• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kizlar 10 gundur diyet yapiyorum ve 2 kilo verdim.
Normalde tutamiyordum kendimi ama daha once kullanip 2 ayda 10 kilo verdigim banttan aldim.
Diyetmax diye bir bant bilmiyorum etkisi var mi ama canim hic birsey istemiyor. Ekmek ve tatliyi kestim zaten.
1 ay daha devam etsem super olur.
Birse leslie yapmaya calisiyorum ama firsat olmuyor pek
Maşallahhh süpersin

Depresyon mu 😄 ben onu yerim ham yaparim dedim ve Oglanla biraz mutfaga girdik. Ben seker hamurlarini actim ona gösterdim o da yapistırdi ve boyle sapsilik arılar yaptık 😄😄 depresyon neyin kalmadi..sonra mutfakti tezgahtı derken pammık gibi oldum😄
Karşınızda küçük aşçımızin marifetleri😁🧿
Oyyyy harika olmuş afiyet olsun

Arabayi aldik canim suan eksilerdeyiz saglik olsun insallah altından kalkariz.
Cok sagol.

Ya iste daha once 8 bucuk 9 gibi kalkiyordu bu sira 10 a kadar yatiyor birde uyaniklik suresi artti sanirsam gece gec yatiyor. Bu sabah 9 da uyandirmaya calistim.9 bucuga dogru kalkti. Aksam yatmaz sabah kalkmaz 😂
Arabanız hayırlı uğurlu olsun canım kazasız belasız iyi günlerde kullanın havalar düzelsin şu illet bitsin bol bol gezin hatta buraya da gelin🥰
Yok sadece 1 gun yükseldi atesi.bastan korktum ama sonra baktım dis çıktı sandim ama kosesi gömük kalmis.orasi da cikinca dustu atesi. Ates degil de huzrsuzlugu epeydir var.ama sizler de burda yazınca ben de normal herhalde diyorum 🥴
Huzursuzluk bu ara hepsinde var dönemsel demekki 🤔
daha neler değişecek bakalım 🙃

aynen bebeğim diye seviyorum zaten 😍

deniyeyim 😁 ya aslında leke acıcı krem aldım ama düzenli kullanmadım sonra da hepten bıraktım. güneş kremini de ihmal edince mersin gibi bir yerde çoğaldı ne yazik ki 🙄

tembelligimi çok belli ettim ama hic bilmiyorum ve zor geliyor bu işler 😔

sağlıcakla gidin gelin canim 🙏

günaydın dünürüm hayırlı olsun arabanız. haydi darısı bize. bende haber bekliyorum bugün yarın diye ama bakalım kısmet ✌

ya nasıl oluyor bu 🙃 biz yeni başladık sallamaya 🙈 emerek uyudu 11bucuk gibiydi ve hala uyuyor ✌ ama sallama olayı sayesinde benim dışımda da uyutabilen oldu şükür işime geldi sanki. arel kendi uyusa da yanında duracam illa ve ben olmalıyım başkasını istemiyor. yatağa koy çık olayına da hep vicdan yaptım yeltenemedim
Saol canım inş.
N Nehir8077 Helinnnnn Helinnnnn tesekkur ederim canlar.
Helinnnnn Helinnnnn darisi basiniza insllah

Zeyay1420 Zeyay1420 hayırlı yolculuklar canim
@Aslihaydo gecmis olsun canim ya nasil vurdun oyke benimde bacaklarim hep mor mor nereye vurmusum farkinda bile degilim.
Saol canım 💕
şimdiden geçmiş olsun canim. sifa olsun Ayşe kuzuma.
Oyyy yıktı ortalığı doktorumuz hiç bu kadar ağlayan olmamıştı dedi. Daha içeri girer girmez tanıdı tartılırken başladı ağlamaya😞
Bugun hem yemeğim var hem de dünden temizligimi yaptığım için çok işim yoktu 😍😍😍, şöyle bir toparladiktan sonra önce Asim beyi gezdirdim, sonra küçük kızımı dışarı çıkardım. 23 Nisan için süsleme malzemeleri aldik. şimdi paşayı uyutmaya çalışacağım. insallah uyur da cam süslemesini yapariz, öğretmenimiz fotoğraf istiyor.
23 Nisan coşkusunu yaşayamıyorlar ya bari bu kadarı olsun Zeynep te şiirini okudu video çektik öğrt yolladık bakalım.
hiç duymadım ama kilo vermiş olmana sevindim. bende sıkılaşmak istiyorum kilo vermeden. bolgesel biraz benjm problem ama egzersiz yapacak enerjiyi ve vakti henuz bulamadim 🤓

