Ay bahar karya aynı sen olmuş yerim onu ya maşallahmisskokulumm @Aslihaydo Umudum- @nzh99 Jadesi O ogretmen61 SonsuzUmut @cecenn S Susam_tanesi çocukları gordum instadan ve buradan Masallah her birine büyüyorlar
S Susam_tanesi canim ya gecmis olsun ya umarim negatif cikarsiniz
Bizimde alt kat covid dag evine gitmisler bakalim artik bende gecenlerde asansore bindim maskesiz. Artik bitsin bu hastalik valla cok bunaldim
ya yerim tuvtuv diyişiniÖğrendi tuvalete gidiyor artık. Hemde çok hevesle isteyerek gidiyor. Tuvtuv diyor aradada ben hadi tuvalete diyorum koşuyor. Kaka olayında da ikinmayi öğrendi, oturtuyorum ıkın diyorum sürekli ikiniyor yapıyor.
kendine haksızlık etme canjm. ikiniz icin de zorlu bir süreçti. iyi geldin üstesinden hele bi de kıpır kıpır ipek varken. inşallah hiç hatırlamazsınız bu günleriCanım benim sağol yazamıyorum girip okuyup çıkıyorum bu ara. Eşim maalesef hala iyileşemedi yarın ikimiz de test vereceğiz. O da kbb ye görünecek tekrar. Faranjit ve kovid birleşti sanırım çünkü boğazı ağrımaya başladı cumadan beri. Hem doktorla konuşacak hem de test yaptıracak. Ben de negatifsem salı işe gideceğim. O evde napacak bilmiyorum. Sabahtan kapısına gün içinde yiyebileceği şeyler bırakayım diyorum. Bakıcımız da gelip ipek e bakacak. Çok saçma sapan bir hal aldı durumumuz. Ben de çok sıkıldım yoruldum. Biraz da tartıştık zaten canım da sıkıldı..
Siz de umarım sıkıntısız dönersiniz. Saat kaç olursa olsun köprüde her daim trafik vardır ama sabah o saatte akar en azından giderkenki gibi olmaz. İstanbulu sabah mesai trafiği başlamadan geçerseniz zaten gerisi kolay.
Kızlar için iyi olmuş değişiklik olmuş. Bizler bile çok sıkıldık onları düşünemiyorum. Ben de artık bir yerlere gitmek istiyorum. Önceden olsa 23 nisan olsun 29 ekim olsun birleştirip bir yerlere kaçardık. Belki çocukla zorlanırdık ama alışırdık. Şimdi onlarla dışarı çıkmayı bile bilmez olduk. Bir doktora gitsek telaş telaş oluyoruz. Hadi çıkıverelim mantığı gelişemedi bizde bu pandemi yüzünden.
çıkmıştı daha önce radevu almadim diye en son kategoriye atmıştı. sizler konuşunca öylesine bibbakayim dedim ki yine aşı hakkı verilmiş. şaşırdım beklemiyordum. bugün araştırdım fırsat buldukça doktor arkadaşlara da sordum. aşı olmaya karar verdim. ama hangisi konusunda kararsizim. kalpte ritm problemi var bende bi de bagusikligima guvenebilir miyim alman asisi icin emin olamadim.Çıktıysa hakkın geçmez diye biliyorum ama aşıları ayrıntılı anlatan videolar var onları izleyip karar ver istersen canım etkilerini vs
ben gibisin sende. valla 8de civan uyaniyir 9a dogri da arel. ama arel yanimiza gelene kadar civanla arar uyuyoruzHelinnnnn dünür napiyorsun gorusemiyoruz benim kiz gec yatip gec kalkiyor sabah uyandirmaya calisiyorum kıyamıyorum ya
@Sekerpareeee naber canm gorusemiyoruz ? Valla kac kac nereye kadar bilmiyorum herkes herkesle görüşüyor simdk benim alt kat covid o kadin butun bina ilr görüşüyordu. Esimin yengesi yan blokta oda onun gorustukleri ile gorusuyor gidip geliyorlar birbirlerine e bizde onlarla gorusuyoruz. Valla cok sıkıldım. Haftasonu anneme gectim annem evde yok ablamlar annemi doldurmuslar çekiniyoruz gitmeye diye inan ne diye boyle yapiyorlar anlamiyorum. Kimseyle konuşmuyorum suan annemede kızdım 2 gundur arayip duruyorlar acmiyorum bugun actim annemin telefonunu kizlarida sildim cok sıktılar canımı.
