Alışmakta zorlanıyoruz sabrımız kalmadı sanırım. Hepimiz değiştik inan sabırla alakası yokmuş ben çok sabırlıyım normalde ama insan kendine de vakit istiyor yemek yap onu yap derken hiç vakit yok bizeYa canim bende kendimi kaybettim artik esim ben odadan irkildim dedi geldi aldi zaten bir agladiki sorma normalde kızıyordum ama bu sefer bagirdim resmen bende uyumuyorum birde 5 dk oturmuyorum yemek yap oyun oyna alt degstir ya nasil yetistremiyorum anlamiyorum. Dun oysaki cok guzel gecmisti sinavlarm vardi onlari yaptim yemegimide yaptim kiz oglen uyurken aksamda kudurdu resmen cok üzüldüm Allahim affetsin kendimi bazen ben bile taniyamaz oluyorum esim diyor sen hic boyle degildin
Bu sabahta 11 de uyandık 3 de uyuttum tek uyku yaptirmaya calisicam bugun nasil olacak bilmiyorum ama sabah cok gec uyandi.
olan hep bize oluyor kiDişten büyük ihtimalle ya sürekli ilaç vermek istemiyorum o zamanda bana oluyor olan
ne kusuru ya. bi de size bunun birbuçuk yıl sonrası modelini anlatsam. 1 saattir onunla.ugrasiyorum bu aksam. bi de guya civani babasina verdim bari tek cocuk uyutayim dedim. vay anam ne kriz ne aglama hickira hickira jeeeeeep diyor yaw nerde uyiyalim hayir anne haaayiiirrrr. uyuyan civan da uyandi. en son dedim benim uykum var gidiyirum bu sefer anne tamm (tamam yani) anne tamm . e hadi gidelm oglum dedim. yatakta ara ara duygusallasiyor annem askim hadi uyu diuorumTek uyku senin isteğin miydi susam ya gece uyumayınca gündüz baya uykusu oluyor gündüz uykularında sorun yok ben uyandıırıyorum hatta hepinizde varsa geçsin diye el birleştirip dua edeceğiz o zamanşimdi daha iyiyim ama o an etlerimi sıkıyorum bende bide 2 gündür baya sesim yükseldi anlamaz biliyorum ama neyse kusura bakmazsanız hepimizde varsa azcık içim rahatladı
geçen hafta bende bi delirmiştim. korkutmak istemediğim için de benden uzağa götürün diyorum ablam ayıp kız çocuğun diyor. ama valla sabrım yoktu. o an kendimi cok net anladim sakinlesmek icin firsat istedim. senin de esin kosmus. aslinda o sallasa uyutsa gece. ben hemileyken areli heo esim uyuttu. paylas. biz mutsuz huzursuz olursak herkese yansıyorJadesi canim bizimde 4. Gu. Uykularimz berbat duzeyde
Gunduz uykulari guzel ama gece yatmaya gelince mahvediyor beni
Aksam.7 de uyandi 11 buçukta getirdim uyutmaya salliyorum.kaciyor oyun yapıyor bakti. Saat 12 yi gecmis istemsizce bagirdim agladi babası aldi içeriye sonra gittim salladim uyudu ama cok uzuldum korktu birazdaAllah guc kuvvet sabir versin
ne 1 yasmış ya. hepsi aynı anda mi çıldırdı. gerçi civan bir diş çıkardı. bi de evde durmak istemiyorlar onu anladım.Bir tane de aynısından bende var az önce uyuttum bizim de 10 gündür baya bozuldu uyku düzeni kesinlikle gündüz 17.00 sonra uyanınca ve çok uyuyunca uyumuyor gece bugün teyzemde 2. Uykuya 4 saate yakın uyudu (15.00-19.00) ortam hoşuna mı gitti nedir uyandıramadım da bu saat oldu Yeni uyudu birde bugün 23,00 uyuttum 15 dk sonra uyandı son zamanlar da arada yapıyor uyuyor 10 dk sınra uyanıyor gece ikiye üçe kadar uyumuyor
Bence dönemsel bir şey
