- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
Anladım canım bende takılıyorum. Sanırım ben dayanamayıp boyayacağım bugün. Yengem hep boyadı yeğenimde.. böyle örnekleri sevmem Ama dayanacak gücüm kalmadıYa evet rimel boyanın zararlı olmadığını biliyorum tatlım asıl merakım normal dip boya ile ilgili. Rimel olan da sonuçta yıkanınca gidiyor sürekli uğraşmak da zor geliyor : ))))
Bende yarın doktora sorucam boyamak için umarım beni korkutmaz da boyatmam izin verir dışarı cıkasım gelmiyor ya roman düğünlerindeki dip koyu kendi sarı saçlı gelinler gibiyimAnladım canım bende takılıyorum. Sanırım ben dayanamayıp boyayacağım bugün. Yengem hep boyadı yeğenimde.. böyle örnekleri sevmem Ama dayanacak gücüm kalmadı
Geçmiş olsunGünaydın kızlar nasılsınızdün öyle çok iş yaptım ki et kesiği olmuşum resmen hareket edemiyorum birde grip oluyorum üstüne yarın doktora gidicem cinsiyet öğrenirim umarım çok merak ediyorummm
Ayy sağlıklı olsunlarda baska birsey istemiyorum. Hissedemiyorum da hiç bazen kendi kendime yaşıyordur inşallah diyorum tövbe tövbeGeçmiş olsunGrip mevsimi geliyor malesef. Dikkat etmek lazım. Ben de yarın gideceğim heyecanla öğrenmeyi bekliyorum. Allah gönlümüze göre verir inşallah
Geçmiş olsun cherrygum benim gibi temizlikle helak etmişsin kendini . Bu arada ucumuzde yarın gideceğiz bakalım cinsiyetler neGeçmiş olsunGrip mevsimi geliyor malesef. Dikkat etmek lazım. Ben de yarın gideceğim heyecanla öğrenmeyi bekliyorum. Allah gönlümüze göre verir inşallah
Öyle şeyler getirme aklına. Bebiş de üzülür. Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşalah.Ayy sağlıklı olsunlarda baska birsey istemiyorum. Hissedemiyorum da hiç bazen kendi kendime yaşıyordur inşallah diyorum tövbe tövbe
Bende hafta sonu kuaföre gittim niyetimi iyice bozdum boyatmak için. Sonra içim elvermedi hadi birşey olursa diye. Kadın tam Boyayi hazirlicakti vazgeçtim boyatmicam sadec kesim yaptırdım çıktım.Anladım canım bende takılıyorum. Sanırım ben dayanamayıp boyayacağım bugün. Yengem hep boyadı yeğenimde.. böyle örnekleri sevmem Ama dayanacak gücüm kalmadı
İnşallah üçümüzün de belli olurGeçmiş olsun cherrygum benim gibi temizlikle helak etmişsin kendini . Bu arada ucumuzde yarın gideceğiz bakalım cinsiyetler ne
Ben de eşim de rüyamızda kız görmüştük kız çıktı tabi değişmezseRüyada kız cinsiyette erkek oluyor derlerben hayatimda hiç görmediğim kadar saçma rüyalar görür oldum nedendir bilmem cinsiyetle ilgili hiçbirşey görmedim kafama mi takmadım acaba diyorum niyetlenip yatıyorum yine yok
Aslında temizliği bi abla gelecek ama kadın gelmeden bende evi temizledim utandım kadından bu ne kadar pis ev demesin diyeGeçmiş olsun cherrygum benim gibi temizlikle helak etmişsin kendini . Bu arada ucumuzde yarın gideceğiz bakalım cinsiyetler ne
Amin canım inşallah ara ara aklıma geliyo tabi saçma ama hareket yokya ondan sanırımÖyle şeyler getirme aklına. Bebiş de üzülür. Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşalah.
Bizimlede paylaşır mısın bende cumartesi günü gidecem bende soracam doktora .Çarşamba doktoruma soracağım. Rahatsızlık veriyor çünkü.
TabikiBizimlede paylaşır mısın bende cumartesi günü gidecem bende soracam doktora .
Günaydın kızlar nasılsınızdün öyle çok iş yaptım ki et kesiği olmuşum resmen hareket edemiyorum birde grip oluyorum üstüne yarın doktora gidicem cinsiyet öğrenirim umarım çok merak ediyorummm
Teşekkür ederim canım sağolGeçmiş olsun. İnşallah öğrenirsiniz hayırlısıyla. Yarın gidecek arkadaşta çokmuş. Hepinizin güzel haberlerini bekliyoruz. ☺
İnsan nasıl da özlüyor değil mi? Daha cumartesi günü gördük ama 1 ay sonra gideceğiz diye üzülüyoruz eşimle.. Hatta eşim olayı abartıp karnım ağrıyor desem tamam haftasonu doktora gidelim bebeği görürüz hem diyor, ya normal ağrı diyorum olsun sen yine de doktora sorarsın diyorKafadan bişiler uydurup acile götürmezse iyidir bu adam beni Bebeği videoya almadığına çok pişman olmuş, açıp izlerdik diyor. Bir dahakine videoya alacakmış. Bu gitriğimizde de ses kaydını açmış doktor kalbini dinletirken, biz de onu dinleyip avunuyoruz. Kafayı yedik
Bilimsel bir şey okumadım bu konuda ama kan emen uçanlar ve böcekler bazılarına geliyor. Odada birkaç kişi yatın mesela çocuklukta bile sivriler, yakarcalar beni ısırırdı. Kan grubundan mıdır bilemiyorum. Çok tatlıyızdırEvet bnde ilk böcek olduğunu düşündüm canım buarada aynı durum bende de varbende var eşimde hiç birsey yok beni yiyen böcek onu yemz mi neyse artık evi ilaçlatacaktık. Sonra arkadaşın belirtilerini görünce ayak üzeri bacaklar ve koltuk altı ve bacak arası olan yerlerde cıkıyor ve kabarıp kasınıyor. Bende zaten ürtikeer var buarada cildim ve yediklerim konusunda hassasım belkide bir tür alerji bugun bende soracagım bakalıö ama acıklmarn için tesekkürler ❤
Haydi hayırlı haberlerle inşallahÇok teşekkür ederim bakalım şimdi yoldayız doktordan çıkımca yazarım gelişmeleri
Burada henüz bulamadım ama Türkiye'de boyalı kafayla dükkanın kapısına çıkaran kuaförlerimi özledim boyayı solumayalım diye yaaAnladım canım bende takılıyorum. Sanırım ben dayanamayıp boyayacağım bugün. Yengem hep boyadı yeğenimde.. böyle örnekleri sevmem Ama dayanacak gücüm kalmadı
Sağlıkla inşallah, hayırlı uğurlu olsunKizlaaar bizimkinin cinsiyeti degismedidr un onayiyla %100 erkkmis. Bilisini de gordum Lepistesb beni de ekleyebilirsn cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?