• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Umudum- Umudum- kuşcuk yuva yapacakmış niyeti bozmuş senin pencerenin önüne🥰aslında güzel olur Yumurtlaması, yavrunun çıkması vs çok heyecanlı olur gözlemlemesi🤭bir süre pencereyi açamazsın tabi.
Ne sıkıntın varsa çözülür inşallah Allah ferahlık versin tüm sorunlar sen anlamadan ortadan kalksın 🤲🤲

kendine haksızlık etme canjm. ikiniz icin de zorlu bir süreçti. iyi geldin üstesinden hele bi de kıpır kıpır ipek varken. inşallah hiç hatırlamazsınız bu günleri

çıkmıştı daha önce radevu almadim diye en son kategoriye atmıştı. sizler konuşunca öylesine bibbakayim dedim ki yine aşı hakkı verilmiş. şaşırdım beklemiyordum. bugün araştırdım fırsat buldukça doktor arkadaşlara da sordum. aşı olmaya karar verdim. ama hangisi konusunda kararsizim. kalpte ritm problemi var bende bi de bagusikligima guvenebilir miyim alman asisi icin emin olamadim.

ben gibisin sende. valla 8de civan uyaniyir 9a dogri da arel. ama arel yanimiza gelene kadar civanla arar uyuyoruz 🥰 bu arada bi aksilik çıkmazsa yarın araba işi tamam. sıra kendi arabamizinsatmaya gelecek.

ya sen hem oruç tut hem de bunları öğret ne diyim ayakta alkışlarım seni 👏👏👏

bahar ya 21 gun kapanlara ikisine birden mi ogrensek napsak eşim de evde olacak ya 🤩

inşallah yarın sakin bir gün geçirir de dinlenirsin canim 🤗
Yan etkileri aslında hemen hemen aynı aşıların ama belli rahatsızlıkları olanlara önerilmiyor alman aşısı, çin cansız aşı olduğu için daha risksiz sanırım

Hoşgeldin canım. Tebrik ederim valla erkenden öğrettin sabrına 🧿🧿🧿
Durucum da nasıl akıllı maşşallah tuv tuv yapıyor demek. Benimki de zor bezleniyor aslında öğretilir bu yaz da bakalım sabır lazım.Allah kabul etsin oruç küçük çocukla çok daha zor oluyor haliyle. Ben de sahursuz tuttum geçen hafta kızım tutmayınca. Uykusuzluk daha çok etkiliyor beni. O da dün başladı gece sahura kalktık artık Göktuğ un da dün uykusunun pek tadı yoktu sahurda da ağladı eşim baktı hemen 2 dk yedim suyumu içtim şükür. Biraz da dikkat ediyorum 4 kg vermişim💃💃
Damadın iyi şükür büyüdü baya saçını da kesince😁 kanepelere tırmanıyor geri iniyor bazadan da inmeyi öğrendi. Kollarını aça aça çiftetelli oynamayı öğrenmiş bir de🤣🤣
Eşim 8 tane implant yaptırdı dün baya zorlandı haliyle onun nazıyla tuzuyla uğraşıyorum ben de 😒
Sağol canım evet gerçekten sabır istiyor. Bana soracak olursan yazı bekle derim. 2 ay bile çok farkettiriyor çocukta. Umut 15 aylıktı Duru daha zor oldu. Şimdi yeni yeni iyice kavradı. 15 bilemedin 20 dkada bir taşıdım vcye. Kilotlu çorap picama her defasında tekrar giydir çok zor oldu. Göktuğ havalar ısınınca tek picama veya şortla daha kolay olur.
Maşallah damadıma demek çifte telli, oh ne güzel duruyla karşılıkli oynar dururlar. Evet gördüm saçlarını çok yakışmış hem ferahlamistir.
Kiloda vermişiz kilolari bana yolluyirsun sanırım. Bende kilo almaya başladım 3 kilo aldım. Ramazan bana yaradı. Alel acele yemek yyiyorum ondada fazla götürüyorum sanırım.