ah canim ata@misskokulumm ishal dün öğleden sonradan beri yok şükür ama götürdük dra 400 gr vermiş iki günde süzüldü zaten genizşnde akıntı gördü biraz gözlemleyin dedi bir şurup verdi. Bağırsak florası için de entregermina verin dedi uyuyor şimdi Allahım hepsini korusun
ağlamak iyi gelmiştir eminim. bu ara gerçekten bozuttular ama ne kadar sağlıklı atlatabilirsek öyle iyi. yazık küçücük bebeler. eşine pasla baharım. valla anne diye ağlasın ama annesinden korkup aglamasin✌Ya canim bende kendimi kaybettim artik esim ben odadan irkildim dedi geldi aldi zaten bir agladiki sorma normalde kızıyordum ama bu sefer bagirdim resmen bende uyumuyorum birde 5 dk oturmuyorum yemek yap oyun oyna alt degstir ya nasil yetistremiyorum anlamiyorum. Dun oysaki cok guzel gecmisti sinavlarm vardi onlari yaptim yemegimide yaptim kiz oglen uyurken aksamda kudurdu resmen cok üzüldüm Allahim affetsin kendimi bazen ben bile taniyamaz oluyorum esim diyor sen hic boyle degildin
Bu sabahta 11 de uyandık 3 de uyuttum tek uyku yaptirmaya calisicam bugun nasil olacak bilmiyorum ama sabah cok gec uyandi.
haydi hayırlısıyla olur inşallahKizlae bir araba begendik esim pazarlık yapti baska alicisi cikti daha fazla veren flan dedi ama o bakmaya gelmemis araca. Adam dönmüş esime insallah yarin satis olacak bir aksilik olmazsa. Umarim hayirlisi olur.
güzel yolmuş aferim.boyle devammmOkuyorum ama yazamıyorum
Haftasonu evde 1 yaş çekimi yaptık çok tatlı oldu paylaşmak için mayısın gelmesini iple çekiyorum
Buara benim kız herşeye çığlık çığlık ve parmağı ile ne istedigini göstermeye başladı deliriyorum her davranışına
Dünn çöpü açıyordu babasi açma kızım pis diye yüksek sesle bağırdı ay kızmaz olaydı gözünden yaş aka aka ağladıgulsek mi ağlasam mı bilemedik bir prenses yetiştiriyoruz
Parkta çocukların bisikletine özenclik yapıyorgidip seviyor binmeye çalışıyor öle acıklı bakıyor ki diğer çocukların annesi çocuklarını bisikletten indiriyor azcik binsin diye
Babaannesi dayanamadı bisiklet yollamışben artık yolumu bulurum ayy istiyor çok ağlıyor dedim mı tamamdır
canim benim ikimizinde eşi ailemiz konusunda.gercektwn çok verici anlayışlı. kimse ıkimiz kadar gitmiyordur ana baba evine. istemeyebilirsin ama onun da hakki. sadece hayir demek yerine sebeplerinle birlikte uygun zamani belirleyin derim. onun tarafından bak. korkularini sakince dile gwtirip cozum yolu bulunArkadaşlar ya günler bana normalde yetmezken ramazanda hiç yetmiyor hep bişeyler yetiştirme telaşındayım çok yorgun hissediyorum Ayşenin uykularında çok bozuldu gece uyumuyor sahurda uyanıyor mutlaka resmen bir iki lokma yiyerek oruç tutuyorum sahurdan sonrada hep bir çızırtı halinde dişlerde çıktı daha devamı geliyor demek ki dün migrenim tuttu yine iftarı zor ettim bulantıdan gece artık acile gidecektim dayanamadım ama sabah mecbur devam tempoyabide eşim kayınvalidem görümce den almaya gidelim diyor ist. Ona canım sıkıldı perşembe gidip pazartesi dönelim diyor sen git gel ramazanda çocuklar oruç hiç bozmayalım düzeni hem hastalık var markete gitmeye korkuyor insan dedim morali bozuldu gitmek istemiyorsun dedi ben ne zaman anneme gidelim desem asla ikiletmez hadi gidelim der bencillik mi yapıyorum ama gitmek istemiyorum. Hem oruçlu oruçlu yolculuk yapmak istemiyorum hem orda kimse oruç tutmuyor oruç var hatimim var çocuk var virüs var görümce de eşi de işe gidip geliyorlar hoy hoyy hoyyy
