evet okudum onu ama güvendiğim bi dr illa olacaksan sinovac ol dedi kafam karıştı. kalabalık aileyiz korkuyorumCanım bende aşı konusunda tereddütteydim ama bugün baya korktum doktorum kesinlikle olmalısın kronik hastalığın var şu halinde nefes sıkıntısı çekiyorsun dedi ve Alman olanını önerdi.
braun alabilirsin canim. ablam da yüksek tansiyon hastası. onu aldık. senede bir kalibre ettirmej lazimCanım ben ciddi anlamda korkuyorum zaten ailede herkes kalp hastası ve genç yaşta ani ölüm kalp krizi ailemizde sıkça yaşanan bir dırımbenim yaşımda kimsede yok daha çok erken ama annemin de bu yaşlarda babamın vefatından sonra çıkmış benim var olan tansiyonum annemden sonra tavan yaptı doktor acıdı resmen tüm tetkikleri istedi çok şükür temiz çıktı ilaçların dozunu yükseltti yeterli gelmezse bırakıcam emzirmeye ilaç değiştirecek 14/9 u geçmeyecek dedi hergün ölçücem tansiyon aleti bakıyorum şimdi takibi yapmak için
sagolasin canimHaydi kazasiz belasiz kullanin.hayirlisi olsun canim
Hayırlı olsun canım güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.şükür biz de arabamızı aldık nihayet. az daha büyük bir arabaya geçtik 2 çocuk olunca. 3. olursa artık düşünemiyorum
Bence bu fırsat kaçmaz bak oradayken yardım alacağın insanlarda varmış. Arel hazır zaten inan çabuk başarılı olacaksın. Vakitte var yardımda var, bence kesinlikle değerlendir bu durumu. Yatmadan önce vc ye getir birşey yiyip icmeyecegi için en fazla bir kere kalkar.arel gece çok yapıyor ya gözüm ondan da korkuyor. zaten az uyuyorum daha da az uykuyu göze alamıyorum. 21 gün kapanmada yine babamlara gidelim diyoruz orda mi denesem acaba yardim eden de cok olur. beni bekleyen bir ev isi de olmaz. ay cesarere ihtiyavim var bahar
amanin neden canim ya noldu
ya cok ciddi bir sıkıntım yok kalpte kapakcikta hamaklasma var ilac verilmisti kullanamadim. esim alman asisi ol diyor. sutten antikor gecisi sozkonusuynus. arele de süt ver diyor yibe
canim bence ciddi bir durum. hemen tedaviye başla. zaten yaşını doldurdu. süt için altın cağı yaşadı. ama senin sağlığın cok onemli. korkutmak tedirgin etmem istemiyirum sert yazdim sanki ama yumusatmak da istemiyirum cunku yuksek tansiyon riskli. lutfen lutfen ihmal.etme
amin canim sagolasin
canim bizim araba minnakdi citroen c3 (seviyorum ama ya) ondan buyuk peugeot 2008 aldik simdi. yani araba cok buyuk degil de oncekine gore buyuk
hayirli olsun. kararli ol dünürum yaparsiniz siz. bende cok istiyorum civana vereyim diye de bakalim ne zaman kismet olacak.
Allah korusun dikkat et kendine. Sen bu ara annene üzülüyordun,birde üzerine abine üzüldün sanırım ondan oldu. Çok geçmiş olsun.Canım ben ciddi anlamda korkuyorum zaten ailede herkes kalp hastası ve genç yaşta ani ölüm kalp krizi ailemizde sıkça yaşanan bir dırımbenim yaşımda kimsede yok daha çok erken ama annemin de bu yaşlarda babamın vefatından sonra çıkmış benim var olan tansiyonum annemden sonra tavan yaptı doktor acıdı resmen tüm tetkikleri istedi çok şükür temiz çıktı ilaçların dozunu yükseltti yeterli gelmezse bırakıcam emzirmeye ilaç değiştirecek 14/9 u geçmeyecek dedi hergün ölçücem tansiyon aleti bakıyorum şimdi takibi yapmak için
Hayırlı oldun canım tekrardan bende Citroen c3 çok beğeniyorum küçük tam bayan arabası 2 bebeliye küçük cidden bir bebek arabası zaten her yeri kaplıyorarel gece çok yapıyor ya gözüm ondan da korkuyor. zaten az uyuyorum daha da az uykuyu göze alamıyorum. 21 gün kapanmada yine babamlara gidelim diyoruz orda mi denesem acaba yardim eden de cok olur. beni bekleyen bir ev isi de olmaz. ay cesarere ihtiyavim var bahar
amanin neden canim ya noldu
ya cok ciddi bir sıkıntım yok kalpte kapakcikta hamaklasma var ilac verilmisti kullanamadim. esim alman asisi ol diyor. sutten antikor gecisi sozkonusuynus. arele de süt ver diyor yibe
canim bence ciddi bir durum. hemen tedaviye başla. zaten yaşını doldurdu. süt için altın cağı yaşadı. ama senin sağlığın cok onemli. korkutmak tedirgin etmem istemiyirum sert yazdim sanki ama yumusatmak da istemiyirum cunku yuksek tansiyon riskli. lutfen lutfen ihmal.etme
amin canim sagolasin
canim bizim araba minnakdi citroen c3 (seviyorum ama ya) ondan buyuk peugeot 2008 aldik simdi. yani araba cok buyuk degil de oncekine gore buyuk
hayirli olsun. kararli ol dünürum yaparsiniz siz. bende cok istiyorum civana vereyim diye de bakalim ne zaman kismet olacak.
