2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Gunaydin kizlar biz sabah doktora gittik. Karya hn kilo almamis gercekten bas cevresi sanirim ben yalnis yazmisim yarim cm artmis boyda ayni ama durmadi olcerken her neyse cok normal zaten kilosu iyi oldugu icin problem olmadigini soyledi. Suan persentilda baya iyi biraz daha kilo alsa obeze dogru gider hic takilma dedi. Tahlil veya test vs istemedi 1 2 ay daha takip ederiz ama bence problem yok dedi. Bende surekli kontrol etmicem
Kabizligi soyledim yogurt ve yumurta peyniri biraz azalt dedi onlardan dolayida kabizlik artiyormus sebze meyve ver bol bol dedi. Karnını kontrol etti sert degil problem yok dedi
Bizde durumlar bu sekilde. Siz nasilsiniz ne var ne yok :)

Ya neden sürekli her şeye otizm deyip geçiyorlar kolay mı bu kadar ailenin aklına şüphr ekmek çocuk dikkatini o an başka şeye vermiş biz bile elimizde bi iş varken çevremizi duymuyoruz bu gayet insansı geliyor bana
Ben bu yüzden çok kasmadan büyütmeye çabalıyorum dediğingibi hepimiz nasıl büyüdük elbebek ilgi şevkat 7 24 üstümüze titreyen ebeveynlerle mi bana abartılı geliyor bir çok şey. Tabiki yapan kızlar beni yanlış anlamayın bu benim şahsi fikrim hepimiz aynı şeyi yapsak prototip bir toplum olurduk farklılık lazım tabi.

Kız tabi profilini kapatıyorsun sadece arkadaşların görebiliyor profilini istediğin kişileri eklersin sadece adını da istediğin gibi yaparsın kendi adın olmak zorunda değil kim bilecek o sensin sonra

Benimkide ödü kopuyor süpürggeden bana sarılm ayan kız yapışıyor boynuma bi kere korkmadı bi teorim var tutarsa sana da söylerim babası ile ilk temizlikte deniycem

Güzel haberler almışsın canım her şey normal aslında bizler tedirgin oluyoruz kabızlığı da hareketlensin geçecek eminim bizler de aynı supurgeyi taktım ise giriscem simdi

Benimkide ödü kopuyor süpürggeden bana sarılm ayan kız yapışıyor boynuma bi kere korkmadı bi teorim var tutarsa sana da söylerim babası ile ilk temizlikte deniycem
Benim psikopatta süpürge çalışınca borusunu eline alıp yemeye calisiyo aralarında bı aşk var bir gün video çekeyim de görün elinden aldığımda nasıl kolu kopmuş gibi agliyo

Ay gü nay dınnnn aslı bunlar valla çift mi ne maşallah bizimde gece 2 kere ben yatmadan 2 kere de yattığımda kalktı binlerce şükür sabah babası giderken uyandı 6.15 gibi sonra yatakta oynadı kendi sızdı hatta nasıl mutlu oldum hep böyle devam etse giderek daha iyi olsa

Ay evet değil mi yazacaktım iyi hatırlattın miss yakışıklı damadım daha da karizmasıyla yıkmış ortalığı maşallah, ortamınız hiç bozulmasın kuzum Aslihaydo

Ayy ben şu çoluk sesinden rahatsız olanları anlamıyorum git o zaman müstakil evde otur hani çok abartı bir şey olur anlarım ama böyle her seste şikayet çoçuk bu tutamazsın sonuçta top da oynar ağlar bağırırda

Söyleye söyleye aralarında bı bağ olusturduk Benim oğlan hanimci o ne yapsa onu yapıyo yaa inşallah böyle devam ederler uykumu alınca ben de pamuk gibi oluyorum
Ay evet değil mi yazacaktım iyi hatırlattın miss yakışıklı damadım daha da karizmasıyla yıkmış ortalığı maşallah, ortamınız hiç bozulmasın kuzum Aslihaydo
Yaa damadın dün elden gidiyorduuuu dedim durun onun başı bağlı aşkınızi platonik yaşayın