ya sen hem oruç tut hem de bunları öğret ne diyim ayakta alkışlarım seniBuralardayım giriyorum bir iki okuyorum, hop geri cikiyorum. Ömrüm tuvalette geçiyor desem yeridir. Bir umut gidiyor bir Duru, bu ara abarttilar. Kız tuvaleti öğrendi nereden öğrettiysem, gerçi meme askindansa tuvalet aşkı daha iyi neyse. Kardayim hanımlar bez masrafı bitti bizde.
@Sekerpareeee kayınvalidede az değilmiş. Şikayet edilecek seymi bu Allah aşkına ayıp etmiş.
S Susam_tanesi eşin nasıl oldu daha iyidir inşallah.
Jadesi asyam ne güzelde uyuyor maşallah ona. Tek uyku yormuş kuzumu. Ağzının tadını biliyor pidenin yerini tutar mı, senin verdiğin sebze
bahar ya 21 gun kapanlara ikisine birden mi ogrensek napsak eşim de evde olacak yaÖğrendi tuvalete gidiyor artık. Hemde çok hevesle isteyerek gidiyor. Tuvtuv diyor aradada ben hadi tuvalete diyorum koşuyor. Kaka olayında da ikinmayi öğrendi, oturtuyorum ıkın diyorum sürekli ikiniyor yapıyor.
inşallah yarın sakin bir gün geçirir de dinlenirsin canimKızlar soranlara merak edenlere teşekkürler. Okuyayım dedim ama yetişemeyeceğim daha yatmadan banyo ve yarınki yemekleri kaplara koyup ayarlayacağım.
Benim test sonucum negatif çıktı yarın işe başlıyorum. Eşim de yeniden muayene oldu faranjitmiş kovid sonrası sık görünüyor demiş doktor. 3 gün daha raporlu izole olmaya devam edin demiş ama teste gerek yok kovid bitmiş artık demiş. Antibiyotik kullanacak 3 gün sonunda kendimiz test yapıp yapmayacağına karar vereceğiz. Zaten perş işe gidecek o da.
Durumlar böyle bizde yarın iş yerinde boşluk bulursam yine yazarım size. İyi geceler
Endişe etme sen stresten birşeylerin yolunda gitmedigini düşünüyorsun. Evham yapıyorsun. Kızımız iştahsız onun seninle alakası yok. Uykuya gelince daha çok küçük annesi, uykudan şikayetçi olmayan anne zaten yok. Emzirmede kısmet işi.N Nehir8077 maşallah duru ya da sana da . Neyden endişe ettiysem hepsiyle sınandım. Emzirme , yeme , şimdi de uyku . Tuvalet konusunda da ya yine elime yüzüme bulaşırsa diyorum . Kitap okusam bu konuda diyordum ama bugun okulda bir arkadaşla da konuştuk , bazı şeyler çok bildikçe farkında oldukça , kafaya taktıkça olmuyor boşver kitabı dedi . Ben de vazgeçtim . Gerçekten de bu zamana kadar neyi kuralına göre yapmaya çalışsam olmadı . Her çocuk bir olmuyor benimkinde ben başarılı olamadım . Tuvalet konusunda tecrübelerine çok ihtiyacım var , bir ara müsait olunca nasıl ilerledin sana zahmet anlatıversen .
Helinim kararsız olma Arel hazır zaten. Sen kararsız olduğun için bekliyor. 21 gün çok kısa bir zaman değil. Arel' için bir haftaya, civan için 3 haftaya ihtiyacın var. Sadece birgün çok kararlı ve sabırlı olursan eminim Arel 2. Gün kendi gidecek. Arel büyüdü çünkü söyleneni anlıyor, sinirlenmeden ısrarcı ol inan çok rahatliyacaksin. Hele areli civani bezsiz gördüğünde çok mutlu olacaksın. Bezsiz çok rahatlar çünkü, arelde bunu farkedecek.kendine haksızlık etme canjm. ikiniz icin de zorlu bir süreçti. iyi geldin üstesinden hele bi de kıpır kıpır ipek varken. inşallah hiç hatırlamazsınız bu günleri
çıkmıştı daha önce radevu almadim diye en son kategoriye atmıştı. sizler konuşunca öylesine bibbakayim dedim ki yine aşı hakkı verilmiş. şaşırdım beklemiyordum. bugün araştırdım fırsat buldukça doktor arkadaşlara da sordum. aşı olmaya karar verdim. ama hangisi konusunda kararsizim. kalpte ritm problemi var bende bi de bagusikligima guvenebilir miyim alman asisi icin emin olamadim.
