Ay ne güzel hoş sohbetleriniz olur insalkah.
Keşke benimde bir eltim olsaydı. Türk Rus hiç fark etmez. Eltim olsaydı çamurdan olsaydı. Hayali bile çok güzel. Birde yakın oturdugumu düşünüyorum, deymeyin keyfime
ilahi kizlar.Aaahh ben de gorumcem olsaydi belki başka olurdu diyorum..benim eltiden yana bahtim kötü![]()
benim hem eltim hem gorumcem var. buradan eltisiz ve gorumcesiz olanlara sesleniyorum pek enteresan, cancanli, fevkalade bir durum yok yaa. gerçi ben es ailesine hep bir mesafeli durdugumdan da olabilir. gerçi onlar da bana mesafeli durdular yaaa neyseeee. Ama Allah için aman aman bir kötülüklerini de görmedim.
ayhh söylemeden de geçemeyeceğim, Asimi ilk götürdüğümuz zaman aynı ilçede olmasına rağmen 5 gun sonra geldi gördü halasi. hiç mi merak etmedin ya. benim aklim almıyor. yeğenim iki mahalle öteye gelecek, ben onu ziyarete gitmeyeceğim. benim de fena halim fenadır. ben de gitmedim. hatta kayinvalidem gitseniz vs dedi. ne münasebet dedim. görmek isteyen gelsin buyursun. kendi ablalarımı düşünüyorum, yeğenlerimi düşünüyorum yok yaa aslinda onlar bana mesafe koymuşlar. bak simdi aydınlandım