• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
@Helinnnnn geçmiş olsun canım biran önce atlatır inşallah kuzucuk😔
Biz de aşıları olduk geldik kızlar su çiçeği aşısı yokmuş az az geliyormuş geldikçe sıradan arıyorum ben ortalama 3 ay sonra size sıra gelir dedi. 2 aşkımızı olduk ağladık geldik😁 boyu kilosu herşeyi çok iyi sıkıntısı yok 2 ay sonra seri yürümezse doktora görünmeyi tavsiye ediyoruz dedi. Yürür o ışık ve çabayı görüyorum ben dedim🤣🤣 bknz. oğluna toz kondurmayan ana🤪🤪
geçmiş olsun sifa olsun aşıları paşamin. İmza Laf salatası yapmaktan asıl meseleyi unutan dilzar😂😂

Ayy ilahi miss,bize de öyle diyecekler kesin dur bakalım. Daha Day day bebeğin dayday aşamasında. Ama benim büyük kızım da 14 aylık yürüdü. Küçük kızım 9 aylık yürüdü. Hangi ablaya benzeyecek diye merak ediyorduk. İkisini ortalasa barı. Du bakalim ne edecek.

Deluu oğlan bu ara tırmanmaya taktı kafayı. Oyuncak kutusunu ters çeviriyor, arabayı atı devirip üstüne çıkıyor. Yürüyecen oğlum tikkatini topla diyorum ama dinleyen kim.
Tırmanma bizde de var sehbaya çıkıp oturuyor bu ara. Benimki 4 adıma kadar atıyor canı isterse ama genelde istemiyor çalışma yapalım diyorum ona bile ağlıyor aman zorlamıyım dedim ben de ayakta baya bir duruyor öyle oyuncak oynuyor. Garantici biraz korkuyor bakalım olur zaten 10,5 aylıkken emekledi 14 aya yürür iyice diye bekliyorum bakalım

ilahi kizlar.
benim hem eltim hem gorumcem var. buradan eltisiz ve gorumcesiz olanlara sesleniyorum pek enteresan, cancanli, fevkalade bir durum yok yaa. gerçi ben es ailesine hep bir mesafeli durdugumdan da olabilir. gerçi onlar da bana mesafeli durdular yaaa neyseeee. Ama Allah için aman aman bir kötülüklerini de görmedim.
ayhh söylemeden de geçemeyeceğim, Asimi ilk götürdüğümuz zaman aynı ilçede olmasına rağmen 5 gun sonra geldi gördü halasi. hiç mi merak etmedin ya. benim aklim almıyor. yeğenim iki mahalle öteye gelecek, ben onu ziyarete gitmeyeceğim. benim de fena halim fenadır. ben de gitmedim. hatta kayinvalidem gitseniz vs dedi. ne münasebet dedim. görmek isteyen gelsin buyursun. kendi ablalarımı düşünüyorum, yeğenlerimi düşünüyorum yok yaa aslinda onlar bana mesafe koymuşlar. bak simdi aydınlandım 😄😄😄
Hastalıktan çekinmiş olabilir mi kuzum benim bi görümcem burda eşi hastanede çalışıyor diye korkup 1 ay gelmediler hastalık çok yenşydi o zaman korkuyordu insanlar

Tırmanma bizde de var sehbaya çıkıp oturuyor bu ara. Benimki 4 adıma kadar atıyor canı isterse ama genelde istemiyor çalışma yapalım diyorum ona bile ağlıyor aman zorlamıyım dedim ben de ayakta baya bir duruyor öyle oyuncak oynuyor. Garantici biraz korkuyor bakalım olur zaten 10,5 aylıkken emekledi 14 aya yürür iyice diye bekliyorum bakalım
Biz de 1 adım bile yok canım. Ancak day daY. Amaaan eninde sonunda yürüyeceklerdir inşallah.

sagolun kızlar. hapşırık burun akıntısı var ve huzursuz derin uyku hic yok. dün hiç uyumadık diyebilirim. ablamı cagirdim çünkü hiç takatim yok. bahar aklıma sen geldin hep. nasıl uykusuzluğa yorgunluğa dayandın. hafi sende diyorum kendime ama vücudum error veriyor. gece 1 defa calpol de verdik agri kesici niyetine ama yok olmadi inliyor sürekli. doktor yolu gözüktü bize sanirim 😔
Geçmiş olsun canimm ya :(

İyi çok şükür de akşamdan fark edemedim ki tıkalı olduğunu . Uyanmış bekliyor şimdi 😊 günaydın teyzeler 👼
Oyy masallah kuzuma. Canim besik camin önünde ya soguk olmus olabilr mi 😐
Ben yanindan ayrilamiyorum ne oda ayirmasi hic durmuyor esimde besige alistir diyor ama kiyamiyorum yanimda guzelce uyuyoruz yerde biraz is cikti bize yere yatak yap topla 🙄 saglik olsunda.