guzel gelinim.bayiliyorum sanaaaaÇimenleri keşfettik , karıncaları keşfettik , epeyce yürüdük yorulduk heves ettim üstüne uyur herhalde diye . Eve gelince hatta mamasını içerken sızdı hiç sallamadım bile ama sonuç ; yarım saat uyku
Çok eğlendi de az da uyuyaydı iyiydi7 buçukta kalkıp yarım saatlik tek uykuyla şu an cızırdayıp duruyor . Bir de başladım bugun oruca , tam iftarda kudurur yine
bende gebelikde olan lekeler kaldı ya. kv o.kadar şey taşıdı bana ama ben hiç uygulaamıyorum ki ama mutsuz oluyorum lekelerle de.Kızlar belki bir çoğunuz biliyordur ama hatırlatmış olayim
Bu akşam çilek yerken aklıma geldi. Çilek ve mayonezi püre yapıp maske yapın cildinize..ama cok tutmayın kilcal damar genislemesi yapar..10 dk falan zaten yuzunuzde bi ısınma hissediyorsunuz.. muthis bir parlaklik veriyoryarım cay kasigi mayonez 1 2 cilek yeterli.cildi kuru olan zeytinyagi ekleyebilir
Benim buna vaktim var mıydı pekiiiitabi ki hayir bu yüzden yarim yumusak çileğe bir damla mayonez damlatip yuzume masaj yaptim ama ise yaradi bence
Bi arada pirinc unu yogurt maskeyi yapayim o da iyi geliyor..arada sirkeli karbonatli sularla yikarsaaaaam bu is tamam
oohh be silkelendim soyle bi iyi geldi..yorgunluktan rengi donmus cildim biraz ferahladisizin de varsa boyle guzellik tarifleriniz yapariz
Sorma yaa özellikle 2 yaş krizini ben de endişeyle bekliyorumS Susam_tanesi valla 1 yaş krizi diye de bir şey varmış gerçektendaha bunun 2 si var 3 ü var
Eşin için de doğru düşünmüşsünüz tedbir amaçlı biraz daha bekleyin . Ateş çok uzun sürmedi mi ? İlaçlarla mı düşüyor sadece ?
anı yaşayın merak etmeyin arkadaşlarSorma yaa özellikle 2 yaş krizini ben de endişeyle bekliyorum
Evet yaa bizce de uzun sürdü ilaçları dün bitti arada parol atıyor galiba sadece. 37,5 un üstüne çıkmıyor ama o bile can sıkıyor bir türlü iyileşemedi hissiyatı. Genelde bu şekilde oluyormuş. Bakalım perçembe günü durum ne gösterecek.
Canım pirinç unu leke açıcı deneyebilirsin.olan hep bize oluyor ki
ne kusuru ya. bi de size bunun birbuçuk yıl sonrası modelini anlatsam. 1 saattir onunla.ugrasiyorum bu aksam. bi de guya civani babasina verdim bari tek cocuk uyutayim dedim. vay anam ne kriz ne aglama hickira hickira jeeeeeep diyor yaw nerde uyiyalim hayir anne haaayiiirrrr. uyuyan civan da uyandi. en son dedim benim uykum var gidiyirum bu sefer anne tamm (tamam yani) anne tamm . e hadi gidelm oglum dedim. yatakta ara ara duygusallasiyor annem askim hadi uyu diuorum
geçen hafta bende bi delirmiştim. korkutmak istemediğim için de benden uzağa götürün diyorum ablam ayıp kız çocuğun diyor. ama valla sabrım yoktu. o an kendimi cok net anladim sakinlesmek icin firsat istedim. senin de esin kosmus. aslinda o sallasa uyutsa gece. ben hemileyken areli heo esim uyuttu. paylas. biz mutsuz huzursuz olursak herkese yansıyor
ne 1 yasmış ya. hepsi aynı anda mi çıldırdı. gerçi civan bir diş çıkardı. bi de evde durmak istemiyorlar onu anladım.
