düzen oturmuş rahatsan boşver canim devam et böyle2 uykuya düşürsem olur aslında ama bakamıyorum ozaman, çok zorlanıyorum. İlk uykuda mutfağı topluyor öğle yemeğini ocağa koyuyorum. 2. Uykuda akşam yemeğini yapıyorum. 3. Uykuda çamaşırları felam genel işleri yapıyorum. Umutun uykusunda da evi temizliyorum, Duru tekken daha iyi duruyor. Umut hitpalamadiği için. Bazen de hiç birşey yapmıyor kafamı dinlemeye çalışıyorum. Biz sabah 6 da kalkıyoruz, umut öğlen 12 ile genelde 4 arası uyuyor. Akşamda 9.30 En geç 10 da yatıyor. Umut bayadir bu şekilde uyuyor, alıştı hastalık veya ekstra birşey olmazsa.
kacacaz mecbur 2 bebe bekliyor şekerparem. valla kuzum ben niyetli degilim ama su anda bile zor Allah size guc versin orucunuzu kabul etsinYa bizi iceri alirsa helinimcikamayiz da girersek
güldürdün yüzümü ya
Allah da seni güldürsün
Oruç beni ilk günler zorlamaz zaten.genelde sonra zorluyor. Ve zorlanmaya basladim.elif dis çıkardı bu sabah.. ben de takat kalmadı.evi supurdum sildim Alinin oyuncaklar kagit parcaları falan
4 saat uyuyabildim yine.simdi uyusam mi camasir mi assam diye düşünüyorumoyy oyy
bu sabah elif hanim hazretleri kendini 2.5 saat sallattı bana
kaldiriyorum ağlıyor.basina vuruyor derken.2.5 saatin sonunda nur topu gibi bir disimiz geldi.
Kafasini vurmasini bile anlayamadim.kafam durmuştu çünkü![]()
tavan mi bak o bile izlendiKızlar hepimiz aynıyız sanırım akım gibi geldi inan bende öyleyimbide üstüne gam doluyum hiçbir şey yapasım yok uzanıp tavan izlemek istiyorum
![]()
geçmiş olsun tekrardan diş mi aşı mi tetikledi yoksa başka birşey mi var acaba ? 1 yaş tahlilleri yaptırdın mi canim. bi de ne çalışkan kadınlarsınız ya. allahtan eşim bu kısımları bilmiyor. adam yumurtaya razı özlüyorum diyor. ya da dışarıdan da olur modunda. benden hic umutlu dehil ve cok.hakliCanımmm komşum geçmiş olsun civanım. Yakında ayaklanır sanırım. Ata nın daha sürer gibi yürümesi kendini dengede tutamıyor daha
Aslında aşıyı geçen cuma oldu, ishal bu Perşembe başladı. 6-7 kere afedersin çok cıvık ve çok kötü kokulu idi. 3 numara mamaya da başladık o mu yaptı ne yaptı bilemedim gündüz ezogelin içmişti tetikledi mi kafamda deli sorular
Ben de büyük temlzliğe kalktım. Ata yı bahçeye gönderdim. Arada bakıyorum aşağıya Ekim dikim yapılıyor bir yandan bahçede çocuğum bilumum otların tadına bakıp, toprakla tamamlamış yeme faslını aldım doyurdum uyuttum şimdi. Sahura börek yapacağim inip hamur yoğuracağım. Durmak yok dünürüm. Ervamın dişi de sancılı çıkıyor kıyamam kuzuma