2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar selamlaarr :anneadayı: Ne çok şey yazılmış oku oku anca bitirebildim. 1 Nisan şakası yapılmamış neyseki oh😁 @BlupBlupBlup naptı acaba ya. Merak ettim. Her şey yolundadır umarım.
Bugün kendime yapacak bir şey bulamadım. Planlarınız neler kızlar?

Bizimde işler güçler bitti şükür annem ablam sağolsun iyiki geldiler evi heryerini bitirdik . Sabah yeni evimizin anahtarını teslim almaya gittik kızımın sansına daha gelmeden anahtarımızıda aldık .tabi hemen gidemiycez artık eylüle 😊😊😊 bugünde annem yatağımı yapıcakmış 😁kimse gelmese de bebek görmeye tam olucakmış 🤗 artık haftaya salıyı bekliycez artık 🙏

Kızlar doğum yaptım 3260 gr 50 cm boyu esmer bombamın korktuğum gibi olmadı Allah herkese nasip etsin

Eklentiler

• EE3246DD-5A60-47F8-BB31-B33BDFB513AE.webp
    EE3246DD-5A60-47F8-BB31-B33BDFB513AE.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 87
Bizimde işler güçler bitti şükür annem ablam sağolsun iyiki geldiler evi heryerini bitirdik . Sabah yeni evimizin anahtarını teslim almaya gittik kızımın sansına daha gelmeden anahtarımızıda aldık .tabi hemen gidemiycez artık eylüle 😊😊😊 bugünde annem yatağımı yapıcakmış 😁kimse gelmese de bebek görmeye tam olucakmış 🤗 artık haftaya salıyı bekliycez artık 🙏
Senin çok az kalmış ya çok heyecanlı 🥰

Günaydın kızlar 💃💃💃
Doğum yapanların gözü aydın olsun inşallah
Princesssss Princesssss hayırlı doğumlar diliyorum canım
@BlupBlupBlup senin doğum da başlamış 🤩 bir avazda kurtul inşallah
Kızlar sezeryan ve normal doğum olayına takılmayın benim 3. Sezeryan olmasına rağmen çok şükür 10. Gün hiç ağrım sızım kalmadı. Hastaneden eve geldiğimde çamaşır topladım, katladım, eğilmeden işlerimi yaptım. Dün eşimle ev temizledik kuzumun eşyalarını düzenledim falan. Yemeğimi, kekimi çok şükür herşeyimi yapıyorum bugün 15. Gün ameliyattan sonra. Normal doğum olsa alt dikişim olacaktı belki oturamayan da çok o şekilde. Allah sağlıkla eve getirmeyi nasip etsin yavrularınızı.

ya sen bana umut veriyorsun.korkuyorum 2. sezaryen çocukla nabicam diye.. maşAllah sanaaa 💕🧿💕

ya sen bana umut veriyorsun.korkuyorum 2. sezaryen çocukla nabicam diye.. maşAllah sanaaa 💕🧿💕
İlk sezeryan çok mu ağrılıydı? Benim ilki normal doğum,bunu sezeryan istiyorum.büyük kızıma bakamaz mıyım ?ne kadar sürede eski Halime dönerim?

Planım yok . İşi gücü de bıraktım ohhhhh.. Tüm gün yayılıp yatıyorum 🤷🏻‍♀️
Ya ben de yayıldım kaldım ama böyle oturmaya alışkın değilim. Kendime iş arıyorum ama dün temizlik işini yapınca bugüne kaldım öyle ortada 😁

İlk sezeryan çok mu ağrılıydı? Benim ilki normal doğum,bunu sezeryan istiyorum.büyük kızıma bakamaz mıyım ?ne kadar sürede eski Halime dönerim?
canim ilk 3 gun agrisi siddetli.10. gun gercekten bayagi iyi oluyorsun.ama sonrasinda hep kendini korumak zorundasin ilk 6 ay perde asma uzanma agir kaldirma .üsutme 🤷‍♀️bunlar sıkıntıları ama geciyor.gectigini de biliyorum.ama insan bir daha bir daha duyunca rahatliyor ve dogum belli oldu.heyecan yapiyorum simdi ne gece ne gunduz uyumuyorum 🥴
ama senin hikayeni de biliyorum canim.sen bilirsin ama sezaryen olmak sana daha iyi olacak gibi.cunku makat ameliyati da hem zor hem tehlikeli bagirsak sonucta.ne bileyim yine karar sen ve doktorunun..

Back
X