amanjn gecmis olsun simdiden 🙏
Saol canım
İsim vardı az buçuk çektim, hafta sonu daha rahatken çekerim. Uykusu vardı tam veremedi kendini
Maşallah güzelliğe bu verememiş hali mi nasıl oynuyor öyle dönmezler falan💕🧿
Çok teşekkür ederiz canım benim🥰 aynen dediğin gibi büyüğüm çok ağır başlıdır küçüğüm de afacan😁 Göktuğ hepimize mum tutturuyor 🤪
Senin de eşine maşşallah ne güzel bir ilişki kurmuş ailenle. Allah bozmasın 🧿🧿 benimki de 8 yıldır benim memlekette halen sindiremedi içine kompleks yapıyor 😒😒oğlan doğduktan sonra sustu biraz sanki 🤪
Nasıl geçti aşılar bu arada var mı sıkıntı?

Sağol canım fotoğrafçı düzenleyip yollayınca atayım dedim 😁 ben de onu çok seviyorum hatta albüm kağına onu seçtim🥰🥰
Eşim saolsun uyumludur girdiği ortamda sevdirir kendini hemen Burda yaşamayıda seviyor ama hep bir memleket arzusu var emekli olunca gideriz dimi falan diyor🥴
Aşıda yıktı ortalığı az buz ağlamadı zor sakinleştirdim.eve geldik ablamı görünce Bi duygulandı sanki aşı yeni vurulmuş gibi nasıl anlatıyor nasıl nazlandı ona hayret ettik susturalı baya olmuştu ama teyzeyi görünce içlendi yine hıçkıra hıçkıra ağladı. Ateş olmadı henüz ama ağrısı var belli bağıra bağıra ağlıyor daha yeni uyutabildim😞inş geceyi rahat geçirir
Depresyon mu 😄 ben onu yerim ham yaparim dedim ve Oglanla biraz mutfaga girdik. Ben seker hamurlarini actim ona gösterdim o da yapistırdi ve boyle sapsilik arılar yaptık 😄😄 depresyon neyin kalmadi..sonra mutfakti tezgahtı derken pammık gibi oldum😄
Oyy ben severim Alişimin o minik elleriyle yaptığı kurabiyeleri ne lezzetlidir şimdi onlar ımmmh ımmm

S Susam_tanesi nasıl oldu canım eşin daha iyidir inş. Sen nasılsın çok yoruldun bu süreçte ama inş sağlıkla aylarında bu yorgunluklar geçer. İpek kuzusu nasıl
Çok sağol canım eşim 2 gündür baya iyi bizde de bişey çıkmadı çok şükür. Öyle böyle bitti oldu. Yoruldum ama alıştım galiba insan her şeye alışıyor ya da biteceğini bildiğim için sabrediyor olabilirim. Hatta bu akşam yarın sabaha börek yaptım koydum dolaba sabah pişireceğim. Ara öğünlerde eşime ne vereceğimi şaşırıyorum girip mutfağa bişey alıp gidemiyor ki. Genelde çorba iyi geliyor diye çorba istiyordu ama şimdi biraz daha iyi olduğu için böreğe sevinir.

Eşimin kıymetini anladım çok yardımcıymış bana. Tüm yük üzerinde olan kadınları da anladım işleri çok zormuş 😣

Sizin aşınız da zor geçmiş. Nazlı kuzu ayşeye geçmiş olsun. Biz de olacağız şu karantinamız bi bitsin bi de onları organize etmem gerekecek.

