İnşallah canım benimKıyamam Atacigimagecmis olsun canım..kayinvalidemin bi sozu var..çocuklar çicek gibi solar bostan gibi dolar der..yani hizli solar ama oyle bir toparlar ki inanamazsin der..insAllah kisa sürede toparlarsınız ❤
Hay Allah şifalar versin Rabbim yaşlılık zorCanım kayınvalidem almaya gidicez kısıtlamalar gelirse ist kalmak istemiyor burdan da bayramda memlekete gitmesi kolay olur diye öncesinde gelmek istiyor 65 yaş üstü birde rahatsızlandı belinde 5 fıtık çıktı omurilikte eğrilik ve kanallarda daralma teşhisi kondu acil ameliyat dendi devlette sıra gelmesi zaman alıyormuş özel 60 bin lira istedi burasıda sağlık alanında iyi burada da bir kaç doktora göstereceğiz duruma göre karar verecekler bakalım
İyi geceler kuzumbi arkadaşım satışını yapıyordu bi de ona sorayim. sagolasin canim. ben uyuyayım artık.iyi geceler canlar
Hayırlısı olsun canımBende aynı şekilde düşünüp onu teklif ettim ama halasıda çocukları görsün onlar da çok özledi hem hiç sokağa çıkmayacağız perşembe gidip pazartesi sahurdan sonra geri döneriz diyor bakalım hayırlısı ama canım sıkıldı işte neyse Mevlam neyler neylerse güzel eyler
İhatırlarız tabi nasılsınız Cihangir nasıl kızlar nasıl eşime sıra gelmedi henüz aşı için gelirse sinovak vurulacak ama Haziran ı bulur sanırım. Biz eğitim çalışanlarına henüz aşı yok zatenKızlar nasılsınız?
Beni belki hatırlarsınız bazılarınız ben de burda yazıyordum ama uzun zamandır yazmıyorum cuma zayıflama takımlarında yazıyorumpek yüzüm yok ama gelip buraya sormak istedim aşı bana daha yeni geldi öğretmenim emziriyorum ve ücretsiz izindeyim aranızda aynı durumda olanlar vardı sizler ne yaptınız merak ettim vuruldunuz mu vurulduysaniz hangisini tercih ettiniz???
Ay canım sağol..İnşallah canım benim
Hay Allah şifalar versin Rabbim yaşlılık zor
İyi geceler kuzum
Hayırlısı olsun canım
İhatırlarız tabi nasılsınız Cihangir nasıl kızlar nasıl eşime sıra gelmedi henüz aşı için gelirse sinovak vurulacak ama Haziran ı bulur sanırım. Biz eğitim çalışanlarına henüz aşı yok zaten
Bize de gelmedi henüz sıra . Gelirse de sanırım sinovac yaptıracağım .Ay canım sağol..
Hepimiz Iyiyiz şükür..
Cihangir e geçn gün doğum günü yaptıkkendi de biz de çok eğlendik...
Buraya yazdıktan sonra bir program videosu izledim de biontech yaptırmaya karar verdim canım %95 koruyuculuğu varmış
Sinovac in koruyuculuğu daha azmış diye duydum ben canım ama yine de sen bilirsinBize de gelmedi henüz sıra . Gelirse de sanırım sinovac yaptıracağım .
Hoşgeldin canım hatırlamaz olur muyuz grubumuzun azimli annesiniSinovac in koruyuculuğu daha azmış diye duydum ben canım ama yine de sen bilirsin
Sen de öğretmendin değil mi???
Bunlar öğretmen mi seçiyor acaba???
Bana da ilk bizim okulla gelmedi onlara geldi bir hafta sonra bana geldi
Allah rahmet eylesin canım anneciğin yaşadıkların hiç kolay değil tabikiAnladım canım geçmişi okuyamadim olabilir haklısın, ben kan sulandirici dendiğinde kötü anılar geliyor aklıma korkuyorum. Benim korkum yaşanmışlıklardan kaynaklanıyor.
covitde kullananlar vardır birşey demiyorum. Allah herkesin şifasını versin.
