Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim gecti, gecen sene bu zamanlar, gece uykuları sıfırdı, sürekli ikinma halindeydi, şimdi gazdan yana sıkıntısı yok, diş sıkıntısı vs var simdi deMerhaba ben Kasım annesiyim sizin bebekler bir yaşına girmiş. Acaba bir yaşında olup hala gaz sıkıntısı çeken varmı altıncı ayın içindeyiz ama hala devam eden sancilarimiz var çok fazla
Yedinci ayı dört gözle bekliyorum . Ara sıra çekmesine bile razıyım durum o kadar kötüMerhaba bizde 6. Aydan sonra biraz rahatlama oldu ama tamamen bitmemisti. Suanda bile geceleri ara ara gaz sıkıntısı yasadigi oluyor.
Biri bitse biri başlıyor galibabizim gecti, gecen sene bu zamanlar, gece uykuları sıfırdı, sürekli ikinma halindeydi, şimdi gazdan yana sıkıntısı yok, diş sıkıntısı vs var simdi de
Yaaa canını çektirdik kusurumuza bakma teyzesiOoo asya kuşum da kahve afiyet olsun. Benim yerime de için en zayıf noktam. Aşkla iftarı bekliyorum. Duruda babası gibi caycı Hiç bana çekmemiş.
Ama nasıl eğlenmiş kuzum benimParkta yeteri kadar yoruldum ,niyet ettim tek uykuyaHadi bakalım hedef 2 saat
![]()
Evet huzur buluyor memede susturucumuzUmarım dönemseldir onlar da bizde perişanız
İnşallah
Bilmiyorum kuzum. Bizi bizden aldığı kesin ama
Kesin sözleşiyor bu b bebeler
Sende eksik olma kuzum çok masumlar bebekler orda huzur buluyor demek ki kuşum
İnşallah aşı sıkıntı çıkarmaz Asya kuşuma
Afiyet bal olsun Asya’nın pişirdiği kahvelerden içmek nasip olsun. Yoldaşın olsun herdaim
Yaaa canım benşm sağolasınOyy masAllah guzelligimecok sirinsin Asyaa kiyamam sana ben
bu kıza bakinca hava degismez mi hic
icim şenlendi
![]()
Çimenleri keşfettik , karıncaları keşfettik , epeyce yürüdük yorulduk heves ettim üstüne uyur herhalde diye . Eve gelince hatta mamasını içerken sızdı hiç sallamadım bile ama sonuç ; yarım saat uykuOyy Allahim minnak elleriyle çimenleri tutmaya mi çalışıyorsun senmasAllah güzellik
ohh miss iyi etmissiniz vallaa ❤
![]()
Çok eğlendi de az da uyuyaydı iyiydiAma nasıl eğlenmiş kuzum benim![]()
Yok kuzum benim canımın istemediği an varmiki. 2. 3 damlami Duru bir bardak çay içiyor sabah. Babasının elinde görsün asla içirmez Onuda içer. Ama tabi babasinin suçu. 40 günlük bebeğe çay yalatirsan şimdi çayla aşk yaşar.Yaaa canını çektirdik kusurumuza bakma teyzesiyok vermiyorum da sulanıyor öyle elimdeki her bardağa
sabah 2 3 damalı çay veriyorum o kadar
![]()
Haklısın canım Ne mutlu sizlere. Allah huzurunuzu mutluluğunuzu daim olsun Maşallah sizlereHersey karşılıklı..o da benim yaptigim.en ufak seyden mutlu olur.eksik bisey olsa soylenmez..canin sag olsun der.ben uzulurum uzulme canim nolacak insanlik hali der.yorgunsam eger yükümü alır.mutfaksa mutfak cocuksa cocuk destek olur..sevdigi bisey yaptigimda cocuk gibi mutlu olurYani birbirimizi idare ederek ufak şeylerden mutlu olarak yurumeye çalışıyoruz iste.. yoksa hic cekilmez su hayat. evlilikte sevgi saygı kadar merhamet de önemli bence..çok yüce bir duygu..iki insan birbirine merhametle baktiginda cozulemeyecek sorun yok
romantizm işin süsü... sevgi merhamet işin aslı
yani tamam çöp meselesi biraz uçuk oldu ama çöpten konuşuyoruz diye bahsettim. Biraz da komiklik olsun istedim![]()
Geçmiş olsun canım, verdiği kiloyu geri toplar, yeterki iylessin. Şurup çinko mu verdi.misskokulumm ishal dün öğleden sonradan beri yok şükür ama götürdük dra 400 gr vermiş iki günde süzüldü zaten genizşnde akıntı gördü biraz gözlemleyin dedi bir şurup verdi. Bağırsak florası için de entregermina verin dedi uyuyor şimdi Allahım hepsini korusun