ben gibisin sende. valla 8de civan uyaniyir 9a dogri da arel. ama arel yanimiza gelene kadar civanla arar uyuyoruzbu arada bi aksilik çıkmazsa yarın araba işi tamam. sıra kendi arabamizinsatmaya gelecek.
ya sen hem oruç tut hem de bunları öğret ne diyim ayakta alkışlarım seni
bahar ya 21 gun kapanlara ikisine birden mi ogrensek napsak eşim de evde olacak ya
inşallah yarın sakin bir gün geçirir de dinlenirsin canim
Saagol canim benimBahar arabanız hayırlı olsun
Evet cnm buyuyorlar:) bende girip okuyorum ama bitiremiyorum yazamiyorumda.arabayi aldik cok şükür. Biraz fazla borc yaptik yine saglik olsun altindan kalkamazsak satariz diyoruz. Karya hic durmuyor bu sira bana yapisiyor sürekli anca yeme icme toplama zor yetisiyorum. Sizde nasil durumlar?BKGK teşekkür ederiz canım , karya da büyümüş maşallah . Sen de yoksun epeydir . Ne yaptınız araba işi tamamen halloldu mu ?
Tesekkur ederizAy bahar karya aynı sen olmuş yerim onu ya maşallah
Yaa cok iyi olmus karya da hic durmuyor bezleyemiyorum kaciyor ağlıyor zabtedemiyorum.Endişe etme sen stresten birşeylerin yolunda gitmedigini düşünüyorsun. Evham yapıyorsun. Kızımız iştahsız onun seninle alakası yok. Uykuya gelince daha çok küçük annesi, uykudan şikayetçi olmayan anne zaten yok. Emzirmede kısmet işi.
Sen alışmışın herşeyden kendine pay çıkarmaya. Önce bunu değiştir, bana göre sen benden daha ozverilisin. Tuvalete gelince ilk önce olumsuz düşünceyi sil kafandan. Her çocuk farklıdır. Sen gerçekten istersen olmaz diye birşey yok. Tek iş bir hafta tuvalete taşımakta. Ondan sonra çocuk belirliyor. Sen karar verdiğinde haber et yazarım.
Helinim kararsız olma Arel hazır zaten. Sen kararsız olduğun için bekliyor. 21 gün çok kısa bir zaman değil. Arel' için bir haftaya, civan için 3 haftaya ihtiyacın var. Sadece birgün çok kararlı ve sabırlı olursan eminim Arel 2. Gün kendi gidecek. Arel büyüdü çünkü söyleneni anlıyor, sinirlenmeden ısrarcı ol inan çok rahatliyacaksin. Hele areli civani bezsiz gördüğünde çok mutlu olacaksın. Bezsiz çok rahatlar çünkü, arelde bunu farkedecek.
Hani sen demiştin ya yazı bekliyorum halılar kalksın diye, burda hata ediyorsun halıya yapma ihtimalini en başta veriyorsun. Arel halıya felam yapmaz büyüdü zaten, sen çok sık getirdiğinde ne kalacakki halıya yapsın. Duru bile ortalığa yapmadı hep taşıdım.bir kere kanguruda üzerime yaptı. Bez kolaylikmis gibi görünüyor ama öyle değil. İnan tuvalet en rahatı. Zaten duruyu beZlerken ölüyorum sanıyordum, zabdedene kadar. Sinirlerim bozuluyordu ben tuvalete o yüzden başladım.
