- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 33
Zamanla düzene girecektir canım kendi kendine uyumayı öğrensin oturur her şeyİşte bizim tek uyku 1 buçuk saatte kalıyor . O da muhtemelen gece uykusunu biraz fazla uyuduğu için . Gece 10-11 saat . Bugun gece 11 buçuk saat uyudu . Ondan herhalde gündüz bir buçuk saatle kaldı. Bakalım daha dikkat etmeye çalışacağım
Mecburen kendimede zaman kalması için ikisini bir, herşeye dahil ediyorum. çok kıskançlar, birbirinden farkı olmadığını anlasınlar diye uğraşıyorum.İkisiyle de full ilgilenebiliyosun ve hep yanyanalar vallahi hayranım sana ya
İyi ettin tabiki hem temiz hava, hemde ailen orada. Biraz olsun işin azalır. Ayağın nasıl oldu gectimi.yaylaya geldik de iyi mi ettik bilemedim.
çok cok sevindim. çok geçmiş olsun canim
ohoooo mis
Benimkilerde 9,10 arası uyuyor dün boşver dedim 12 yi beklettim. Bu seferde 12 den sonra ters tepti uykusuzluk, yorgunluk uyutmadi onları. Birde alarm kurmusum gibi kaçta yatarsa yatsınlar 6 da kalkıyorlar. Gözleri açar açmaz çay diye bağırıyorlar. Anlamıyorlar ramazanda çay yok diyorum, tabi mecbur yapıyorum. Ihlamuru alin çay diye veriyorum. Bazen tav oluyorlar bazen malesefAnladım balım.. elif uyuyunca ben de uyudum Ali kalkana kadarbizim de bu ara cok geç yatıyorlar..Ramazan etkiledi.e yemek yendi sonfra toplandı vs derken zaman geçiyor.hos benimkiler zaten hiç oyle 8 de yatan cocuklardan olamadılar en en erken 21.30 o da o gun cok yoruldularsa..genelde 22.00 veya 22.30
ayağım hiç dinlenmedim oturmadım ağrıyor. abim eşi cocugu ablam babam geldik valla daha mi yorucu oldu ne. ilk gün diyedir umarım. temizlik yerleşme faslı felan. çocuklar çok çok mutlu. bol bol oynadılar. evde kalsak siteye bile inmeleri yasaktı. içim elvermedi.İyi ettin tabiki hem temiz hava, hemde ailen orada. Biraz olsun işin azalır. Ayağın nasıl oldu gectimi.
Kizlar bende az once uyuturken tam sallayacaktim sonra dedimki hadi baba gibi gözlerini kapat uyuyalim (babasi masada flan uyuyakaliyorda bizimki inceliyordu gecen)
Sonra uzandim yanina pis pis pis yaptim 5 dk icinde uyudu ben sookbakalim devam etmeye calisicam cok zorlamazsa
Veee 10 dk da uyur
Dur bakalım şöyle bir 10 gün olsun da ondan sonra tmm diyeceğimayağım hiç dinlenmedim oturmadım ağrıyor. abim eşi cocugu ablam babam geldik valla daha mi yorucu oldu ne. ilk gün diyedir umarım. temizlik yerleşme faslı felan. çocuklar çok çok mutlu. bol bol oynadılar. evde kalsak siteye bile inmeleri yasaktı. içim elvermedi.
wuhuuuu çalışkan dünürlerim benim masallah size ya
Evet zaten çok zor bizim için çok yeni bi tecrübeinsan iyi gelecek kişiler istiyor yanında bu kimse artık onu hastalık belası zorluyor ya mecbur otobüsle geldi aklım çıktı gelene kadarGördüm canım gözün aydınbenim annem de çok üzülüyor en son gördüğümde yerde sürünüyordu yürümeye başladı göremedik diye. Tam geleceklerdi pozitif çıktık sonra kapanma sağlık olsun diye diye içimde patlıyor herşey..
nzh99 nerelerdesin ? Ata kuzum nasıl ?
