- 2 Eylül 2019
- 5.390
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.348
- 248
S
Susam_tanesi
canim cok şükür atlattınız..korona sonrasi bu tarz sıkıntılar oluyormuş..o da geçer yakında insAllah
❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Panik atak olabilir mi canım o geldi aklıma diğer testlerde bir şey çıkmadıysaSaolun kızlar eve geldim şimdi öğleden sonra sonuçları göstermeye gidicem bakalım ne diyecek kan idrar tahlili Ekg eko efor testi herşeye baktılar belli bir sebebi yok aniden yükseliyor kalbim pır pır pır çarpıyor ve nefesim kesiliyor yaşına göre ciddi sıkıntılar kalp krizi beyin kanaması a sebep olur bunlar dedi ama baş ağrısından başka şikayetim yok emzirdiğim için yüksek doz ilaç veremiyorlar 2 tansiyon ilacı kullanırken bu haldeyim bakalım gerekirse kesicem emzirmeye ilaçlar yeterli gelmiyorsa. Oruçlu değildim regl dönemi 4 gündür tutmuyorum açlığa bağlasam ondan da değil![]()
Ohh ohh çok güzel haber.. Demek tuv tuv diyor haaBuralardayım giriyorum bir iki okuyorum, hop geri cikiyorum. Ömrüm tuvalette geçiyor desem yeridir. Bir umut gidiyor bir Duru, bu ara abarttilar. Kız tuvaleti öğrendi nereden öğrettiysem, gerçi meme askindansa tuvalet aşkı daha iyi neyse. Kardayim hanımlar bez masrafı bitti bizde.
Kalppare kayınvalidede az değilmiş. Şikayet edilecek seymi bu Allah aşkına ayıp etmiş.
S Susam_tanesi eşin nasıl oldu daha iyidir inşallah.
Jadesi asyam ne güzelde uyuyor maşallah ona. Tek uyku yormuş kuzumu. Ağzının tadını biliyor pidenin yerini tutar mı, senin verdiğin sebze
![]()
Sevmek serbest yalnız Alişko da sımsıkı sarılir öper bak karışmam Asya kıskanırAhahha ya ama yaikisini de alıpsıka sıka sevecwğim
![]()
Cek çek kız hatıraa heepp bunlar..bazen Alinin videosuna denk geliyorum. 1 dk cekmisim bos bi video cocuk oylece duruyor ama artik benim icimde hangi firtinalar kopuyorsa o araMesela ben aşırı çekiyorumgörmemişin çocuğu olmuş
![]()
Oyy 8 implant mıHoşgeldin canım. Tebrik ederim valla erkenden öğrettin sabrına
Durucum da nasıl akıllı maşşallah tuv tuv yapıyor demek. Benimki de zor bezleniyor aslında öğretilir bu yaz da bakalım sabır lazım.Allah kabul etsin oruç küçük çocukla çok daha zor oluyor haliyle. Ben de sahursuz tuttum geçen hafta kızım tutmayınca. Uykusuzluk daha çok etkiliyor beni. O da dün başladı gece sahura kalktık artık Göktuğ un da dün uykusunun pek tadı yoktu sahurda da ağladı eşim baktı hemen 2 dk yedim suyumu içtim şükür. Biraz da dikkat ediyorum 4 kg vermişim
Damadın iyi şükür büyüdü baya saçını da kesincekanepelere tırmanıyor geri iniyor bazadan da inmeyi öğrendi. Kollarını aça aça çiftetelli oynamayı öğrenmiş bir de
Eşim 8 tane implant yaptırdı dün baya zorlandı haliyle onun nazıyla tuzuyla uğraşıyorum ben de![]()
Tek tek yapmıyorlar canım başlamışken hepsini bir yaparız dedi bikaç yerle görüşmüştük önceden de üniversite hastanesinde yaptırdı orası da aynı şekilde söyledi. Sonradan değil de çekilip takılması çok daha kolaymış bu arada dişinizi faln çektirmeyi düşünüyorsanız hemen implantı da ayarlayın sonrasında çok daha zor oluyormuş yerini açmak. Eşimde sigara kaynaklı diş eti çekilmesi vardı çekildikce sallandı dişleri mahvoldu. Geçen sene diş tozu yaptırdı yine cerrahi işlemle açıp çene kemiğini güçlendiriyorlar implantı için. O da baya zor geçmişti. Allah sağlık versin gerçekten gerisi boşOyy 8 implant mıcanım neden 8i biirden oldu? Meraktan soruyorum.ben bir bir yapılıyor sanıyordum. Gecmis olsun..
