2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Valla uykuya geçiş her türlü direnme ile oluyor o yüzden yolundan sapma

Hayırlı olsun canım iyi günlerde kazasız belasız kullanın
sagolasin canim
Hayırli uğurlu olsun canım❤ güzel günlerde kullanın inşAllah

Geçmiş olsun canım. inşAllah kırık çatlak bişi yoktur

Haydi hayırlı uğurlu olsun canım..kolaylıklar diliyorum
inşallah canim sağolasın
Helinnnnn hayırlı olsun, canim arabaniz, güzel günlerde kullanın inşallah.
inşallah canim sağolasın
Ben oldum ama hala tedirginim ne bileyim ya olsan bi türlü olmasan bi türlü
aynen olsan bi türlü olmasan bi türlü. bi ara herkes sinovac yazmıştı tercih edilen diye. kafam karışıklığını çözmem karar vermek lazım.
20lik diş travmadir bende çok geçmiş olsun canim.
ev de şimdi kısmet olur inşallah size de bize de
canim bir sormak lazım d vitaminini eksik etme. tahlil ver bence
uyku olayı bizde de karışık gidiyor memede ayakta sallayarak. gece uyanmalari ve uykusunun hafif olması beni öldürüyor derin uyumuyor sanki.

oto koltugu canim 2 tane bizde biri doğumdan itibaren kullanılabilen diğeri öyle değil. dönebilen olan gerçekten daha rahat. hem indirip bildirirken hemde yolculukta sıkılırsa felan cevirebiliyorsun kendine oyun oynayabiliyorsun daha pahalı . bazalı olsun ki yuksek olsun disariyi gördüklerinde daha sakin oluyor alışıyorlar. guvenlik acisindan izofix bence olmali. butcene gore karar verirsiniz. carpisma testlerinden gectigini ispatlayan modeller var biraz daha pahali cunku o testlere girmek icin bir butce ayriyorlar. bizda kraftin rotate fix 0-18 modeli var bi de joie bold 9-36 kg olan var. arel aliskin zaten. onu joie e oturuyoruz.
Hadi hayırlı olsun güzel günlerde güzel yerlere gidin inşallah
amin inşallah canim

Evet düzen güzel oluyor . Ben de yaza girmeden bir düzene koymak istiyorum uykularını . Yazın çünkü sağda solda olursak mümkün değil bir düzen oturtamam.
Gereğinden fazla uyanık kaldığında da zor oluyor uykuya geçmeleri,erken yatırınca da zor dengeyi bulmak lazım sonra oturacak her şey
Valla şu tek uyku bütün dengeleri bozuyor . Bir bakıyorsun 6 saat çok rahat ayakta kalıyor . Bir bakıyorum bayılıyor . Tek uyku işi bozdu bugun de derse girdim çıktım eşim uyutmuş hem de kucakta 2 gibi uyuyacaktı , çocuk kendi bayıldı zaten diyor
Ay hadi bakalım sevindim senin ve sena kuşun adına inş zamanla desteğide azaltır gündüz uykularında düzene sokarsın
Amin inşallah ama şu canlı dersler bütün her şeyi bozuyor
Hayırli uğurlu olsun canım❤ güzel günlerde kullanın inşAllah

Geçmiş olsun canım. inşAllah kırık çatlak bişi yoktur

Haydi hayırlı uğurlu olsun canım..kolaylıklar diliyorum
Amin canım inşallah
Allah Senaciga kolaycacik uyumayı nasip etsin. insallah çabucak alışır boncuk.
Amin amin inşallah
Valla uykuya geçiş her türlü direnme ile oluyor o yüzden yolundan sapma
Sağlamaya kararlıyım her ne kadar eşim şimdi kucakta uyutmuş olsa da çok sinirlendim ya almış kucakta uyutmuş

S Susam_tanesi memede uyuması şu an için sana kolay gibi gelir ama sonradan zorlayabilir . En zor vazgeçilen destekler meme ve kucakmış .evet salladıgın için uyanıyordur . Uyandıklarında çünkü nasıl uyudularsa o desteği arıyorlar geri dalmak için de . Meme ise meme , sallama ise sallama . Uyanınca o desteği bulamamak da güven problemi oluşturabiliyormuş . Bizim Sena yarım saatlik uykular yapıyordu, beşikte sallayarak uyuttuğumda. Çünkü aslında tam dalmıyor derin uykuya geçmemiş oluyor . Ben yarım saati atlatınca bir oh çekiyordum . Ya da yarım saat dolunca başında bekleyip kıpırdadıgında geri sallayarak uykuya geçirmeye çalışıyordum . Hepsi çok yorucu . İlk zamanlar emerek uyuyordu hiç önemsemedim . Sonrasında beşiğinde sallayarak uyumaya başladı , bir ara kendi kendine uyudu derken annemlere gidince sallama yapamadım ayakta sallanmaya alışamadı , kucakta uyudu . O gün bu gündür kucakta uyumaya devam etti . Hem ne uyumak ama zıplayarak belim , boynum derken baktım çok rahatsız oluyorum artık bir dur demem lazım .zıplamak neyse de aşağı sarkıyor , ağlıyor direniyor bildiğin kavga ediyor gibiyiz Bakalım inşallah hem Sena için hem benim için kolay geçen bir süreç olur . Babası kucakta uyutmuş az önce , gel de sinirlenme .

