• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar zar zor şirketten izin aldım annemlere gidicegiz 🥳🥳 bana 5 yıldızlı otel konforu geliyor 😂🙈 eşim ik mik yaptı sonra bizi kiramadi bebisede sana da iyi gelir dedi 😍 dönünce ful ise basliycam biraz geriyor beni ama artık yaşına geldi diyorum buna şükür 🙏 biryandan grup içi iş degistirmek istiyorum ama sureclerim ilerlemiyor 😑
Neyse smdi uzuuunn zaman sonra şehir dışına çıkmanin heyecanını yasiyim ins hava çok güzel olur bebişim keyifli olur 🙏
konuşmaya ihtiyacım varmış sanırım 🙈😂Siz nasılsınız?
Oh ne güzel kaç gün kalacaksın. Havalar artık güzelleşiyor, ortam değişikliği ikinizede iyi gelir. Bizim yerimizede tadını çıkar tatilinin. Hayırlı yolculuklar 😘

Kızlar zar zor şirketten izin aldım annemlere gidicegiz 🥳🥳 bana 5 yıldızlı otel konforu geliyor 😂🙈 eşim ik mik yaptı sonra bizi kiramadi bebisede sana da iyi gelir dedi 😍 dönünce ful ise basliycam biraz geriyor beni ama artık yaşına geldi diyorum buna şükür 🙏 biryandan grup içi iş degistirmek istiyorum ama sureclerim ilerlemiyor 😑
Neyse smdi uzuuunn zaman sonra şehir dışına çıkmanin heyecanını yasiyim ins hava çok güzel olur bebişim keyifli olur 🙏
Ohh çok iyi olmuş sizin için hangi şehirdeler? ben de bakıcı bize gelebilsin diye izin almaya çalışıyorum dünden beri 😒 hayaller hayatlar 😔

Uyku eğitiminde ilk gecede başladıktan sonra diğer gün gündüz uykusunada deneyin diyorlar ama ben iki geceden sonra denemiştim ama şak diye uyudu hiç direnmeden şok olmuştum :) psikolojik olarak birşeye alışma direncimiz 3 gunmus 3 gün sonunda aliscagini düşünüyorum 😍
Yaaa gerçekten mi , dur ben bunun hayali ile bir hafta da olsa dayanırım 🤣 şu an ilk defa gündüz denedim ve tam bir saatimi aldı . Piş yapmaktan ağzımın suları aktı 😁 bugun erken kalktığı için erken yatırdım . Bakalım iki uyku yapabilsek iyi olur yoksa iftara yine perişanız . Sen hangi yöntemle uyuttun ?
Oh ne güzel . Ben de eşim götürmedi diye ekstra gerilip duruyorum . Özel araçla şehirler arası yasak değil mi

Maşallah bence de Hayırlı olsun N Nehir8077 ama çocuğun hazır olması ve fizyolojik olarak zaten doktorlar 18. Ay diyor bence acele etme canım Bilemedim 😁
acele değil de Ebrucugum, doğru zamanı bulmak çok önemli. bir de zamanla tuvalet eğitimiyle ilgili bilgiler cok değişti.

11 sene önce annem, ben 6 aylıkken sizi
her sabah lazimliga oturturdum, 1 yaşında da öğrendiniz cisi derken, yok ya kaslar bile gelismiyormus diye düşünüyordum. ama simdi tuvalet iletişimi, bezsiz bebek furyası aldı başını gitti. bu süre boyunca değişmeleri gozlemleyince tek doğru olmadığını fark ettim. sadece çocuğa da bağlı değil, anneye, evdeki cocuk sayisina yasina bağlı değişiyor.i
inşallah doğru şekilde veririz eğitimi cunku tuvalet eğitimi karakteri de etkileyen bir süreç. ve bir eşik var, o esigi kaçırınca 4 yasina kadar bile bezlenen var, hem anneye hem cocuga eziyet. benim de en dert ettiğim iki konu biri sütten kesme biri tuvalet. insallah rahat geçer.

Sağol canım dediğin özelliklere göre tekrar araştıralım. Sizinki dönenilen model mi? Biz artık doğumdan itibaren olanı almayız büyüdü ipek nasılsa

Başkasıyla bu iş olmuyor bizim de bakıcı var işin içinde işte. Aslında bu zamana kadar iyiydi ama 2 gündür niye öyle yaptı bilmiyorum..