İmplant kendi başına çok zor bir süreç, birde üstelik 8 tane. Allah yardımcısi olsun çok zor. Geçmiş olsun sanada güç kuvvet diliyorum

Yaa cok iyi olmus karya da hic durmuyor bezleyemiyorum kaciyor ağlıyor zabtedemiyorum.
Bugunde esimin abisine gittik kaka yapmis zaten huzursuzdu farketmemisim 😔 çocuğun poposu kipkirmizi olmus. Simdi yazinda pisecekler bezde bende havalar biraz isininca denemek istiyorum ama yapabilirmiyim bilmiyorum
Yapmaya yaparsın ama bana sorarsan biraz daha bekle. Gerçekten çok sıkıcı bir durum. Çok küçük olduğu için. Duruda daha çok zorlandım. Altını zor değiştiriyor ama 15 dakikada bir sürekli giydir çıkart giydir çıkart daha çok stres olursun.

Sağol canım evet gerçekten sabır istiyor. Bana soracak olursan yazı bekle derim. 2 ay bile çok farkettiriyor çocukta. Umut 15 aylıktı Duru daha zor oldu. Şimdi yeni yeni iyice kavradı. 15 bilemedin 20 dkada bir taşıdım vcye. Kilotlu çorap picama her defasında tekrar giydir çok zor oldu. Göktuğ havalar ısınınca tek picama veya şortla daha kolay olur.
Maşallah damadıma demek çifte telli, oh ne güzel duruyla karşılıkli oynar dururlar. Evet gördüm saçlarını çok yakışmış hem ferahlamistir.
Kiloda vermişiz kilolari bana yolluyirsun sanırım. Bende kilo almaya başladım 3 kilo aldım. Ramazan bana yaradı. Alel acele yemek yyiyorum ondada fazla götürüyorum sanırım.

İmplant kendi başına çok zor bir süreç, birde üstelik 8 tane. Allah yardımcısi olsun çok zor. Geçmiş olsun sanada güç kuvvet diliyorum
Teşekkürler canım valla dün eve ağlayarak geldi acıdan 8 diş çekip takmışlar zor tabi. Benim de var 2 tane yapılacak şimdilik kanal tedavili acıları yok ama yapılması gerekecek yakında sanırım. Emzirme işi bitsin de inşallah.
Al sen kilo zayıfsın😁ohh afiyet olsun. ben bir 10 kg daha versem süper olacak bakalım.
Wc eğitimini kızlara verirken de demiştim ilk 3 ay bir de şu wc işi çok zor diye epey zorlandığımı hatırlıyorum. Göktuğ u arada oturtuyorum korkmuyor şimdilik kızları oturmaya ikna etmem bile 2 haftayı bulmuştu o 2 hafta boyunca evde çiş yapmadıkları yer kalmamıştı🤪 dediğin gibi başlarsam da yazın başlarım hatta babaannesinin evinde mi başlasam🤪🤪

Ooo geçmiş olsun canım neden böyle oldu ki acaba? Oruçtan mı acaba diyeceğim ama regl oldun tutmuyordun sanki bir kaç gündür. Kv min de tansiyon problemi var her ramazan problem yaşar da ondan aklıma geldi.