Merhaba çok saolun merak etmişsiniz. Eşim belini incitti. Bugün biraz kalkabildi. Ata ayaklanmaya başladı. O kadar bekledim adımlasın diye çocuk babası böyleyken harekete geçti. Bir saniye bırakamıyorum tehlikeye koşuyor. Uyumuyor çok ağlıyor. Ben bir yandan çalışıyorum Ramazan bir yandan uykusuzluk tavan az vakit bulursam uyuyorum. Sürekli bahçedeyiz kumda toprakta dolanıp duruyor. Hamdolsun Allahım başka sıkıntı vermesin. Öperim sizi. Sena, umut, duru nasıllar
Sağolasın missim valla gelmez mi yaGözün aydın olsun canım nasıl güzel olmuş ikinize de çok iyi gelecek
CanımsınAllah zihin açıklığı versin canımbaşarılar diliyorum✏✏✏✏❤
Ooo hayaller parisAmin inşallah . Aynı dediğin gibi biri gündüzden biri geceden çalıyorbiz düzene koyacağız artık . Yaza kadar uyku ve pütürlü yemeyi halletsem benden iyisi yok . Yazın da tuvalet eğitimi oh mis
Geçmiş olsun canım eşine. Allah yardımcın olsun inşallah ilk yürüme zamanları en zoru sürekli düşüyorlar ama 2 haftaya falan azalıyor inşallahMerhaba çok saolun merak etmişsiniz. Eşim belini incitti. Bugün biraz kalkabildi. Ata ayaklanmaya başladı. O kadar bekledim adımlasın diye çocuk babası böyleyken harekete geçti. Bir saniye bırakamıyorum tehlikeye koşuyor. Uyumuyor çok ağlıyor. Ben bir yandan çalışıyorum Ramazan bir yandan uykusuzluk tavan az vakit bulursam uyuyorum. Sürekli bahçedeyiz kumda toprakta dolanıp duruyor. Hamdolsun Allahım başka sıkıntı vermesin. Öperim sizi. Sena, umut, duru nasıllar
Çok geçmiş olsun canım yaa bel ağrısı da çok zor insanı yatağa koltuğa kitliyor. Ata kuzusu da ayaklanmış hadi bakalım hayırlı olsun bundan sonrası daha bi keyifliMerhaba çok saolun merak etmişsiniz. Eşim belini incitti. Bugün biraz kalkabildi. Ata ayaklanmaya başladı. O kadar bekledim adımlasın diye çocuk babası böyleyken harekete geçti. Bir saniye bırakamıyorum tehlikeye koşuyor. Uyumuyor çok ağlıyor. Ben bir yandan çalışıyorum Ramazan bir yandan uykusuzluk tavan az vakit bulursam uyuyorum. Sürekli bahçedeyiz kumda toprakta dolanıp duruyor. Hamdolsun Allahım başka sıkıntı vermesin. Öperim sizi. Sena, umut, duru nasıllar
Bugün ipek de tek uyku yaptı. 13.20-15.00 arası uyudu akşam da 8 de götürdüm ama 9 u buldu. Genel olarak keyifliydi demek artık tek uyku yetecek. Yalnız tek uykuya göre öğünleri ayarlayamadım ben onu nasıl yapıcam bilmiyorum.Dünkü 20:20 den sonra erken uyanır dedim ama ben uyandırmasam uyuyacaktı daha . En geç 7:30 da kalkmalıydı, 7:45 gibi uyandı.Gece uykularını çok hesaplamadım , belki gece fazla uyudugu için gündüzden çalıyordur. Bakalım gündüz de 20 dk da uyuttum , fazla uyanık kalmış oldu inşallah 2 saate tamamlar
Bunlar etrafı boyuyor mu acaba? Bizimki kağıttan başka her yere sürer bunlarıBen denedim..abisinin bebek kalemlerini veriyorum..gec bile kaldım.ama oyle duzenli degil. Karaliyoruz 10 15 saniye iste.sonra kagidi paralayip yemek istiyor çünkü
Bizim ki şundan..hafif ve yumuşak uçlu. Sürterken yormuyor ama kirilma da yapmiyor.
Tabi sonrasinda bu de kalemi elinden alma problemimiz varagzina sokmak istiyor..
