düzen oturmuş rahatsan boşver canim devam et böyle

inan en önemlisi bizim sakin ve pozitif hissetmemiz. öyle bi yansıyor ki çocuklara. yani yok az yemiş az uyumuş tv izlemiş değil bunlar fasofiso. annedeki sevgiyi şevkati güveni daimi hissederse mutlu sağlıklı çocuk odur bence . kendimden tırstım da biraz. sorguluyorum kendimi. eşim de farkında hepimizi etkiliyor diyor senin durumun. bakalım.belki hafta için bi yardımcı abla gibi bir düşünceye girdik. yeğenlerim geliyordu ama onlara ev işi pel yaptırmak herşey bende olurdu onlar çocuklara göz-kulak oluştular. biri olursa ev işi yemek felan yüküm azalır. çocuklarıma veririm enerjimi bende.
kacacaz mecbur 2 bebe bekliyor şekerparem. valla kuzum ben niyetli degilim ama su anda bile zor Allah size guc versin orucunuzu kabul etsin
tavan mi bak o bile izlendi

büyüğüm uyuyordu küçüğü de ablam aşağı indirdi ay ev sessiz kimse yok yapacak iş yok nasil bir heyecan sevinç bende sorma

babamlardayiz tabi ki ✌
geçmiş olsun tekrardan diş mi aşı mi tetikledi yoksa başka birşey mi var acaba ? 1 yaş tahlilleri yaptırdın mi canim. bi de ne çalışkan kadınlarsınız ya. allahtan eşim bu kısımları bilmiyor. adam yumurtaya razı özlüyorum diyor. ya da dışarıdan da olur modunda. benden hic umutlu dehil ve cok.hakli