olan hep bize oluyor ki

ne kusuru ya. bi de size bunun birbuçuk yıl sonrası modelini anlatsam. 1 saattir onunla.ugrasiyorum bu aksam. bi de guya civani babasina verdim bari tek cocuk uyutayim dedim. vay anam ne kriz ne aglama hickira hickira jeeeeeep diyor yaw nerde uyiyalim hayir anne haaayiiirrrr. uyuyan civan da uyandi. en son dedim benim uykum var gidiyirum bu sefer anne tamm (tamam yani) anne tamm . e hadi gidelm oglum dedim. yatakta ara ara duygusallasiyor annem askim hadi uyu diuorum

geçen hafta bende bi delirmiştim. korkutmak istemediğim için de benden uzağa götürün diyorum ablam ayıp kız çocuğun diyor. ama valla sabrım yoktu. o an kendimi cok net anladim sakinlesmek icin firsat istedim. senin de esin kosmus. aslinda o sallasa uyutsa gece. ben hemileyken areli heo esim uyuttu. paylas. biz mutsuz huzursuz olursak herkese yansıyor

ne 1 yasmış ya. hepsi aynı anda mi çıldırdı. gerçi civan bir diş çıkardı. bi de evde durmak istemiyorlar onu anladım.
ah canim ata

çok geçmiş olsun. kilo verir alırlar yeter ki iyi olsun kuzum

ağlamak iyi gelmiştir eminim. bu ara gerçekten bozuttular ama ne kadar sağlıklı atlatabilirsek öyle iyi. yazık küçücük bebeler. eşine pasla baharım. valla anne diye ağlasın ama annesinden korkup aglamasin✌
haydi hayırlısıyla olur inşallah

güzel yolmuş aferim.boyle devammm

canim benim ikimizinde eşi ailemiz konusunda.gercektwn çok verici anlayışlı. kimse ıkimiz kadar gitmiyordur ana baba evine. istemeyebilirsin ama onun da hakki. sadece hayir demek yerine sebeplerinle birlikte uygun zamani belirleyin derim. onun tarafından bak. korkularini sakince dile gwtirip cozum yolu bulun

guzel gelinim.bayiliyorum sanaaaa

bende gebelikde olan lekeler kaldı ya. kv o.kadar şey taşıdı bana ama ben hiç uygulaamıyorum ki ama mutsuz oluyorum lekelerle de.