2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Biz de bugun uyuyamadık..şu an sızdı..30 dk falan uyusun artik ne yapayım atesi vardı mizir mizirdi bu saatten gece uykusuna da geçmez

Canım kekik çayını öneriyorlardi bir ara..covid de iyi geliyormuş.. aspirin kullanınca fenalasmasi beni de korkuturdu. Acil sifalar diliyorum

Gecmis olsun canim. Ben esimle koronaliyken 1 gun kalmistim ayni evde o gun kafayi yiyecektim. Allah yardimcin olsun. Kac gun kaldi bu arada ?

nzh99 yok mümkün değil geri dönemiyor uykuya. Uyku konusunda hiç bu kadar zorlandığımı , Sena nın da hiç bu kadar direndiğini hatırlamıyorum . Hayırlısı bakalım geçici bir dönem ama ramazanla da denk gelince bizler de daha fazla zorlanmaya başladık herhalde .

Hayırlı uğurlu olsun canım..biraz hava alırsınız çıkar çikar gezersiniz senin de havan değişir hem
Yarin gidecekler insallah biraz zorlanicaz ama insallah ustesindrn gelebiliriz.
Valla su korona zamani otobus ucak vs yapmamak icin aldik sirf korkumuzdan yani yoksa sirket arabasi var şehir ici rahatz ama yazin memlekete flan gitmek istiyorum. Cok tesekkur ederiz.

nzh99 canim cok tesekkur ederiz.
Bende Karya mi isteyerek yaptim onun icin ölürüm o kadar büyük bir aşkla seviyorum ki anlatamam. Ama uyumadiginda stres oluyorum kendi yorgunluğum vs umurmda dgil ben sabaha kadar uyumasamda olur ama onu dusunuyorum bir bebek nasil 12 de uyur aklim hayalim almiyor buyume hormonu vs bunlari dusunurken birden kendimden geciyorum ve bunu istem dışı yapiyorum sonrasinda oturup agliyorum dun onunla birlikte durdum agladim artik esim toparladi sagolsun. Bilmiyorum iste bir anlik oluyor hep yapmiycam kizmiycam diyorum ama iste. Her zaman olmuyor tabi ama dun cok kizdim kendime Allah yardim etsin bu konuda cok dua da ediyorum insallah duzelirde bende biraz sakinlerim.

Bahar kuzum eğer fırsatın olursa bunlardan almanı tavsiye ederim özellikle bağırmayan anneler biraz iyi gelir inş

Eklentiler

• image.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 30
Hayırlısı olsun canım inşallah
Kizlae bir araba begendik esim pazarlık yapti baska alicisi cikti daha fazla veren flan dedi ama o bakmaya gelmemis araca. Adam dönmüş esime insallah yarin satis olacak bir aksilik olmazsa. Umarim hayirlisi olur.
güzel haberlerini bekliyorum

Alıntıların ne güzel valla insanı rahatlatıyor

Haklısın canım Ne mutlu sizlere. Allah huzurunuzu mutluluğunuzu daim olsun Maşallah sizlere

Geçmiş olsun canım, verdiği kiloyu geri toplar, yeterki iylessin. Şurup çinko mu verdi.
Saol kuzum inşallah zaditen diye bir şurup alerjik nezleye iyi geliyormuş rahat uyur dedi tıkanıklığa karşı zaten hastaneyi inlettik soracaklarımı da soramadım
Ü
Az kaldı size bulaşmadan atlatıyor olmanız çok güzel bunla geçmiş olsun canım
Biz de bugun uyuyamadık..şu an sızdı..30 dk falan uyusun artik ne yapayım atesi vardı mizir mizirdi bu saatten gece uykusuna da geçmez
Keşke geçse gelinciğim Ata da 9 buçukta uyudu artık kaçta kalkar Allah bilir
Kesinlikle öyle ne zaman kesintisiz gece uykusuna geçecekler merakla bekliyorum
Tabiki de büyük aşkla seviyorsun kuzum. Emek emek sen büyütüyorsun bu 2020 Nisan model bebeler az uykuyla çok yol katediyorlar. Kendini hırpalama bugünler de geçecek elinden tutup ana kız gezeceğiniz günler yakındır
Biz bugun 1 uyku yaptik sabah 11 de kalkmisti 3 de uyuttum 4 buçukta kalkti yarim saat olacak uyutali haydi bakalm insallqh sabaha kadar uyur
İnşallah kuzummm

Biz bugun 1 uyku yaptik sabah 11 de kalkmisti 3 de uyuttum 4 buçukta kalkti yarim saat olacak uyutali haydi bakalm insallqh sabaha kadar uyur
GüZel uyumuş maşallah diyecektim ki uyanmış iyice şaştılar , dediğin gibi bağışıklık için de en önemli şey dengeli beslenme ve düzenli uyku olduğu için insan endişe ediyor

GüZel uyumuş maşallah diyecektim ki uyanmış iyice şaştılar , dediğin gibi bağışıklık için de en önemli şey dengeli beslenme ve düzenli uyku olduğu için insan endişe ediyor
Uyumuyordu kaldirdm debelensin dursun simdide kosuyor ortada Ay Allahim guleyim mi aglayayim mi sasirdim.

S Susam_tanesi kac gün kaldı dünürüm, 10 günden sonra bitiyor mu karantina, yeni uygulama nasil ki? eşin nasil, daha iyidir inşallah.
Perşembe 10 gün doluyor ama eşim hala iyileşemedi korkup pazara kadar devam edebiliriz
Gecmis olsun canim. Ben esimle koronaliyken 1 gun kalmistim ayni evde o gun kafayi yiyecektim. Allah yardimcin olsun. Kac gun kaldi bu arada ?
Sağol canım zor gerçekten o odaya kapandı olan bana oldu neyse iyi olsun da napalım ben hasta olsam o pervane olurdu..
Gerçekten oruç tutanların şansızlığı oldu bu bir yaş krizleri açlık uykusuzluk bir araya geldi. Allah herkese kolaylık versin.
Ve yine uyandi yatmiyor
Canım sen en baştan beri sabah erken uyandırmak istemiyorsun. Maalesef erken yatsın istiyorsan ilk ordan başlaman gerekiyor. Geç kalkıyorsa tek uyku yapmak mantıklı olmuş böyle olunca erken uyumuş bak ama ilk günden sabaha kadar uyumasını bekleme sonuçta o saatlerde uyanık olmaya alışkın herhangi bir değişiklik yapmak istiyorsan 15 er dk öne alarak yapmaya çalış.
Az kaldı size bulaşmadan atlatıyor olmanız çok güzel bunla geçmiş olsun canım
Aynen canım çok şükür en önemlisi bu gerçekten

S Susam_tanesi valla 1 yaş krizi diye de bir şey varmış gerçekten daha bunun 2 si var 3 ü var
Eşin için de doğru düşünmüşsünüz tedbir amaçlı biraz daha bekleyin . Ateş çok uzun sürmedi mi ? İlaçlarla mı düşüyor sadece ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…