• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Elimle dokununca ağlıyo normalde iyi gibi ama
Kıyamam kuzuma ne kadar ağrıyorsa demek ki
Yeşim im kuzum yoğun çalışmaya devam ha 🥰
Ev konusu hayırlısı olsun diyorum kuzum Allaha bakalım 🙏
Evet benimki 5 dk dursun 6. Dakika paça da 🙄 salonda ben yanındaysa aslında baya oynar oldu ya kendi kendine takılıyor ama benim de burda olmam lazım 🤣
Camda tık sesi geliyorsa gelir bikaç güne inci gibi dizilsin Atamın da dişleri 🥰🥰🥰🥰
Devam kuzum ama bugünle 3 gün rapor aldım Ata uyumuyor uyutmuyor ağlıyor cuma da çekim var biraz derlenip toplanalım dedim. Çok zor herseye yetişemiyorum
huhuuuu, biz de artık yürüyoruz 😍
Oyyy gördümmm kuzumu maaşallah
@sekerpare5939 sağol canım benim yakın olsaydık keşke, bı çaya kaçardim size. Kalbin için doktora ne zaman gideceksin İhmal etme.
nzh99 nzh99 teşekkür ederim canım bu ay hastalıkla sınandık, Allah daha kötüsünden korusun. Ata kuzum nasıl iyidir inşallah. siz ne yaptınız ataya kim bakıyor.
İyi Ata dişten dolayı çok ağlıyor sğrısı var ama sizin sıkıntıların yanında lafı olmaz kuzum . Ataya babası bakıyor şükür şimdilik ben de gidip gidip geliyorum. Yoruluyorum çok ama ne yapalım en azından düzeni bozulmadı kuzumun
2 yaş nasıl birşey sendrom yeni yeni başlıyor. durduk yere ağlama bağırma var. zaten genel tepki ağlamak oldu bi de hayirrr var. kurallar çıkarıyor. salatalık ver büyük ver başını kesme. muz ver soymadan ver.
Yarın çekim günü heyecan sardı beni 😂 sonuçları bildirirm😂
İnşallah güzel sorunsuz geçer kuzum Oy Arelim kuzum benim. Allahım yardım etsin Helinim işin çok zor.

Selam kizlar dogru durust okuyamadim. Karya gun icinde iyi ama uyurken agladi bir onceki uykudan uyanirkende hickirarak agladi cok hirpalandi cocuk doktordada baya korktu. Hep yurume peşinde inanın aksam yemek yemedim anca mama hazirla yemek hazirla birde evi biraz temizledik annemle. Simdide yer yatağı yaptik etrafinida kapattik iyice insallah iyi olur. Yemek yaparkende tencerenin kapagini elledi kucagimda kasla goz arasinda eli yandı herseye aglar oldu cocuk. Bugünü unutsun kuzum insallah yarina daha iyi olur :KK43:
Ya kuzum benimmm çok ellek oldular nasıl hasarsız geçecek bu süreç hiç bilmiyorum geçmiş olsun Karyama

Bir şey sormak istiyordum ne zamandır. Kaynamış soğumuş su hala kullanan var mı yoksa artık bıraktınız mı? Ben hala kaynatıyorum ama ne zamana kadar böyle kullanıyorduk?
Hayırlı kandiller canım. Ben kaynamış soğumuş su kullanıyorum. Arıtıcı var onun suyunu kaynatıyorum mikrobu varsa ölsün diye

2 yaş nasıl birşey sendrom yeni yeni başlıyor. durduk yere ağlama bağırma var. zaten genel tepki ağlamak oldu bi de hayirrr var. kurallar çıkarıyor. salatalık ver büyük ver başını kesme. muz ver soymadan ver.
Oy oy Helinim Allah yardımcın olsun. Biz yeni atlattık, en berbatı bizde bagarmaydı.

nzh99 nzh99 iyi olmanıza sevindim. Yorulursun tabiki çok yogunsun. Allah yardımcın olsun. Diş sikintinizda biran evvel düzelir inşallah. Biz iyiyiz canım bu günüme şükür. 3 , 5 güne geçer bizimki Allah'ın izni ile.

