• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yaaa ben de öyle olacak diye düşünüyorum. Geçen 11.ay çekimlerini yaptım evde betüşle ne hallere girdik 1 tane bile gülen foto çekemedim ya en son videoya aldım ordan ardarda foto çektim sürekli yakaladım işte 1 tane. Yengeme diyorum ben de seni de götürelim şunu güldür orda diye bakalım🙄
Bence götür miss ben de bilsem babamı götürürdüm onla baya gülüyo çünkü 😄 ortam kıyafetler falan geriyo çocukları

Ben çekmiştim bunu🙈🙈

Eklentiler

• IMG_20210311_140317.webp
    IMG_20210311_140317.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 50
Umudum- Umudum- masllah senaciga 😚💕
N Nehir8077 @misskokulummm kizlar dusmeyi öğrenmesi icin nasil birakicam sirt ustu duser diye korkuyorum gum diye yere oturuyor
Teşekkür ederiz 😊
yoruldu da ayak tabanları mi ağrıdı acaba? benim bir yegen vardi cok hareketli, kurtlu birseydi. gece yatmadan mizildardi hep. konuştuktan sonrada bacaklarım agriyor, ayaklarim agriyor diye aglaya aglaya uyurdu. sanki bize iş yapmış da ondan yorulmuş gibi
Ben de dün Sena için bunu düşündüm . Bir ağlasın bir ağlasın . Mümkün değil sakinleştiremedik. Kucağıma alıyorum kucağa sığamıyor , kafayı bir sağa bir sola atıyor , yatağa koyuyorum iyice kuduruyor . Ne yapacağımı şaşırttı bana 😁 çok zor uyudu dün .
Kızlar evi tuttuk 1 haftaya toplanır taşınırım kısmetse 🤗🥰
Oh maşallah , gözün Aydın taşınma için de Allah kolaylık versin

Karışıklık oldu galiba Göktuğ benim damat.
Dilzarcım iş yapamıyorum diyorsun bakıyorum da pek girmiyor, harıl harıl iş yapıyorsun. Özletme çok kendini, Asım beyimiz ne yapıyor yoruyormu seni bu ara.
Bak nasıl da sahip çıkıyor damadına👏👏👏 D dilzar Aslıya Göktürk yerine Göktuğ yazmıştın dikkatli gözlerden kaçmadı👀👀
Senin oğlan imam olma yolunda desene bu gidişle sabah namazını kıldırır yatar🤣🤣 sağol bebeğim geçti şükür
Aman napıyım ben de kalkar kılarım kız🤣🤣 Allahtan normalde de erkenciyim erken kalkan yol alır malum🤪
Kızlar evi tuttuk 1 haftaya toplanır taşınırım kısmetse 🤗🥰
Ooo hadi hayırlı uğurlu olsun canım kolay gelsin inşallah şıp diye bitsin gitsin

eşimin kuzeninin oğluydu valla zor oldu. neyse atlattık şükür. canim konsep çekimlerinde zaten kıyafeti onlar verecek. aile çekimi icin de aldıklarımi giydirecem. bizde ona uygun giyecez. dogumgunu hep aile arasinda olur bizde zaten ve bizim eve sigmayiz babamlara gideriz bi de eşimin tarafinda kutlariz. pasta corek balon foto felan o kadar. ben sadece ani kalsin diye bi.foto cekimi ayarlamistim arelde aimdi de civanda. esim soruyor herhalde artik son cekim di mi diye 🙈

kolay gelsin canim. ben bana gelene yaptiriyorum gelmeyene de soyleniyorum 😂

ay cok gecmia olsun sukur ki iyiymis. Allah koruaun ya dikkat edelik.valla ben de son dusmeden sonra cok korkar oldum.

ay aslim size de cok gecmis olsun. kötü olmuş burnu ah bu cocukla4 bizi kalpten goturecek

amanın noluyor ya size de gecmi s olsun canim Allah tekrar yasatmasin

bir süre yer yatağı iyidir bencede
Teşekkür ederim canim 🥰
2 yas sendromundan bahsetmissin canim.
Allah yardımcın olsun kuzum 🙏 bişey merak ediyorum. 2 yaş aşısıni oldu mu? Ağir geldi mi? O da cok aglama yapıyor diye hatırlıyorum.