Canım şehirlerarası yasak var zaten nasıl gideceksiniz?Arkadaşlar ya günler bana normalde yetmezken ramazanda hiç yetmiyor hep bişeyler yetiştirme telaşındayım çok yorgun hissediyorum Ayşenin uykularında çok bozuldu gece uyumuyor sahurda uyanıyor mutlaka resmen bir iki lokma yiyerek oruç tutuyorum sahurdan sonrada hep bir çızırtı halinde dişlerde çıktı daha devamı geliyor demek ki dün migrenim tuttu yine iftarı zor ettim bulantıdan gece artık acile gidecektim dayanamadım ama sabah mecbur devam tempoyabide eşim kayınvalidem görümce den almaya gidelim diyor ist. Ona canım sıkıldı perşembe gidip pazartesi dönelim diyor sen git gel ramazanda çocuklar oruç hiç bozmayalım düzeni hem hastalık var markete gitmeye korkuyor insan dedim morali bozuldu gitmek istemiyorsun dedi ben ne zaman anneme gidelim desem asla ikiletmez hadi gidelim der bencillik mi yapıyorum ama gitmek istemiyorum. Hem oruçlu oruçlu yolculuk yapmak istemiyorum hem orda kimse oruç tutmuyor oruç var hatimim var çocuk var virüs var görümce de eşi de işe gidip geliyorlar hoy hoyy hoyyy
Yerim seni senoşummmParkta yeteri kadar yoruldum ,niyet ettim tek uykuyaHadi bakalım hedef 2 saat
![]()
Zaman zaman gaz sancısıyla uyanıyor olsa da 3 Aydan dçsonra bayağı rahatlamıştık bizMerhaba ben Kasım annesiyim sizin bebekler bir yaşına girmiş. Acaba bir yaşında olup hala gaz sıkıntısı çeken varmı altıncı ayın içindeyiz ama hala devam eden sancilarimiz var çok fazla
Saol kuzum benim inşallahnzh99 canim gecmis olsun umarim kisa surede toparlar.
İnşallah araba sizin olur Baharım. Karyanın kısmetine hayırlıysa olsun inşallah. Baharım benim de gün boyu hiç işim bitmiyor İnan bir de dairede çalışıyorum bacaklarım zonkluyor çok zaman. Uykusuzluk perişan ediyor ama Atayı bile isteye yaptım. Sesimi yükseltmeden sevgiyle mutlu bir birey olarak yetiştirmek istiyorum. Ne olur kendini biraz dinlendir çok yorma Karyayla kaliteli zaman geçir kendini de onu da üzme. Naçizane bir ablan olarak tavsiyem kuzum.Kizlae bir araba begendik esim pazarlık yapti baska alicisi cikti daha fazla veren flan dedi ama o bakmaya gelmemis araca. Adam dönmüş esime insallah yarin satis olacak bir aksilik olmazsa. Umarim hayirlisi olur.
Aynen hiç bitmiyor varlıklarına şükürYedinci ayı dört gözle bekliyorum . Ara sıra çekmesine bile razıyım durum o kadar kötü
Biri bitse biri başlıyor galiba![]()
Severim o prensesi. Yol güzel nuriyem ordan yürüOkuyorum ama yazamıyorum
Haftasonu evde 1 yaş çekimi yaptık çok tatlı oldu paylaşmak için mayısın gelmesini iple çekiyorum
Buara benim kız herşeye çığlık çığlık ve parmağı ile ne istedigini göstermeye başladı deliriyorum her davranışına
Dünn çöpü açıyordu babasi açma kızım pis diye yüksek sesle bağırdı ay kızmaz olaydı gözünden yaş aka aka ağladıgulsek mi ağlasam mı bilemedik bir prenses yetiştiriyoruz
Parkta çocukların bisikletine özenclik yapıyorgidip seviyor binmeye çalışıyor öle acıklı bakıyor ki diğer çocukların annesi çocuklarını bisikletten indiriyor azcik binsin diye
Babaannesi dayanamadı bisiklet yollamışben artık yolumu bulurum ayy istiyor çok ağlıyor dedim mı tamamdır
![]()
Bana da hiç yetmiyor çok yoruluyorum ata da düzelemedi uykusuzluk dibe vurdurıyor BAğışıklığumız düşmese bari. Şu sıra İstanbul a gidilmez. 4 kişiden biri covit.allah korusun.eşin alsın gelsin anneyi. Uygun dille anlat bi de onun stresine girme canımmm benimArkadaşlar ya günler bana normalde yetmezken ramazanda hiç yetmiyor hep bişeyler yetiştirme telaşındayım çok yorgun hissediyorum Ayşenin uykularında çok bozuldu gece uyumuyor sahurda uyanıyor mutlaka resmen bir iki lokma yiyerek oruç tutuyorum sahurdan sonrada hep bir çızırtı halinde dişlerde çıktı daha devamı geliyor demek ki dün migrenim tuttu yine iftarı zor ettim bulantıdan gece artık acile gidecektim dayanamadım ama sabah mecbur devam tempoyabide eşim kayınvalidem görümce den almaya gidelim diyor ist. Ona canım sıkıldı perşembe gidip pazartesi dönelim diyor sen git gel ramazanda çocuklar oruç hiç bozmayalım düzeni hem hastalık var markete gitmeye korkuyor insan dedim morali bozuldu gitmek istemiyorsun dedi ben ne zaman anneme gidelim desem asla ikiletmez hadi gidelim der bencillik mi yapıyorum ama gitmek istemiyorum. Hem oruçlu oruçlu yolculuk yapmak istemiyorum hem orda kimse oruç tutmuyor oruç var hatimim var çocuk var virüs var görümce de eşi de işe gidip geliyorlar hoy hoyy hoyyy
