ss aldım. kolay gibi duruyor. hamura dereotu ve peyniri de atsam olur mu. yani açık içine değil de direk hamura koysamPremses uykumdan uyandımGöktuğ'ula 2 buçukta çıktık parkta yürüyüş, park, kaydırak derken o da ben de iyice yorulduk. Yattık o halen uyuyor 5 de yatmıştık. Ben pamuk gibi olmuşum hey uyku nelere kadirsin.
Helinnnnn kabartma tozuyla kıyır kıyır oldu poğaça canım mayasız yaptım. 1çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı süt, 1 yumurtanın beyazı (sarısını üzerine sürmek için ayırdım) 1yk şeker, 1 çay kaşığı tuz.1 kabartma tozu. Unu ölçmedim ama 3 su bardağına yakındı sanırım tam emin değilim. Hepsini karıştır yoğursun makina sonra şekillendirir at fırına
Ben yeni denedim valla diğerlerini de bilmiyordum iyi ki söyledin teşekkür ederim canımO bayadir var hepsi burada da ilk siparişe 25 TL ücretsiz. Birde sürekli trentyol market aralarda müşteri memnuniyeti olarak 10 TL veriyor. Ben hep market alışverişini ikisini kullanıyorum. Üstelik sürekli birşeylere kampanya yapıyorlar detarjanlar uyguna geliyor.
Ah 2 çocukla ileriyi düşün iki delikanlı alacaksın yanına endamını göstereceksin heyt be Arel de bebek daha ihtiyacı var sana tabiolan hep bize oluyor ki
ne kusuru ya. bi de size bunun birbuçuk yıl sonrası modelini anlatsam. 1 saattir onunla.ugrasiyorum bu aksam. bi de guya civani babasina verdim bari tek cocuk uyutayim dedim. vay anam ne kriz ne aglama hickira hickira jeeeeeep diyor yaw nerde uyiyalim hayir anne haaayiiirrrr. uyuyan civan da uyandi. en son dedim benim uykum var gidiyirum bu sefer anne tamm (tamam yani) anne tamm . e hadi gidelm oglum dedim. yatakta ara ara duygusallasiyor annem askim hadi uyu diuorum
geçen hafta bende bi delirmiştim. korkutmak istemediğim için de benden uzağa götürün diyorum ablam ayıp kız çocuğun diyor. ama valla sabrım yoktu. o an kendimi cok net anladim sakinlesmek icin firsat istedim. senin de esin kosmus. aslinda o sallasa uyutsa gece. ben hemileyken areli heo esim uyuttu. paylas. biz mutsuz huzursuz olursak herkese yansıyor
ne 1 yasmış ya. hepsi aynı anda mi çıldırdı. gerçi civan bir diş çıkardı. bi de evde durmak istemiyorlar onu anladım.
ah canim ataçok geçmiş olsun. kilo verir alırlar yeter ki iyi olsun kuzum
ağlamak iyi gelmiştir eminim. bu ara gerçekten bozuttular ama ne kadar sağlıklı atlatabilirsek öyle iyi. yazık küçücük bebeler. eşine pasla baharım. valla anne diye ağlasın ama annesinden korkup aglamasin✌
haydi hayırlısıyla olur inşallah
güzel yolmuş aferim.boyle devammm
canim benim ikimizinde eşi ailemiz konusunda.gercektwn çok verici anlayışlı. kimse ıkimiz kadar gitmiyordur ana baba evine. istemeyebilirsin ama onun da hakki. sadece hayir demek yerine sebeplerinle birlikte uygun zamani belirleyin derim. onun tarafından bak. korkularini sakince dile gwtirip cozum yolu bulun
guzel gelinim.bayiliyorum sanaaaa
bende gebelikde olan lekeler kaldı ya. kv o.kadar şey taşıdı bana ama ben hiç uygulaamıyorum ki ama mutsuz oluyorum lekelerle de.
Annemde bana sütümü sürdürdü bide banyoda lifle yıkadım iyiceemzirirken kullanılıyor mu
Olur tabi ki işin de hızlanır hemss aldım. kolay gibi duruyor. hamura dereotu ve peyniri de atsam olur mu. yani açık içine değil de direk hamura koysam
Geçti geçti kendime geldim adet dönemi buhranına uğradımAllah rahmet eylesin canım anneciğin yaşadıkların hiç kolay değil tabiki
Sen nasıl gam dolu olabilirsin jade mümkün değilbaharın verdiği duygu değişimdir olsa olsa
Evde anne mutsuz, hasta olunca sistem çöker herkes aynı ruh haline bürünür canım. Eşin ve aileleriniz ne güzel destekler haftada 1 de yardımcı alırsan işlerin daha kolaylaşır yeğenlerin geldiğinde yemeklerini yaparsın 3-4 çeşit yapar dolaba koyarsan 2-3 gün idare eder sizi. Bakmışsın bir çırpıda büyümüşler. Bir su şişem var 500 ml. Onunla ölmüştüm benim oğlanın boyunu kırılır yarardı bir de ancak o şişe kadar olurdu. Sabah yatakta o şişeyle oynadık kapağını açtık kapattıkgünler ne güzel geçti sağlık olsun yeter bugünler de zor ama elbet geçer.