Yaa geri döndünüz demek. Ben de kestireyim biraz gürleşsin istiyorum. Bizim oralarda güller tomurcuk olumca kestirirsen gürleşir derler çok az kaldı mayıs haziran gibi olur. Ama ben de kıyamıyorum. Bebek saçları mı kıvırcık yoksa alttan gelir mi acaba benimkine hiç benzemiyor yapı olarak ince telli ve düz gibi bana çekse tam kıvırcık olurdu 🥰
gelen saclar kivircik mi alttan, duz mu, düzse kivircik olmaz ama kivirciksa kivrilir tekrar. cok da güzel nasallah

Günaydın kızlar
Bugün 6 buçukta uyanan oğlum anasını sevindirik etti 🤪 yataktan indi dolandı geri çıktı ben de salladım attı kendini uyudu tekrar🥰9 a kadar emerek uyuduk şükür hayallerimin bir karşılığı oldu🤣🤣
Yalnız erken kalkmak sayesinde hallediyormuşum ben işleri yetişemedim kızlar derse girecek onların Göktuğ un kahvaltısı falan biraz zor oldu. Sabah yürüyüşüne gidemedim işlerimi halledeyim diye. Öğleden sonra artık kısmetse🤪 N Nehir8077 gördüm fotolarını bıdıklar nasıl tatlılar 🧿🧿🧿 ben 2 kez çıkarıyorum artık benim oğlanı. Dün de bir gölet var balıklarla dolu onlara bayat ekmek atmaya gittik nasıl mutlu oldu balıklar çırpındıkça sıpa😊
Yasaklarda ben yine arabasına atıp yürüyüşe çıkarım parka değil de marketlere doğru yürürüm ama hava almak da çok önemli. Millet rahat rahat gezmesine, tatiline gitti, toplantılarını yaptı cesiremesini de biz çekecekmişiz. Sıkmam kendimi de çocukları da o kadar diye düşünüyorum tam bahar geldi heryeri yemyeşil biraz hava nefes alacağız yasaklar tepemize bindi. Parklar, bahçeler yasak olmamalı bence kapalı mekan harici serbest olmalıydı her zaman.

acele değil de Ebrucugum, doğru zamanı bulmak çok önemli. bir de zamanla tuvalet eğitimiyle ilgili bilgiler cok değişti.

her sabah lazimliga oturturdum, 1 yaşında da öğrendiniz cisi derken, yok ya kaslar bile gelismiyormus diye düşünüyordum. ama simdi tuvalet iletişimi, bezsiz bebek furyası aldı başını gitti. bu süre boyunca değişmeleri gozlemleyince tek doğru olmadığını fark ettim. sadece çocuğa da bağlı değil, anneye, evdeki cocuk sayisina yasina bağlı değişiyor.i
inşallah doğru şekilde veririz eğitimi cunku tuvalet eğitimi karakteri de etkileyen bir süreç. ve bir eşik var, o esigi kaçırınca 4 yasina kadar bile bezlenen var, hem anneye hem cocuga eziyet. benim de en dert ettiğim iki konu biri sütten kesme biri tuvalet. insallah rahat geçer.
Ben de tamamen aynısını düşünüyorum Dilzar asla tek doğru yok çocuk büyütürken. Keşke ilk kızımda da o kadar kurallı olmasaydım diyorum herşey zamanla oturuyor.

Umudum Umudum kolay gelsin canım benim oğlan da bikaç gece üst üste kendi beğişine koydum uyudu sonra uyumadı sallanmak da istemiyor yatakta döne döne uyuyor battaniyesine sarılıp ama ben bırakamıyorum baya da sürüyor yarım saati geçiyor uyuması o şekilde. Amann sallasam bundan iyi diyorum çoğu zaman🤪 nasıl değişiyor huyları sürekli yeni bir alışkanlık ediniyorlar

Ohh ne mutlu sana kafa dağıtırsınız 💃💃 dönünce de istediğin bölümde başlarsın işine güzelce büyüdüler artık şükür yaşlarını geçirdik bıdıkların

Ben de oğlanın odasını ayıracam artık kızlar küçük odadaki bilgisayarı yatak odasına taşıyacam. Oyuncak dolabı aldım o geldi onu kurup yerleştireceğim oyuncaklarını. Kitaplık aldım bir de duvara onu takacağım. Kanepe var odada onu da açıp orda yatırayım artık rahatca diyorum beşikte rahat dönemiyor küçük herif. Baktım taşınacağımz yok yavaştan odasını yapayım yavru kuşumun dedim ben de🤪

Sağol canım dediğin özelliklere göre tekrar araştıralım. Sizinki dönenilen model mi? Biz artık doğumdan itibaren olanı almayız büyüdü ipek nasılsa

Başkasıyla bu iş olmuyor bizim de bakıcı var işin içinde işte. Aslında bu zamana kadar iyiydi ama 2 gündür niye öyle yaptı bilmiyorum..

