2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kaprisli böcekler ahaha çok iyimiş ımmmmm duru= damadım umut= Çok hareketli ve çalışkan .benim hanımağa aşırı kaprisli bir böcek Hanımağa = pervaneyiz ama memnun edemiyoruz tek avantajım akşam 8-9 arasında uyuması sabah da 8-8.30 gibi kalması tabi gece 3 leri bulmışluğumuzda çok

O buyuk olaydn snra asla samimiyet kurmadm ama kendi yüzsuzlukleri sayesnde bi dugunu bahane edip uzun surw bende kaldi. Kb desen gelmem deyip duruyodu snra ben bsy bile demedm aksam yola cikms da tırcı ya gekip kalicam demis esime yedi icti nasl rahatti adam. 4 gun kaldi diger gnler kendi evi gbi bsy demeden dusa girdi seslenip havlu verdm bizimkilere silecekti yksa. Yuzsuzler onlar ya valla cok yuzsuzler.

Geçmiş olsun canım senin nedir bu migrenden çektiğin. Birde ev kazasımi geçirdin.
Maşallah civanima o ne güzel saçlar, kıyma annesi o saçlara. Çok güzel duruyor, kız annesi olarak kıskanmadim desem yalan olur. 2 tel saçın yolunu gözlüyorum.
Çok doğru tespitler yapmışsın. Benimkilerde 9 ila 9.30 da yatıyor sabah 6 da kalkıyorlar. Maşallah diyelim de kendi dilimizle nazar etmeyelim. Bana erken yatmalari ilaç gibi geliyor.

Evet bende bahçeye indiriyorum İnan Ankara’ya geldim dün parkta ilk kez iki komşu gördüm konuştuk gerçekteb o kadar bunaldık ki almila çocuklara hayran hayran bakıyor o açık havayı istiyorlar bence de inin yoksa delireceğiz

Hep böyle mutsuz musunuz gerçekten üzülüyorum Ya da mutsuz olduğun zaman mı paylaşmak için yazıyorsun bilmiyorum . Şimdi ne desem sana uymayacak eminim Allah yardım etsin umarım herşey yolunda gider

Aynen bende tulum kullanıyorum hep üstünü örtmeyi denesem hemen kalkıyor dolanıyor örtüye ev şimdi 23 lerde atlet bady tulum yatıyor

Yaa kesinlikle öyle ben bir ara günde 3 kere uyutuyordum gece 12-1 de uyuyordu perişan oluyordum şuan tek uyku gündüzleri çok rahat oluyor aman aman maşallah

Aynen bende tulum kullanıyorum hep üstünü örtmeyi denesem hemen kalkıyor dolanıyor örtüye ev şimdi 23 lerde atlet bady tulum yatıyor
Ben 15 gündür falan bıraktım uyku tulumunu uzun kollu zıbın ve eşofman takımı ile yatıyor bazen kilotlu çorapta oluyor altında ve hep çoraplı yatıyorum tam yaz gelse çotçrapsız uyuturum artık

BKGK sena da aynı merak etme . Ayrılık kaygısından herhalde . Babaya veriyorum mutfağa yemek yapmaya geçiyorum bir tencere almaya eğilip doğrulmaya kalmıyor ki bakıyorum Sena yapışmış arkamdan . Kafasını da paçamın arasına sokup ıvv ıvv diye yalvarıyor sanki . Kucağa alıyorum beni izliyor ama yaptığıma salça olmaya çalışıyor sarkarak . Bir de üç dört gündür yine hiç oturtmuyor . Neden böyle oldu anlamadım , bir odadan diğer odaya gidecekken bile elimden tutup beni de götürüyor . Hiç yalnız gitmiyor . Temizlik yaparken elektrik süpürgesi sesinden korkuyor . Alıp alıp ona rağmen beni çalışmayan süpürgenin başına götürüp vuuu vuuuu diyor korkup kucağıma sarılıyor yine . Süpürge sesinden ürktü sanırım ondan tek gitmiyor .Elimden tutup ya oda geziyoruz ya da günde bilmem kaç kere kapıya götürüyor ki dışarı götür diye. Giderken de nasıl seviniyorlar yazık . Şu kapanma durumu da iyice gerdi beni daha kapanmadan . İnsan sosyal bir varlık , yapamıyoruz sanırım bu şekilde . Gerilip eşimle birbirimize sarmaktan tükendik iyice . Önümüzdeki üç hafta için hepimize sabır diliyorum. Bahçeli evi olanlar , aile yanında olanlar çok şanslı . Biz de ineriz arada kapı önüne en azından , yoksa Sena yer bizi

Güne 5.30 da basladık bi ihtimal uyur diye salladim ama iı uyumadi dün aşımızı olduk ⚘
Ondan herhalde..
Abisine gidiyor ağğiiii diye sesleniyor aman dedim yavrum yapma etme Alinin oğlen uykusu da yok perisan olurum. O uyanmadan 3 saat uyusam ne güzel olurdu
Simdi yine deniyorum uyur diye bakalım

Kizlar bu hindistan varyanti ile brezilya varyantı beni korkutuyor..uzun zamandır epey sakinlemistim aslinda. Bu mutasyonlu deyip durduklari virüs beni hic germemisti sanki herkes ayaktan atlatiyordu cevremde.ama bu mutasyonlar biraz tehlikeliymis sanırım. Brezilya versiyon daha da ürkütücü hamileliklerini erteleyin denmis brezilya da.
Güney afrika varyanti hakkında da bilgim yok.
Aslında açıp okuyayim diyorum ama gazete sitelerinde falan o kadar gereksiz cümle tekrari var ki bunalıyorum

Öğle uykusunu 1-3 arası yapsa uzunca o zamaan sorun kalmayacak
Aynen 1-3 de olur ama 2-4 daha iyi oluyor bize . Gel gör ki o kadar uzun uyursa . Dün aslında 1 de uyumuş 2 de geri uyandı ve bir daha hiç uyumadı . Akşam perişan olduk , hatta ağlamaktan yine kustu . İçinde hiç bir şey kalmayana kadar hem de . Üst baş soyduk , ortalık temizle vs derken baya kötü geçti dün akşam . Yine yatakta uyuttuk ama çok zorladı . Hatta ben çok gerilince babasına bıraktım . O da arada sakinleştirmek için almış ama kucağına bakalım sonraki günler daha iyi olur inşallah

Uyku eğitiminde ilk gecede başladıktan sonra diğer gün gündüz uykusunada deneyin diyorlar ama ben iki geceden sonra denemiştim ama şak diye uyudu hiç direnmeden şok olmuştum :) psikolojik olarak birşeye alışma direncimiz 3 gunmus 3 gün sonunda aliscagini düşünüyorum

Kızlar zar zor şirketten izin aldım annemlere gidicegiz bana 5 yıldızlı otel konforu geliyor eşim ik mik yaptı sonra bizi kiramadi bebisede sana da iyi gelir dedi dönünce ful ise basliycam biraz geriyor beni ama artık yaşına geldi diyorum buna şükür biryandan grup içi iş degistirmek istiyorum ama sureclerim ilerlemiyor
Neyse smdi uzuuunn zaman sonra şehir dışına çıkmanin heyecanını yasiyim ins hava çok güzel olur bebişim keyifli olur
konuşmaya ihtiyacım varmış sanırım Siz nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…