2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bizde de babası bana niye böyle yapmıyor diye kıskanıyor Anayım ben ana diyorum

Ben de istiyorum uyumak canım
Biz de aşı olduk ya.. biraz huzursuz.. noldu nesi var kuzuların
İnşallah sende uyursun aşı benim çocukları aksine çok uyutuyor.
Birşeyleri yok keyfi uyumadilar. Dün saatleri geçti bende birşey olmaz bu gün gec yatsinlar dedim, Demez olaydım. Oynamalarına izin verdim kalktı umut duruyuda kaldırdı her seferinde, oyun oynamak için. Duruyu geri uyutmak biraz zor oluyor. Gece sürekli salladım durdum, ikisinide. Yani hasta değiller şımarık lar.

Hayaller ve hayatlar bu yaşta 5-6 saat uyanık kalmaları fazla bence ya ikinciyi uyumayınca Deniz de pert oluyo 7-8 saat uyanık kalmış oluyo ama zorluyo baya yani sena tek uykuda direneceksen uzun uyuyacaksın tatlımm

Şu an aklımdan geçtin etiketleyecektim ki yazmışsın..bu ara pek göremez oldum seni meger annecigin gelmiş.hosgelmis sefa gelmis
Asya da ananesiyle vakit geçirsin bakalim..iyi eglenceler canım
Evet anneanne ile işine gelince takılıyor gelmezse kızıyor sinirleniyor sağolasın şekerparem kapanmayı bizde geçirecek bende bol bol ders çalışırım inşallah

Bugünün rekoru bende dersim 10.30 başlayacaktı eşime dedim Ayşe sende biraz daha uyuyacağım diye bir uyandım saat 11 ben şok dersinde kaçırmışım elektrikler kesilmiş bakım için genel bir kesinti yapmışlar eşimde öğrenci grubuma yazmış beni uyandırmadan. Kalktım ayşeyle oynadım onu uyuttum eşime bıraktım Zeynep le markete gittik şimdide ilk kez parka geldik bomboş ve hava mis gibi

Sağol kuzum

Benşm de annem geldi kızlar okuyorum anca pek yazamıyorum affola
Gördüm canım gözün aydın benim annem de çok üzülüyor en son gördüğümde yerde sürünüyordu yürümeye başladı göremedik diye. Tam geleceklerdi pozitif çıktık sonra kapanma sağlık olsun diye diye içimde patlıyor herşey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…