havalar ısındı mersinde. nasıl kiyacam bu saclara
helin haklısın kuzum, nasil kıyılır o saçlara? çok guzel masallah. bebek kivircikligiysa tekrar kıvrılmıyor da, küçük kizimin fotolarına bakıp bakıp iç geçiriyorum.

ilk kestirmeye götürdüğümde kuaför ama bu kivirciklar gidecek demişti, geri döndük kuaförden.

parmağın için de geçmiş olsun, inşallah hafif bir şeydir, geçer

İşte bu olay kötü kuzum çocuk denge sağlamaz benimki de bayılacak gibi oluyor oyalıyorum bi şekilde erkekler kolaycı ya inşallah oturur düzeniniz

Terlemesi ne zor yaa neden oluyor acaba?? Gece üst baş değişmekle baş olmaz ben gündüz bile zor değiştiriyorum. inşallah çözersiniz... kan testi yapılmış mıydı? Metabolizma hızlı olabilir mi?
Yok hiç kan vermedik. Gündüz bile 20 dakka anca uyudu sırtı ıpıslak anlamıyorum niye terliyor bu kadar.

Evet üzüntü baş düşmanı zaten annem hiç çıkmıyor aklımdan acım çok taze ve çok canımı acıtıyor
Zeyay1420 kuzum tekrardan geçmiş olsun, aman ihmal etme tansiyon takibini, ben kendimden biliyorum, en çok kendimi ihmal ederim, aman sen yapma canim.
Anneysen öyle bir lüksün olmuyor ne yazık ki ihmal ediyorum bütün gün koşturmaca halindeyim Bi oturup dinlenmeye kendimi dinlemeye vaktim yok ee vucütta bir yerden patlak veriyor
Tansiyon aleti baktık akşam alıcam bakalım hamilelikte sabah akşam ölüyordum o zamanda riskliydi hiç 14 ü bulmamıştı annemden sonra fırladı gitti yine bakalım bugün düzenlenmiş ilaçlara başladım
morardı ya. 3 gibi gidecem röntgen için ama şu anda o değil de migren öldürüyor beni. 4. parolu aldım. elimden başka birşey de gelmiyor.
Hay Allah Bi de o mu çıktı ya geçmiş olsun inş önemli bişey yoktur. Migren deme ya çok fena Allah yardımcın olsun parol hiç bir işe yaramıyor ama emzirince başka bişey de içemiyorsun senin ki de benim gibi azıcık dinlenebilsen uyuyabilsen ne iyi gelir
havalar ısındı mersinde. nasıl kiyacam bu saclara
Oyy ne güzel kıvrılmış öyle kıyılmaz tabi ki ama sıcakta da çok zor olur benim de saçlar bonus zeynebimin de kıvırcık bakalım ayşecik nasıl olacak

Ben senin saçlarını severim , o nasıl güzel kıvrılmış bayılırım kıvırcık saça . Sena nın da altlar kıvrılıyor kirlendikçe

Migren uyku ister ama nerde sende o vakit ay git bakalım ne diyecekler bize de haber et

Ay yerim o nasıl güzel lülük maşallah

yaaa kıyma helinimmmmmm

Yok hiç kan vermedik. Gündüz bile 20 dakka anca uyudu sırtı ıpıslak anlamıyorum niye terliyor bu kadar.
canim ihmal etmeden tahlil yaptırın bence
kızlar parmağımı sabitlediler. sanki çatlak var gibi dediler. migren geçmiyor ne yapacam bilemedim.

ahhh saçlar önleri düz arkası lüle lüle. önleri kisaltiyoruz ikidir ama arkaya kıyamadık hiç. şimdi havalar ısındıkça içim gidiyor napacam diye. arel ne kadar düz se civan kivircik

Geçmiş olsun canım benim

Doktora hiç danıştın mı bence atletlerini kes koy onları değiştir yapısal sanırım Ya kuzum

Omron Özellikle üst koldan ölçer almanı tavsiye ederim çok geçmiş olsun canım . Malesef aşını hemen olmanı tansiye ediyorum bende bu aşı konusunu iyice oraya buraya çekiştirdiler insanların kafası Allak bullak oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…