aynen ben krizi fırsata cevireyim. kuzenini de tuvalete giderken gorsun pekistirme olurHayırlı olsun canım güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.
Bence bu fırsat kaçmaz bak oradayken yardım alacağın insanlarda varmış. Arel hazır zaten inan çabuk başarılı olacaksın. Vakitte var yardımda var, bence kesinlikle değerlendir bu durumu. Yatmadan önce vc ye getir birşey yiyip icmeyecegi için en fazla bir kere kalkar.
Allah korusun dikkat et kendine. Sen bu ara annene üzülüyordun,birde üzerine abine üzüldün sanırım ondan oldu. Çok geçmiş olsun.
bebek arabasi balkonda bizdeHayırlı oldun canım tekrardan bende Citroen c3 çok beğeniyorum küçük tam bayan arabası 2 bebeliye küçük cidden bir bebek arabası zaten her yeri kaplıyor
Hayırli uğurlu olsun canımşükür biz de arabamızı aldık nihayet. az daha büyük bir arabaya geçtik 2 çocuk olunca. 3. olursa artık düşünemiyorum
Geçmiş olsun canım.@Aslihaydo bugun seni andim cunku ayak serceparmagimi kapiya oyle bir carptim ki su anda sis basamıyorum rengi de değişti ama dr a da gidemiyorum. yarın belki gitme imkanı bulurum da röntgen cektiririm
Haydi hayırlı uğurlu olsun canım..kolaylıklar diliyorumÇok kararlı bir şekilde uyku eğitimi için yola çıktımkendim veriyorum eğitimi ilk akşam uykusu ile başladım ama Sena akşam uykusuna gündüzden nispeten daha kolay geçiyor . Kucağıma almadım , sürekli beşikte ayağa kalkıp kucak istedi Her seferinde geri yatırdım , şşş-pat ile 25 dk da uyudu gündüz de böyle olsa
Allah Senaciga kolaycacik uyumayı nasip etsin. insallah çabucak alışır boncuk.Çok kararlı bir şekilde uyku eğitimi için yola çıktımkendim veriyorum eğitimi ilk akşam uykusu ile başladım ama Sena akşam uykusuna gündüzden nispeten daha kolay geçiyor . Kucağıma almadım , sürekli beşikte ayağa kalkıp kucak istedi Her seferinde geri yatırdım , şşş-pat ile 25 dk da uyudu gündüz de böyle olsa
Ben oldum ama hala tedirginim ne bileyim ya olsan bi türlü olmasan bi türlükorkuyorum
Sağol canım öyle valla diş ağrısı da daha fena en azından tedavi oluyorsun çoğu gitti azı kaldı diye gazlıyorum ben demisskokulumm eşine geçmiş olsun diş ağrısı kemik ağrısı çok zordur. Benim 2 yirmilik dişi aynı anda bile çekmemişlerdi zor olur diye 8 diş aynı anda nedir yaa diş çok önemli yaa insanın yaşam kalitesi çok düşüyor diş sıkıntısı oldumu
Çok geçmiş olsun canım sürekli yap tansiyon takibini aman önemsemezlik etme. Emzirmeye kessen de sıkıntı değil artık büyüdüler yeter ki biz anneler olarak iyi olalım gerisi düzelir.Saolun kızlar şimdi geldim hastaneden sonuçlarım temiz çıktı şükür gizli damar tıkanıklığından şüphelenmişti ama herşey temiz çıktı emzirme kaynaklı ilaçları yetersiz kalıyor bir tanesinin dozunu yükseltti biraz kullanıcam normale dönmezse emzirmeyi bırakıcam şu bu arada aşıyı mutlaka önerdi kronik rahatsızlıklara çok çok önemli olman gerekiyor dedi ve Alman aşısını önerdi
Hayırlı uğurlu olsun canım kazasız belasız kullanın inşallah. Çocuk sayısı arttıkça ihtiyaçlar da artıyor haliyle. Ben hamile kalmadan yaptığım en akıllıca şey arabayı önceden değiştirmek olmuş bunu şimdi anlıyorum.şükür biz de arabamızı aldık nihayet. az daha büyük bir arabaya geçtik 2 çocuk olunca. 3. olursa artık düşünemiyorum
Sağol teyzesi vallahi büyüdüler dünyaya gelen büyüyor. Benim anlamadığım saçımız hâlâ yok, istediği kadar havası olsun, o sacsizlik izin vermiyor genç kizliga.
