- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Sağıl teyzesi durmuyor kuzum Allah bereket versin alıyor hepHer yerden hediye yağıyor almilaya da maşallah
Çok geçmiş olsun canım benim ya ne kötü vurmuşsunHıı bu arada ben size anlatmayı unuttum geçen gün hızlı hızlı iş yapayım derken mutfakta masanın kenarına elimi çarptım ama nasıl çarpmak aklım çıktı olduğum yere çöktüm utanmasam ağlıcamneyse geri işe devam ettim ama yok elimin ağrısı geçmiyor geçer geçer diye bekledim ertesi güne kadar baktım yok parmağıma kadar koluma kadar ağrı yayıldı eşimdebir röntgen çektirelim dedi bir şey olmuş olabilir gittik çekildi baktı kırık yok ama Emin olamadı doktor çatlak var gibi dedi alçıya alınacaktı bende kırık yoksa alçı istemedim küçük bebeğim var dedim neyse sardılar falan öyle iki gündür sargıda elim 5 gün kalcak sargıda e hep Haydo mu yapacak vukuatları
O bayadir var hepsi burada da ilk siparişe 25 TL ücretsiz. Birde sürekli trentyol market aralarda müşteri memnuniyeti olarak 10 TL veriyor. Ben hep market alışverişini ikisini kullanıyorum. Üstelik sürekli birşeylere kampanya yapıyorlar detarjanlar uyguna geliyor.Kızlar trendyol market uygulaması açılışa özel 25 TL hediye çeki veriyor değerlendirmek isterseniz yumurta çay filan aldım baya uyguna geldi
Maşallah diyelim,Sağıl teyzesi durmuyor kuzum Allah bereket versin alıyor hep
bakalım canim araştırıyoruz inşallah iyi birine denk gelirizAllah rahmet eylesin canım anneciğin yaşadıkların hiç kolay değil tabiki
Sen nasıl gam dolu olabilirsin jade mümkün değilbaharın verdiği duygu değişimdir olsa olsa
Evde anne mutsuz, hasta olunca sistem çöker herkes aynı ruh haline bürünür canım. Eşin ve aileleriniz ne güzel destekler haftada 1 de yardımcı alırsan işlerin daha kolaylaşır yeğenlerin geldiğinde yemeklerini yaparsın 3-4 çeşit yapar dolaba koyarsan 2-3 gün idare eder sizi. Bakmışsın bir çırpıda büyümüşler. Bir su şişem var 500 ml. Onunla ölmüştüm benim oğlanın boyunu kırılır yarardı bir de ancak o şişe kadar olurdu. Sabah yatakta o şişeyle oynadık kapağını açtık kapattıkgünler ne güzel geçti sağlık olsun yeter bugünler de zor ama elbet geçer.
Kolay gelsin canım az kaldı neyse ki iyi olur inşallah eşin de eski günlere dönersiniz.
enerjik bir günaydın gibi geldi ve iyi geldiGünaaaayyyyyydddıııııınnnnn
amanın siz ana oğul ne yaramazsınızHıı bu arada ben size anlatmayı unuttum geçen gün hızlı hızlı iş yapayım derken mutfakta masanın kenarına elimi çarptım ama nasıl çarpmak aklım çıktı olduğum yere çöktüm utanmasam ağlıcamneyse geri işe devam ettim ama yok elimin ağrısı geçmiyor geçer geçer diye bekledim ertesi güne kadar baktım yok parmağıma kadar koluma kadar ağrı yayıldı eşimdebir röntgen çektirelim dedi bir şey olmuş olabilir gittik çekildi baktı kırık yok ama Emin olamadı doktor çatlak var gibi dedi alçıya alınacaktı bende kırık yoksa alçı istemedim küçük bebeğim var dedim neyse sardılar falan öyle iki gündür sargıda elim 5 gün kalcak sargıda e hep Haydo mu yapacak vukuatları
Ben yazana kadar yarın oldu bile hayırlısı ile alırsınız inşallah canımKizlae bir araba begendik esim pazarlık yapti baska alicisi cikti daha fazla veren flan dedi ama o bakmaya gelmemis araca. Adam dönmüş esime insallah yarin satis olacak bir aksilik olmazsa. Umarim hayirlisi olur.
Ben oruç tutmuyorken bile temposu yordu beni canım çocuklar da çok aksi bu sıra çok etkiliyorsa tutma bence huysuzluk falan çok zorlar seniArkadaşlar ya günler bana normalde yetmezken ramazanda hiç yetmiyor hep bişeyler yetiştirme telaşındayım çok yorgun hissediyorum Ayşenin uykularında çok bozuldu gece uyumuyor sahurda uyanıyor mutlaka resmen bir iki lokma yiyerek oruç tutuyorum sahurdan sonrada hep bir çızırtı halinde dişlerde çıktı daha devamı geliyor demek ki dün migrenim tuttu yine iftarı zor ettim bulantıdan gece artık acile gidecektim dayanamadım ama sabah mecbur devam tempoyabide eşim kayınvalidem görümce den almaya gidelim diyor ist. Ona canım sıkıldı perşembe gidip pazartesi dönelim diyor sen git gel ramazanda çocuklar oruç hiç bozmayalım düzeni hem hastalık var markete gitmeye korkuyor insan dedim morali bozuldu gitmek istemiyorsun dedi ben ne zaman anneme gidelim desem asla ikiletmez hadi gidelim der bencillik mi yapıyorum ama gitmek istemiyorum. Hem oruçlu oruçlu yolculuk yapmak istemiyorum hem orda kimse oruç tutmuyor oruç var hatimim var çocuk var virüs var görümce de eşi de işe gidip geliyorlar hoy hoyy hoyyy
Yaaa işte gitmiş yorulmulsun dinlen demi yokÇimenleri keşfettik , karıncaları keşfettik , epeyce yürüdük yorulduk heves ettim üstüne uyur herhalde diye . Eve gelince hatta mamasını içerken sızdı hiç sallamadım bile ama sonuç ; yarım saat uyku
Çok eğlendi de az da uyuyaydı iyiydi7 buçukta kalkıp yarım saatlik tek uykuyla şu an cızırdayıp duruyor . Bir de başladım bugun oruca , tam iftarda kudurur yine
Yok biz baktırmadık tadına hiç pek bilmiyor ama başlarım azcık daha geçsin içsin apaçık bir çay karşılıklı takılırızYok kuzum benim canımın istemediği an varmiki. 2. 3 damlami Duru bir bardak çay içiyor sabah. Babasının elinde görsün asla içirmez Onuda içer. Ama tabi babasinin suçu. 40 günlük bebeğe çay yalatirsan şimdi çayla aşk yaşar.
