• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benimde gözlerim batıyordu akşam erken yattım bi baktım kız kokumu aldı tepemdeydi gece sürekli uyumadık yine 😂
Ya ne diyim sıpa ya bide enerjik sabah o zımba ben zombi 😍😍😍😍 canı sağolsun azcık dövüştük gece uykusunda aramız limoniydi 😝 sabah geçti hemen gülünce
Ben de o uyuyunca hemen uyursam şak diye uyanıyor..sessizce odadan çıkabilirsem ne ala..o zaman da derin dalsin diye odaya giremiyorum 🤣

Ahh kıyamam Ataya geçmiş olsun bizde pazartesi olmasa bile salı artık gideriz aşıya şu aşı işi çok yoruyor beni Allah affetsin 🙄 şimdi nasıl ata iyi mi
Gerçekten çok yoruyor sıpalar bu sıra dönemsel demekki dün gece yine hep memedeydi zombi gibiyim evin içinde 😂😂😂😂
Yine ishal gidiyor. Sabah bi yapmıştı sonra bşrvdaha yaptı. Yarın doktora götürmeliyiz sanırım. Gece 3 te uyandıv4 buçuğa kadar oturduk sonra uyudu. Şimdi uyuttum sabah Faslı uykusu. Hepşine sağlık diliyorum. Zeyay1420 Zeyay1420 ayşeme musmutlu yaşlar diliyorum anneli babalı ablası ve ilerde doğacak içimden öyle geçiyor erkek kardeşi ile🙏🏻

Yine ishal gidiyor. Sabah bi yapmıştı sonra bşrvdaha yaptı. Yarın doktora götürmeliyiz sanırım. Gece 3 te uyandıv4 buçuğa kadar oturduk sonra uyudu. Şimdi uyuttum sabah Faslı uykusu. Hepşine sağlık diliyorum. Zeyay1420 Zeyay1420 ayşeme musmutlu yaşlar diliyorum anneli babalı ablası ve ilerde doğacak içimden öyle geçiyor erkek kardeşi ile🙏🏻
Ayy canım ya ne tatlısın bende hep istiyordum 3.çocuk dondurulmuş bir embriyomuz var ama bende enerji güç kalmadı zeynebe yaptıklarımın 10 da 1 ini yapamıyorum Ayşeye ve vicdanen çok rahatsız oluyorum yetemiyorum yetişemiyorum diye üzülüyorum😞

@şekerpare5939 Helinnnnn Helinnnnn canlar depresyonun kapısını çalmaya giderken beni de çağırırmısınız şu yoğunluktan yorgunluktan vakit bulursam Bi depresyona girip çıkasım var🥴
Kuzum dün hiç giremedim anca yazıyorum Ayşe kuzum grubumuzun minnoş gülen kızı iyi ki ama iyiki doğmuş😍😍😍😍
Ya yeni güncelleme iz hayırlı olsun güzel yolları olsun 😍😍😍 üstündeki zıbını çok beğendim nerden acaba bizde alsak

Kuzum dün hiç giremedim anca yazıyorum Ayşe kuzum grubumuzun minnoş gülen kızı iyi ki ama iyiki doğmuş😍😍😍😍
Ya yeni güncelleme iz hayırlı olsun güzel yolları olsun 😍😍😍 üstündeki zıbını çok beğendim nerden acaba bizde alsak
Saol teyzesi teşekkür ederiz🥰zıbınımız e bebekten kumaşı falan yumuşacık çok güzel yeni almıştım bende Ogün denemek için giydirmiştim etiketi de üzerinde hatta görüntülerde var o zaman başladı birden yürümeye