gecmis olsun kuzum, ben iki tane yaptırmıştım, benim eski cekiklerdi, taa ortaokuldan. o ilk çene kemiğini açtıktan sonraki baş ağrısı fena, yaparken uyuşuk, bir sey anlamıyor da, bir iki gün agri kesici almıştım. sekiz tanenin ağrısını düşünemedim doğrusu.Tek tek yapmıyorlar canım başlamışken hepsini bir yaparız dedi bikaç yerle görüşmüştük önceden de üniversite hastanesinde yaptırdı orası da aynı şekilde söyledi. Sonradan değil de çekilip takılması çok daha kolaymış bu arada dişinizi faln çektirmeyi düşünüyorsanız hemen implantı da ayarlayın sonrasında çok daha zor oluyormuş yerini açmak. Eşimde sigara kaynaklı diş eti çekilmesi vardı çekildikce sallandı dişleri mahvoldu. Geçen sene diş tozu yaptırdı yine cerrahi işlemle açıp çene kemiğini güçlendiriyorlar implantı için. O da baya zor geçmişti. Allah sağlık versin gerçekten gerisi boş
Amin inşallahUmudum- kuşcuk yuva yapacakmış niyeti bozmuş senin pencerenin önüne
aslında güzel olur Yumurtlaması, yavrunun çıkması vs çok heyecanlı olur gözlemlemesi
bir süre pencereyi açamazsın tabi.
Ne sıkıntın varsa çözülür inşallah Allah ferahlık versin tüm sorunlar sen anlamadan ortadan kalksın![]()
Valla yeşim'cim bende artık çok istahliyim. Asyam haklı hamur işine bende sardım bu ara.Ya sen nasıl bir kadınsın maşallah sana öğrettin bitti ha
Sorma pide nerde ekmek nerde işte![]()
Oh ohh maşallah kendinden büyük pideye iştah kabartmiş. Afiyet bal şeker olsun kuzuma.Jadesi biri pide mi dedi
Gecen gun masadan pideyip laps diye yere çekip oturup cimcirmeye baslamisti videoya almıştım.bu da resmi
Büyüdüler yaa![]()
Evet bezden kurtulduk kurtuldukta sürekli vc ve el yıkamamiz ful devam. Canı sağolsun poposu rahat etti. Hep birşeymi dokunuyor poposu kızarıyor diyordum. Megersem kakali hiç kalmasada deymesi bile yakiyormus bizim kızı.Ohh ohh çok güzel haber.. Demek tuv tuv diyor haamasAllah ona
senin sabrına da masAllah canım
❤
Sevmek serbest yalnız Alişko da sımsıkı sarılir öper bak karışmam Asya kıskanır
Cek çek kız hatıraa heepp bunlar..bazen Alinin videosuna denk geliyorum. 1 dk cekmisim bos bi video cocuk oylece duruyor ama artik benim icimde hangi firtinalar kopuyorsa o araanalik duygulari kabarmis herhal
Oyy 8 implant mıcanım neden 8i biirden oldu? Meraktan soruyorum.ben bir bir yapılıyor sanıyordum. Gecmis olsun..
Sağol canım Duru çok inat ve sinirli bir kız. Eğer ben onu 2 yaşı bekleseydim bana kök söktürdü. Hazır aklı çok ermiyorken vc yi sevdirmem iyi oldu. Tabi umutun payı çok bu durumda. Hep onu otururken gördüğü için, klozete karşı bir hevesi vardı. İkinmayida abisi öğretti hep karşısında gösterdi. Oyun gibi geldi
Ayy geçmiş olsun oruç mu çarptı kiKızlar ben yine 20 tansiyonla hastanedeyim![]()
Ahahah ya elif ya ekmek canavarı oldu bunlar neyse yesinler genç yaştaJadesi biri pide mi dedi
Gecen gun masadan pideyip laps diye yere çekip oturup cimcirmeye baslamisti videoya almıştım.bu da resmi
Büyüdüler yaa![]()
Ohhh kıskananlar var şimdiden babası satılsın hemen geliyor elindeki işi bırakıp yapışıyor popomaOhh ohh çok güzel haber.. Demek tuv tuv diyor haamasAllah ona
senin sabrına da masAllah canım
❤
Sevmek serbest yalnız Alişko da sımsıkı sarılir öper bak karışmam Asya kıskanır
Cek çek kız hatıraa heepp bunlar..bazen Alinin videosuna denk geliyorum. 1 dk cekmisim bos bi video cocuk oylece duruyor ama artik benim icimde hangi firtinalar kopuyorsa o araanalik duygulari kabarmis herhal
Oyy 8 implant mıcanım neden 8i biirden oldu? Meraktan soruyorum.ben bir bir yapılıyor sanıyordum. Gecmis olsun..
Stres beni yemeye iter evde kalıp kilo verene helal olsun zatenValla yeşim'cim bende artık çok istahliyim. Asyam haklı hamur işine bende sardım bu ara.