Evet huzur buluyor memede susturucumuzaşıda sağlık ocağını yıktı yıktı tek memede sustu
içim gitti var ya
Duanı severim güzel kalpli adaşım![]()
Ben uyanınca yeniden sallıyorum ciddi bir şekilde yeniden dalıyor öyleÇimenleri keşfettik , karıncaları keşfettik , epeyce yürüdük yorulduk heves ettim üstüne uyur herhalde diye . Eve gelince hatta mamasını içerken sızdı hiç sallamadım bile ama sonuç ; yarım saat uyku
Çok eğlendi de az da uyuyaydı iyiydi7 buçukta kalkıp yarım saatlik tek uykuyla şu an cızırdayıp duruyor . Bir de başladım bugun oruca , tam iftarda kudurur yine
Eşim hala tam iyileşemedi halsizlik ve ara ara hafif ateş devam ediyor ilaçları dün bitti. Bu arada dün akşam bir korku yaşadık kan sulandırıcıyı dün arkadaşına söylemiş getirdi sağolsun, bir tane atmış. Ay allah akşam baş ağrısından mahvoldu benim de ödüm koptu baharın dediği aklıma geldi beyin kanaması falan olmasın diye.. bir yandan da yan odada kontrol de edemiyorum mesajlaştık tüm akşam biraz geçti ağrısı ben de biraz da geç yattım. Gece ipek e kalktığımda da kapısında ses dinledim. Ödümüz koptu. Daha da kullanmayacak. Zencefile devam.Ben de yeni kitap bakıyorum bkm indiriminden aldım bikaç tane bunlara da bakıyım canımeşin nasıl oldu nasıl geçti haftasonunuz?
Hayırlı uğurlu olsun canım..biraz hava alırsınız çıkar çikar gezersiniz senin de havan değişir hemKizlae bir araba begendik esim pazarlık yapti baska alicisi cikti daha fazla veren flan dedi ama o bakmaya gelmemis araca. Adam dönmüş esime insallah yarin satis olacak bir aksilik olmazsa. Umarim hayirlisi olur.
Kesin topluca giriyorlar ağlama krizleri ve sinir bizde de var sürekliGünaydın, güzel bir gün, güzel bir hafta olsun insallah.
uyku konusu konuşulmuş, Asimcik da öyle, gece 1 saat 1.5 saat emiyor, zaten yata yata ben de yaninda uyuyormusum. ilk uyuyunca 1, 2 saat uyuduktan sonra gece uyurken de hep emiyor. dün en son ciğerlerim, kaburgalarım kırılacak gibi ağrıyordu sabah. bir de her sahura uyanıyor zaten, akşamki uyutma seremonisi saat 5te tekrar yaşanıyor.
gündüz de sürekli bir sinir halindeydi, dun nispeten daha iyi geçirdi, kollarımı ısırıyor, izin vermiyorum diye ağlıyor sıpa.
bunların hepsi ayri zamanlarda doğdular, niye topluca giriyorlar acep atak midir, Çatak midir, su zimbirtiya?![]()
Maşallah sana AsyaaNeyse HavamıZ değişsin sabah kahvemizi içtik top oynuyoruz![]()
Canım ramazan sonrasi gidersiniz olmaz mı? Ramazanda gerçekten çok zor olur yaArkadaşlar ya günler bana normalde yetmezken ramazanda hiç yetmiyor hep bişeyler yetiştirme telaşındayım çok yorgun hissediyorum Ayşenin uykularında çok bozuldu gece uyumuyor sahurda uyanıyor mutlaka resmen bir iki lokma yiyerek oruç tutuyorum sahurdan sonrada hep bir çızırtı halinde dişlerde çıktı daha devamı geliyor demek ki dün migrenim tuttu yine iftarı zor ettim bulantıdan gece artık acile gidecektim dayanamadım ama sabah mecbur devam tempoyabide eşim kayınvalidem görümce den almaya gidelim diyor ist. Ona canım sıkıldı perşembe gidip pazartesi dönelim diyor sen git gel ramazanda çocuklar oruç hiç bozmayalım düzeni hem hastalık var markete gitmeye korkuyor insan dedim morali bozuldu gitmek istemiyorsun dedi ben ne zaman anneme gidelim desem asla ikiletmez hadi gidelim der bencillik mi yapıyorum ama gitmek istemiyorum. Hem oruçlu oruçlu yolculuk yapmak istemiyorum hem orda kimse oruç tutmuyor oruç var hatimim var çocuk var virüs var görümce de eşi de işe gidip geliyorlar hoy hoyy hoyyy