Ne guzel hep iyi olsun kuzucuklar her halleriyle . Ne kadar suredir kullaniyorsun canm . Bende alayim gec kalmadiysam kullanayim duzlesti kafasi iyice uykusuz kusumun hep duz yatiyorBizde işe yaradı canım sağ taraf duzlesmeye başlamıştı şimdi normal görünüyor. Arka tarafında şekli iyi şimdi. Sürekli bunda yatırıyorum.
Kuzum şeklini kafana takma doktor dedi bana benimkinin de sırt üstü yata yata düzleşti arkası büyüdükçe o kafa hali normalleşiyormuş şekli.kendi olması gerektiği şekli alıyormuş.bi kaç kişiden daha duymuştum sanki.ama tabi ne kadar doğrudur bilmiyorum.bende artık takmıyorum düzelir diyeNe guzel hep iyi olsun kuzucuklar her halleriyle . Ne kadar suredir kullaniyorsun canm . Bende alayim gec kalmadiysam kullanayim duzlesti kafasi iyice uykusuz kusumun hep duz yatiyor
Benimki de öyle arkası düzleşti yeni yeni sağ sola yatmaya başladıNe guzel hep iyi olsun kuzucuklar her halleriyle . Ne kadar suredir kullaniyorsun canm . Bende alayim gec kalmadiysam kullanayim duzlesti kafasi iyice uykusuz kusumun hep duz yatiyor
Ben de erken oldum ve baya surdu.Yine regl oldumsadece anne sütü verdiğim halde nasıl hemen oldum anlamadım. Psikolojik mi bilmiyorum sanki sütüm azaldı. Böyle yaşayan oldu mu
Ben biraz stres yasadim hem ondan hemde Reglden sütüm cikmaz oldu . Regl kesin etkiliyor bence hormonlarin elinde herşey sonuctaYine regl oldumsadece anne sütü verdiğim halde nasıl hemen oldum anlamadım. Psikolojik mi bilmiyorum sanki sütüm azaldı. Böyle yaşayan oldu mu
Kanka sevmiyorum duz kafayi guzel duruyor sekilli kafaKuzum şeklini kafana takma doktor dedi bana benimkinin de sırt üstü yata yata düzleşti arkası büyüdükçe o kafa hali normalleşiyormuş şekli.kendi olması gerektiği şekli alıyormuş.bi kaç kişiden daha duymuştum sanki.ama tabi ne kadar doğrudur bilmiyorum.bende artık takmıyorum düzelir diye
Kendi mi yatiyor canım sen mi yatiriyorsun sag solBenimki de öyle arkası düzleşti yeni yeni sağ sola yatmaya başladı
Ciddi ciddi başlayalım o zaman 3-5-10 neyse veririz inşallahAh ne güzel olurbenim de duruyor kilolarım bi 6 kesin vermeliyim. Doğumdan sonra 10 gitti kaç aydım başka giden yok
Bende o ihtimal de yok, babamlar ve kardeşlerim yalnız yapamıyorlar . Bahçe dışında bir de o var . En azından sen bir çözüm bulmuşsun çocuğa bakmak için . Benim önüm karanlıkokulların durumu belli değil , seminer haftasında ders programımı eşimle bir ayarlayabilirlerse dönüşümlü bakacağız . Yoksa mecburen ayrılacağım ücretsiz izne . Ama çalışmaya çok ihtiyacım var . Hamilelikte de heyetle ekim ayından beri evdeyim . Farklı sıkıntılar da olunca çok daraldım . Çalışmak iyi gelecek ama bakalım hayırlısı .
Ya masallah ona aynen baya yan dönmüş yicemmm her bir yeriniBenim oğlan baya yan yatıyor artıkkafayı çevirmiyor baya yana dönüp büyük adam gibi yan yatıyor yicem totosunu az kaldı
Merhaba kizlar.nasilsiniz.
bebekleriniz nasil.
Umarim.her sey yolundadir.
Ben pek iyi degilim. Esim ise basladi daha ikinci gun ama biri oyun disari isteyen5 yas digeri kucak isteyen 3 aylikla deliiriyorum
Evdeyiz . olmuor aglamaktan ne yapcagimi sasirdim. Annemlerle de atistim gondermek istemiorum oglumu alt kat hem de. Cok basibos ooluor cocuklar orda kuzenleriyle.
Cok doluyum, giremiorum. Okuyamadim da pek
Insallah herkes iyidir. 🖐🖐🖐
A galiba kizimim kopek disi mi ne cikior nasil.olur kotu bisey mi onu da bilmiorum.uc gordum sanki sag ust diste iste.
@bhrumtdru nasil.gidior baharcim. bi umut dasen var of ji ne of
CocoChanelmademoiselle siz nasilsiniz sicaklarda jlima acabildiniz mj
Kalppare dondun mu annenden canim
Aglior yazamiorum.hepinizesevgile4
Kızlar selam konuyu kapatıp normal konuşmalarınıza dönmüşsünüz ama konuyla ilgili itham edilenlerden biri olarak olayla ilgili açıklama yapma gereği hissediyorum.
İlk olarak hamilelikte bilgi almak vermek adına girdiğim annem eşim dahil konuşmalarımızla ilgili bilgi verdiğim zamanla hobi haline gelip diğer sosyal mecralar kadar vakit geçirmek istediğim bir forum haline geldi burası. Hatta dedim ki kızım ilerde okuyup nasıl büyüme göstermiş anlayabilir anı günce gibi olacak ne güzel.
