• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
2 uykuya düşürsem olur aslında ama bakamıyorum ozaman, çok zorlanıyorum. İlk uykuda mutfağı topluyor öğle yemeğini ocağa koyuyorum. 2. Uykuda akşam yemeğini yapıyorum. 3. Uykuda çamaşırları felam genel işleri yapıyorum. Umutun uykusunda da evi temizliyorum, Duru tekken daha iyi duruyor. Umut hitpalamadiği için. Bazen de hiç birşey yapmıyor kafamı dinlemeye çalışıyorum. Biz sabah 6 da kalkıyoruz, umut öğlen 12 ile genelde 4 arası uyuyor. Akşamda 9.30 En geç 10 da yatıyor. Umut bayadir bu şekilde uyuyor, alıştı hastalık veya ekstra birşey olmazsa.
düzen oturmuş rahatsan boşver canim devam et böyle 🤩 inan en önemlisi bizim sakin ve pozitif hissetmemiz. öyle bi yansıyor ki çocuklara. yani yok az yemiş az uyumuş tv izlemiş değil bunlar fasofiso. annedeki sevgiyi şevkati güveni daimi hissederse mutlu sağlıklı çocuk odur bence . kendimden tırstım da biraz. sorguluyorum kendimi. eşim de farkında hepimizi etkiliyor diyor senin durumun. bakalım.belki hafta için bi yardımcı abla gibi bir düşünceye girdik. yeğenlerim geliyordu ama onlara ev işi pel yaptırmak herşey bende olurdu onlar çocuklara göz-kulak oluştular. biri olursa ev işi yemek felan yüküm azalır. çocuklarıma veririm enerjimi bende.
Ya bizi iceri alirsa helinim 🙃🙃 cikamayiz da girersek 🤭 güldürdün yüzümü ya 🥰😁 Allah da seni güldürsün 🥰
Oruç beni ilk günler zorlamaz zaten.genelde sonra zorluyor. Ve zorlanmaya basladim.elif dis çıkardı bu sabah.. ben de takat kalmadı.evi supurdum sildim Alinin oyuncaklar kagit parcaları falan 😫
4 saat uyuyabildim yine.simdi uyusam mi camasir mi assam diye düşünüyorum 😑 oyy oyy 🙄 bu sabah elif hanim hazretleri kendini 2.5 saat sallattı bana 😑 kaldiriyorum ağlıyor.basina vuruyor derken.2.5 saatin sonunda nur topu gibi bir disimiz geldi.🥴
Kafasini vurmasini bile anlayamadim.kafam durmuştu çünkü 🙄
kacacaz mecbur 2 bebe bekliyor şekerparem. valla kuzum ben niyetli degilim ama su anda bile zor Allah size guc versin orucunuzu kabul etsin 🙏
Kızlar hepimiz aynıyız sanırım akım gibi geldi inan bende öyleyim 🙄 bide üstüne gam doluyum hiçbir şey yapasım yok uzanıp tavan izlemek istiyorum🙄
tavan mi bak o bile izlendi 🤣 büyüğüm uyuyordu küçüğü de ablam aşağı indirdi ay ev sessiz kimse yok yapacak iş yok nasil bir heyecan sevinç bende sorma 🤩 babamlardayiz tabi ki ✌
Canımmm komşum geçmiş olsun civanım. Yakında ayaklanır sanırım. Ata nın daha sürer gibi yürümesi kendini dengede tutamıyor daha

Aslında aşıyı geçen cuma oldu, ishal bu Perşembe başladı. 6-7 kere afedersin çok cıvık ve çok kötü kokulu idi. 3 numara mamaya da başladık o mu yaptı ne yaptı bilemedim gündüz ezogelin içmişti tetikledi mi kafamda deli sorular

Ben de büyük temlzliğe kalktım. Ata yı bahçeye gönderdim. Arada bakıyorum aşağıya Ekim dikim yapılıyor bir yandan bahçede çocuğum bilumum otların tadına bakıp, toprakla tamamlamış yeme faslını aldım doyurdum uyuttum şimdi. Sahura börek yapacağim inip hamur yoğuracağım. Durmak yok dünürüm. Ervamın dişi de sancılı çıkıyor kıyamam kuzuma
geçmiş olsun tekrardan diş mi aşı mi tetikledi yoksa başka birşey mi var acaba ? 1 yaş tahlilleri yaptırdın mi canim. bi de ne çalışkan kadınlarsınız ya. allahtan eşim bu kısımları bilmiyor. adam yumurtaya razı özlüyorum diyor. ya da dışarıdan da olur modunda. benden hic umutlu dehil ve cok.hakli 🙃

