2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya evet rimel boyanın zararlı olmadığını biliyorum tatlım asıl merakım normal dip boya ile ilgili. Rimel olan da sonuçta yıkanınca gidiyor sürekli uğraşmak da zor geliyor : ))))
Anladım canım bende takılıyorum. Sanırım ben dayanamayıp boyayacağım bugün. Yengem hep boyadı yeğenimde.. böyle örnekleri sevmem Ama dayanacak gücüm kalmadı

Anladım canım bende takılıyorum. Sanırım ben dayanamayıp boyayacağım bugün. Yengem hep boyadı yeğenimde.. böyle örnekleri sevmem Ama dayanacak gücüm kalmadı
Bende yarın doktora sorucam boyamak için umarım beni korkutmaz da boyatmam izin verir dışarı cıkasım gelmiyor ya roman düğünlerindeki dip koyu kendi sarı saçlı gelinler gibiyim

Geçmiş olsun Grip mevsimi geliyor malesef. Dikkat etmek lazım. Ben de yarın gideceğim heyecanla öğrenmeyi bekliyorum. Allah gönlümüze göre verir inşallah

Geçmiş olsun Grip mevsimi geliyor malesef. Dikkat etmek lazım. Ben de yarın gideceğim heyecanla öğrenmeyi bekliyorum. Allah gönlümüze göre verir inşallah
Ayy sağlıklı olsunlarda baska birsey istemiyorum. Hissedemiyorum da hiç bazen kendi kendime yaşıyordur inşallah diyorum tövbe tövbe

Geçmiş olsun cherrygum benim gibi temizlikle helak etmişsin kendini . Bu arada ucumuzde yarın gideceğiz bakalım cinsiyetler ne

Ayy sağlıklı olsunlarda baska birsey istemiyorum. Hissedemiyorum da hiç bazen kendi kendime yaşıyordur inşallah diyorum tövbe tövbe
Öyle şeyler getirme aklına. Bebiş de üzülür. Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşalah.

Bende hafta sonu kuaföre gittim niyetimi iyice bozdum boyatmak için. Sonra içim elvermedi hadi birşey olursa diye. Kadın tam Boyayi hazirlicakti vazgeçtim boyatmicam sadec kesim yaptırdım çıktım.

Geçmiş olsun cherrygum benim gibi temizlikle helak etmişsin kendini . Bu arada ucumuzde yarın gideceğiz bakalım cinsiyetler ne
İnşallah üçümüzün de belli olur Gerçi bu bebişler de hep şakacı çıktı. Öğrensem de kesin emin olamayacağım doğurana kadar bu gidişle

Ben de eşim de rüyamızda kız görmüştük kız çıktı tabi değişmezse

Aslında temizliği bi abla gelecek ama kadın gelmeden bende evi temizledim utandım kadından bu ne kadar pis ev demesin diye inşallah kesin öğreniriz cinsiyetler ya
Öyle şeyler getirme aklına. Bebiş de üzülür. Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşalah.
Amin canım inşallah ara ara aklıma geliyo tabi saçma ama hareket yokya ondan sanırım

Geçmiş olsun. İnşallah öğrenirsiniz hayırlısıyla. Yarın gidecek arkadaşta çokmuş. Hepinizin güzel haberlerini bekliyoruz. ☺

Bende dayanamıyorum 1 ay sonra gel diyor, ya merak ediyorum anlamıyor musun diyecem de diyemiyorum:) muayene de 200 tl az değil. Bir başka doktorda görsün diye randevu aldım. Bakalım o ne diyecek cinsiyet vs.

Bilimsel bir şey okumadım bu konuda ama kan emen uçanlar ve böcekler bazılarına geliyor. Odada birkaç kişi yatın mesela çocuklukta bile sivriler, yakarcalar beni ısırırdı. Kan grubundan mıdır bilemiyorum. Çok tatlıyızdır ahahaha
O halime rağmen çok hayvanım oldu. Kendim temizlerdim hepsini. Ama asalakları hiç olmasa bile tüyleri alerji yapıyor bana. Yıllarca kaşındım.
Belki herkesi ısırıyor veya etkiliyordur ama bizde kaşıntılı, kabartılı, kızarmalı oluyordur. Ben çözemedim bu alerjik yapı meselesini.
O pireli evde de bana geldiler mesela. Gebelik filan hiç yoktu o dönem geçmiş zaman kendimiz ilaçladık her tür önlemi alıp. Bu konuda da lütfen dikkat edin, ilaçlama kimyasal canlı öldürücüyü basmak demek, çok ürkütücü özellikle hamilelikte , doğru olur mu bilemiyorum. Sakın maruz kalmayın o kimyasala
Onun dışında gebelik olduğu için çok çeşitli hassasiyet veya hormonal nedenlerle döküntü olabiliyor.
Size de çok geçmiş olsun. Lütfen ihmal etmeyin devam ederse doktorunuzla mutlaka paylaşın. Kolestaz zannetmiyorum olsun bu aylarda Çok çok zor bir hastalık. Allah kimseye vermesin. Bana da tekrarını yaşatmasın Bir ilaç veriyorlar safra kesesi salgısını düzenleyici ama kaşıntı asla geçmiyor. Bebek ani ölümü doğru. Doğumdan başka şans yok ve tıp neden ileri geldiğini çözmüş değil. Önlem alınamıyor maalesef.
Her zaman yazdığım gibi, herkese sağlıklı, huzurlu hamilelikler diliyorum. Allah bizi ve doğmuş, doğacak bebeklerimizi korusun

Burada henüz bulamadım ama Türkiye'de boyalı kafayla dükkanın kapısına çıkaran kuaförlerimi özledim boyayı solumayalım diye yaa Aralık ayında Türkiye'de boyatırım belki burada dişimi sıkarsam. Dipleri geçtim ombre sarılı oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…