1. Si burda kimseyle burası dışında bir muhattaplığım yok geri dönmemden de bunu anlarsınız diye düşünüyorum. Kaldı ki başka yerde grup kurulup konuşulması zerre umrumda değil giden arkadaşlar gayet burda aktiflerdi benim gözümde ayda yılda bir yazan çok kişi var. Yanlış anlamayın kimse zamanını buraya ayırmak zorunda değil amacım yargılamak değil durum bazında kıyaslama yapıyorum. İsteyen istediği kişiyi alıp farklı yerlerde konuşabilir buna sadecee saygı duyuyorum ki çok sevdiğim grubun fazlasıyla aktif kişileriydi gidenler. Onlarla birlikte yanan yaş benim sanırım kaç gündür giremedim buraya bu kadar uzayacak bir mevzu olduğunu asla tahmin etmediğim içinde girip okumadım dün girdim okudum sadece ve açıkçası bazılarınızın karşı tarafı duymadan fazlasıyla sert yorumlar yaptıklarını düşünüyorum. Neticede herbirinin burda hepimize yardımı dokundu ve destek oldular. Burası yeterli gelmediyse tercihtir ama hala burayı aktif kullananlar vardı. Kaldı ki beni araya katmışsınız ama ben doğum yaptığımdan beri hiç olmadığım kadar aktifim forumda her sayfada yorumlarım var muhakkak. Evet belki kullandıkları kelime yanlış keşke öyle demeselermiş hümanist yapımla ona da saygı duydum
Daha geçen bu kadar kadın bir arada olup bu kadar anlaşmamız bile mucize gibi demiştim ışık hızında nazarım değdi sanırımgidenler eğer okuyorsanız sizi eleştirmiyorum hepinizin ayrı rengi ve dokusu vardı grupta umarım bi şekilde geri gelirsiniz kalanlar ben burdayım ve sanırım yeterli açıklamayı yaptım diye düşünüyorum. Böyle bir zorunluluğum yoktu tabiki ama 1 senedir burda çok set paylaştık ve devam edeceğiz bu yüzdendir açıklamam. Sevgiyle kalın...
Benim oğlan baya yan yatıyor artıkkafayı çevirmiyor baya yana dönüp büyük adam gibi yan yatıyor yicem totosunu az kaldı
Valla çok da anlamıyorum hem emzirip hem mama verdiğm için, önceki aylarda fena değildi ama bu aydan sonra yavaşlayacak galiba kilo alımıMama kilo alimini etkiliyor mu ben hipp kullanıyorum
BeenYine regl oldumsadece anne sütü verdiğim halde nasıl hemen oldum anlamadım. Psikolojik mi bilmiyorum sanki sütüm azaldı. Böyle yaşayan oldu mu
Yaa bide onu mu denesemKızlar kilo alamıyorsa golden goat var keçi sütlü mama çok kilo aldırıyor biz onunla toparladık
Sekerparem vefali insan kalbi tasiyorsun sende benim gibi . guzel sohbetler döndü burda . Alti üstü forum diyor insanlar önemsemiyor fazla burdaki iliskileri . Olur mu be burasi forum olsada insaniz bizler yine . Insan iliskisi kuruluyor basite alinir mi ? Ya hep ya hic olmali demediler . Grubu koala kurdu ben kursaydim baska alacaklarimda olurdu dediler . Niye koalanin boyunduruğu altina mi girdiniz . Siz orda arkadaslik iliskisi icin bulusmadiniz mi ne demek başkalarını da alAmamak . Secerek Grup kurmalarinada saygi duymuyorum ne demek ya ayristirmaciliktir bu . Hele liderlik egosuyla lepiyi elemeleri . Kizlar ben bir nisan annesiyim ben buranin lideri degilim sadece konuyu baslatanim . Yapilanlar unutulmaz ama gecmiste ozleniyor . Dönerlerse inşallah suclu güçlü olarak dönmezler bize kendilerini affettirirlerannemden döndüm canım...eşim geldi aldı.. ama ev perisanve cocuklar yer drgisikligi yasadigi icin huzursuz..annem çok ağladı ve hasta..ameliyat olacak..yuregim buruk..ustune bir de gelir gelmez elti kisisi kavga etmeye calisti
geldim mi geldim ama aklim kalbim orda kaldı
Jadem hoşgeldin..arkadaslarin sonradan yazdigi aciklamada adin yoktu.tahmin ettim donecegini..
ne yalan söyleyim özlüyorum
dönerler belki diyorum hala..evet insan merak ediyor burada arkadaslari ama...ama iste..bazen tanidiginina degil de tanimadigina derdini daha rahat yanarsinyani bu yuzden buradayiz hepimiz tanimasak da sevgi bagi oluştu hatta seni ruyamda görmüştüm de jadeye anlatayım diye foruma girdim jade yok dusunsene tanimasak da ruya bile goruyoruz gecen gece de blupcanı donmus gordum..uyandim ayy gercek mi dedim kizlar baska hesapla gelin.olma mi? ozledim valla.. ama b.k lafini karistiran her kimse o gelmesin
Inek sutu alerjisi olan bebeye acaba keci sütlü mama verilir miKızlar kilo alamıyorsa golden goat var keçi sütlü mama çok kilo aldırıyor biz onunla toparladık
Ben hiç sarmadım canım uykuya dalarken elimle tutuyorum bırakıyorum ÖzgürBide kizlar ben uyurken ve uykuda oglumun kollarini sortun icine koyuyorum yoksa uyaniyor . Sizin mi bebeler benimkinden büyük onceki haftalarda elleriyle uyandırır miydi kendini simdi düzeldi mi
Denemek lazım canım oda alerji yapabilitInek sutu alerjisi olan bebeye acaba keci sütlü mama verilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?