Çok sağol canım eşim 2 gündür baya iyi bizde de bişey çıkmadı çok şükür. Öyle böyle bitti oldu. Yoruldum ama alıştım galiba insan her şeye alışıyor ya da biteceğini bildiğim için sabrediyor olabilirim. Hatta bu akşam yarın sabaha börek yaptım koydum dolaba sabah pişireceğim. Ara öğünlerde eşime ne vereceğimi şaşırıyorum girip mutfağa bişey alıp gidemiyor ki. Genelde çorba iyi geliyor diye çorba istiyordu ama şimdi biraz daha iyi olduğu için böreğe sevinir.

Eşimin kıymetini anladım çok yardımcıymış bana. Tüm yük üzerinde olan kadınları da anladım işleri çok zormuş 😣

Sizin aşınız da zor geçmiş. Nazlı kuzu ayşeye geçmiş olsun. Biz de olacağız şu karantinamız bi bitsin bi de onları organize etmem gerekecek.

Cok sevindim iyi olmasina cok sukur canim.

Bununla geçmiş gitmiş olsun inş okuldan bir arkadaşın testi pozitif ti atlatamamış ateşi düşmedi hastaneye yatırdılar öyle üzülüyorum ki eşi de kendisinde buralı değil aileleri uzakta anne hastanede iki çocuk baba evde ateşi düşürmüşler ama çok öksürüyorum boğulacak gibi oluyorum göğsüme bişey oturmuş gibi nefes alamıyorum diyor😞
Eşin böreği seviyordu bahsediyorsun iyi yapmışsın sevinir moral olur biran önce toparlar daha iyi olur ipek böcüğünüde çok özlemiştir

Gunaydinlar herkese 💐🏵☀️
Arabanız hayırlı olsun Baharım kazasız belasız güle güle kullanın.Allah ödeme kolaylığı versin
Sagolun canlar 😍

Kalppare Kalppare kiiz sen inst. Actin da beni mi eklemedin senin isminde biri var karsima cikip duruyor ve buradakiler hep ortak arkds 🤔 😁
Ben de NURİYE diyecektim değilmiş
Alişimin ellerine sağlık. Gelinciğim nasıl öperim kuzuları
Valla daha güzel oynuyor hem sesi çok açamadım, hemde kendisininde uykusu vardı. Kapı sesine oynar derlerya Duru öyle. Kapıdan overlokçu, patates soğancı geçiyor, onlara bile oynuyor. Umutta çok oynar, benden kaynaklanıyor. Baş edemedigimde açtım açtım oynadım.
Bahar cansın kuzum. Biz de çok dans ediyoruz. Müziği çok seviyor hemen sallanmaya geçiyor. Yerim ben bu kıpırdakları

bayıldım ve bi ümitlendim oğlum ilgisiz diye üzülüyordum belki o da ali gibi büyüyünce annesiyle takılır 😍
Meraklanma annesi siz yolun çok başındasınız 🤗🤩 biz de yeni basladık..ben mutfaga meraklı olsun istiyorum biraz 🙈😁 eli is tutsun 😄
senin bi de iki ogluş amma eglenceli olur vallahi düşündüm de 🤩❤ ben ilk önce sogan ve sarımsak kabuğu soydurdum helin.çoook seviyor hala daha.ver eline o soyarken sen de yemek hazırlığını yaparsın.ser altına bir örtü minnak parmaklarıyla soysun da soysun 🥰🧄🧅🧄🧅
Oyyyy harika olmuş afiyet olsun
Tesekkur ederim ebru🥰🥰
Arabanız hayırlı uğurlu olsun canım kazasız belasız iyi günlerde kullanın havalar düzelsin şu illet bitsin bol bol gezin hatta buraya da gelin🥰

Huzursuzluk bu ara hepsinde var dönemsel demekki 🤔

Saol canım inş.

