2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Alışmakta zorlanıyoruz sabrımız kalmadı sanırım. Hepimiz değiştik inan sabırla alakası yokmuş ben çok sabırlıyım normalde ama insan kendine de vakit istiyor yemek yap onu yap derken hiç vakit yok bize

Kızlar belki bir çoğunuz biliyordur ama hatırlatmış olayim
Bu akşam çilek yerken aklıma geldi. Çilek ve mayonezi püre yapıp maske yapın cildinize..ama cok tutmayın kilcal damar genislemesi yapar..10 dk falan zaten yuzunuzde bi ısınma hissediyorsunuz.. muthis bir parlaklik veriyor yarım cay kasigi mayonez 1 2 cilek yeterli.cildi kuru olan zeytinyagi ekleyebilir

Benim buna vaktim var mıydı pekiiii tabi ki hayir bu yüzden yarim yumusak çileğe bir damla mayonez damlatip yuzume masaj yaptim ama ise yaradi bence
Bi arada pirinc unu yogurt maskeyi yapayim o da iyi geliyor..arada sirkeli karbonatli sularla yikarsaaaaam bu is tamam

oohh be silkelendim soyle bi iyi geldi..yorgunluktan rengi donmus cildim biraz ferahladi sizin de varsa boyle guzellik tarifleriniz yapariz

Dişten büyük ihtimalle ya sürekli ilaç vermek istemiyorum o zamanda bana oluyor olan
olan hep bize oluyor ki
ne kusuru ya. bi de size bunun birbuçuk yıl sonrası modelini anlatsam. 1 saattir onunla.ugrasiyorum bu aksam. bi de guya civani babasina verdim bari tek cocuk uyutayim dedim. vay anam ne kriz ne aglama hickira hickira jeeeeeep diyor yaw nerde uyiyalim hayir anne haaayiiirrrr. uyuyan civan da uyandi. en son dedim benim uykum var gidiyirum bu sefer anne tamm (tamam yani) anne tamm . e hadi gidelm oglum dedim. yatakta ara ara duygusallasiyor annem askim hadi uyu diuorum
geçen hafta bende bi delirmiştim. korkutmak istemediğim için de benden uzağa götürün diyorum ablam ayıp kız çocuğun diyor. ama valla sabrım yoktu. o an kendimi cok net anladim sakinlesmek icin firsat istedim. senin de esin kosmus. aslinda o sallasa uyutsa gece. ben hemileyken areli heo esim uyuttu. paylas. biz mutsuz huzursuz olursak herkese yansıyor
ne 1 yasmış ya. hepsi aynı anda mi çıldırdı. gerçi civan bir diş çıkardı. bi de evde durmak istemiyorlar onu anladım.
ah canim ata çok geçmiş olsun. kilo verir alırlar yeter ki iyi olsun kuzum
ağlamak iyi gelmiştir eminim. bu ara gerçekten bozuttular ama ne kadar sağlıklı atlatabilirsek öyle iyi. yazık küçücük bebeler. eşine pasla baharım. valla anne diye ağlasın ama annesinden korkup aglamasin✌
Kizlae bir araba begendik esim pazarlık yapti baska alicisi cikti daha fazla veren flan dedi ama o bakmaya gelmemis araca. Adam dönmüş esime insallah yarin satis olacak bir aksilik olmazsa. Umarim hayirlisi olur.
haydi hayırlısıyla olur inşallah
güzel yolmuş aferim.boyle devammm
canim benim ikimizinde eşi ailemiz konusunda.gercektwn çok verici anlayışlı. kimse ıkimiz kadar gitmiyordur ana baba evine. istemeyebilirsin ama onun da hakki. sadece hayir demek yerine sebeplerinle birlikte uygun zamani belirleyin derim. onun tarafından bak. korkularini sakince dile gwtirip cozum yolu bulun
guzel gelinim.bayiliyorum sanaaaa
bende gebelikde olan lekeler kaldı ya. kv o.kadar şey taşıdı bana ama ben hiç uygulaamıyorum ki ama mutsuz oluyorum lekelerle de.

Sorma yaa özellikle 2 yaş krizini ben de endişeyle bekliyorum

Evet yaa bizce de uzun sürdü ilaçları dün bitti arada parol atıyor galiba sadece. 37,5 un üstüne çıkmıyor ama o bile can sıkıyor bir türlü iyileşemedi hissiyatı. Genelde bu şekilde oluyormuş. Bakalım perçembe günü durum ne gösterecek.

anı yaşayın merak etmeyin arkadaşlar ay ikisini bir arada yaşayan ben kaçacak durumdayım ordan anlayın

susam ya alıntılara ekledim sanıyordum kaçmış gözümden. çok yoruldunuz bunaldınız ama inşallah az kaldı bitecek. az daha dayanın çekirdek aile. Allah size güç versin. inşallah daha iyi.daha güzel olacak

Canım pirinç unu leke açıcı deneyebilirsin.
Bi de farmasinin leke açıcı sabunu var.gercekten iyi geldi bana.kremi vs de var ama ben sadece sabunu aldim.