tam performans 1 dakika 1 saniye durmuyor çok az uyuyor dişten de çok sıkıntısı var ben pert işe de gidiyorum atayı besle atayı doyur yemeği yogurdu peyniri onu yap onu et bizim yemeğimiz tatlıdır tuzludur çamaşır buraya girmeye yazmaya hiç vaktim kalmıyor yine geriden geliyorum

Sözlüsü de öyle dişe bağlıyorum ben Dünürüm

O cam benden hiç çıkmıyor vallahi Dünürüm

Hem de ne mucize verene hamdolsun

Atak mı diş mi mevsim mi dilzarım bizimki pik yaptı

Ya Göktuğ um dillerini severim

Amin inşallah Rabbim o günleri görmeyi nasip etsin

Amin amin amin. Akıllı uslu Allahtan korkan kuldan utanan merhametli insan olsunlar inşallah

Bizde de kaşığa bardağa ses geliyor. Meme ıssıroyor. Elleyince tırtıklı görünürde yok ama. İnci gibi dizilsin Asyamın

Kıyamam gelinciğime sözlüsü de öyle çok ızdırabı var. Kolay geçirsinler

Kuzum nasıl oldu Almila geçmiş olsun

Merdiven işi çok zor adaşım. Gerçi vazgeçmişsiniz. Tehlike katsayısı artıyor merdivenle

Allahım korumuş çok geçmiş olsun Baharım

3 çocuklu gibi beyi de takip etmek gerekecek desene

Burda da çok güzel havalar Cumartesi sahil tıklım tıklımdı Mersin kızardı ama sürü bağışıklığına doğru gidiyoruz

Kuzum tansiyonda nabız yüksekse çarpıntı oluyor hamileyken ne çekmiştim biliyorum. Pıt pıt atardı. Ben kardiyoloji ye gitmiştim doğum sonrası holter cihazı takmışlardı şükür normale döndü senin de geçici olabilir Demir eksikliği de yapıyor çarpıntı

Allahım gönlünce versin adaşım

Annemi hem görmek isterim hem kaldıramam dağılırım toparlanamam saol kuzum. Siz ne yaptınız düğününüz nasıl geçti kayınvalide gitti mi var mı vukuat kadircik nasıl

Oy Baharımmm kıyamam bacım benim. Allahım güç kuvvet versin

Asyammmm kuzummm. Çok doğal çok hoş maaşallah kokoşuma perşembe Civan Helinnnnn Helinnnnn deniz O ogretmen61 cuma Ata çok heyecanlı

Kuzum şimdi nasıl küçük boncuğum. Çok yıprandınız ailecek gelmiş geçmiş olsun

Biz bu sene kış görmedik desem yeridir şükürüm Yazı düşünemiyorum gerçi yanacak gibiyiz. Öperim Güneşimi Umudumu

Oyyy Duru boncuğum nasıl da solgun hiç kıyamam

Bebeklerle çok hızlı geçti doğru dedin Baharım erken doğum yapmama rağmen hamilelik çooooook uzun sürmiştü sürekli elim yüreğimde bugünlere hamdolsun

Çok zor Rabbim nasip etsin gönlünüzce ödeme kolaylığı versin inşallah

Kuzum benim yoğunluk çok. İş yoğun eve git gel mutfak hiç işim bitmiyor. 3 gün rapor aldım kıyafet duruyor bizim bakmaya zaman yoktu avm ye gitmeye cesaret edemedik Ata uyansın çıkacağız yoksa da olanlardan giyeceğiz ne yapalım. Ata dişini çıkarmak üzere sanırım sizler daha iyi bilirsiniz tırtık geliyor bardağa kaşığa ses de geliyor ama göremiyorum çok ağlıyor az uyuyor uykusunda ağlıyor sizleri de ihmal ediyorum. Hepiniz iyi olun inşallah BKGK BKGK Karyayı göremedim yürürken maaşallah kuzuma.