Aşının etkisi geçti kızlar ya sormuşsunuz baya etkilndi resmen huy değiştirdi 🥴 birde o kadar ağır geciyo ki ramazan alıntı yaptım hepinize cevap için inşallah yapıcam ama halim olmuyo okuyamadım bile orucu da tutmayayım diyorum her seferinde iyi olurum deyip devam ediyorum 😅 5 günde zayıfladım 🥺 uzak kaldım buradan da 😥 bana kızmayın ama bi toparlarsam bünyeyi koparız yine 🤗
Kusur olur mu bebişim kolay mı oruç huysuz haydo bir arada canımıza okudular 🙄

Yardımcı abla çok iyi olur kuzum. Yükünü alır bebelerle daha güzel ilgilenir kendine zaman ayırabilirsin belki. Şu covit korkusu bizde de yardımcı falan yok bugün çok yoruldum. Tahlil yaptırmadık senin izinden gelirim tahlillerdevs.

Gelin vallahi yaptım yedirdim beye. O kuvvetli yemezse acıkıyor. Ben uyursam doyuyorum bi bde su yetiyor bana. Alimin açıklamalarını severim. Bahçemiz bebelerin emrine amade.

Sevgim sahura kalkmıyoruz. Ben Ata uyuyunca yanına kıvrılıyorum oturma odasında 1 gibi hazırlıyoruz yeyip yatıyoruz. Bugün hamuru erken yoğurdum. Ispanaklı iç yaptım. Açtım pişirdim. Kendime üşenirim de eşime değişik olsun dedim. Kaç gündür kendisi hazırlıyor. Çayı da iftar sonrası içiyoruz. Sahur için meyve suyu ya da limonata yapıyorum o da hazır oluyor çabucak hazır oluyor. Şimdi Ata yı besledim. Eşim tv bakıyor ben de sizlere yazıyorum uyusam iyi olur aslında

Ben de çok kullanırım kirpi de pamuğum diye severmiş yavrusunu. Hepsi değişikti şimdi adam oldular hamdolsun

Kuzum çok zorlanıyorsun tutmasan mı acaba

İşte bu pandemi her taraf tan elini kolunu bağlıyor insanın umarım güvenilir birini bulursun
inşallah canim. ata nin ishali devam ediyor demişsin arasan mi hastaneleri nöbetçi çocuk doktoru olabiliyor. beklemeseniz sanki daha mi iyi olur 🙄😕
Ben de o uyuyunca hemen uyursam şak diye uyanıyor..sessizce odadan çıkabilirsem ne ala..o zaman da derin dalsin diye odaya giremiyorum 🤣
bunu bi biz anlariz analar olarak 🤣
Saol teyzesi teşekkür ederiz🥰zıbınımız e bebekten kumaşı falan yumuşacık çok güzel yeni almıştım bende Ogün denemek için giydirmiştim etiketi de üzerinde hatta görüntülerde var o zaman başladı birden yürümeye
kuzum yurumek icin hediyesini beklemiş 🤩

Yaaa bu kadar olur 😍 romantiklik anlayışımız ayni 🥰😍 bence de cok sevimli bir hareket.. esim de bilir benim böyle seyleri sevdigimi o da öyle davranır. Çicek sevgiliyken güzel be jadem 🥰 evliyken de sene de 1 bilemedin 2 olsa fena olmaz hani 🥰 ama evliyken insanı mutlu eden sey eşinin senin neyi sevip neyi sevmedigini bilmesi gozlemlemesi unutmamasi..amaan evlendik deyip rahata salmamasi.. bence bunlar hayatın içinden gercek romantiklikler 🥰🥰🥰❤❤
Cop atma olayina gelince bizim de el ele çop atmisligimiz çoktur 🤣🤣 ve esimin en sevmedigi islerden biri çöptür.hazirlamaya bilee erinir.hazir edip eline veriyorumm.yine soyleniyor.ama bu ara cok bitkin düştüğümü fark etti ki 2 sabahtir bakıyorum çöpü hazir edip tam cikarken haber veriyor..bana gore bu bile romantiklik 🥰😍🧿🧿 kiyamadi bana..bana bana..bana bana.. sekerparesine 😍😂😂😂😂😂😂😂 hahahahah :KK70:
Millet de diyecek jade ile sekerpare ne yiyor ne iciyor ki çöpten romantizm çıkarıyor :KK70: :KK70: :KK70: ayyyhhh koptummmm ahahahhahahah
Biliyorsun da peşin peşin ben soyliyim diyorsun, bende sana katılıyorum. Reçel neysede çoptende romantizm çıkardın. Atsın yahu hem toplasın hem atsın çöpü. Benim en sevmediğim şey söylene söylene iş yapılması. Valla şekercim seni mutlu etmek ne kadar kolaymış. Eşin cok şanslı.