Eki Görüntüle 2838045
Ama şoyle bisey de alsam mı? dusunmuyor degilim
Eki Görüntüle 2838048
O huy bizde epeydir var maalesefCanım Carioca benimde aklımda kullanan arkadaşlar var çok memnunlar Ayşede çok seviyor ablasıda sürekli resim yaptığı hiç boya gördümü affetmiyor bide huy edindi bu ara ağlıyor istediği olmayınca ama ağlamak ta öyle böyle değil çığlık çığlığa kaleminde alamıyoruz sonra en azından bunlar daha kullanışlı
Çok güzelmişKalppare @Zeyay1420 reklam yapalım biz de kullanıyoruz ama renklerin tam güzel çıkması için biraz bastırması gerek.
Ben hiç denemedim tehlikeli olur diye korkuyorum elinde kalemle falan koşar eder diye. Bi de elinden bişey alması çok zor bi de unutmuyor tutturuyor bişeyi öğrenince.Kızlar kalem kağıt veriyor musunuz bebelere yavaştan?
Bunlar kırılma yapıyor mu zeyay? Sen daha hakimsin bu konulara.demek aysecik de zeynebimin yolundan gidiyorCanım Carioca benimde aklımda kullanan arkadaşlar var çok memnunlar Ayşede çok seviyor ablasıda sürekli resim yaptığı hiç boya gördümü affetmiyor bide huy edindi bu ara ağlıyor istediği olmayınca ama ağlamak ta öyle böyle değil çığlık çığlığa kaleminde alamıyoruz sonra en azından bunlar daha kullanışlı
Işte beni de düşündüren o oldu.çünku mum boyalar hele de sert olanların boyamasi bi tik güç istiyor. Aslinda en güzeli yağlı kaliteli bir pastel boya..yumusacık sürülüyor hic güç gerektirmeden.el yorulmuyor ama kırılıyor eli boyuyor.çabucak ısırabilir vs negatif yönleri var.belki şöyle bir malzeme is görür ama yine de pastel boya kolay degil onu diyimKalppare @Zeyay1420 reklam yapalım biz de kullanıyoruz ama renklerin tam güzel çıkması için biraz bastırması gerek.
Cesaretine hayranım missAlttaki den almıştım ben şeker. E bebek şubat indiriminde yapmıyor benim oğlan çok fazla ağzına alıyor halen herşeyi. Normal boya kalemiyle de bir iki kağıda sürüp yine ağzına götürüyor ben de bıkıp kaldırıyorum. Acaba hergün yapsa etse alışır mı ağzına almamaya. Dün kırmızı mercimek etkinliği yapayım dedim boşalt doldur, sakla, aktar falan. Yok hemen tek tek ağzına alıp yuttu topladım ben de
Yaa kıyamam yaaaBenimkilerde 9,10 arası uyuyor dün boşver dedim 12 yi beklettim. Bu seferde 12 den sonra ters tepti uykusuzluk, yorgunluk uyutmadi onları. Birde alarm kurmusum gibi kaçta yatarsa yatsınlar 6 da kalkıyorlar. Gözleri açar açmaz çay diye bağırıyorlar. Anlamıyorlar ramazanda çay yok diyorum, tabi mecbur yapıyorum. Ihlamuru alin çay diye veriyorum. Bazen tav oluyorlar bazen malesef
Demek damatların en ballisi en yakışıklısı yürümüşMerhaba çok saolun merak etmişsiniz. Eşim belini incitti. Bugün biraz kalkabildi. Ata ayaklanmaya başladı. O kadar bekledim adımlasın diye çocuk babası böyleyken harekete geçti. Bir saniye bırakamıyorum tehlikeye koşuyor. Uyumuyor çok ağlıyor. Ben bir yandan çalışıyorum Ramazan bir yandan uykusuzluk tavan az vakit bulursam uyuyorum. Sürekli bahçedeyiz kumda toprakta dolanıp duruyor. Hamdolsun Allahım başka sıkıntı vermesin. Öperim sizi. Sena, umut, duru nasıllar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?