Kıyamam Atacigima gecmis olsun canım..kayinvalidemin bi sozu var..çocuklar çicek gibi solar bostan gibi dolar der..yani hizli solar ama oyle bir toparlar ki inanamazsin der..insAllah kisa sürede toparlarsınız

emzirirken kullanılıyor mu
Canim valla bilmiyorum ki..toksin madde icermiyoruz diye yaziyorlar ya kataloglarında. Biraz buna guvendim sanırım. illa bi sabun bari olsa bisey kullanacaktim ben de bunu aldim. Hergun yıkamıyorum ben de korkudan zaten.haftada bir kullanıyorum.ama kullanılır ya da kullanılmaz diyemem yaz geliyor..solente nin gebelikte kullanilan gunes kremini kullanirsan leke olusumu yavaslar lekeler açılır.ben genelde onu kullaniyorum.cildim beyaz ve guneste istakoz oluyorum sems arslanin dogal tariflerini öneririm bi de

Canım bende onun için diyorum bencil mi davranıyorum diye ama bu onları sevmediğim istemediğim için asla değil aramızda bir sıkıntı yok senin kv olan ilişkin kadar samimi değiliz ama. Yarın ayşenin aşısı var ortalık bu kadar karışıkken vakalar çoğslmışken sıra bize nezaman gelecek korkusunu yaşarken ist gitmek görümce ve eşi çalışıyor toplu taşıma kullanıyorlarhem ramazan ayı oruçlu yolculuk yapmak etkileyecek beni evde zaman yetmiyor yapmak istediklerime orda o ortam olmayacak daha çok gerilicem ve bunları gayet yumuşak bir ses tonuyla tane tane güzelce açıkladım ama eşim bahane gibi algıladı. Zeynep te çok istiyor gitmeyi halkasını çok seviyor ve evde kediler var hemde yeni doğum yapmış 1 aylık falandır onları görmeyi çok istiyor bir yanım onların hatrına git diyor diğer yanım bu zamanda aklını mı kaçırdın otur oturduğun yerde diyor

mantıken gitmemek mantıklı. ben olsam da gitmezdim. çözümüm de eşimi gönderir annesiyle gelmesini isterdim. sağlık herşeyden önemli. hele de küçük çocuk varken.

Canım ramazan sonrasi gidersiniz olmaz mı? Ramazanda gerçekten çok zor olur ya
Canım kayınvalidem almaya gidicez kısıtlamalar gelirse ist kalmak istemiyor burdan da bayramda memlekete gitmesi kolay olur diye öncesinde gelmek istiyor 65 yaş üstü birde rahatsızlandı belinde 5 fıtık çıktı omurilikte eğrilik ve kanallarda daralma teşhisi kondu acil ameliyat dendi devlette sıra gelmesi zaman alıyormuş özel 60 bin lira istedi burasıda sağlık alanında iyi burada da bir kaç doktora göstereceğiz duruma göre karar verecekler bakalım

bi arkadaşım satışını yapıyordu bi de ona sorayim. sagolasin canim. ben uyuyayım artık.iyi geceler canlar

mantıken gitmemek mantıklı. ben olsam da gitmezdim. çözümüm de eşimi gönderir annesiyle gelmesini isterdim. sağlık herşeyden önemli. hele de küçük çocuk varken.
Bende aynı şekilde düşünüp onu teklif ettim ama halasıda çocukları görsün onlar da çok özledi hem hiç sokağa çıkmayacağız perşembe gidip pazartesi sahurdan sonra geri döneriz diyor bakalım hayırlısı ama canım sıkıldı işte neyse Mevlam neyler neylerse güzel eyler

Kesinlikle çok haklısın buna benzer bir durum bende yaşadım arada kaldım çok iyi anlıyorum seni. Ama en füzeli kendiniz için en iyi olan neyse onu yap boşver herkesi mutlu edemezsin

Canım şehirlerarası yasak var zaten nasıl gideceksiniz?
Yasak hafta içi mesai saatlerini kapsamıyormuş perşembe benim boş günüm eşimin ve zeynebin dersi bitince çıksak 19 dan önce evde olmamız gerekiyormuş
Aynen öyle anlattım canım ama bakalım hayırlısı

Benim bir kaç kremim var kuzum ama onları bile süremiyorum bazen doğal yöntemlerine bayıldım

Kızlar nasılsınız?
Beni belki hatırlarsınız bazılarınız ben de burda yazıyordum ama uzun zamandır yazmıyorum cuma zayıflama takımlarında yazıyorum pek yüzüm yok ama gelip buraya sormak istedim aşı bana daha yeni geldi öğretmenim emziriyorum ve ücretsiz izindeyim aranızda aynı durumda olanlar vardı sizler ne yaptınız merak ettim vuruldunuz mu vurulduysaniz hangisini tercih ettiniz???

S Susam_tanesi canim en bastan beri evet cok erken yatirip cok erken uyandirmiyorum cunku yatiyor kiz ama aksamda cok erken yatmiyor yani 10 bucukta 11 gibi yatip sabah 8 bucuk 9 arasi uyaniyorrdu bayadirda bu sekilde devam ediyorduk ve iyiydi. 4 gecedir gec yatmaya basladi distendir diyordum ama gelen giden birseyde yok en son dun gece 12 yi gecti uyumasi ve sabah 11 de kalkinca artik napacagimi sasirdim ama tek uykuda cozum olmadi.. ne kadar kiyamasamda bu sabah erken kaldrmaya bakicam

Helinnnnn canim bugun 2 kez babasina pasladm agliyor pesimden kiyamiyorum bu sefer onda durmuyor adam sabah gidiyor aksam geliyor. Burada goruyorum ogretmen arkadaslarin esleri evde olduklarından cocuklarda babalarda duruyor cok hosuma gidiyor yada benim kiz cins bilmiyorum bana yapisik babasiyla oyun oynarken bile mutfaga gelip bacaklarima sarılıyor inan 5 dk kendime firsat ayıramıyorum. Neyse cok şükür veren Rabbimden Allah can sagligini versin gececek bu gunlerde sadece sabır biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…