Saol canım 💕

Oyyy yıktı ortalığı doktorumuz hiç bu kadar ağlayan olmamıştı dedi. Daha içeri girer girmez tanıdı tartılırken başladı ağlamaya😞

23 Nisan coşkusunu yaşayamıyorlar ya bari bu kadarı olsun Zeynep te şiirini okudu video çektik öğrt yolladık bakalım.

Saol canım

Maşallah güzelliğe bu verememiş hali mi nasıl oynuyor öyle dönmezler falan💕🧿

Eşim saolsun uyumludur girdiği ortamda sevdirir kendini hemen Burda yaşamayıda seviyor ama hep bir memleket arzusu var emekli olunca gideriz dimi falan diyor🥴
Aşıda yıktı ortalığı az buz ağlamadı zor sakinleştirdim.eve geldik ablamı görünce Bi duygulandı sanki aşı yeni vurulmuş gibi nasıl anlatıyor nasıl nazlandı ona hayret ettik susturalı baya olmuştu ama teyzeyi görünce içlendi yine hıçkıra hıçkıra ağladı. Ateş olmadı henüz ama ağrısı var belli bağıra bağıra ağlıyor daha yeni uyutabildim😞inş geceyi rahat geçirir

Oyy ben severim Alişimin o minik elleriyle yaptığı kurabiyeleri ne lezzetlidir şimdi onlar ımmmh ımmm
Aksam yemek yemedi paso kurabiye yedi 😁 teşekkür ederiz dünürüm 🥰 gelinime iyi baksin diye şimdiden egitiyorum😁😄❤❤

Aşınız sifa olsun demek çok agladi kıyamam 😔 Allah şifa versin kuzuya 🥰
Bununla geçmiş gitmiş olsun inş okuldan bir arkadaşın testi pozitif ti atlatamamış ateşi düşmedi hastaneye yatırdılar öyle üzülüyorum ki eşi de kendisinde buralı değil aileleri uzakta anne hastanede iki çocuk baba evde ateşi düşürmüşler ama çok öksürüyorum boğulacak gibi oluyorum göğsüme bişey oturmuş gibi nefes alamıyorum diyor😞
Eşin böreği seviyordu bahsediyorsun iyi yapmışsın sevinir moral olur biran önce toparlar daha iyi olur ipek böcüğünüde çok özlemiştir
Çok üzüldüm ya.. Allah acil sifalar versin 🤲😔😔

Iste güçlü kadın 👏 zor da olsa yılmadan atlattın 🥰🧿❤ su karantinayi da atlattin mi tamamdır 🙏❤ Allah evinize saglik neşe huzur versin canim🤲
Arabanız hayırlı olsun Baharım kazasız belasız güle güle kullanın.Allah ödeme kolaylığı versin

Ben de NURİYE diyecektim değilmiş

Alişimin ellerine sağlık. Gelinciğim nasıl öperim kuzuları

Bahar cansın kuzum. Biz de çok dans ediyoruz. Müziği çok seviyor hemen sallanmaya geçiyor. Yerim ben bu kıpırdakları
Teşekkür ederim dünürüm 🥰
Bak abisi böyleyse kız kardeşi kim bilir ne marifetlidir 😁 eee annesi marifetli bir damadım var kızım kayinvalidesinden geri durmamalı ki kocası da mutlu olsun kayınvalidesinin de ici rahat etsin 🤗🥰😁❤ onu da en güzel sekilde yetiştireceğim 😁 egitiyorum cekirgeleri 😁🦗 Allah nasip etsin büyütmeyi evlendirmeyi amin çokça amin 🤲🤲🤲🤲🤲❤❤❤

Ya bu cocuklar acaba gunduz koşuşup durduklari icin gece bacakları mi ağrıyor da uyanıyorlar.00.00 da uyandi.simdi uyudu🥴 salla salla derman kalmadi😑😑 biraz masaj falan yaptım oyle daldi ama debelenmekten yorulduğu icin de dalmiş olabilir🙄

Ya bu cocuklar acaba gunduz koşuşup durduklari icin gece bacakları mi ağrıyor da uyanıyorlar.00.00 da uyandi.simdi uyudu🥴 salla salla derman kalmadi😑😑 biraz masaj falan yaptım oyle daldi ama debelenmekten yorulduğu icin de dalmiş olabilir🙄
Valla üzülüyorum yavruların haline . Kim bilir dertleri ne acaba bir anlasak. Dediğin gibi yoruluyor da olabilirler , diş de olabilir . İnşallah bugun hepimiz için güzel bir gün olur , hepinize günaydın bu arada 🌞
BKGK BKGK arabanız hayırlı olsun canım Allah kaza beladan korusun , güle güle kullanın .

Back
X