Ayy rus flan dedinizde ben dogum gununden sonra sıkı diyete basliyacagim esimde sagolsun her aksam tatli aliyor dunde beyoglu cikolatasi almis fındıklı cikolata kocaman nasil yemeyeyim bunu adam bilerek yapiyor sankiii ł

Eklentiler

• 161597250998720054393.webp
    161597250998720054393.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 59
Burda hep çocuk konuşmuyoruz ki bazen böyle şeylerde konuşuyoruz ama başlık mı açsan acaba Çoook detaylı bilmiyorum yanıltmak istemesem şuan anlayan kişiler var bi iş açmış japatmışsın artı eksi iyice düşünmek lazım dijital pazarlama çok geniş bir alan ekmeği de var baya umarım hayırlısı olur hakkında 🥰
Teşekkür ederim. Burada da bir başlık vardı çok önceden açılmış, çok bilgi yoktu. e-ticaret forumlarına bakıyorum şimdi, burada da bir başlık açarım. Belki fikir verebilecek olan vardır.

evi illa degistirecektik aslında ama satıp yenisini alacakken parayı başka işte değerlendirip kiraya geçme kararı aldık 🙄 inşallah hayırlı yolu tercih etmisizdir🙏🥰

mecburduk o an para lazımdı ve dolar yatırımı olan birinden aldık 😐 hiç sevmiyorum zaten şu dolar euro olayını stres oluyorum 😡 iyi dileklerin için sagolasin canim 🙏

yani ayak altında belirti vermesini beklemem baska birsey olmasin canim

canim yapmasi degil de yedirecek de firsatim olmuuor ki 😔 birini uyutup diğerine sonra diğerine derken günde 5 tur cocuk uyituyirum bi de sagolsun gece de kalkiyorlar😫 ay hele bu gece bittim saat basi kalkti civan bey. ama hapsiriuoru ve burnu akiyor. ilaca basladim bile 🤷‍♀️

ay insallah canim ya. sizin de cok guzel denk gelmis dünür sevindim adınıza 🥳

canim eşim çok zorlanmadi hele de trendyol çok sistemli kolay. zaten kendileri sürekli eğitim veriyor. n11 zor ama. aklıma takılan birşey varsa sorayim canim eşime.

sagolasin canim. yani yatırım yaptığımız konu da soyle diyim zarar yok. ama kâr olur mu kısmet. dinamik bir sistemi var. gayrimenkul le ilgili. biz cocuklari ikileyince bi de ben isi birakinca ne yapsak da ne yapsak durumundayiz. hayat zor malum🙄

çocukların şansına diyorum Allah yardım eder diye inşallah ya 🙏

ay bahar 9 dan 5 dk öncesi bile bana erken ama en geç 8bucuk oldu uyanması arelin civan daha erkenci. kacta uyuyorlar canim ?

canim görümcem de şirket açıp ebay amazon üzerinden satış yapıyor ama o amerikada . oranın sistemi farklı olab
İnşallah bir başlayayım takıldığım yerde yardım isterim. Çok teşekkür ederim.

sagolun kızlar. hapşırık burun akıntısı var ve huzursuz derin uyku hic yok. dün hiç uyumadık diyebilirim. ablamı cagirdim çünkü hiç takatim yok. bahar aklıma sen geldin hep. nasıl uykusuzluğa yorgunluğa dayandın. hafi sende diyorum kendime ama vücudum error veriyor. gece 1 defa calpol de verdik agri kesici niyetine ama yok olmadi inliyor sürekli. doktor yolu gözüktü bize sanirim 😔
Çok geçmiş olsun çok beklemeden getir bencede boğazları kızarmış olabilir. Memeye ekstra düşkünlüğü varsa, boğazlar sıkıntılı olabilir. Erken getirirsen daha çabuk toplar. Benim yaptığım hatayı yapma. Ben dişe yordum umutla ilgilenirken kiZi atladım, serumsuz iylesmedi. Ben normal zamanda da 4 saat uyuyorum. 10 la 12 arası eşimle vakit geçiriyorum 12 ile 2 arasında kendime vakit ayırıyorum, 6 dada güne başlıyorum. Alıştım artık 4 saat yetiyor bana hastalıkta o 4 saati uyuyamadigimda sıkıntı oluyor, ondada Allah bir şekilde yardım ediyor. Çaresiz kimsesiz olunca oluyor bir şekilde enerjin. Stres yapma ne kadar sakin olursan, o kadar kolay atlatırsın durumu. Bir duş al güzel sağlam bir kahvaltı yap, kendini daha iyi hissedeceksin.

Back
X