Çok geçmiş olsun canım 😔😔

Geçmiş olsun canım noldu😔

Geçmiş olsun 20 çok fazla yaşına göre. Neden yükseldiki bu kadar. Oruçta tutuyorsun ilaç kullaniyormuydun.

cok gecmis olsun kuzum ya, Rabbim sifa versin, belli şeyler tetikliyor mu canim, yoksa aniden sebepsiz mi yükseliyor?
Saolun kızlar eve geldim şimdi öğleden sonra sonuçları göstermeye gidicem bakalım ne diyecek kan idrar tahlili Ekg eko efor testi herşeye baktılar belli bir sebebi yok aniden yükseliyor kalbim pır pır pır çarpıyor ve nefesim kesiliyor yaşına göre ciddi sıkıntılar kalp krizi beyin kanaması a sebep olur bunlar dedi ama baş ağrısından başka şikayetim yok emzirdiğim için yüksek doz ilaç veremiyorlar 2 tansiyon ilacı kullanırken bu haldeyim bakalım gerekirse kesicem emzirmeye ilaçlar yeterli gelmiyorsa. Oruçlu değildim regl dönemi 4 gündür tutmuyorum açlığa bağlasam ondan da değil 😞

Teşekkürler canım valla dün eve ağlayarak geldi acıdan 8 diş çekip takmışlar zor tabi. Benim de var 2 tane yapılacak şimdilik kanal tedavili acıları yok ama yapılması gerekecek yakında sanırım. Emzirme işi bitsin de inşallah.
Al sen kilo zayıfsın😁ohh afiyet olsun. ben bir 10 kg daha versem süper olacak bakalım.
Wc eğitimini kızlara verirken de demiştim ilk 3 ay bir de şu wc işi çok zor diye epey zorlandığımı hatırlıyorum. Göktuğ u arada oturtuyorum korkmuyor şimdilik kızları oturmaya ikna etmem bile 2 haftayı bulmuştu o 2 hafta boyunca evde çiş yapmadıkları yer kalmamıştı🤪 dediğin gibi başlarsam da yazın başlarım hatta babaannesinin evinde mi başlasam🤪🤪
Babaanenin evinde başlaman çok iyi olur. Umut gittiği için Duru da oraya karşı bir merak vardı. Beni yoran en çokta kıyafet oldu. Hem yürüyüş hem diyet yapıyorsun, verirsin yakında. Vermeye başlamışsın arkası gelir.
Saolun kızlar eve geldim şimdi öğleden sonra sonuçları göstermeye gidicem bakalım ne diyecek kan idrar tahlili Ekg eko efor testi herşeye baktılar belli bir sebebi yok aniden yükseliyor kalbim pır pır pır çarpıyor ve nefesim kesiliyor yaşına göre ciddi sıkıntılar kalp krizi beyin kanaması a sebep olur bunlar dedi ama baş ağrısından başka şikayetim yok emzirdiğim için yüksek doz ilaç veremiyorlar 2 tansiyon ilacı kullanırken bu haldeyim bakalım gerekirse kesicem emzirmeye ilaçlar yeterli gelmiyorsa. Oruçlu değildim regl dönemi 4 gündür tutmuyorum açlığa bağlasam ondan da değil 😞
Geçmiş olsun canım sağlık herşeyden önemli.

Buralardayım giriyorum bir iki okuyorum, hop geri cikiyorum. Ömrüm tuvalette geçiyor desem yeridir. Bir umut gidiyor bir Duru, bu ara abarttilar. Kız tuvaleti öğrendi nereden öğrettiysem, gerçi meme askindansa tuvalet aşkı daha iyi neyse. Kardayim hanımlar bez masrafı bitti bizde.😂
Kalppare Kalppare kayınvalidede az değilmiş. Şikayet edilecek seymi bu Allah aşkına ayıp etmiş.
S Susam_tanesi eşin nasıl oldu daha iyidir inşallah.
Jadesi Jadesi asyam ne güzelde uyuyor maşallah ona. Tek uyku yormuş kuzumu. Ağzının tadını biliyor pidenin yerini tutar mı, senin verdiğin sebze☺️
Ya sen nasıl bir kadınsın maşallah sana öğrettin bitti ha 😍
Sorma pide nerde ekmek nerde işte 😂

