Aa ne güzel ben trendyoldan çok alışveriş yapıyorum belki denk gelmişizdir
Canım Allah işinizi rast getirsin iş iştir emek verilirse mutlaka kar edersiniz. Sektör ne bilmiyorum ama yeni işe girmek için çok zor bir dönem. Pandemi bir çok sektörü çok kötü etkiledi bazıları sadece olumlu etkilendi.
Girişimcilik zor ve riskli bir iş eğrisini doğrusunu düşünmesek başta benim eşim olmak üzere etrafımdaki bir çok insan hatta çalıştığım yerde en az 1500 mühendis var hepsi kendi işini kurardı. Buralarda başkalarına para kazandıracağız diye deli gibi çalışıyoruz. Ama zor işte..
Siz yine de bir cesaret girmişsiniz. Mutlaka bir ışık görmüşsünüzdür. Allah kolaylık versin bahtınızı açık etsin. Çocuklarının rızkını misliyle versin..

Geçmiş olsun canım inşallah bu defa daha kolay olur. İlla kendinde suç bulma olacağı varmış olmuş bak cuma da test yapılmış çıkmamış. Çok ağır da değil sen erkenden önlemini almış görürmüşsün doktora daha ne yapabilirdim ki. Kendine yüklenme.. sen çok iyi ve ilgili bir annesin.
Sanmam misscim yaa şu an faiz düşürmek ekonominin beline bakta vurmak demek olur.. düşmediği aksine yükseldiği halde kurlar bu durumda. Bence daha da yükselecek. Ama yaz gelince geçen yıl ve önceki yıl yaptıkları gibi konuta özel bişeyler yine yaparlar belki ama normal faiz düşmez çok zor.
Allaaah ervacım naptın sen buldun şekeri dibine mi vurdum kuzuuum

Alerjiden de hiç anlamam ki şekerparem sen hepimizden iyi bilirsin napacağını.