ah canim ataçok geçmiş olsun. kilo verir alırlar yeter ki iyi olsun kuzum
ağlamak iyi gelmiştir eminim. bu ara gerçekten bozuttular ama ne kadar sağlıklı atlatabilirsek öyle iyi. yazık küçücük bebeler. eşine pasla baharım. valla anne diye ağlasın ama annesinden korkup aglamasin✌
haydi hayırlısıyla olur inşallah
güzel yolmuş aferim.boyle devammm
canim benim ikimizinde eşi ailemiz konusunda.gercektwn çok verici anlayışlı. kimse ıkimiz kadar gitmiyordur ana baba evine. istemeyebilirsin ama onun da hakki. sadece hayir demek yerine sebeplerinle birlikte uygun zamani belirleyin derim. onun tarafından bak. korkularini sakince dile gwtirip cozum yolu bulun
guzel gelinim.bayiliyorum sanaaaa
bende gebelikde olan lekeler kaldı ya. kv o.kadar şey taşıdı bana ama ben hiç uygulaamıyorum ki ama mutsuz oluyorum lekelerle de.
emzirirken kullanılıyor muCanım pirinç unu leke açıcı deneyebilirsin.
Bi de farmasinin leke açıcı sabunu var.gercekten iyi geldi bana.kremi vs de var ama ben sadece sabunu aldim.
Kıyamam Atacigima@misskokulumm ishal dün öğleden sonradan beri yok şükür ama götürdük dra 400 gr vermiş iki günde süzüldü zaten genizşnde akıntı gördü biraz gözlemleyin dedi bir şurup verdi. Bağırsak florası için de entregermina verin dedi uyuyor şimdi Allahım hepsini korusun
Canim valla bilmiyorum ki..toksin madde icermiyoruz diye yaziyorlar ya kataloglarında. Biraz buna guvendim sanırım. illa bi sabun bari olsa bisey kullanacaktim ben de bunu aldim. Hergun yıkamıyorum ben de korkudan zaten.haftada bir kullanıyorum.ama kullanılır ya da kullanılmaz diyemememzirirken kullanılıyor mu
Canım bende onun için diyorum bencil mi davranıyorum diye ama bu onları sevmediğim istemediğim için asla değil aramızda bir sıkıntı yok senin kv olan ilişkin kadar samimi değiliz ama. Yarın ayşenin aşısı var ortalık bu kadar karışıkken vakalar çoğslmışken sıra bize nezaman gelecek korkusunu yaşarken ist gitmek görümce ve eşi çalışıyor toplu taşıma kullanıyorlarolan hep bize oluyor ki
ne kusuru ya. bi de size bunun birbuçuk yıl sonrası modelini anlatsam. 1 saattir onunla.ugrasiyorum bu aksam. bi de guya civani babasina verdim bari tek cocuk uyutayim dedim. vay anam ne kriz ne aglama hickira hickira jeeeeeep diyor yaw nerde uyiyalim hayir anne haaayiiirrrr. uyuyan civan da uyandi. en son dedim benim uykum var gidiyirum bu sefer anne tamm (tamam yani) anne tamm . e hadi gidelm oglum dedim. yatakta ara ara duygusallasiyor annem askim hadi uyu diuorum
geçen hafta bende bi delirmiştim. korkutmak istemediğim için de benden uzağa götürün diyorum ablam ayıp kız çocuğun diyor. ama valla sabrım yoktu. o an kendimi cok net anladim sakinlesmek icin firsat istedim. senin de esin kosmus. aslinda o sallasa uyutsa gece. ben hemileyken areli heo esim uyuttu. paylas. biz mutsuz huzursuz olursak herkese yansıyor
ne 1 yasmış ya. hepsi aynı anda mi çıldırdı. gerçi civan bir diş çıkardı. bi de evde durmak istemiyorlar onu anladım.