Yaaa kuzum benim Durummm çok dua ediyorum Bebeğim sana abine ve annene

İlaçlardan yükselebiliyor Görmemişe dönün inşallah

Oy gelinciğim benim onun Adaaaaa. Diyen dillerini yerim küçüğüm benim

Tezelden geçsin baharım şöyle çocuklar sağlıklı siz sağlıklı huzurlu rahat bir hayat olsun

Âmin kuzum vallahi gün yetmiyor

Bidonsanız da orada dinlenirsiniz en azından Ebrucum kendine dikkat et

Şimdi yaka iğnesi konumundalar sanırım geçecektir geçici bir süreç olduğunu düşünüyorum benimki de sürekli paçamda gün boyu özlüyor ondan mı diyorum ama hepinizinki aynı olduğuna göre dönemsel bir şey demekki

Şimdi nasıl baharcım Karyem çok geçmiş olsun benim de ödüm kopuyor bizim baza da yüksek Allah koruyor kuzuları

Âmin kuzum hepimizin kandili mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallah

Oy minik burnunu severim Haydo’nun direk tehlikeye yöneliyorlar anacığım Allah’ım esirgesin çorap ye işine de bittim bu arada

Gelinciğime de bak Artık her şeyi anlıyorlar trip atıyorlar

Âmin kuzum Allah’ım hayırlı hayırlı günler nasip etsin bebelerimizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Canım Ata nasıl oldu? Dis çok mu zorluyor canım :KK43: kiyamam ogluma ben ya 😔
Hergun ayrı yoruluyorum valla..bir de calışsam bu tempoya dayanamazdım herhalde..Allah güç kuvvet versin canım...bugun cekim mi var?🥰 hadi bakalim güzel pozlar versin insAllah damadim 🥰🥰🤩🤩
huhuuuu, biz de artık yürüyoruz 😍
Masaallah ayagina tas gozune yas degmesin senakuş 🥰🎊🎉✨🎈🎊🎉✨🎈
Kalppare Kalppare kıkırdak olayında birşey bildiğim den konuşmadım. Ben evin içinde acele hareket ederken portmanto ya burnumu vurmustum. Burnumun şişliği indi, ufak bir çıkıntı kaldı. 3 yıl oldu duruyor hala. Hamileyken doktora sormuştum benim branşım değil, ama kıkırdak şişmiş düzeleceğini sanmıyorum istersen ortapediye veya estetisyene görün demişti.
Hıımmm anladım canım..bizim de ultrasonla bakıldı kemik yapısı düzgün ama beyni göremem dedi.ama nasıl dersen çıkıntı var kafa kemiğinde.basamak gibi.ama minimal.tam alnin sac baslangicinda ve sacinin döndüğü yerde oldugu icin anlayamamisim o zaman.sanki buyudukce iyice azaldi ama insan korkuyor.tam gecmedi belki de yapısaldır.ama içimde hep bir korku.az büyüsün emara sokmak istiyorum.simdi cok küçük korkar.
Kalppare Kalppare ben benimkini tesadüfen öğrendim . Sağ tarafımda uyuşma ,ayak parmak uçlarımda hissizlik,el baş parmağımda da istemsiz titreme ile gitmiştim . Tüm vücut emar a girdim . Boyun fıtığı , belde kayma ve beyin omurilik sıvısında genişleme çıktı . Hiç bir şey kullanmadım ama o şikayetlerimin hepsi kendiliğinden geçti . Neden öyle oldu o zaman bilmiyorum . Bugun sonuç için gittim çok şükür genişleme olmadığından emar ın arasını açacağız 2-3 senede bir yeterli dedi . Sena nın baş çevresi olayında da beyinde sıvı birikmesi oluyormuş baş çevresi büyüdükçe ve bu basıncın artışına sebep oluyormuş . Böyle bir durumda da çocukta bilinç kaybı ve ani kusmalar olabilirmiş . Kusma durumu fışkırır tarzda olacak . Ben de reflüden dolayı zaman zaman bu durumla karşılaşıyorum nasıl ayırt edeyim dedim . Genelde sabaha karşı olurmuş kusma . Ve sebepsiz olurmuş . Yani yemek sonrası filan değil . Böyle bir durumla karşılaşınca mutlaka gel dediler . Şu an bir sıkıntı gözükmüyor yaşıtlarının yapabildiği her şeyi yapıyor çok şükür . Muhtemelen genetik olabilir . Ama yine de evde ölçümle takip edeceğim. ÖnümüZdeki iki ay içinde 1 cm daha büyümemesi lazım . Bu arada çok şükür kan tahlillerimiz in de sonuçları güzel . Demir , b12 , kalsiyum vs hepsi normal . Doktor benim çocuklarım da yemiyor dedi 😑
Ben de o uyuşmalar o parmakta titremeler ve ayak parmak uclarımda hissizlik oldu umudm yaa 😱 ben bir kaza gecirdim genc kizken.. ben uyurken tavandan parça koptu yüzüme düştü.hatta dikisim bile var minicik. O zaman bakıldı bisey yok dendi.o gün ölümden dondum.o sene evin tavanlarini alciyla sivattirmistik.ama nasil olduysa koca parça koptu yüzüme.evin demirleri görünüyordu düşünün 😑. Cok şükür bi hasar yok yüzümde kafamda. Ama sen boyle yazinca düşündüm de gorunmeliymisim o zaman.ben de de oldu bitti o bahsettiklerin.