Sistem güzel 🥰 eski evimde ben de yapıyordum 😌 ama bu evin planı uymuyor 😑😬 yani ses cocuklarin yattigi odalara cok gidiyor.ali uyandigi zaman ervanin uyuması da pek mömkün değel 🤣
Bugün mesela vileda attım.normalde planımda yoktu ama sen aklıma soktun 🤣 neyse ben bunlari çocuk odasina koydum.normalde gunde 3 kere falan supurge açtığım icin aliskinlar 🤣 neyse supurge bitti cocuk odasina koydum. Saatr baktim. Ulen aslı 10 dk da bitmezse yedim seni dedim 🤣🤪🤣🤪🤣 neyse 4 5 dk sonra erva farketti kapıdan çıktı..kapıyi kapamayi unutmuşum 🦧 artık gördü zaten deyip cocuk odasini da sileyim dedim amaaannn odaya bir girdim. Alinin esyalar alasagi olmus 🥴 ikisi bir olmuslar ve odayı talan etmisler.sonuç evi silmek 10 dakika dolabi toplamak bilmiyorum kac dakika 🤣🙄
Buyur gel jadeemmm 🥰🥰 sen gel ben sana börekler açayım 🥰😇💃💃 çaysız yasanmaz jadem 🥰 bence çok zararlı da değil 🥰🥰
Evet elif de öyle ama iste basina is acıyor hepp..artık buraya yazmıyorum cok ciddi olmadikca.Kucuk kucuk kazalar illa oluyor..Allah korusun yavrularımızı 🤲
Oyy kıyamam canım..burun hassas be aslim..gostersen mi acaba 🤔 egrilik falan kalmasin. haydom yavrum kıyamam 😔
Senin ne zaman olmuştu peki canım? Nehir de kikirdaklarda kalici sisme olabiliyor yazmis ya.belki bizim de oyledir 🤔 ayy Allah korusun..kötüsünü düşünmek istemiyorum 🥺
Buyur gelll baharim 🥰🥰 yaparız güzel bir kahvalti 🥰🥰 ne istersen hazirlariz börek çörek 🥰😍😇 kahve çarpıntı yapıyor bu ara canım. Iyi olmaniza sevindim canım.Allah korumuş 🙏💗
Ooo börekte varsa yarınsabah geliyim hemen 😝😝😝 hazırlan şekerparem Asya kuş kankası ile kavuşacak 🤗🥰 Aaa yarın sabah ev bakmaya gidiyorum gelemem ki😝🤣🤣 yoksa 2 adım ay nolacak

Teşekkür ederiz teyzelesi 😊
Güncelleme yüklendiği belliydi zaten 😁 iyi ki yürüyor sabahtan beri arkasına perişan oldum. Düşmeli aslında düşmeyi de öğrenmeli de biraz çözsün de işi tam olarak sonra bırakırım 😁
Teşekkür ederiz teyzesi 😘
Öyle hemen aşılmaz 1 2 gün kolla bence de ne güzel yürümüş maşallah oy kuzum benim 🧿🧿🧿 boncuk ya

Oy nenem çok zor Allah yardımcın olsun 🙏🙏 sabırlar versin 🤣

Kıyamam kuzuma ne kadar ağrıyorsa demek ki
Devam kuzum ama bugünle 3 gün rapor aldım Ata uyumuyor uyutmuyor ağlıyor cuma da çekim var biraz derlenip toplanalım dedim. Çok zor herseye yetişemiyorum
Oyyy gördümmm kuzumu maaşallah
İyi Ata dişten dolayı çok ağlıyor sğrısı var ama sizin sıkıntıların yanında lafı olmaz kuzum . Ataya babası bakıyor şükür şimdilik ben de gidip gidip geliyorum. Yoruluyorum çok ama ne yapalım en azından düzeni bozulmadı kuzumun İnşallah güzel sorunsuz geçer kuzum Oy Arelim kuzum benim. Allahım yardım etsin Helinim işin çok zor.
Zor olmaz mı Anne olmak 8373736 parçaya falan bölünmek gibi Allah yardım etsin kuzum benim 🤗 çekim günü gelmiş ohh hadi bakalım bekliyoruz