ah canim ataçok geçmiş olsun. kilo verir alırlar yeter ki iyi olsun kuzum
ağlamak iyi gelmiştir eminim. bu ara gerçekten bozuttular ama ne kadar sağlıklı atlatabilirsek öyle iyi. yazık küçücük bebeler. eşine pasla baharım. valla anne diye ağlasın ama annesinden korkup aglamasin✌
haydi hayırlısıyla olur inşallah
güzel yolmuş aferim.boyle devammm
canim benim ikimizinde eşi ailemiz konusunda.gercektwn çok verici anlayışlı. kimse ıkimiz kadar gitmiyordur ana baba evine. istemeyebilirsin ama onun da hakki. sadece hayir demek yerine sebeplerinle birlikte uygun zamani belirleyin derim. onun tarafından bak. korkularini sakince dile gwtirip cozum yolu bulun
guzel gelinim.bayiliyorum sanaaaa
bende gebelikde olan lekeler kaldı ya. kv o.kadar şey taşıdı bana ama ben hiç uygulaamıyorum ki ama mutsuz oluyorum lekelerle de.
mantıken gitmemek mantıklı. ben olsam da gitmezdim. çözümüm de eşimi gönderir annesiyle gelmesini isterdim. sağlık herşeyden önemli. hele de küçük çocuk varken.Canım bende onun için diyorum bencil mi davranıyorum diye ama bu onları sevmediğim istemediğim için asla değil aramızda bir sıkıntı yok senin kv olan ilişkin kadar samimi değiliz ama. Yarın ayşenin aşısı var ortalık bu kadar karışıkken vakalar çoğslmışken sıra bize nezaman gelecek korkusunu yaşarken ist gitmek görümce ve eşi çalışıyor toplu taşıma kullanıyorlarhem ramazan ayı oruçlu yolculuk yapmak etkileyecek beni evde zaman yetmiyor yapmak istediklerime orda o ortam olmayacak daha çok gerilicem ve bunları gayet yumuşak bir ses tonuyla tane tane güzelce açıkladım ama eşim bahane gibi algıladı. Zeynep te çok istiyor gitmeyi halkasını çok seviyor ve evde kediler var hemde yeni doğum yapmış 1 aylık falandır onları görmeyi çok istiyor bir yanım onların hatrına git diyor diğer yanım bu zamanda aklını mı kaçırdın otur oturduğun yerde diyor
Canım kayınvalidem almaya gidicez kısıtlamalar gelirse ist kalmak istemiyor burdan da bayramda memlekete gitmesi kolay olur diye öncesinde gelmek istiyor 65 yaş üstü birde rahatsızlandı belinde 5 fıtık çıktı omurilikte eğrilik ve kanallarda daralma teşhisi kondu acil ameliyat dendi devlette sıra gelmesi zaman alıyormuş özel 60 bin lira istedi burasıda sağlık alanında iyi burada da bir kaç doktora göstereceğiz duruma göre karar verecekler bakalımCanım ramazan sonrasi gidersiniz olmaz mı? Ramazanda gerçekten çok zor olur ya
bi arkadaşım satışını yapıyordu bi de ona sorayim. sagolasin canim. ben uyuyayım artık.iyi geceler canlarCanim valla bilmiyorum ki..toksin madde icermiyoruz diye yaziyorlar ya kataloglarında. Biraz buna guvendim sanırım. illa bi sabun bari olsa bisey kullanacaktim ben de bunu aldim. Hergun yıkamıyorum ben de korkudan zaten.haftada bir kullanıyorum.ama kullanılır ya da kullanılmaz diyememyaz geliyor..solente nin gebelikte kullanilan gunes kremini kullanirsan leke olusumu yavaslar lekeler açılır.ben genelde onu kullaniyorum.cildim beyaz ve guneste istakoz oluyorum sems arslanin dogal tariflerini öneririm bi de
Bende aynı şekilde düşünüp onu teklif ettim ama halasıda çocukları görsün onlar da çok özledi hem hiç sokağa çıkmayacağız perşembe gidip pazartesi sahurdan sonra geri döneriz diyor bakalım hayırlısı ama canım sıkıldı işte neyse Mevlam neyler neylerse güzel eylermantıken gitmemek mantıklı. ben olsam da gitmezdim. çözümüm de eşimi gönderir annesiyle gelmesini isterdim. sağlık herşeyden önemli. hele de küçük çocuk varken.