Yaa geri döndünüz demek. Ben de kestireyim biraz gürleşsin istiyorum. Bizim oralarda güller tomurcuk olumca kestirirsen gürleşir derler çok az kaldı mayıs haziran gibi olur. Ama ben de kıyamıyorum. Bebek saçları mı kıvırcık yoksa alttan gelir mi acaba benimkine hiç benzemiyor yapı olarak ince telli ve düz gibi bana çekse tam kıvırcık olurdu 🥰
dönme olayı doğumdan itibaren olanlarda var diye biliyorum. canim bi de takip et indirimde al. sürekli değişiyor fiyatlar.
İnşallah geçicidir benim 31 aylık kucaktan inmiyor. Umut sırtımda Duru kucakta oluyor. Yaşta var bel açıldı artık benim galiba. Sanki belim sırtım kırık olarak yatağa yatıyorum. Çocuk bakmak gerçekten çok zormuş. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Çocuklar da azıcık bizlerden memnun olsun. Kaprisli böcekler.
kaprisli böcek 🤣 valla ruh sağlığım gitti bedenimi soylemeyecem🤐
Geçmiş olsun canım senin nedir bu migrenden çektiğin. Birde ev kazasımi geçirdin.
Maşallah civanima o ne güzel saçlar, kıyma annesi o saçlara. Çok güzel duruyor, kız annesi olarak kıskanmadim desem yalan olur. 2 tel saçın yolunu gözlüyorum.

Çok doğru tespitler yapmışsın. Benimkilerde 9 ila 9.30 da yatıyor sabah 6 da kalkıyorlar. Maşallah diyelim de kendi dilimizle nazar etmeyelim. Bana erken yatmalari ilaç gibi geliyor.
ah baharım senin çocukların boncuk gozleri herseye bedel 😍 migren pesimi birakmiyor. sersem gibi evde dolanıyorum. ayağımı da zorlamak istemiyorum. arada ağrı oluyor zonklama gibi. babamlara gidecez zaten yine. çocukları apartmanda eve tikmayalim dedik.
Oyy Allahimm..çatt diye çatladım 🤤😅😅😅🧿🧿❤ masAllah..
Ben de olsam kıyamazdim 🤩😍🧿🧿

Ayağin nasıl oldu canım 🙁
sagolasin canim bakalim dayanabildigimiz kadar kestirmeyiz😍 onler gidecek ama gozlere geliyor biz bile dayanamıyoruz. ayagim fena degil ya zaten babamlara gidecem daha kolay geçer vu süreç ✌
oh ne güzel. şimdiden hayırlı yolculuklar. bol eğlenceler. iş iyi gelecektir emin ol ve umarım gönlünden geçen olur 🙏
Ohh çok iyi olmuş sizin için hangi şehirdeler? ben de bakıcı bize gelebilsin diye izin almaya çalışıyorum dünden beri 😒 hayaller hayatlar 😔
ya çok saçma bi tam kapanma hali oldu
Günaydın kızlar
Bugün 6 buçukta uyanan oğlum anasını sevindirik etti 🤪 yataktan indi dolandı geri çıktı ben de salladım attı kendini uyudu tekrar🥰9 a kadar emerek uyuduk şükür hayallerimin bir karşılığı oldu🤣🤣
Yalnız erken kalkmak sayesinde hallediyormuşum ben işleri yetişemedim kızlar derse girecek onların Göktuğ un kahvaltısı falan biraz zor oldu. Sabah yürüyüşüne gidemedim işlerimi halledeyim diye. Öğleden sonra artık kısmetse🤪 N Nehir8077 gördüm fotolarını bıdıklar nasıl tatlılar 🧿🧿🧿 ben 2 kez çıkarıyorum artık benim oğlanı. Dün de bir gölet var balıklarla dolu onlara bayat ekmek atmaya gittik nasıl mutlu oldu balıklar çırpındıkça sıpa😊
Yasaklarda ben yine arabasına atıp yürüyüşe çıkarım parka değil de marketlere doğru yürürüm ama hava almak da çok önemli. Millet rahat rahat gezmesine, tatiline gitti, toplantılarını yaptı cesiremesini de biz çekecekmişiz. Sıkmam kendimi de çocukları da o kadar diye düşünüyorum tam bahar geldi heryeri yemyeşil biraz hava nefes alacağız yasaklar tepemize bindi. Parklar, bahçeler yasak olmamalı bence kapalı mekan harici serbest olmalıydı her zaman.
bu sefer daha sıkı olacakmış herşey. para lazım sanirim. bol bol ceza yazılır garibana. zengini de evde kal diye yalisindan mesaj verir. destek vermeliydi işini kapatan bir çok insan var ödemeler de kapanmıyor ki. offf yaşam derdi geçim derdi hepsi birbirine girmiş. nasıl bitecek bu illet.