Kızlar soranlara merak edenlere teşekkürler. Okuyayım dedim ama yetişemeyeceğim daha yatmadan banyo ve yarınki yemekleri kaplara koyup ayarlayacağım.
Benim test sonucum negatif çıktı yarın işe başlıyorum. Eşim de yeniden muayene oldu faranjitmiş kovid sonrası sık görünüyor demiş doktor. 3 gün daha raporlu izole olmaya devam edin demiş ama teste gerek yok kovid bitmiş artık demiş. Antibiyotik kullanacak 3 gün sonunda kendimiz test yapıp yapmayacağına karar vereceğiz. Zaten perş işe gidecek o da.
Durumlar böyle bizde yarın iş yerinde boşluk bulursam yine yazarım size. İyi geceler 🌙
Ya çok sevindim canım 😍😍😍 hadi hayırla tamamen bitsin ibşallah🙏🙏🙏

@Helinnnnn dünür napiyorsun gorusemiyoruz 🙃 benim kiz gec yatip gec kalkiyor sabah uyandirmaya calisiyorum kıyamıyorum ya😁
Kalppare Kalppare naber canm gorusemiyoruz ? Valla kac kac nereye kadar bilmiyorum herkes herkesle görüşüyor simdk benim alt kat covid o kadin butun bina ilr görüşüyordu. Esimin yengesi yan blokta oda onun gorustukleri ile gorusuyor gidip geliyorlar birbirlerine e bizde onlarla gorusuyoruz. Valla cok sıkıldım. Haftasonu anneme gectim annem evde yok ablamlar annemi doldurmuslar çekiniyoruz gitmeye diye inan ne diye boyle yapiyorlar anlamiyorum. Kimseyle konuşmuyorum suan annemede kızdım 2 gundur arayip duruyorlar acmiyorum bugun actim annemin telefonunu kizlarida sildim cok sıktılar canımı.
Valla canım ne diyim bilemedim 😔
Biz aile ici görüşüyoruz elbette.ama misafir agirlamiyorum ben de başka..aslında hem bizim icin hem başkalari için.yani bizde de olabilir virüs diye.bulundugum sehirde vaka hep tavan hep tavan..zirveye oynuyor resmen😒

Kızma kimseye bu virüs hepimizin dengesini bozdu canım. Bu zamanda bize en zarar veren şey sevdiklerimizle sosyal mesafe bi de duygusal mesafe koyma küsme🙏

Sen de haklısın ama herkesin düşüncesi korkusu baska işte.. mesela benim annem ağır amliyatlı ve korona kapmamali..seker tansiyon ve karnında yama var ve normal grip bile olsa oksururken yirtabilir....neyse dusunmek istemiyorum.. anneme gitmiyorum..ya benim yüzümden hastalanirsa diye..sebep olma düşüncesi vicdan azabı yakami bırakmaz yoksa 🙁
Ama kv gidiyorum.. onun da seker tansiyon var ama annem gibi tehlikeli bir ameliyati yok...bir de zaten her türlü dipdibeyiz.

Karyanın kabarcıklari deterjandan olabilir mi bugünlerde deterjan degisikligi yaptiniz mi ? Karyaya veya kendinize.cunku sizde ki bile ona dokunabilir.temastan dolayi.mesela kendine yeni bi el kremi almissindir surup dokunursun ona alerji yapar.
Ama gıdadan da olabilir.mesela çilek dokunuyor bizim kıza. Pisik oluyor ve kabariyor nokta nokta kolları falan 🤷‍♀️ meyve alerhileri genelde deride tepki veriyormus.yedirdigin meyveleri bir dusun bakalim.gecmis olsun canim❤

Jadesi Jadesi biri pide mi dedi 😅

Gecen gun masadan pideyip laps diye yere çekip oturup cimcirmeye baslamisti videoya almıştım.bu da resmi 😄
Büyüdüler yaa 😍😍😍

Eklentiler

• Screenshot_20210427-121357_Video Player.webp
    Screenshot_20210427-121357_Video Player.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 45
Back
X