Bizim de aynıSağol teyzesi vallahi büyüdüler dünyaya gelen büyüyor. Benim anlamadığım saçımız hâlâ yok, istediği kadar havası olsun, o sacsizlik izin vermiyor genç kizliga.
Bence güzel bir başlangıç olmuş canım sanırım saati tutturmak önemli uyku işinde. Ben de hiç sallamadan uyutuyordum emzirerek kucağımda vs bakıcı sallıyor diye sallamaya alışmış iyice bu 2 haftada sallamaya başladım bir tık kolay oldu ama 2 gecedir uyanıyor ve yarı salla yarı meme derken 1-1,5 saat ayaktayım işe de geldiğim günlere denk geldi gerçekten çok uykusuz kaldım. Canım sıkıldı salladığım için mi uyanıyor acaba diye. Normalde uyansa da mama yiyip emip geri uyurdu şimdi dirilmeye başladı.Genelde son zamanlarda direniyor , ağlıyordu. Uykuya geçmeden önce dikkat ettim , babasına da tv filan açtırmadım . Yoksa ordan ses geldiğinde o odaya gitmek istiyor , çok direniyordu . Yani uyku öncesini sakin tutmaya çalıştımsonra rutinlerimizi yaptım . Yatakta bir kaç kez kısa kısa ağlar gibi oldu ama her seferinde kalktığında geri yatırıp sakinleştirmeye çalıştım .biraz mızmızlandı ama sonra uyku moduna girdi . Bugun normalden daha sakindik uykuya geçerken . Kucakta uyuturken sarkıyor aşağı inmek istiyor , ağlıyor . Yatağa koyuyorum kucak istiyor , kucağa geliyor gitmek istiyor . Uykuya dalışı tam bir eziyet . Bakalım ilk defa denedim . Gündüz uykuları beni korkutuyor . Tek uyku deniyorum iki gündür de. Bir düzene girseydik şu süreçte her şey zorluyor
Hayırlı olsun arabanız canım. Allah kaza bela vermesinaynen ben krizi fırsata cevireyim. kuzenini de tuvalete giderken gorsun pekistirme olur
bebek arabasi balkonda bizdeama iki oto kotugu olunca 4 kisilik olmustu. bagaj da tüp den ötürü cok cok kucuktu. ama tospik rahattı bence
Terlemesi ne zor yaa neden oluyor acaba?? Gece üst baş değişmekle baş olmaz ben gündüz bile zor değiştiriyorum. inşallah çözersiniz... kan testi yapılmış mıydı? Metabolizma hızlı olabilir mi?Benim oğlan her uykuya yattığında sırtı su gibi oluyor ya. Niye terliyor bu kadar. İnce de örtsem terliyor yorganını örtsem de terliyor. Kaç kez üst değişiyorum gece. bir buçuk saat zaten en fazla deliksiz uykusu. Çok zor bu geceler. Kaç kez uyanıyoruz saymıyorum bile.
Tokalarda hevesimiz yazda devam edecek demekkkBizim de aynı
Tiroidlerine baktirabilirsin benim arkasımin kızida çok terliyor, ilaç kullanıyor tiroit bezleri çok çalışıyormuş. 3 yaşına kadar kullanacakmiş. Bir kan ver istersen temiz çıkarsa, yapısı öyle demekki.Benim oğlan her uykuya yattığında sırtı su gibi oluyor ya. Niye terliyor bu kadar. İnce de örtsem terliyor yorganını örtsem de terliyor. Kaç kez üst değişiyorum gece. bir buçuk saat zaten en fazla deliksiz uykusu. Çok zor bu geceler. Kaç kez uyanıyoruz saymıyorum bile.
Hadi hayırlı olsun güzel günlerde güzel yerlere gidin inşallahşükür biz de arabamızı aldık nihayet. az daha büyük bir arabaya geçtik 2 çocuk olunca. 3. olursa artık düşünemiyorum
Yaaa geçmiş olsun inşallah bir şey çıkmaz@Aslihaydo bugun seni andim cunku ayak serceparmagimi kapiya oyle bir carptim ki su anda sis basamıyorum rengi de değişti ama dr a da gidemiyorum. yarın belki gitme imkanı bulurum da röntgen cektiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?