Kızlar akşamüstü Asya hanım anneleri aradım bi ağladı dedim huzursuzlandı uykusu geldi heral de kapattım ağlaması artınca babası kucağına aldı falan susstu yere bi bastırdı ayağının birini kaldırıyor o arada nolduysa ayağı yere deydkçe ağladı basmadı kaldırıp duruyor öyle yattı bakalım sabah tekrar bakacağım çok enteresan kaşla göz arası noldu hiç anlamadım 🙄

Kızlar akşamüstü Asya hanım anneleri aradım bi ağladı dedim huzursuzlandı uykusu geldi heral de kapattım ağlaması artınca babası kucağına aldı falan susstu yere bi bastırdı ayağının birini kaldırıyor o arada nolduysa ayağı yere deydkçe ağladı basmadı kaldırıp duruyor öyle yattı bakalım sabah tekrar bakacağım çok enteresan kaşla göz arası noldu hiç anlamadım 🙄
Aa noldu acaba güzel kuzuma

Bir düşme vakasıda ayşecik ten yataktan düşenler kervanına bizde katıldık😞zaten çok huzursuz yatıyordu bütün gece ağladı yanıma aldım habire uyanıyor diye emzirdim yatırdım yanlara yastık koydum lavaboya gittim tam çıktım küt diye bir ses🤦‍♀️çok korktu ağladı ama şimdi iyi salonda oturduk oyun oynayıp kitap okuyoruz

Eklentiler

• IMG_20210311_055949.webp
    IMG_20210311_055949.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 44
Çok ilginç ya ne olmuş olabilir ki belki bir yere falan çarpmıştırda acıyordur baktın mı hiç kızarıklık çürük falan var mı diye

Bir düşme vakasıda ayşecik ten yataktan düşenler kervanına bizde katıldık😞zaten çok huzursuz yatıyordu bütün gece ağladı yanıma aldım habire uyanıyor diye emzirdim yatırdım yanlara yastık koydum lavaboya gittim tam çıktım küt diye bir ses🤦‍♀️çok korktu ağladı ama şimdi iyi salonda oturduk oyun oynayıp kitap okuyoruz
Geçmiş olsun canım güleç kuzuma💐

Günaydın kızlar 🎊🎊
Benim bu oğlan her sabah bir 15 dk erken uyanıyor sanrım yazın 5 de ayakta olacaz bu gidişle 🤪akşam da 10 da uyudu halbuki. Uyanık Şakir napalm ossun bakalım.
O ogretmen61 hadi inşallah güzel geçer çekiminiz yormaz deniz kuzusu merakla bekliyorum ben de😍
nzh99 nzh99 kolaylıklar diliyorum canım Allah yardımcın olsun. Ata kıza da cuma günü güzel çekimler olsun inşallah
Jadesi Jadesi sabaha geçer inşallah asyanın sıkıntısı da ne olduysa kaşla göz arası🙄
BKGK BKGK geçmiş olsun Karya da korkmuş demek zamanla unutur merak etme. Tam düşme, yaralanma zamanları maalesef. Benimki de bikaç kere elini yaktı. Uzanıyordu tavaya ben de izin verdim ki bilsin sıcağın ne olduğunu elini uzatmasıyla çekmesi Bir oldu biraz ağladı su tuttuk geçti artık uzatmıyor sıcak dediğim şeye elini. Karya da öyle öyle öğrenecek kalıcı bir şey olmasın yeter ki. Bir de işte yürürken siz tuttuğunuz için arkasından kendini bırakıyor hop diye bir iki düşsün artık bırakmaz temkinli olur yüksekten de düşmüyor bişey olmaz merak etme. Düşerken kafasını kaldırır benim oğlan öğrendi düşe kalka.
Umudum- Umudum- 🎊🎊🎊 maşşallah Sena ya da hadi gözünüz aydın bundan sonra elinden tutup gezme zamanı💃💃💃🧿🧿🧿

Back
X