Ben umutta hiç öyle bir şey olduğunu düşünmüyorum valla bende günde 15 dk kadar izlettiğim zamanlar oluyor kırmızı balık biz evde tv açık bazen reklamlar dikkatini çekiyor tamamen kesmek imkansız ekranı bence doktorun saçmalamış bazı doktorlar gerçekten bir garip nasıl direk anlıyor benim kardeşim 6. Sınıf maşallah çok da çalışkan başarılı bebeklikten şimdi bile işine gelmezse asla ne bakar ne cevap verir

Ohhh maşallah kendine dert ediyordun uzmandan duydun rahatlamılsındır hadi gözün aydın kuzum

Benim psikopatta süpürge çalışınca borusunu eline alıp yemeye calisiyo aralarında bı aşk var bir gün video çekeyim de görün elinden aldığımda nasıl kolu kopmuş gibi agliyo
Ah keşke benimkide öyle olsa temizlik delisi değilim ama yerlerde çocuk toz toprak ihtiyacını dışardan karşılayamasa da evden karşılıyor

Bende bende hava kapalı baya güne güneşli gibi günaydın diye diye başladım ona hanımcı demeyelimde işbilir diyelim evinde huzur isteyen hanımcı olur
Hooop kaptırmam damadım bir haydo kolay yetişmiyor

Vallahi bilmiyorum ama artık çok fazla gündemde. Artık doktorları geçtim en ufacık birşeyde, insanlarda söylüyor. İnsanlar sürekli uyarıyor, ilk soru çizgi film izliyormu sakin izletme diye uyarılıyoruz. Dilimize çok fazla otizm dolanmış. Allah bütün bebekleri korusun. Valla ay ay çocukları takip ettiriyoruz. Bizler doktor yüzü görmeden büyümüşüz. Hepimizin hakkında hayırlısı.

İşine gelmediğinde duymaması var. Ama kimin yokki. Yaramaz çocuk bunu biliyorum, inşallah ta dogru dusunuyoruzdur. Doktor cok ugrasmadi, 2 kere umut dedi. Gel benim gozlerime bak dedi. Umut tartıyı aldi bir eliylede kapıyı açmaya çalışıyordu. Bakalım hayırlısı

Annelik iste canim endiseleniyoruz ister istemez. Sıkma canını.. bende kilo almamis bas cevresi artmamis diye anneme anlatiyorum bugun kufur etti en son evde kalmissin kizla uğraşıyorsun diye
ay bahar güldürdün b3ni ya ama annen de hakli
Çok haklısın 2 kelam edelim gel doktor demeyecek kasılacak yabanvılayacak elbet normal yani
çok kolay karar veriyorlar ne basit di mi
ben bi cocukla seansa baslarken bir kac gun sadece konusur oyun oynar nelerde zorlaniyor tespit ederim şıp diye olaydi oooo. bi de bu cocuk ya yap denilince yapmaz ki onun dili oyun.
miss dr a inat arel daha da kelime turetir oldu hatta ingilizce bile kobustu bugun. arbasini isterk3n hangisi dedik blue dedi banyo armanç (Yegenimin adi) zıpzıp boş bak bunlar sadece bugün söylemeye başladıkları
canim yerken mutlaktayız televizyon yok telefon yok zorlama da yok yediği kadar diye ilerliyoruz çizgi-film istiyorsa oturma odasına gidiyor tv den izlemek için
bak sana da aynısını yapmışlar ne sinir oldum ya bu kadar kolay mi ya
şekerparem 2 yaşta takıntı da olabiliyor kendilerini bulmaya calisiyorlar

oyyy bu ne baharım ya valla benim bile sıkıldı burda
ohhh valla bahar en çok senin rahatlamaya sevindim. gözümüz aydın canim
bahar ekran kesinlikle kötü etkiliyor buna katılıyorum. mümkün oldukça kısa tutmaya caliasacaz yapacak başka birşey yok canim

oyyy bu ne baharım ya valla benim bile sıkıldı burda
Hemde ne sıkılma burda pek dile getirmedim, ama sana oturan öküz bendede oturuyor.
bahar ekran kesinlikle kötü etkiliyor buna katılıyorum. mümkün oldukça kısa tutmaya caliasacaz yapacak başka birşey yok canim
Ekranla işi yok seyretmiyor istemiyor. Ama hiperaktif se ne yapmam gerekiyor. Biri otizm dedi biri hiperaktif. Bakalım martta biraz daha büyümüş olacak dedi, daha rahat karar verecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…