2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım bende aşı konusunda tereddütteydim ama bugün baya korktum doktorum kesinlikle olmalısın kronik hastalığın var şu halinde nefes sıkıntısı çekiyorsun dedi ve Alman olanını önerdi.
evet okudum onu ama güvendiğim bi dr illa olacaksan sinovac ol dedi kafam karıştı. kalabalık aileyiz korkuyorum
braun alabilirsin canim. ablam da yüksek tansiyon hastası. onu aldık. senede bir kalibre ettirmej lazim
Haydi kazasiz belasiz kullanin.hayirlisi olsun canim
sagolasin canim

şükür biz de arabamızı aldık nihayet. az daha büyük bir arabaya geçtik 2 çocuk olunca. 3. olursa artık düşünemiyorum
Hayırlı olsun canım güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.
Bence bu fırsat kaçmaz bak oradayken yardım alacağın insanlarda varmış. Arel hazır zaten inan çabuk başarılı olacaksın. Vakitte var yardımda var, bence kesinlikle değerlendir bu durumu. Yatmadan önce vc ye getir birşey yiyip icmeyecegi için en fazla bir kere kalkar.
Allah korusun dikkat et kendine. Sen bu ara annene üzülüyordun,birde üzerine abine üzüldün sanırım ondan oldu. Çok geçmiş olsun.

Hayırlı oldun canım tekrardan bende Citroen c3 çok beğeniyorum küçük tam bayan arabası 2 bebeliye küçük cidden bir bebek arabası zaten her yeri kaplıyor

aynen ben krizi fırsata cevireyim. kuzenini de tuvalete giderken gorsun pekistirme olur
Hayırlı oldun canım tekrardan bende Citroen c3 çok beğeniyorum küçük tam bayan arabası 2 bebeliye küçük cidden bir bebek arabası zaten her yeri kaplıyor
bebek arabasi balkonda bizde ama iki oto kotugu olunca 4 kisilik olmustu. bagaj da tüp den ötürü cok cok kucuktu. ama tospik rahattı bence

şükür biz de arabamızı aldık nihayet. az daha büyük bir arabaya geçtik 2 çocuk olunca. 3. olursa artık düşünemiyorum
Hayırli uğurlu olsun canım❤ güzel günlerde kullanın inşAllah
@Aslihaydo bugun seni andim cunku ayak serceparmagimi kapiya oyle bir carptim ki su anda sis basamıyorum rengi de değişti ama dr a da gidemiyorum. yarın belki gitme imkanı bulurum da röntgen cektiririm
Geçmiş olsun canım. inşAllah kırık çatlak bişi yoktur
Haydi hayırlı uğurlu olsun canım..kolaylıklar diliyorum

Allah Senaciga kolaycacik uyumayı nasip etsin. insallah çabucak alışır boncuk.

Sağol canım öyle valla diş ağrısı da daha fena en azından tedavi oluyorsun çoğu gitti azı kaldı diye gazlıyorum ben de yirmilik çekimi çok daha zordur bunlar hafif de olsa sallanan dişlerdi.
Kalppare diş tozu dediğim de jel gibi hayvan kemiğinden yapılıyor çene kemiği erimesi varsa ve implant için yetersizse açıp o jeli kemik üzerine yayıyorlar ki kemik güçlensin. Yoksa çene kemiği implantı kabul edemiyor.
Çok geçmiş olsun canım sürekli yap tansiyon takibini aman önemsemezlik etme. Emzirmeye kessen de sıkıntı değil artık büyüdüler yeter ki biz anneler olarak iyi olalım gerisi düzelir.
Hayırlı uğurlu olsun canım kazasız belasız kullanın inşallah. Çocuk sayısı arttıkça ihtiyaçlar da artıyor haliyle. Ben hamile kalmadan yaptığım en akıllıca şey arabayı önceden değiştirmek olmuş bunu şimdi anlıyorum. Keşke eve de cesaret edebilseymişim o dönemde

N Nehir8077 Allahim yarabbim, bezi de atınca bir genç kız havaları mi gelmiş Duruma, gömleğin yırtılmasın e mi, (bizim oralarda severken oyle derler, niçin hic bir fikrim yok) boncuk gözlüm benim.
Sağol teyzesi vallahi büyüdüler dünyaya gelen büyüyor. Benim anlamadığım saçımız hâlâ yok, istediği kadar havası olsun, o sacsizlik izin vermiyor genç kizliga.

Bence güzel bir başlangıç olmuş canım sanırım saati tutturmak önemli uyku işinde. Ben de hiç sallamadan uyutuyordum emzirerek kucağımda vs bakıcı sallıyor diye sallamaya alışmış iyice bu 2 haftada sallamaya başladım bir tık kolay oldu ama 2 gecedir uyanıyor ve yarı salla yarı meme derken 1-1,5 saat ayaktayım işe de geldiğim günlere denk geldi gerçekten çok uykusuz kaldım. Canım sıkıldı salladığım için mi uyanıyor acaba diye. Normalde uyansa da mama yiyip emip geri uyurdu şimdi dirilmeye başladı.

Bu uyku işini iyice oturmadan çözmek gerek bu dönem nasıl uyuyacağına iyice alıştığı bir dönemmiş burda kazanılan alışkanlıklar daha zor bırakılıyormuş. Bebeğe sarılmaya çok düşkün oldu yatağa gider gitmez bebee bebee diye sayıklamaya ağlak ağlak ses çıkarmaya başkıyor ama bebeğe sarılıp kendini sallattırıyor. Şöyle yanıma yatırayım uyusun istiyorum ama bakalım ne zaman olur. Aklı ermeye başladı aslında dediklerimi anlıyor gel sarıl diyorum anlıyor gel yat diyorum anlıyor ama işte kurtlu kızım benim hop bişey geliyor aklına kalkıveriyor.
aynen ben krizi fırsata cevireyim. kuzenini de tuvalete giderken gorsun pekistirme olur

bebek arabasi balkonda bizde ama iki oto kotugu olunca 4 kisilik olmustu. bagaj da tüp den ötürü cok cok kucuktu. ama tospik rahattı bence
Hayırlı olsun arabanız canım. Allah kaza bela vermesin

Biz de oto koltuğu bakıyoruz ama hiç bilmiyorum neye bakmalı ne özelliklerine dikkat edilmeli? Tavsiyen var mı? Ya da kullanan tüm annelere soruyorum şuna dikkat et diyeceğiniz biz özellik var mı? Eşim biraz bakmış 360 derece dönenler yatabilenler yükseltilebilenler bir sürü özellik model saydı. Hangileri mutlaka olmalı? Banliyö de oturduğumuz için şehir içi bile yarım saat yolculuk ediyoruz şehir dışına da 2-3 ayda bir çıkarız yani çıkardık pandemi öncesi yani bizim için önemli bir konu.

Bu arada BKGK siz de araba almıştınız sanırım canım hayırlı olsun size de Allah kaza bela vermesin Ödeme kolaylığı versin..

Terlemesi ne zor yaa neden oluyor acaba?? Gece üst baş değişmekle baş olmaz ben gündüz bile zor değiştiriyorum. inşallah çözersiniz... kan testi yapılmış mıydı? Metabolizma hızlı olabilir mi?

Tiroidlerine baktirabilirsin benim arkasımin kızida çok terliyor, ilaç kullanıyor tiroit bezleri çok çalışıyormuş. 3 yaşına kadar kullanacakmiş. Bir kan ver istersen temiz çıkarsa, yapısı öyle demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…