2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Panik atak olabilir mi canım o geldi aklıma diğer testlerde bir şey çıkmadıysa

Ohh ohh çok güzel haber.. Demek tuv tuv diyor haa masAllah ona senin sabrına da masAllah canım
Ahahha ya ama ya ikisini de alıpsıka sıka sevecwğim
Sevmek serbest yalnız Alişko da sımsıkı sarılir öper bak karışmam Asya kıskanır
Mesela ben aşırı çekiyorum görmemişin çocuğu olmuş
Cek çek kız hatıraa heepp bunlar..bazen Alinin videosuna denk geliyorum. 1 dk cekmisim bos bi video cocuk oylece duruyor ama artik benim icimde hangi firtinalar kopuyorsa o ara analik duygulari kabarmis herhal
Oyy 8 implant mı canım neden 8i biirden oldu? Meraktan soruyorum.ben bir bir yapılıyor sanıyordum. Gecmis olsun..

Oyy 8 implant mı canım neden 8i biirden oldu? Meraktan soruyorum.ben bir bir yapılıyor sanıyordum. Gecmis olsun..
Tek tek yapmıyorlar canım başlamışken hepsini bir yaparız dedi bikaç yerle görüşmüştük önceden de üniversite hastanesinde yaptırdı orası da aynı şekilde söyledi. Sonradan değil de çekilip takılması çok daha kolaymış bu arada dişinizi faln çektirmeyi düşünüyorsanız hemen implantı da ayarlayın sonrasında çok daha zor oluyormuş yerini açmak. Eşimde sigara kaynaklı diş eti çekilmesi vardı çekildikce sallandı dişleri mahvoldu. Geçen sene diş tozu yaptırdı yine cerrahi işlemle açıp çene kemiğini güçlendiriyorlar implantı için. O da baya zor geçmişti. Allah sağlık versin gerçekten gerisi boş

gecmis olsun kuzum, ben iki tane yaptırmıştım, benim eski cekiklerdi, taa ortaokuldan. o ilk çene kemiğini açtıktan sonraki baş ağrısı fena, yaparken uyuşuk, bir sey anlamıyor da, bir iki gün agri kesici almıştım. sekiz tanenin ağrısını düşünemedim doğrusu.

N Nehir8077 kuzum masallah diyorum, tebrik ediyorum önce seni sonra Duru'yu. ben kizlara hep iki yas sonrasi öğrettim. simdi seni örnek alıp yaza bir çılgınlık yapsam mi diye düşünüyorum. tembelliğime yenilmezsem insallah.

Amin inşallah ben de heyecanla geldim gittim baktım camın önüne ama kaçırdık kuşu . Rüzgardan da düşmüş zaten getirdiği samanlar , hayırlısı bakalım

Ya sen nasıl bir kadınsın maşallah sana öğrettin bitti ha
Sorma pide nerde ekmek nerde işte
Valla yeşim'cim bende artık çok istahliyim. Asyam haklı hamur işine bende sardım bu ara.
Jadesi biri pide mi dedi

Gecen gun masadan pideyip laps diye yere çekip oturup cimcirmeye baslamisti videoya almıştım.bu da resmi
Büyüdüler yaa
Oh ohh maşallah kendinden büyük pideye iştah kabartmiş. Afiyet bal şeker olsun kuzuma.
Evet bezden kurtulduk kurtuldukta sürekli vc ve el yıkamamiz ful devam. Canı sağolsun poposu rahat etti. Hep birşeymi dokunuyor poposu kızarıyor diyordum. Megersem kakali hiç kalmasada deymesi bile yakiyormus bizim kızı.
Sağol canım Duru çok inat ve sinirli bir kız. Eğer ben onu 2 yaşı bekleseydim bana kök söktürdü. Hazır aklı çok ermiyorken vc yi sevdirmem iyi oldu. Tabi umutun payı çok bu durumda. Hep onu otururken gördüğü için, klozete karşı bir hevesi vardı. İkinmayida abisi öğretti hep karşısında gösterdi. Oyun gibi geldi

Ohhh kıskananlar var şimdiden babası satılsın hemen geliyor elindeki işi bırakıp yapışıyor popoma
Ya bende de var öyle boş videolar ama bir daha mı bu yaşa gelecekler olsun elimizde bol bol büyüyünce kendi de baksın

Stres beni yemeye iter evde kalıp kilo verene helal olsun zaten hamurişi sevilmez mi ya

misskokulumm eşine geçmiş olsun diş ağrısı kemik ağrısı çok zordur. Benim 2 yirmilik dişi aynı anda bile çekmemişlerdi zor olur diye 8 diş aynı anda nedir yaa diş çok önemli yaa insanın yaşam kalitesi çok düşüyor diş sıkıntısı oldumu

Zeyay1420 canım geçmis olsun..Allah şifa versin..tansiyon sakaya gelmez..gerekirse emzirmeyi kes canım

Panik atak olabilir mi canım o geldi aklıma diğer testlerde bir şey çıkmadıysa

Zeyay1420 geçmiş olsun canım , dikkat et kendine

Ayy geçmiş olsun oruç mu çarptı ki
Saolun kızlar şimdi geldim hastaneden sonuçlarım temiz çıktı şükür gizli damar tıkanıklığından şüphelenmişti ama herşey temiz çıktı emzirme kaynaklı ilaçları yetersiz kalıyor bir tanesinin dozunu yükseltti biraz kullanıcam normale dönmezse emzirmeyi bırakıcam şu bu arada aşıyı mutlaka önerdi kronik rahatsızlıklara çok çok önemli olman gerekiyor dedi ve Alman aşısını önerdi

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine sonuçların temiz çıkmasına sevindim

Eminim çok zordur canim...senin icin de zordur eminim..eşinin acı çekmesi seni de çok üzyordur.insan bi hos oluyor onlar hasta olunca Allah sifa versin..
Enistemize de helal olsun büyük cesaret.8 dis birden..Rabbim tez şifa versin insAllah
Sigara da zonklatır icemez bir süre belki bırakır bile.
Dis tozu denen seyi de ilk defa duydum yahu
Bana umut veriyorsun Bahar şu aşıyı güzellikle bi atlatalım inşAllah ben de başlarım
Tekrar geçmiş olsun canım ❤ inşAllah tekrarlamaz

şükür biz de arabamızı aldık nihayet. az daha büyük bir arabaya geçtik 2 çocuk olunca. 3. olursa artık düşünemiyorum
Hayırlı olsun canım kazasız belasız güzel günlerde kullanın sorması ayıp ne aldınız böyle büyük diyincr merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…