec kalmadiysam kullanayim duzlesti kafasi iyice uykusuz kusumun hep duz yatiyor

Ne guzel hep iyi olsun kuzucuklar her halleriyle . Ne kadar suredir kullaniyorsun canm . Bende alayim gec kalmadiysam kullanayim duzlesti kafasi iyice uykusuz kusumun hep duz yatiyor
Kuzum şeklini kafana takma doktor dedi bana benimkinin de sırt üstü yata yata düzleşti arkası büyüdükçe o kafa hali normalleşiyormuş şekli.kendi olması gerektiği şekli alıyormuş.bi kaç kişiden daha duymuştum sanki.ama tabi ne kadar doğrudur bilmiyorum.bende artık takmıyorum düzelir diye

Yine regl oldum sadece anne sütü verdiğim halde nasıl hemen oldum anlamadım. Psikolojik mi bilmiyorum sanki sütüm azaldı. Böyle yaşayan oldu mu

Yine regl oldum sadece anne sütü verdiğim halde nasıl hemen oldum anlamadım. Psikolojik mi bilmiyorum sanki sütüm azaldı. Böyle yaşayan oldu mu
Ben de erken oldum ve baya surdu.
Ikinci ne zaman olacak acaba.
Simdi bi de tekrar gebelik korkusu da var.
Sut azaliyor muynus benimki hep kicakta oldugu icin anlayamadim. Hos bu ara o kafa memeye hic donmuyor ya.
Ama psikolojik de olabiliyor azaldi diye dusunme bence🖐

Ben biraz stres yasadim hem ondan hemde Reglden sütüm cikmaz oldu . Regl kesin etkiliyor bence hormonlarin elinde herşey sonucta

Kanka sevmiyorum duz kafayi guzel duruyor sekilli kafa buyugu sag sol yatirdim kafasi cok guzel ama bu yassicik oldu huysuzlugundan yattigi gibi bırakıyorum. Zaten gun boyu salliyorum uyusun diye bide aman sag yapayim sol yapayim diye uyandirirsam biterim
Benimki de öyle arkası düzleşti yeni yeni sağ sola yatmaya başladı
Kendi mi yatiyor canım sen mi yatiriyorsun sag sol

Ah ne güzel olur benim de duruyor kilolarım bi 6 kesin vermeliyim. Doğumdan sonra 10 gitti kaç aydım başka giden yok
Ciddi ciddi başlayalım o zaman 3-5-10 neyse veririz inşallah

Benim annemin evi normalde üst katım...
Evimiz müstakil 2. Katta ben varım ama yaş geçtikçe köye yönelir oldular hele babam hiç gelmiyor da annem işi olmadığı zaman geliyor köyde yaptıklarını satıyor
ben işte aralık ayına kadar ücretsiz alacağım sonra heyet alıp ilk dönemi kapatacağım
Seneye artık allah kerim
Eski bakicimiz vardı o da çalışmıyor seneye kadar boş kalırsa ona söylerim tekrardan

Bide kizlar ben uyurken ve uykuda oglumun kollarini sortun icine koyuyorum yoksa uyaniyor . Sizin mi bebeler benimkinden büyük onceki haftalarda elleriyle uyandırır miydi kendini simdi düzeldi mi

annemden döndüm canım...eşim geldi aldı.. ama ev perisan ve cocuklar yer drgisikligi yasadigi icin huzursuz..annem çok ağladı ve hasta..ameliyat olacak..yuregim buruk..ustune bir de gelir gelmez elti kisisi kavga etmeye calisti
geldim mi geldim ama aklim kalbim orda kaldı

Jadem hoşgeldin ..arkadaslarin sonradan yazdigi aciklamada adin yoktu.tahmin ettim donecegini..
ne yalan söyleyim özlüyorum
dönerler belki diyorum hala..evet insan merak ediyor burada arkadaslari ama...ama iste..bazen tanidiginina degil de tanimadigina derdini daha rahat yanarsin yani bu yuzden buradayiz hepimiz tanimasak da sevgi bagi oluştu hatta seni ruyamda görmüştüm de jadeye anlatayım diye foruma girdim jade yok dusunsene tanimasak da ruya bile goruyoruz gecen gece de blupcanı donmus gordum..uyandim ayy gercek mi dedim kizlar baska hesapla gelin.olma mi? ozledim valla..ama b.k lafini karistiran her kimse o gelmesin

Benim oğlan baya yan yatıyor artık kafayı çevirmiyor baya yana dönüp büyük adam gibi yan yatıyor yicem totosunu az kaldı

Maşallah kuzuya benim oğlum da yana dönüyor ellerini ağzına sokup hırslanıyor az kaldı dönecek

Sekerparem vefali insan kalbi tasiyorsun sende benim gibi . guzel sohbetler döndü burda . Alti üstü forum diyor insanlar önemsemiyor fazla burdaki iliskileri . Olur mu be burasi forum olsada insaniz bizler yine . Insan iliskisi kuruluyor basite alinir mi ? Ya hep ya hic olmali demediler . Grubu koala kurdu ben kursaydim baska alacaklarimda olurdu dediler . Niye koalanin boyunduruğu altina mi girdiniz . Siz orda arkadaslik iliskisi icin bulusmadiniz mi ne demek başkalarını da alAmamak . Secerek Grup kurmalarinada saygi duymuyorum ne demek ya ayristirmaciliktir bu . Hele liderlik egosuyla lepiyi elemeleri . Kizlar ben bir nisan annesiyim ben buranin lideri degilim sadece konuyu baslatanim . Yapilanlar unutulmaz ama gecmiste ozleniyor . Dönerlerse inşallah suclu güçlü olarak dönmezler bize kendilerini affettirirler bizde bebelerin hatrina düşünürüz artik hihhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…