Sen nasıl gam dolu olabilirsin jade mümkün değilKızlar hepimiz aynıyız sanırım akım gibi geldi inan bende öyleyimbide üstüne gam doluyum hiçbir şey yapasım yok uzanıp tavan izlemek istiyorum
Evde anne mutsuz, hasta olunca sistem çöker herkes aynı ruh haline bürünür canım. Eşin ve aileleriniz ne güzel destekler haftada 1 de yardımcı alırsan işlerin daha kolaylaşır yeğenlerin geldiğinde yemeklerini yaparsın 3-4 çeşit yapar dolaba koyarsan 2-3 gün idare eder sizi. Bakmışsın bir çırpıda büyümüşler. Bir su şişem var 500 ml. Onunla ölmüştüm benim oğlanın boyunu kırılır yarardı bir de ancak o şişe kadar olurdu. Sabah yatakta o şişeyle oynadık kapağını açtık kapattıkdüzen oturmuş rahatsan boşver canim devam et böyleinan en önemlisi bizim sakin ve pozitif hissetmemiz. öyle bi yansıyor ki çocuklara. yani yok az yemiş az uyumuş tv izlemiş değil bunlar fasofiso. annedeki sevgiyi şevkati güveni daimi hissederse mutlu sağlıklı çocuk odur bence . kendimden tırstım da biraz. sorguluyorum kendimi. eşim de farkında hepimizi etkiliyor diyor senin durumun. bakalım.belki hafta için bi yardımcı abla gibi bir düşünceye girdik. yeğenlerim geliyordu ama onlara ev işi pel yaptırmak herşey bende olurdu onlar çocuklara göz-kulak oluştular. biri olursa ev işi yemek felan yüküm azalır. çocuklarıma veririm enerjimi bende.
kacacaz mecbur 2 bebe bekliyor şekerparem. valla kuzum ben niyetli degilim ama su anda bile zor Allah size guc versin orucunuzu kabul etsin
tavan mi bak o bile izlendibüyüğüm uyuyordu küçüğü de ablam aşağı indirdi ay ev sessiz kimse yok yapacak iş yok nasil bir heyecan sevinç bende sorma babamlardayiz tabi ki ✌
geçmiş olsun tekrardan diş mi aşı mi tetikledi yoksa başka birşey mi var acaba ? 1 yaş tahlilleri yaptırdın mi canim. bi de ne çalışkan kadınlarsınız ya. allahtan eşim bu kısımları bilmiyor. adam yumurtaya razı özlüyorum diyor. ya da dışarıdan da olur modunda. benden hic umutlu dehil ve cok.hakli
Kolay gelsin canım az kaldı neyse ki iyi olur inşallah eşin de eski günlere dönersiniz.Eşim hala tam iyileşemedi halsizlik ve ara ara hafif ateş devam ediyor ilaçları dün bitti. Bu arada dün akşam bir korku yaşadık kan sulandırıcıyı dün arkadaşına söylemiş getirdi sağolsun, bir tane atmış. Ay allah akşam baş ağrısından mahvoldu benim de ödüm koptu baharın dediği aklıma geldi beyin kanaması falan olmasın diye.. bir yandan da yan odada kontrol de edemiyorum mesajlaştık tüm akşam biraz geçti ağrısı ben de biraz da geç yattım. Gece ipek e kalktığımda da kapısında ses dinledim. Ödümüz koptu. Daha da kullanmayacak. Zencefile devam.
Hafta sonu aynıydı aynı rutinler işte kahvaltı öğle yemeği akşam yemeği ipeke yedir eşimin kapıya koy. Ben de artık hangisi uygunsa o ara yiyorum ya ipek yerken ya uyurken. 2 akşamdır evi viledaladım gündüzden robota süpürttüm tabi dinlendikten sonra çünkü artık akşama pilim bitmiş oluyor. Hatta bir gün saat 23.30 da ev siliyorum alt kat komşuya çok söylendim böyle oldu diye kendi kendime gülüyordum
Her gün bi posta balkonda bisiklet sürüyoruz. Bugün de balkonda toprak oynadık sonra beraber banyo yaptık. Aslında bir yöne iyi oldu epey vakit geçiriyoruz kızımla ama yorucu oldu çok. En azından akşam olunca yardım edecek biri olurdu o da yok.
İyiyim çok şükür canım Haydo iyi bomba gibiAslihaydo canim nasilsin oglusun nasil oldu ?