N Nehir8077 @misskokulummm kizlar dusmeyi öğrenmesi icin nasil birakicam sirt ustu duser diye korkuyorum gum diye yere oturuyor
Popo üstü düştüğü zaman hopppaa diye sesle soyle ve kahkaha at canim.oylelikle kendini nasil salmasi gerektigini öğrenecektir🏵🏵
Bir şey sormak istiyordum ne zamandır. Kaynamış soğumuş su hala kullanan var mı yoksa artık bıraktınız mı? Ben hala kaynatıyorum ama ne zamana kadar böyle kullanıyorduk?
Ben normal icme suyu veriyorum canım 💦💦

BKGK BKGK bahar valla nasıl bulduğumu hatırlamıyorum eşim soruyor nasıl düşmüştü diye ben sadece küt sesini duydum iki adım attım yerdeydi hemen kucağıma aldım o telaşla hala bilmiyorum düşme pozisyonu nasıldı 🤦‍♀️
Neyse iyiymis cok sukur Allahim korusun. Benim kiza kurt girmis gibi 5 dk poposunun üstünde durmuyor

Teşekkür ederim canim 🥰
2 yas sendromundan bahsetmissin canim.
Allah yardımcın olsun kuzum 🙏 bişey merak ediyorum. 2 yaş aşısıni oldu mu? Ağir geldi mi? O da cok aglama yapıyor diye hatırlıyorum.

Canım Ata nasıl oldu? Dis çok mu zorluyor canım :KK43: kiyamam ogluma ben ya 😔
Hergun ayrı yoruluyorum valla..bir de calışsam bu tempoya dayanamazdım herhalde..Allah güç kuvvet versin canım...bugun cekim mi var?🥰 hadi bakalim güzel pozlar versin insAllah damadim 🥰🥰🤩🤩

Masaallah ayagina tas gozune yas degmesin senakuş 🥰🎊🎉✨🎈🎊🎉✨🎈

Hıımmm anladım canım..bizim de ultrasonla bakıldı kemik yapısı düzgün ama beyni göremem dedi.ama nasıl dersen çıkıntı var kafa kemiğinde.basamak gibi.ama minimal.tam alnin sac baslangicinda ve sacinin döndüğü yerde oldugu icin anlayamamisim o zaman.sanki buyudukce iyice azaldi ama insan korkuyor.tam gecmedi belki de yapısaldır.ama içimde hep bir korku.az büyüsün emara sokmak istiyorum.simdi cok küçük korkar.