Ya romantizm haydonun işi 😻bi göz teması var ki hele tam gözbebeğine bakar insanın içi erir🥰 bu anlamlı bakışları ormantik bir fırlama olacak dedirtiyor da işte tam tersi de olabilir 🤪 gel bi öp diyorum yanağımı uzatıyorum çat çut vuruyor ama evrilir heralde inş 🤣🤣
İyi olurum diye düşünüp tutuyorum da aynen ya çok zorlanıyorum devam edemicem galiba emmeye bağlandı bu ara gözüm kararıyo 😥
Evet ya o bakışları insanı delirtiyor be iyiki doğurmuş um diyorum o zaman 😂 verilir merak etme sen zamanla her şey dünürüm

Yaaa bu kadar olur 😍 romantiklik anlayışımız ayni 🥰😍 bence de cok sevimli bir hareket.. esim de bilir benim böyle seyleri sevdigimi o da öyle davranır. Çicek sevgiliyken güzel be jadem 🥰 evliyken de sene de 1 bilemedin 2 olsa fena olmaz hani 🥰 ama evliyken insanı mutlu eden sey eşinin senin neyi sevip neyi sevmedigini bilmesi gozlemlemesi unutmamasi..amaan evlendik deyip rahata salmamasi.. bence bunlar hayatın içinden gercek romantiklikler 🥰🥰🥰❤❤
Cop atma olayina gelince bizim de el ele çop atmisligimiz çoktur 🤣🤣 ve esimin en sevmedigi islerden biri çöptür.hazirlamaya bilee erinir.hazir edip eline veriyorumm.yine soyleniyor.ama bu ara cok bitkin düştüğümü fark etti ki 2 sabahtir bakıyorum çöpü hazir edip tam cikarken haber veriyor..bana gore bu bile romantiklik 🥰😍🧿🧿 kiyamadi bana..bana bana..bana bana.. sekerparesine 😍😂😂😂😂😂😂😂 hahahahah :D
Millet de diyecek jade ile sekerpare ne yiyor ne iciyor ki çöpten romantizm çıkarıyor :D :D :D ayyyhhh koptummmm ahahahhahahah
Ottan romantizm çıkarmak 😂😂😂 öyle kuzum ama dediğin gibi çiçek sene de 1 2 yeter özel günde hediye isterim ama onu atlamam 😂😂😂
Yaaa bak işte demek enişte bey söylemeden atmış çöpü biz o rahleye gelemedik çöpü biz atıyoruz daha alışamadık 😂😂😂
Ağzınızın tadı eksik olmasın şekerparem💚🌈

Şekerparem in dediğimi uygula muhakkak bak duruya doktorlar çözüm ol adı o olmuştu geçer inşallah sıpam ya 😔😔😔😔

Sağol canım pek yakışmış bak hemen gaza gelmiş koşa koşa cici cici gösteriyor teyzelere 😂

Canım geçmiş olsun kuzuma. Şekerpare in dediği karbonatlı suyu bence dene. Ben günde iki tane bitkisel ishal kesici kullandım. Sonra başka birtane daha ekledi Onuda kullandım doktorun verdiği ama 10 gün sürdü kesilmemiş ti. Karbonatlı suyu denedim o gün kesildi. Zararı yok sonuçta denemende fayda var. İshal berbat birşey Duru yürüyemiyor ayakta duramıyordu halsizlik ten.