Daha iyiyim vücut alışıyor tabii ama iftara yakın iyice tansiyonum düşüyorAslihaydo ne yaptınız kuzum, nasil oldu haydom, sen nasılsın, kötüyüm yazmıştın sanki en son, toparladın mi biraz?
Geçmiş olsun canım inşallah düzelir sargı çıkınca. Eee olacak o kadar kolay mı bir haydo anası olmakHıı bu arada ben size anlatmayı unuttum geçen gün hızlı hızlı iş yapayım derken mutfakta masanın kenarına elimi çarptım ama nasıl çarpmak aklım çıktı olduğum yere çöktüm utanmasam ağlıcamneyse geri işe devam ettim ama yok elimin ağrısı geçmiyor geçer geçer diye bekledim ertesi güne kadar baktım yok parmağıma kadar koluma kadar ağrı yayıldı eşimdebir röntgen çektirelim dedi bir şey olmuş olabilir gittik çekildi baktı kırık yok ama Emin olamadı doktor çatlak var gibi dedi alçıya alınacaktı bende kırık yoksa alçı istemedim küçük bebeğim var dedim neyse sardılar falan öyle iki gündür sargıda elim 5 gün kalcak sargıda e hep Haydo mu yapacak vukuatları
Değişik bi oyun anlayışı
oyy geçmiş olsun, bir haydo anasi olmak bunu gerektirir diyorsun,inşallah sargı açılınca gecer.Hıı bu arada ben size anlatmayı unuttum geçen gün hızlı hızlı iş yapayım derken mutfakta masanın kenarına elimi çarptım ama nasıl çarpmak aklım çıktı olduğum yere çöktüm utanmasam ağlıcamneyse geri işe devam ettim ama yok elimin ağrısı geçmiyor geçer geçer diye bekledim ertesi güne kadar baktım yok parmağıma kadar koluma kadar ağrı yayıldı eşimdebir röntgen çektirelim dedi bir şey olmuş olabilir gittik çekildi baktı kırık yok ama Emin olamadı doktor çatlak var gibi dedi alçıya alınacaktı bende kırık yoksa alçı istemedim küçük bebeğim var dedim neyse sardılar falan öyle iki gündür sargıda elim 5 gün kalcak sargıda e hep Haydo mu yapacak vukuatları
Çok şükür verdim canım kilolarımı şimdi korumadayim..Hoşgeldin canım hatırlamaz olur muyuz grubumuzun azimli annesinimaşşallah güzel kilo vermişsin benim başlamamla bitirmem bir oldu şimdi tekrar başladım bakalım.
Doğum gününüz de kutlu olsun nice senelere
Aşı henüz bana gelmedi lisedeyim ben yüzyüze hiç dersim yok. Liselere hiç sıra gelmedi diye biliyorum şuana kadar ilkokullarda yoğunlaştı gibi. Olursam biontech seçerim sanırım sinovac ın etkisi epey azmış tekrar hastalanma oranı yüksek bir aşı
Ben sinovac oldum cnm eşime biontech önerdim onu oldu oda. 2 doz yaptırdım bir sıkıntım olmadı. Kiloları da vermişsin maşallahKızlar nasılsınız?
Beni belki hatırlarsınız bazılarınız ben de burda yazıyordum ama uzun zamandır yazmıyorum cuma zayıflama takımlarında yazıyorumpek yüzüm yok ama gelip buraya sormak istedim aşı bana daha yeni geldi öğretmenim emziriyorum ve ücretsiz izindeyim aranızda aynı durumda olanlar vardı sizler ne yaptınız merak ettim vuruldunuz mu vurulduysaniz hangisini tercih ettiniz???
Her yerden hediye yağıyor almilaya da maşallahBahar kuzum eğer fırsatın olursa bunlardan almanı tavsiye ederim özellikle bağırmayan anneler biraz iyi gelir inş
Kilo verdikten sonra onu korumak da önemli değil mi ya bir de o varÇok şükür verdim canım kilolarımı şimdi korumadayim..
Sen de verirsin yavaş yavaş aman sağlık olsun da biz kadınlar her şeyin üstesinden geliriz...
Yani bu sene okula başlamayacağım ama ben de biontech olmaya karar verdim randevumu bile aldım akşama aşı olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?