Ben de o uyuşmalar o parmakta titremeler ve ayak parmak uclarımda hissizlik oldu umudm yaa 😱 ben bir kaza gecirdim genc kizken.. ben uyurken tavandan parça koptu yüzüme düştü.hatta dikisim bile var minicik. O zaman bakıldı bisey yok dendi.o gün ölümden dondum.o sene evin tavanlarini alciyla sivattirmistik.ama nasil olduysa koca parça koptu yüzüme.evin demirleri görünüyordu düşünün 😑. Cok şükür bi hasar yok yüzümde kafamda. Ama sen boyle yazinca düşündüm de gorunmeliymisim o zaman.ben de de oldu bitti o bahsettiklerin.

Popo üstü düştüğü zaman hopppaa diye sesle soyle ve kahkaha at canim.oylelikle kendini nasil salmasi gerektigini öğrenecektir🏵🏵

Ben normal icme suyu veriyorum canım 💦💦
Sagol sekerparem:)

Bak nasıl da sahip çıkıyor damadına👏👏👏 D dilzar Aslıya Göktürk yerine Göktuğ yazmıştın dikkatli gözlerden kaçmadı👀👀

Aman napıyım ben de kalkar kılarım kız🤣🤣 Allahtan normalde de erkenciyim erken kalkan yol alır malum🤪

Ooo hadi hayırlı uğurlu olsun canım kolay gelsin inşallah şıp diye bitsin gitsin
🤣🤣🤣 oyle mi yazmıştım. hala da Göktürk yazdım sanıyorum yaa. Aslinin uykusuz anne tanımına tam da şuan tam uydum.

ya da suçu klavyeye atayım, amaaaan su kıt akilli klavyenin işi. otomatik düzeltme yapmış... 😜😜😜

Ooo börekte varsa yarınsabah geliyim hemen 😝😝😝 hazırlan şekerparem Asya kuş kankası ile kavuşacak 🤗🥰 Aaa yarın sabah ev bakmaya gidiyorum gelemem ki😝🤣🤣 yoksa 2 adım ay nolacak
Ayy kızzz iki adım yola mı üşendin..eve bakın dönüşte uğrarsın ayol 😜😅🥰 o kadar börekler yapicam dedim 😄😅 bak senin için ıslak kurabiye tarifi de ögrenirim 😉🤪🤪
Kızlar akşamüstü Asya hanım anneleri aradım bi ağladı dedim huzursuzlandı uykusu geldi heral de kapattım ağlaması artınca babası kucağına aldı falan susstu yere bi bastırdı ayağının birini kaldırıyor o arada nolduysa ayağı yere deydkçe ağladı basmadı kaldırıp duruyor öyle yattı bakalım sabah tekrar bakacağım çok enteresan kaşla göz arası noldu hiç anlamadım 🙄
Allah Allah noldu ki kuzuma..bugun nasıl canim? Tırnaklarıni kontrol et canım.kizariklik iltihabik bir durum var mi?😔
Ateşimiz var 😢 olcturmuyo da sıpa ama yaniyo yaa
Hay Allah neden acaba? Dis mi dersin..simdi nasilsiniz canim?😔
Bir düşme vakasıda ayşecik ten yataktan düşenler kervanına bizde katıldık😞zaten çok huzursuz yatıyordu bütün gece ağladı yanıma aldım habire uyanıyor diye emzirdim yatırdım yanlara yastık koydum lavaboya gittim tam çıktım küt diye bir ses🤦‍♀️çok korktu ağladı ama şimdi iyi salonda oturduk oyun oynayıp kitap okuyoruz
Hay Allahım kıyamam yavruma ben..nasıl da akıllı uslu kitabını okuyor baldizımiz oysa ki🥰..nasil öyle kendini atmış hoop diye yataktan..aman diyim artık bırakma canım dünürüm..şimdi nasil Aysecigim?😔
@hansena ben de halen kaynamış soğumuş su veriyorum. Ama arada musluktan da içiriyroum mineraller de kayboluyor ya kaynatırken onları da alsın diye. Sıkıntı yapmıyor şükür içebilirker artık.
Kalppare Kalppare dün çayına bayıldım hele boyutu👍👍 tam öğretmen çayı🤪🤪 ama çok koyu geldi bana kansızlık varsa o kadar koyu içmemelisin canım ✌️
🦥 çay icmezsem boyle
🦘 cay icersem boyleyim misss 😅😅 cayla yasa cok yasaa 🤪😅 demli olabilir biraz 🙈 ya cay icmeyeyim dedim ama tembel hayvan gibi uyukluyorum o zaman da..cay icince kangru gibi bi orda bi orda 😁😄 gözümü acıyor 😄
Aldım ama internetten o zamana yetişmeyecek sanırım. Kaç eczane dolaştım bulamadım. Sağol kuzum 😊

Onu alamadım ya. Aktara gidemedim..

