2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Çok geçmiş olsun canım benim ya ne kötü vurmuşsun

Kızlar trendyol market uygulaması açılışa özel 25 TL hediye çeki veriyor değerlendirmek isterseniz yumurta çay filan aldım baya uyguna geldi
O bayadir var hepsi burada da ilk siparişe 25 TL ücretsiz. Birde sürekli trentyol market aralarda müşteri memnuniyeti olarak 10 TL veriyor. Ben hep market alışverişini ikisini kullanıyorum. Üstelik sürekli birşeylere kampanya yapıyorlar detarjanlar uyguna geliyor.

5 ay 8 günlük bebeğim var emziriyorum emzirirken ısırıyor dişi mi çıkacak acaba ya

bakalım canim araştırıyoruz inşallah iyi birine denk geliriz ya bi şu şipşak poğaça tarifini alabilir miyim ? makine var bende. sırf yoğurmayi sevmedigim için almistim.
Günaaaayyyyyydddıııııınnnnn
enerjik bir günaydın gibi geldi ve iyi geldi
amanın siz ana oğul ne yaramazsınız geçmiş olsun canim

Ben oruç tutmuyorken bile temposu yordu beni canım çocuklar da çok aksi bu sıra çok etkiliyorsa tutma bence huysuzluk falan çok zorlar seni elinde gitmek istiyor anlıyorum seni de anlıyorum umarım orta noktada bukuşursunuz

Yaaa işte gitmiş yorulmulsun dinlen demi yok bunlar yorulmayı unuttu mu ne benimki de ikindi uykusuna yatmadı geziniyor ortalıkta

Yok biz baktırmadık tadına hiç pek bilmiyor ama başlarım azcık daha geçsin içsin apaçık bir çay karşılıklı takılırız buda benim elimde yiyecek içecek ne görse içmek yemek istiyor sürekli kafası bardağımda ağacı kahve içiyorum dedim deneyim içmez nasılsa ooo devamını istiyor iştahla ben kaç yaşımda anca öyle içtim

Sen yazarken ben yoruldum Rabbim şifa versin eşine inşallah hemen sanada dayanma gücü

Ooo şekerparem bak be kız bende banyoda hazır maskeyi zor sürüyorum yüzüme tarifi alıyorsun marketten direk yüze sürüyorsun,
Ben banyoyu zor yapıyorum ana bacım ama tarifi yazdım aklıma elbet kız büyür ve jade sahalara döner

Premses uykumdan uyandım Göktuğ'ula 2 buçukta çıktık parkta yürüyüş, park, kaydırak derken o da ben de iyice yorulduk. Yattık o halen uyuyor 5 de yatmıştık. Ben pamuk gibi olmuşum hey uyku nelere kadirsin.
Helinnnnn kabartma tozuyla kıyır kıyır oldu poğaça canım mayasız yaptım. 1çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı süt, 1 yumurtanın beyazı (sarısını üzerine sürmek için ayırdım) 1yk şeker, 1 çay kaşığı tuz.1 kabartma tozu. Unu ölçmedim ama 3 su bardağına yakındı sanırım tam emin değilim. Hepsini karıştır yoğursun makina sonra şekillendirir at fırına

İnşallah daha iyi olur
Bakalım hele sıra gelsin de evet ben de öğretmenim lisede , yüz yüze dersim var gidip geliyorum ama daha bize bu yıl sıra gelmez gibi geliyor .
Yaaa işte gitmiş yorulmulsun dinlen demi yok bunlar yorulmayı unuttu mu ne benimki de ikindi uykusuna yatmadı geziniyor ortalıkta
Uykuyu alamayınca akşam kuduruyor . Dün orucumu zor açtım . Bugun daha iyiyiz çok şükür . Şaşırtıcı bir şekilde 2 uyku yaptı ve biri 2 saat biri 1 buçuk okula derse gittim geldim ki hala uyuyor çocuk Allah ım her gün bundan istiyorum çokça amin

Maşallah diyelim,
durmasın yağsın hediyeler. Her çocuğun hakkı, Kısmeti bol olsun kuzumun. Bizlerede sizde kiler gibi doslar nasip etsin.
Amin amin teyzesi ne güzel dua etmişsin tüm çocuklarımızın kısmeti bol olsun inşallah duru dans showuna bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…