Evet ya istemedi mi yapmıyor taklit ediyor falan öyle hoşuma gidiyor ki geçen yemek yedirdi bana bi güzel peçete ile ağzımı sildi ben iptalSaol teyzoşu evet kendi kuralları var artık birde algıları artık açıldı baya anlıyorlar bazen diyorum zaman hiç Geçmesin doyamıyorum bu hallerine çok seviyorum
Memelere özgürlükDimi
Oy dünür Allah yardımcın olsunn ben de aynıyım inan ki bağlanmanın böylesi
Şu dönem yaşlısı genci en çok anlayışlı olmak zorunda olunan dönem ya senin tavrın o kadar normalki eşin de bunun farkındadır eminim ama hala da salgını kaybetmiyosundiren şekerpareee sen kazanacaksın nick güzel olmuş balım
Ay çok güldüm ya sonsuzcami avlusuna bebe bırakmışsın birde not yazaydın kız doğurup doğurup atıyolar işte Allah kuşun da hayırlısını versin
Pislği çok yaa ana yüreği işte kızz kıyamıyorda insan
Yaa missilerde de böyle severler inşallah
Teşekkürler canım
Bu çocuk ac kalmaz heemaşallah La
Ahahha ya ama yaBugünlerde hep safa yatıyoranlamadim ne dedin diye tekrar ettiriyor çıldiricigim
Erva Alinin timsahlı çorabını giyiyor ali ervanın civcivlisiniama ervanin abisinin timsahli corabini buldugu yerde alıp kaçışını görseniz gülmekten yikilirsiniz hazine bulmuş sanki ❤
Mesela ben aşırı çekiyorumBol bol video çekmek lazım..sonra izle izle bi hos oluyor insan
Karbonitrarın köpeği bir aileyiz bize de böyle çocuk yaraşırAsya hakli, sıcak pidenin kokusuna kim dayanabilir ki?
Aaa insan bu kadar dünürünü tanımaz bu nasıl iftiraEmpati lütfen dünürcan sehpada pide görsen sen de bağırırsın
Yaaa sizde öylesiniz Karya İn saçlar uzamış maşallah onamisskokulumm @Aslihaydo Umudum- @nzh99 Jadesi O ogretmen61 SonsuzUmut @cecenn S Susam_tanesi çocukları gordum instadan ve buradan Masallah her birine büyüyorlar
S Susam_tanesi canim ya gecmis olsun ya umarim negatif cikarsiniz
Bizimde alt kat covid dag evine gitmisler bakalim artik bende gecenlerde asansore bindim maskesiz. Artik bitsin bu hastalik valla cok bunaldim
Geçmiş olsun canım tekrardan sen ve İpek’e bulaşmadan atlatmanıza çok sevindim inş eşin de hemen toparlar yoğun ve yorucu oldu sizin için gerçekten Allah yardımcınız olsun kolaylıklar diliyorumKızlar soranlara merak edenlere teşekkürler. Okuyayım dedim ama yetişemeyeceğim daha yatmadan banyo ve yarınki yemekleri kaplara koyup ayarlayacağım.
Benim test sonucum negatif çıktı yarın işe başlıyorum. Eşim de yeniden muayene oldu faranjitmiş kovid sonrası sık görünüyor demiş doktor. 3 gün daha raporlu izole olmaya devam edin demiş ama teste gerek yok kovid bitmiş artık demiş. Antibiyotik kullanacak 3 gün sonunda kendimiz test yapıp yapmayacağına karar vereceğiz. Zaten perş işe gidecek o da.
Durumlar böyle bizde yarın iş yerinde boşluk bulursam yine yazarım size. İyi geceler
Çok şükür iyiyiz biz de , uyku problemimiz dışında bir sıkıntımız yok . Gündüz uykularımız bozuldu iyice . Hayırlı olsun tekrar arabanız . Borç olmayınca bir şeyin sahibi olunmuyor . İlk zaman ödemesi zor gibi geliyor ama sonrasında zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor insan . Allah ödeme kolaylığı versinSaagol canim benim
Evet cnm buyuyorlar:) bende girip okuyorum ama bitiremiyorum yazamiyorumda.arabayi aldik cok şükür. Biraz fazla borc yaptik yine saglik olsun altindan kalkamazsak satariz diyoruz. Karya hic durmuyor bu sira bana yapisiyor sürekli anca yeme icme toplama zor yetisiyorum. Sizde nasil durumlar?
Hoşgeldin canım. Tebrik ederim valla erkenden öğrettin sabrınaBurdayım aşkim burdayım bende sana yazacaktım. Damadım nasıl hem oruç hem vc yordu beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?