Bizde de babası bana niye böyle yapmıyor diye kıskanıyorAy allahım bu sahneler hep tanıdıkbacaklarımın arasına gelip tutununca babası geri mi gireceksin kızım der hatta bugün bir kucağımda ipek bir elimle erişteleri tencereye attım hanımefendi görmüş elini uzattı baktım alıp tencereye atıyor hemen de kopyadı yaptığımı.
Günaydın canımGünaydın
GünaydınGünaydın
Günaydın yazdım ama başarılı olursam geri yatma çabası içerisindeyim. Gece hiç uyuyamadım. 50 kere kalktılar adiler.Günaydın
Ben de istiyorum uyumak canımGünaydın yazdım ama başarılı olursam geri yatma çabası içerisindeyim. Gece hiç uyuyamadım. 50 kere kalktılar adiler.
İnşallah sende uyursun aşı benim çocukları aksine çok uyutuyor.Ben de istiyorum uyumak canım
Biz de aşı olduk ya.. biraz huzursuz.. noldu nesi var kuzuların
Hayaller ve hayatlarAh keşke iki uyku yapsa. Bugun 7:30 da uyandı . Öğleden sonra 13:40 da doktor randevumuz olunca 2 uyku yapalım bakalım uyuyacakmı diye düşündüm . Sabah 11:10 gibi uyuttum ama bir saat sürdü . Doktor sonrası da parkta yorarım gelince ikinci uykuya düşer dedim . Tabi bu benim hayalimdiama ikinci uykuyu yapmadı . Bir saatten fazla bekledim . Tek uykuda direnecek sanırım . İftarda zor dayandı . 20:20 de uyudu . Akşam uykusu kolay oldu 20 dk sürmedi sanırım . Erken uyudu erken uyanır . Öğlen 2 gibi uyuyup 2 saat uyku yapsa tam süper olacak İki uykuda uyku araları 5-6 saat olsun diyor . Tuttururuz inşallah
Adiler demene her seferinde gülüyorum bahar ya çok yakışıyo sanaGünaydın yazdım ama başarılı olursam geri yatma çabası içerisindeyim. Gece hiç uyuyamadım. 50 kere kalktılar adiler.
Gerçekten oyleler kızı uyuttum umitta başarılı olamadım kız geri kalktı. Şimdi hep beraber duşa sonrada yavaş yavaş alışverişe gideriz. Bugünde hayallerim suya düştü.Adiler demene her seferinde gülüyorum bahar ya çok yakışıyo sana
Evet anneanne ile işine gelince takılıyor gelmezse kızıyor sinirleniyorŞu an aklımdan geçtin etiketleyecektim ki yazmışsın..bu ara pek göremez oldum seni meger annecigin gelmiş.hosgelmis sefa gelmis
Asya da ananesiyle vakit geçirsin bakalim..iyi eglenceler canım
Sağolasın canımKalppare canim geçti cok şükür eski deterjan vardi inu kullandım gecen banyoda.gorunce ama.cok eskide degildi birde esim paketli ekmek yedirmiş is yerinden getirmişti oda olabilir.
S Susam_tanesi gecmis olsun cnm cok sukur
Jadesi hosgelmis annen :)
@Helinnnnn canim cok geçmiş olsun
N Nehir8077 masallh canim , bahçe gibi bir imkan varsa super
@nuriye54 iyi yolculuklar cnm.
Çok zor bir durum ya kabulleneceksin uyum sağlayacaksın ya da çekip gideceksin arada kalarak kendini üzersin her günün onları konuşmak ile geçer ayrı evde ama aynı kişileri konuşa konuşa eşinle sen yıpramırsın. Çocuk duyar o yıpranır ya bu deve güdülecek ya bu diyardan gidilecek ha çok mu kolay gitmek asla çocukla hele o yüzden güdmeyi dene istersen
Çok sevindim gözünüz Aydın olsun kızlar
Gözün aydın canım ne iyi yapmış Asya ya da sana da çok iyi gelir tadını keyfini çıkartEvet anneanne ile işine gelince takılıyor gelmezse kızıyor sinirleniyorsağolasın şekerparem kapanmayı bizde geçirecek bende bol bol ders çalışırım inşallah
Ben denedim de eli hep başka yerlere gitti uzunvadeli olmadı malesefKızlar kalem kağıt veriyor musunuz bebelere yavaştan?
Ah zaten geçen ağladı telefonda çocuk büyüyor göremiyorum diye yürüdüğünü görünce fırsat olduGözün aydın canım ne iyi yapmış Asya ya da sana da çok iyi gelir tadını keyfini çıkart
Gördüm canım gözün aydınBenşm de annem geldi kızlar okuyorum anca pek yazamıyorum affola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?