Zeyay1420 Zeyay1420 tekrar doğum günü kutlu olsun Ayşe Nin 😍 inşallah aşısını da kolay atlatır .
@nzh99 benim burnuma da her doktor farklı bir şey söyledi nasıl bir şey anlamadım . 18 ime girmeden gitmiştim doktora da 18 i geçince ameliyat demişti . O zamandan beri bekliyorum ben de zor diye . Ama doğum sonrası nasıl bir şey oldu anlamadım tüm tıkandı . Kan sulandırıcıları bıraktık ondan diye düşündüm bilemedim ki . Yaz gelsin de uygun ortam bulursam olup kurtulayım diyorum . Maske ile de çok zor oluyor ağızdan nefes alınca . Yaz gelsin bir bakıma gireyim dişime de tel taktırayım 🤣
Umudum tam olarak ne var burnunda canim? Et falan mı? Benim de burnum da polip oluşuyor alerjiye bağlı. Sol sinus doluymuş yanak ici ona ameliyat dendi ama riskli vs dedi korktum ben de.ustelik tekrarlayabilirmiş 🤷‍♀️

Halsizlik oruçtan gibi canım belirti olmadan testyaptırma bence gerek yok inşallah bi şeyiniz yoktur istersen ara ver1 2 gün oruca dene kendini
Ben de öyle düşünüyorum canim.insan ister istenez acaba diyor. Basım cok agriyor bugün mesela.muhtemelen oructan ama acaba diyorum. 1 gun tutup 1 tutmamayi deneyecegim sanırım.sagol canimin icisi ❤

Ay kıyamam ya ayak tırnağını fark etmek de zor 🙄🙄 evet bi bahar havası bide Nisan bebeleri çarptı bizi 😂 oruç tutmuyorum ama o bile çarptı beni düşün dün eşimi beklerken kahvaltıdan sonra taaa 8.15 de falan anca yemek yedim oruç gibiydim işte 😅
Romantiklik yaz Google bak kim çıkacak 😂
Valla asya romantik bir adama denk gelmezse isi zor..ropromantik bir aileye dogmuş 🥰😄 ee ama karsisinda da ona 14 subatta cicek resmi atan bir yigit var ama 😍😄 Aslihaydo Aslihaydo aslican yavrunu romantik mi yetistiriyorsun? Haydo romeoya donusebilecek mi? 😄

Kuzum o kadar niye ac kaldin 😄 insan oruc tutmasa da yiyemiyor ramazan da di mi ya 😄

Kızlar hepimiz aynıyız sanırım akım gibi geldi inan bende öyleyim 🙄 bide üstüne gam doluyum hiçbir şey yapasım yok uzanıp tavan izlemek istiyorum🙄
tavan neydi 😄 uykun gelmeden uyumaya calismakti😄 ben yastiga 30 cm kala dalıyorum sanırım şu ara 😄
Ya bi burda gülüyorum iyi geliyor burasi 😍 en iyisi komikli bisilerden bahsedelim de havamiz gelsin 😄😍🥰

Canımmm komşum geçmiş olsun civanım. Yakında ayaklanır sanırım. Ata nın daha sürer gibi yürümesi kendini dengede tutamıyor daha

Aslında aşıyı geçen cuma oldu, ishal bu Perşembe başladı. 6-7 kere afedersin çok cıvık ve çok kötü kokulu idi. 3 numara mamaya da başladık o mu yaptı ne yaptı bilemedim gündüz ezogelin içmişti tetikledi mi kafamda deli sorular