Geçmiş olsun canım. İpek de 2 kere düştü hem de parkeye sonra ben de yer yatağına geçtim. Buraya da atmıştım resmini hatta 3 aydır falan onda yatıyor. O kadar geniş ki 1,5 kişilik gibi ama bazen gece yarısı taa ayak ucundaki parkede buluyorum. O da soğuk diye içime sinmiyor. Yeni yatak almıştık tek kişilik bizimkinin yanına koyup 3 kişi yatacaktık daha gelmedi de. Sen şimdi ayak ucundan düştü deyince bi korktum bak. Yer yatağını ayak ucunda tutmaya devam edeyim bari. Of ki ne of şu zamanlar bir geçse..

Hay allah bu nisan bebelerine ne oluyor yaa nazar var galiba üstümüzde. Burun da hassas yer çok acımıştır.

Allahııım elifim sen ne yaptın kuzum 🥺🥺 göz de çok hassas yer Allah korumuş.

Kuzum yaa tanıdık yüz görünce nasıl da ısınmış. Akıllı bıdık dönüp neneye bakmış ha 🤣🤣🤩🤩🤩🥰🥰🥰

Oyuncu göktuğ maşallah 🧿
Yalnız miss yatakta bırakmanı 😱okudum. Ben halının üstünde altını değiştirirken elimden bir kaçıyor odanın önür ucundan toplayıp bezi bağlıyorum sonra diğer ucundan toplayıp pantolonunu giydiriyorum. Her alt değişimi kavga kıyamet. Yapışıklık için krem sürmem gerekiyor onu bile süremiyorum. Pişik kremini bezi bağladıktan sonra elimi sokup sürüyorum 🤣 kurtlu anacım bizimki 💃🏼

Geçmiş olsun canım neyi var acaba merak ettim bende. Hiç bildiğimiz bir şeye benzemiyor. Takip edin bakalım.

Geçmiş olsun kuzuya..

Hay allah kurşun döktürelim bari. Hastalıklar düşmeler yaralanmalar başımızdan eksik olmaz oldu. Güleç yüzlü ayşecik ağlamasın 🥺🥺
Amaaannninn ipekk sen ne ediyon oyle annene yavrum 😁 bezledikten sonra kremleme teknigi güzelmiş 😄 hep diyorum pratik çözümlerin insanisin vesselam 😉🥰🙃
Bu arada burnu da gittikçe morardı diye dün acile götürmek zorunda kaldık film çekildi ezilmiş ağrısı devam eder ara ara şişer dedi doktor bı kaç güne iyi olurmuş 🙏 neyse ki daha ciddi bişey yok
😔 oyy yavrummm..kıyamam..atesi burunla ilgili olabilirmiymis acaba🤔 neyse en azindan kirilma çatlama yok icimiz rahatladi canim.ezilme de gecer.bol bol ilikli su kullan yemeklere. Cok hızlı etki ediyor.cok cok gecmis olsun💐

selaâmmmmm. valla 3 saat süren bir çekim oldu ve bittik. siz korkmayın sakin çünkü tek bebekle böyle zor olmamıştı ve uzun da sürmemişti. bi ciddi başladık ama cıvanı tencereye oturdukça keyfi yerine geldi hele de onune pasta gelince aman tanrimmmm. sadece eşimle gerildim çocukları yıprattın uzun sürdü şeker yedi felan diye söylendi baya. bi daha da sadece dış çekim kabul edermiş 😉

Çıkmazmıyım severim ben damadımı, adı geçtimiydi tekrar tekrar okurum. Birde dilzarimin sesi çıkmıyor dedim, bir laf atayım ve işini yarım biraktirayim dedim.☺️

Back
X