Kesinlikle çok haklısın buna benzer bir durum bende yaşadım arada kaldım çok iyi anlıyorum seni. Ama en füzeli kendiniz için en iyi olan neyse onu yap boşver herkesi mutlu edemezsinCanım bende onun için diyorum bencil mi davranıyorum diye ama bu onları sevmediğim istemediğim için asla değil aramızda bir sıkıntı yok senin kv olan ilişkin kadar samimi değiliz ama. Yarın ayşenin aşısı var ortalık bu kadar karışıkken vakalar çoğslmışken sıra bize nezaman gelecek korkusunu yaşarken ist gitmek görümce ve eşi çalışıyor toplu taşıma kullanıyorlarhem ramazan ayı oruçlu yolculuk yapmak etkileyecek beni evde zaman yetmiyor yapmak istediklerime orda o ortam olmayacak daha çok gerilicem ve bunları gayet yumuşak bir ses tonuyla tane tane güzelce açıkladım ama eşim bahane gibi algıladı. Zeynep te çok istiyor gitmeyi halkasını çok seviyor ve evde kediler var hemde yeni doğum yapmış 1 aylık falandır onları görmeyi çok istiyor bir yanım onların hatrına git diyor diğer yanım bu zamanda aklını mı kaçırdın otur oturduğun yerde diyor
Yasak hafta içi mesai saatlerini kapsamıyormuş perşembe benim boş günüm eşimin ve zeynebin dersi bitince çıksak 19 dan önce evde olmamız gerekiyormuşCanım şehirlerarası yasak var zaten nasıl gideceksiniz?
Aynen öyle anlattım canım ama bakalım hayırlısıYerim seni senoşummm
Zaman zaman gaz sancısıyla uyanıyor olsa da 3 Aydan dçsonra bayağı rahatlamıştık biz
Saol kuzum benim inşallah
İnşallah araba sizin olur Baharım. Karyanın kısmetine hayırlıysa olsun inşallah. Baharım benim de gün boyu hiç işim bitmiyor İnan bir de dairede çalışıyorum bacaklarım zonkluyor çok zaman. Uykusuzluk perişan ediyor ama Atayı bile isteye yaptım. Sesimi yükseltmeden sevgiyle mutlu bir birey olarak yetiştirmek istiyorum. Ne olur kendini biraz dinlendir çok yorma Karyayla kaliteli zaman geçir kendini de onu da üzme. Naçizane bir ablan olarak tavsiyem kuzum.
Aynen hiç bitmiyor varlıklarına şükür
Severim o prensesi. Yol güzel nuriyem ordan yürü
Bana da hiç yetmiyor çok yoruluyorum ata da düzelemedi uykusuzluk dibe vurdurıyor BAğışıklığumız düşmese bari. Şu sıra İstanbul a gidilmez. 4 kişiden biri covit.allah korusun.eşin alsın gelsin anneyi. Uygun dille anlat bi de onun stresine girme canımmm benim
ben de seni severim
Ben uyanınca yeniden sallıyorum ciddi bir şekilde yeniden dalıyor öyle
Benim bir kaç kremim var kuzum ama onları bile süremiyorum bazenCanim valla bilmiyorum ki..toksin madde icermiyoruz diye yaziyorlar ya kataloglarında. Biraz buna guvendim sanırım. illa bi sabun bari olsa bisey kullanacaktim ben de bunu aldim. Hergun yıkamıyorum ben de korkudan zaten.haftada bir kullanıyorum.ama kullanılır ya da kullanılmaz diyememyaz geliyor..solente nin gebelikte kullanilan gunes kremini kullanirsan leke olusumu yavaslar lekeler açılır.ben genelde onu kullaniyorum.cildim beyaz ve guneste istakoz oluyorum sems arslanin dogal tariflerini öneririm bi de
Eşin nasıl oldu canım çoğu mesajı okuyamadım inş hepiniz iyidirsinizCanım şehirlerarası yasak var zaten nasıl gideceksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?