Ben de büyük temlzliğe kalktım. Ata yı bahçeye gönderdim. Arada bakıyorum aşağıya Ekim dikim yapılıyor bir yandan bahçede çocuğum bilumum otların tadına bakıp, toprakla tamamlamış yeme faslını aldım doyurdum uyuttum şimdi. Sahura börek yapacağim inip hamur yoğuracağım. Durmak yok dünürüm. Ervamın dişi de sancılı çıkıyor kıyamam kuzuma
Ohh ohh masAllah 😍 sahura sizdeyiz yesim annesi haberin ola 😄🧿🧿
Ata ile Elif de cimenlerde oynarlar 😍 Ali bize boreklerden çeyrek ve yarım kavramini uzun uzun açıklar 😄 bu arada herseyi ceyregi ve yarimini buluyor bölüyor 😄

Sahura börek mi bu ne hamaratlık😀 biz iki kez es geçtik sahuru😬 uyanamıyorum oğlan çok geç yatıyor bir buçukta anca uyutuyorum. Eşimde çok yorgun oluyor oda ben kaldırayım istiyor kalıyoruz öyle ortada😀

İftara ne yapayım diye telefonda gezinirken herşeyden yemek istedim 😀 acıkmıştım daha da acıktırdı görüntüler beni🤦🏻‍♀️ Yapmaya halim kalmadı tabi en sonunda kuru fasulye pilav yapacağım sanırım
Ben de kuru fasulye pilavcıyım bugün😁 sabahtan ıslattım salatayı da yaptım şimdi pişireceğim sonra biraz dinlenmeyi planlıyorum inşallah tabi😊

Kalppare Kalppare kuzum evlere tıkılıp kaldık, bir de bahar yorgunluğu diye bir şey var, ondan bence ruh durumunda dalgalanmalar. depresyonu aklindan cikar at kuzum. baksana bebeler bile sasirdı iyice. Esim bu gün evde, yaa bu niye küçük bebek gibi ağlıyor, kucak istiyor diye bana soruyor, o hep öyle dedim, sen görmüyorsun.
sessiz sakin bir yerler yok mu, hafta sonu al eline poşeti, çık markete diye, j bile iyi gelir.

eger belirtiniz de yoksa teste neyim gitmeyin bana kalırsa, biz cocuk hastanesinin covid poliklinigine gittiğimiz halde stres olduk, devlet hastanesi daha kalabalıktır muhtemelen. muhtemel covit hastaları dışında, zaten teşhisi covit olup, geçip geçmediğini kontrol ettirenler de var, ne bileyim korkuyor insan.

Yaa aysecigimi gordum de maşallah nasil tatli nasıl güzel yumuş yumuş dünyaya gelmiş, masallah subhanallah. nas felak da okudum uzaktan Zeyay1420 Zeyay1420 .

bir de benim herufu göreydiniz, anam bir çirkin bir çirkindi. ama bana ne yağuşuklu gelmişti. sonradan fotolarına baktıkça kirpi anasi gibi olduğumu farkettim. o da pamuğum diye severmiş ya hani.

Umudum- Umudum- sadece tek risk cocuk yanlislikla burnuna flan temas eder o bir risk 1 ay en az koruman lazim.
Benim kiz gecen altini bezlerken tekme atti burnuma baya korktuk esimle ama cok sukur.

Ya bu arada karya hic bezlenmek istemiyor cok uğraşıyorum kaciyor hep 3 gundur zaten gece uykumuzda bozdu kaciyor sallarken dun baya bagirdim cagirdim beni cileden çıkartıyor bazen.

Helinnnnn Helinnnnn canim zaten su yemek ve mutfagi toplayan eden biri olsa ooh dunya bize guzel. Bence imkan varsa tut bir kadin sende rahat edersin.

Zeyay1420 Zeyay1420 ayşecik iyi ki doğmuşsun minigim annenin yüreğine merhem kardeşine arkadaş eve neşe oldun. iyi ki varsın. nice sağlıklı mutlu yillariniz olsun 😘😘😘
Canım helinim ne güzel demişsin gerçekten yüreğime merhem eve neşe oldu saol canım 💕
Bugün günlerden güzeller güzeli gelinim Ayşe❤️❤️❤️ iyi ki doğmuşsun Denizime nişanlı olmuşsun kuzum benim o güzel yüzün hep gülsün ❤️🙏🏼 Zeyay1420 Zeyay1420
Çok teşekkür ederiz en güzel 💕kaimanne💕
Zeyay1420 Zeyay1420 canım Ayşemizin doğum günü kutlu, mutlu olsun canım nice güzel yıllarınız olsun 😍😍maşşallah kuzumun doğum fotoğrafları da harika fısır fısır bebiş🥰🥰🥰
Saol teyzesi çok teşekkür ederiz o fotoğraflardan sonra 12 saat göremedim ayşeyi kokusu burnumda kaldı ameliyat acımı unuttum 12 saat o fotolara bakıp ağladım çok şükür şimdi evimize gönlümüze neşe oldu💕

