Bence güzel bir başlangıç olmuş canım sanırım saati tutturmak önemli uyku işinde. Ben de hiç sallamadan uyutuyordum emzirerek kucağımda vs bakıcı sallıyor diye sallamaya alışmış iyice bu 2 haftada sallamaya başladım bir tık kolay oldu ama 2 gecedir uyanıyor ve yarı salla yarı meme derken 1-1,5 saat ayaktayım işe de geldiğim günlere denk geldi gerçekten çok uykusuz kaldım. Canım sıkıldı salladığım için mi uyanıyor acaba diye. Normalde uyansa da mama yiyip emip geri uyurdu şimdi dirilmeye başladı.
Bu uyku işini iyice oturmadan çözmek gerek bu dönem nasıl uyuyacağına iyice alıştığı bir dönemmiş burda kazanılan alışkanlıklar daha zor bırakılıyormuş. Bebeğe sarılmaya çok düşkün oldu yatağa gider gitmez bebee bebee diye sayıklamaya ağlak ağlak ses çıkarmaya başkıyor ama bebeğe sarılıp kendini sallattırıyor. Şöyle yanıma yatırayım uyusun istiyorum ama bakalım ne zaman olur. Aklı ermeye başladı aslında dediklerimi anlıyor gel sarıl diyorum anlıyor gel yat diyorum anlıyor ama işte kurtlu kızım benim hop bişey geliyor aklına kalkıveriyor.
Hayırlı olsun arabanız canım. Allah kaza bela vermesin

Biz de oto koltuğu bakıyoruz ama hiç bilmiyorum neye bakmalı ne özelliklerine dikkat edilmeli? Tavsiyen var mı? Ya da kullanan tüm annelere soruyorum şuna dikkat et diyeceğiniz biz özellik var mı? Eşim biraz bakmış 360 derece dönenler yatabilenler yükseltilebilenler bir sürü özellik model saydı. Hangileri mutlaka olmalı? Banliyö de oturduğumuz için şehir içi bile yarım saat yolculuk ediyoruz şehir dışına da 2-3 ayda bir çıkarız yani çıkardık pandemi öncesi

yani bizim için önemli bir konu.
Bu arada
@BKGK siz de araba almıştınız sanırım canım hayırlı olsun size de Allah kaza bela vermesin

Ödeme kolaylığı versin..