Ayy canım ya ne tatlısın bende hep istiyordum 3.çocuk dondurulmuş bir embriyomuz var ama bende enerji güç kalmadı zeynebe yaptıklarımın 10 da 1 ini yapamıyorum Ayşeye ve vicdanen çok rahatsız oluyorum yetemiyorum yetişemiyorum diye üzülüyorum😞
Allah önce abinlere nasip etsin ardından size inşallah kısmette varsa çıkar gelir zaten.
Şekerparem in dediğimi uygula muhakkak bak duruya doktorlar çözüm ol adı o olmuştu geçer inşallah sıpam ya 😔😔😔😔
Yaptım bugün kuzum. Azaldı bayağı ama randevu aldım götğreceğiz dr a saol kuzum
Canım geçmiş olsun kuzuma. Şekerpare in dediği karbonatlı suyu bence dene. Ben günde iki tane bitkisel ishal kesici kullandım. Sonra başka birtane daha ekledi Onuda kullandım doktorun verdiği ama 10 gün sürdü kesilmemiş ti. Karbonatlı suyu denedim o gün kesildi. Zararı yok sonuçta denemende fayda var. İshal berbat birşey Duru yürüyemiyor ayakta duramıyordu halsizlik ten.
Yaptım baharım. Diş mi üşütme mi bilemedim. Yarin dr bakalım ne diyecek

Kızlar benim kız delirdi abartmıyorum memesiz uyumakta istemiyor sallamayı kabul etmiyor alıyorum geliyorum uykusu var ağlıyor meme memem meme sürekli meme istiyor 1.5 saat emdi anca uyudu ben kafayı yiyecem bana akıl verin lütfen. Tek uykuya düşmeyi düşünüyorum zaten çocuk yorulmuyor bide uykusunu gündüz alınca geceye asla istemiyor uyku yine sardık geriye 🙄

Kızlar benim kız delirdi abartmıyorum memesiz uyumakta istemiyor sallamayı kabul etmiyor alıyorum geliyorum uykusu var ağlıyor meme memem meme sürekli meme istiyor 1.5 saat emdi anca uyudu ben kafayı yiyecem bana akıl verin lütfen. Tek uykuya düşmeyi düşünüyorum zaten çocuk yorulmuyor bide uykusunu gündüz alınca geceye asla istemiyor uyku yine sardık geriye 🙄
bunu danışmak lazım neden bu kadar memeye düşkün oldu tekrardan diye 🙄

Dişten muhtemelen o kadar memede beklediğine göre . Orda rahatlıyor demek ki yavrum . Dış dünyadan en iyi bildiği yer ana kucağı annesi . Geçici bir dönem olduğunu düşünmek rahatlatır . Öyle düşünelim öyle olsun . Uyku konusu bu ara bir çoğumuzda zıvanadan çıktı herhalde.

Canım biz 3 gündür tek uyku yapıyoruz. 2 gün 2.uykuyu uyumadı pes ettim bugün artık ben bilinçli olarak ilk uykuyu geç uyuttum direkt tek uyku uyusun diye. Denemekte fayda var gerçi şöyle bir durum var ki tek uykuya geçmesi uyumasını kolaylaştırmadı öyle çok uykusu gelmiş gibi değildi sanırım tek uyku yetmeye başladı. Ama bence bu durum bunla alakalı değil biraz diş biraz atak. Atak açıklamasında öfke nöbetleri falan görmüştüm duygularını refüle edemiyorlar memede rahatlıyorlar. Geçici bence ama zor bir durum kesinlikle.. bend e her uykuda istisnasız 1 saat uyutmaya uğraşıyorum yarı memede yarı ayakta yarı odada dolanarak yarı yat kalk yaparak 1 saat geçiriyor. Ben artık etimi sıkıyorum ama bu dönem böyle herhalde.. 😕😕

Back
X