Güzel kız Ayşe adi güzel kendi güzel Ayşe 🥰 şimdi senin adına ait onlarca şarkı varken es geçemezdim 🥰🥰 iyi ki doğdun Aysem Ayşem benim güzel Ayşem 🥰🎈💫✨🎊🎉

Ömrün guzelliklerle dolu olsun..ailenle sağlıkla güzel bir ömür diliyorum Rabbimden sana guzelkiz 🥰😍🥰😍🥰😍🥰

Çok çok teşekkür ederiz dünürcanım💕
Zeyay1420 Zeyay1420 tekrar doğum günü kutlu olsun Ayşe Nin 😍 inşallah aşısını da kolay atlatır .
@nzh99 benim burnuma da her doktor farklı bir şey söyledi nasıl bir şey anlamadım . 18 ime girmeden gitmiştim doktora da 18 i geçince ameliyat demişti . O zamandan beri bekliyorum ben de zor diye . Ama doğum sonrası nasıl bir şey oldu anlamadım tüm tıkandı . Kan sulandırıcıları bıraktık ondan diye düşündüm bilemedim ki . Yaz gelsin de uygun ortam bulursam olup kurtulayım diyorum . Maske ile de çok zor oluyor ağızdan nefes alınca . Yaz gelsin bir bakıma gireyim dişime de tel taktırayım 🤣
Saol teyzesi teşekkür ederiz 💕aşı şimdiden korkutuyor beni😱
Zeyay1420 Zeyay1420 doğum fotoları çok güzelmiş duygulanıyor görünce İnsan🙏🏻
ayşemiz iyi ki doğmuş nice mutlu senelere
Saol canım teşekkür ederiz hemde ne duygulanmak çok zor bir gündü benim için ama bir bakıyorsun geçmiş gitmiş bin şükür varlıklarına💕
Güzeller güzeli ayşe iyi ki doğmuşsun 🥳🥳 ömrün güzelliklerle dolu olsun 😇😇 sağlık ve mutlulukla 😍🤩🤩😍 Zeyay1420 Zeyay1420
Çok teşekkür ederiz teyzesi💕
Zeyay1420 Zeyay1420 ayşenin de yaş günü kutlu olsun 🎂 rabbim karşısına hep güzel insanlar çıkarsın ayağına taş değmesin inşallah hiç🤲🏼 Doğum fotoğrafları da pek anlamlı😊 büyüdüklerinde çok mutlu olucaklardır bu fotoğrafları gördüklerine eminim. Şanslı nesil bizim o kadar sayılı ki 😀
Amin canım çok teşekkür ederim 💕 hemde nasıl anlamlı o güne geri döndüm baktıkça
Zeyay1420 Zeyay1420 iyi ki doğmuş Aysecigim, pamuk prensesim, pamuk pamuk doğmuş masallah, nasil tatli.. rabbim uzun güzel bir ömür versin.
Aminn canım benim çok teşekkür ederim evet pamuk pamuktu doğunca getirdiler hemen yanıma öptüm kokladım odaya çıktığımda yoktu 12 saat sonra görebildim 4 gün yoğun bakımda kaldı😞
Yaa aysecigimi gordum de maşallah nasil tatli nasıl güzel yumuş yumuş dünyaya gelmiş, masallah subhanallah. nas felak da okudum uzaktan Zeyay1420 Zeyay1420 .

bir de benim herufu göreydiniz, anam bir çirkin bir çirkindi. ama bana ne yağuşuklu gelmişti. sonradan fotolarına baktıkça kirpi anasi gibi olduğumu farkettim. o da pamuğum diye severmiş ya hani.
Ahhh çirkin olur mu o ne tatlı o yanaklar hele maşallah adım paşama🧿

Back
X