- 23 Temmuz 2016
- 2.092
- 6.979
- 158
Kıyamam kuzuma ne kadar ağrıyorsa demek kiElimle dokununca ağlıyo normalde iyi gibi ama
Devam kuzum ama bugünle 3 gün rapor aldım Ata uyumuyor uyutmuyor ağlıyor cuma da çekim var biraz derlenip toplanalım dedim. Çok zor herseye yetişemiyorumYeşim im kuzum yoğun çalışmaya devam ha
Ev konusu hayırlısı olsun diyorum kuzum Allaha bakalım
Evet benimki 5 dk dursun 6. Dakika paça dasalonda ben yanındaysa aslında baya oynar oldu ya kendi kendine takılıyor ama benim de burda olmam lazım
Camda tık sesi geliyorsa gelir bikaç güne inci gibi dizilsin Atamın da dişleri![]()
Oyyy gördümmm kuzumu maaşallahhuhuuuu, biz de artık yürüyoruz![]()
İyi Ata dişten dolayı çok ağlıyor sğrısı var ama sizin sıkıntıların yanında lafı olmaz kuzum . Ataya babası bakıyor şükür şimdilik ben de gidip gidip geliyorum. Yoruluyorum çok ama ne yapalım en azından düzeni bozulmadı kuzumun@sekerpare5939 sağol canım benim yakın olsaydık keşke, bı çaya kaçardim size. Kalbin için doktora ne zaman gideceksin İhmal etme.
nzh99 teşekkür ederim canım bu ay hastalıkla sınandık, Allah daha kötüsünden korusun. Ata kuzum nasıl iyidir inşallah. siz ne yaptınız ataya kim bakıyor.
2 yaş nasıl birşey sendrom yeni yeni başlıyor. durduk yere ağlama bağırma var. zaten genel tepki ağlamak oldu bi de hayirrr var. kurallar çıkarıyor. salatalık ver büyük ver başını kesme. muz ver soymadan ver.
İnşallah güzel sorunsuz geçer kuzum Oy Arelim kuzum benim. Allahım yardım etsin Helinim işin çok zor.Yarın çekim günü heyecan sardı benisonuçları bildirirm
![]()