Kolay gelsin canım az kaldı neyse ki iyi olur inşallah eşin de eski günlere dönersiniz.
ne bileyim dünürüm ya,D dilzar benim bal yanak damadım yürümüş hayırlı olsun adımlarıo yürüyüşle seni ikna edememiş ya ben dedim bu çocuk kesin çoktan yürümüştür de sen yok canıım bu yürümek mi demişsindir napsın çocuk ordan geri dönmüş gelmiş bi de üstelik kendini karşı koltuğa bırakmak varken. Bizim kız ilk yürümesinde kendini babasının kollarına atmıştı bir hülya koçyiğit edasında
yerim o Hülya kocyigiti, balli badem şekeriD dilzar benim bal yanak damadım yürümüş hayırlı olsun adımlarıo yürüyüşle seni ikna edememiş ya ben dedim bu çocuk kesin çoktan yürümüştür de sen yok canıım bu yürümek mi demişsindir napsın çocuk ordan geri dönmüş gelmiş bi de üstelik kendini karşı koltuğa bırakmak varken. Bizim kız ilk yürümesinde kendini babasının kollarına atmıştı bir hülya koçyiğit edasında
Yürümenin daha kolay olduğunu anlayana kadar öyle yapacaktırne bileyim dünürüm ya,böyle yürüyor sözde, bir yere gitmek istediğinde emekliyor hala, askeri nizam yürümesini bekliyorsam demek.
Kime çekmiş diye düşünmeye gerek kalmadı o zaman az kalsın elini masaya çarpıp kıracakmılsınHıı bu arada ben size anlatmayı unuttum geçen gün hızlı hızlı iş yapayım derken mutfakta masanın kenarına elimi çarptım ama nasıl çarpmak aklım çıktı olduğum yere çöktüm utanmasam ağlıcamneyse geri işe devam ettim ama yok elimin ağrısı geçmiyor geçer geçer diye bekledim ertesi güne kadar baktım yok parmağıma kadar koluma kadar ağrı yayıldı eşimdebir röntgen çektirelim dedi bir şey olmuş olabilir gittik çekildi baktı kırık yok ama Emin olamadı doktor çatlak var gibi dedi alçıya alınacaktı bende kırık yoksa alçı istemedim küçük bebeğim var dedim neyse sardılar falan öyle iki gündür sargıda elim 5 gün kalcak sargıda e hep Haydo mu yapacak vukuatları
Hepinizden tiksiniyorum oyunuDeğişik bi oyun anlayışı
Karar verdim ve gidip bugün ilk dozu oldum canım...Ben sinovac oldum cnm eşime biontech önerdim onu oldu oda. 2 doz yaptırdım bir sıkıntım olmadı. Kiloları da vermişsin maşallah
Inşallah sıra size de hemen gelir..İnşallah daha iyi olur
Bakalım hele sıra gelsin deevet ben de öğretmenim lisede , yüz yüze dersim var gidip geliyorum ama daha bize bu yıl sıra gelmez gibi geliyor .
Uykuyu alamayınca akşam kuduruyor . Dün orucumu zor açtım . Bugun daha iyiyiz çok şükür . Şaşırtıcı bir şekilde 2 uyku yaptı ve biri 2 saat biri 1 buçukokula derse gittim geldim ki hala uyuyor çocuk Allah ım her gün bundan istiyorum çokça amin
Hayırlı olsun adımlarınız..ne bileyim dünürüm ya,böyle yürüyor sözde, bir yere gitmek istediğinde emekliyor hala, askeri nizam yürümesini bekliyorsam demek.
Eşim saolsun benim bir dediğimi iki etmez anlayışıdır yardımcıdır özellikle ailem konusunda çok anlayışıdır abilerden daha çok gider anneme. Rahmetli annemde çok çok severdi onu araları çok iyiydi cenazede hüngür hüngür ağlayınca annemin peşine herkes şaşırmıştı. Senenin 10 ayı benim memleketim ailem akrabalarım arkadaşlarımlayız yazları ve bayramları eşimin memleketine gidiyoruz Allah a emanet tedbirleri izi alıp gitmeye karar verdim Bi aksilik çıkmazsa gönlü kalsın istemedim. Arabamız hala tamirde çıkarsa perşembe yola çıkıcaz inş.Ben oruç tutmuyorken bile temposu yordu beni canım çocuklar da çok aksi bu sıra çok etkiliyorsa tutma bence huysuzluk falan çok zorlar senielinde gitmek istiyor anlıyorum seni de anlıyorum umarım orta noktada bukuşursunuz
Zeynebim de benimle oturur kahvenin tel ellerini yerde 3 yaşında falan anne kaffe keyfi yapalım mı derdi kuzum benim hala çok sever az şekerli kaffe ve Bitter çikolataYok biz baktırmadık tadına hiç pek bilmiyor ama başlarım azcık daha geçsin içsin apaçık bir çay karşılıklı takılırızbuda benim elimde yiyecek içecek ne görse içmek yemek istiyor sürekli kafası bardağımda ağacı kahve içiyorum dedim deneyim içmez nasılsa ooo devamını istiyor iştahla ben kaç yaşımda anca öyle içtim
Oyyy paşam daha ne yapsın seni inandırmaya anket yapmış bide yavrum daha nasıl yürüyecektir acaba canım seni ikna etmek içinne bileyim dünürüm ya,böyle yürüyor sözde, bir yere gitmek istediğinde emekliyor hala, askeri nizam yürümesini bekliyorsam demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?