Sen yazarken ben yoruldum Rabbim şifa versin eşine inşallah hemen sanada dayanma gücüEşim hala tam iyileşemedi halsizlik ve ara ara hafif ateş devam ediyor ilaçları dün bitti. Bu arada dün akşam bir korku yaşadık kan sulandırıcıyı dün arkadaşına söylemiş getirdi sağolsun, bir tane atmış. Ay allah akşam baş ağrısından mahvoldu benim de ödüm koptu baharın dediği aklıma geldi beyin kanaması falan olmasın diye.. bir yandan da yan odada kontrol de edemiyorum mesajlaştık tüm akşam biraz geçti ağrısı ben de biraz da geç yattım. Gece ipek e kalktığımda da kapısında ses dinledim. Ödümüz koptu. Daha da kullanmayacak. Zencefile devam.
Hafta sonu aynıydı aynı rutinler işte kahvaltı öğle yemeği akşam yemeği ipeke yedir eşimin kapıya koy. Ben de artık hangisi uygunsa o ara yiyorum ya ipek yerken ya uyurken. 2 akşamdır evi viledaladım gündüzden robota süpürttüm tabi dinlendikten sonra çünkü artık akşama pilim bitmiş oluyor. Hatta bir gün saat 23.30 da ev siliyorum alt kat komşuya çok söylendim böyle oldu diye kendi kendime gülüyordum
Her gün bi posta balkonda bisiklet sürüyoruz. Bugün de balkonda toprak oynadık sonra beraber banyo yaptık. Aslında bir yöne iyi oldu epey vakit geçiriyoruz kızımla ama yorucu oldu çok. En azından akşam olunca yardım edecek biri olurdu o da yok.
Neden sürekli ateşlenşyır şekerparem ya bu kızBiz de bugun uyuyamadık..şu an sızdı..30 dk falan uyusun artik ne yapayımatesi vardı mizir mizirdi bu saatten gece uykusuna da geçmez
Kuzum karya çok geç kalkıyor gece 12 de uyuması normal biz 7 8 aradı güne başlıyoruzBiz bugun 1 uyku yaptik sabah 11 de kalkmisti 3 de uyuttum 4 buçukta kalkti yarim saat olacak uyutali haydi bakalm insallqh sabaha kadar uyur
Ooo şekerparem bak beKızlar belki bir çoğunuz biliyordur ama hatırlatmış olayim
Bu akşam çilek yerken aklıma geldi. Çilek ve mayonezi püre yapıp maske yapın cildinize..ama cok tutmayın kilcal damar genislemesi yapar..10 dk falan zaten yuzunuzde bi ısınma hissediyorsunuz.. muthis bir parlaklik veriyoryarım cay kasigi mayonez 1 2 cilek yeterli.cildi kuru olan zeytinyagi ekleyebilir
Benim buna vaktim var mıydı pekiiiitabi ki hayir bu yüzden yarim yumusak çileğe bir damla mayonez damlatip yuzume masaj yaptim ama ise yaradi bence
Bi arada pirinc unu yogurt maskeyi yapayim o da iyi geliyor..arada sirkeli karbonatli sularla yikarsaaaaam bu is tamam
oohh be silkelendim soyle bi iyi geldi..yorgunluktan rengi donmus cildim biraz ferahladisizin de varsa boyle guzellik tarifleriniz yapariz
İnşallah daha iyi olurSorma yaa özellikle 2 yaş krizini ben de endişeyle bekliyorum
Evet yaa bizce de uzun sürdü ilaçları dün bitti arada parol atıyor galiba sadece. 37,5 un üstüne çıkmıyor ama o bile can sıkıyor bir türlü iyileşemedi hissiyatı. Genelde bu şekilde oluyormuş. Bakalım perçembe günü durum ne gösterecek.
Bakalım hele sıra gelsin deSinovac in koruyuculuğu daha azmış diye duydum ben canım ama yine de sen bilirsin
Sen de öğretmendin değil mi???
Bunlar öğretmen mi seçiyor acaba???
Bana da ilk bizim okulla gelmedi onlara geldi bir hafta sonra bana geldi
Uykuyu alamayınca akşam kuduruyor . Dün orucumu zor açtım . Bugun daha iyiyiz çok şükür . Şaşırtıcı bir şekilde 2 uyku yaptı ve biri 2 saat biri 1 buçukYaaa işte gitmiş yorulmulsun dinlen demi yokbunlar yorulmayı unuttu mu ne benimki de ikindi uykusuna yatmadı geziniyor ortalıkta
Amin amin teyzesi ne güzel dua etmişsinMaşallah diyelim,
durmasın yağsın hediyeler. Her çocuğun hakkı, Kısmeti bol olsun kuzumun. Bizlerede sizde kiler gibi doslar nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?