Oh ohh maşallah kendinden büyük pideye iştah kabartmiş. Afiyet bal şeker olsun kuzuma.
Evet bezden kurtulduk kurtuldukta sürekli vc ve el yıkamamiz ful devam. Canı sağolsun poposu rahat etti. Hep birşeymi dokunuyor poposu kızarıyor diyordum. Megersem kakali hiç kalmasada deymesi bile yakiyormus bizim kızı.
Sağol canım Duru çok inat ve sinirli bir kız. Eğer ben onu 2 yaşı bekleseydim bana kök söktürdü. Hazır aklı çok ermiyorken vc yi sevdirmem iyi oldu. Tabi umutun payı çok bu durumda. Hep onu otururken gördüğü için, klozete karşı bir hevesi vardı. İkinmayida abisi öğretti hep karşısında gösterdi. Oyun gibi geldi
Zeyay1420 canım geçmis olsun..Allah şifa versin..tansiyon sakaya gelmez..gerekirse emzirmeyi kes canım
Panik atak olabilir mi canım o geldi aklıma diğer testlerde bir şey çıkmadıysa
Zeyay1420 geçmiş olsun canım , dikkat et kendine
Saolun kızlar şimdi geldim hastaneden sonuçlarım temiz çıktı şükür gizli damar tıkanıklığından şüphelenmişti ama herşey temiz çıktı emzirme kaynaklı ilaçları yetersiz kalıyor bir tanesinin dozunu yükseltti biraz kullanıcam normale dönmezse emzirmeyi bırakıcam şu bu arada aşıyı mutlaka önerdi kronik rahatsızlıklara çok çok önemli olman gerekiyor dedi ve Alman aşısını önerdiAyy geçmiş olsun oruç mu çarptı ki![]()
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine sonuçların temiz çıkmasına sevindimSaolun kızlar şimdi geldim hastaneden sonuçlarım temiz çıktı şükür gizli damar tıkanıklığından şüphelenmişti ama herşey temiz çıktı emzirme kaynaklı ilaçları yetersiz kalıyor bir tanesinin dozunu yükseltti biraz kullanıcam normale dönmezse emzirmeyi bırakıcam şu bu arada aşıyı mutlaka önerdi kronik rahatsızlıklara çok çok önemli olman gerekiyor dedi ve Alman aşısını önerdi
Eminim çok zordur canim...senin icin de zordur eminim..eşinin acı çekmesi seni de çok üzyordur.insan bi hos oluyor onlar hasta oluncaTek tek yapmıyorlar canım başlamışken hepsini bir yaparız dedi bikaç yerle görüşmüştük önceden de üniversite hastanesinde yaptırdı orası da aynı şekilde söyledi. Sonradan değil de çekilip takılması çok daha kolaymış bu arada dişinizi faln çektirmeyi düşünüyorsanız hemen implantı da ayarlayın sonrasında çok daha zor oluyormuş yerini açmak. Eşimde sigara kaynaklı diş eti çekilmesi vardı çekildikce sallandı dişleri mahvoldu. Geçen sene diş tozu yaptırdı yine cerrahi işlemle açıp çene kemiğini güçlendiriyorlar implantı için. O da baya zor geçmişti. Allah sağlık versin gerçekten gerisi boş
Bana umut veriyorsun BaharValla yeşim'cim bende artık çok istahliyim. Asyam haklı hamur işine bende sardım bu ara.
Oh ohh maşallah kendinden büyük pideye iştah kabartmiş. Afiyet bal şeker olsun kuzuma.
Evet bezden kurtulduk kurtuldukta sürekli vc ve el yıkamamiz ful devam. Canı sağolsun poposu rahat etti. Hep birşeymi dokunuyor poposu kızarıyor diyordum. Megersem kakali hiç kalmasada deymesi bile yakiyormus bizim kızı.
Tekrar geçmiş olsun canım ❤ inşAllah tekrarlamazSaolun kızlar şimdi geldim hastaneden sonuçlarım temiz çıktı şükür gizli damar tıkanıklığından şüphelenmişti ama herşey temiz çıktı emzirme kaynaklı ilaçları yetersiz kalıyor bir tanesinin dozunu yükseltti biraz kullanıcam normale dönmezse emzirmeyi bırakıcam şu bu arada aşıyı mutlaka önerdi kronik rahatsızlıklara çok çok önemli olman gerekiyor dedi ve Alman aşısını önerdi
Hayırlı olsun canım kazasız belasız güzel günlerde kullanınşükür biz de arabamızı aldık nihayet. az daha büyük bir arabaya geçtik 2 çocuk olunca. 3. olursa artık düşünemiyorum![]()