Bugün ayşenin 1 yaş kontrolü vardı birde kapanma öncesi annemi ziyaret etmek istedim ama şu mübarek günde trafik yine beni buldu İstanbulda kimse kalmamış sanırım Bolu dağı kilit kaldık mı yine trakte 45 dk dır bekliyoruz

Dert ettiğin iki konuda travmatik sonuçları olabilen konular çok haklısın yani. Ben de aynı durumdan endişe ediyorum. Sende tecrübe de var bakalım ben nasıl üstesinden geleceğim..

gelen saclar kivircik mi alttan, duz mu, düzse kivircik olmaz ama kivirciksa kivrilir tekrar. cok da güzel nasallah
Sadece uçları kıvırcık olduğuna göre düz geliyor diye tahmin ediyorum 😬 Sağ ol canım uçları iyice kırpık kırpık oldu ama böyle de bağlanıyor diye kestiresim yok bir yandan da biraz çoğalsın istiyorum ben de arada kaldım helin gibi

dönme olayı doğumdan itibaren olanlarda var diye biliyorum. canim bi de takip et indirimde al. sürekli değişiyor fiyatlar.

kaprisli böcek 🤣 valla ruh sağlığım gitti bedenimi soylemeyecem🤐

ah baharım senin çocukların boncuk gozleri herseye bedel 😍 migren pesimi birakmiyor. sersem gibi evde dolanıyorum. ayağımı da zorlamak istemiyorum. arada ağrı oluyor zonklama gibi. babamlara gidecez zaten yine. çocukları apartmanda eve tikmayalim dedik.

sagolasin canim bakalim dayanabildigimiz kadar kestirmeyiz😍 onler gidecek ama gozlere geliyor biz bile dayanamıyoruz. ayagim fena degil ya zaten babamlara gidecem daha kolay geçer vu süreç ✌

oh ne güzel. şimdiden hayırlı yolculuklar. bol eğlenceler. iş iyi gelecektir emin ol ve umarım gönlünden geçen olur 🙏

ya çok saçma bi tam kapanma hali oldu

bu sefer daha sıkı olacakmış herşey. para lazım sanirim. bol bol ceza yazılır garibana. zengini de evde kal diye yalisindan mesaj verir. destek vermeliydi işini kapatan bir çok insan var ödemeler de kapanmıyor ki. offf yaşam derdi geçim derdi hepsi birbirine girmiş. nasıl bitecek bu illet.
Ne kadar doğru dedin bol bol ceza kesecekler. Biz zorunlu çalışan gruptayız hatta sektör olarak kritik bir sektörüz ama bize bile yarından itibaren bu izin kağıtları yeterli olmayacak demişler ne istiyorlar anlamadım işe gelebilmek için canımızı verelim bari 😥

Vallahi evlere kapanmakta bunalttı hem bizleri hem çocukları. Bazen çocuklara çok yansitmasamda sinirleniyorum. Hiç bir yerede çıkamıyoruz, bugün bahçeye çıkardım. Eve girince koma olarak uyudular. Evde ne kadar olsa meğer yorulmuyorlar mış. Artık hergun bahçeye çıkaracağım. Baş edemem sanıyordum, aslında çocuklar o kadar bunalmış ki evdekinden daha çok söz dinlediler.
Ah ne güzel gelmiştir bahçe balkon bile farediyır onlara 😍 pek mibnnoşlardı maşallah ikisine de 🧿

Ne kadar doğru dedin bol bol ceza kesecekler. Biz zorunlu çalışan gruptayız hatta sektör olarak kritik bir sektörüz ama bize bile yarından itibaren bu izin kağıtları yeterli olmayacak demişler ne istiyorlar anlamadım işe gelebilmek için canımızı verelim bari 😥
Yuhh yani ee nasıl olacakmış izin kağıdı yetersiz olur mu hiç işe gidiyorsunuz iyice saçmaladılar resmen.

Şu an dil gelişimleri bebeğe göre değişiyor sağlıkta tek doğru yok ama fizyolojisi değişmiyor bebeğin kasları gelişimini mecburen beklemek gerekiyor. Bende katılıyorum karakteri etkileniyor o yüzden iyi karar vermek lazım gerekirse doktor destekli bile olabilir

İyiyiz bizde senin adına çoook sevindim inşallah keyifli bir tatil olur 🌸🌸🌸

Günaydın kızlar
Bizde hep erken kalkıyoruz 7 de kahvaltı sofrasındayiz. Dediğin gibi evet açık havanın yasak olması, üstelik havalarda ısındı. Kendimizi geçtim çocuklara üzülüyorum. Bende önce kasap sonra market yaptım. Sonrada bahçede oynattim. Epeyce yoruldular şimdi uyuyorlar. Güneşte çarptı sanırım.
Ah ne güzel gelmiştir bahçe balkon bile farediyır onlara 😍 pek mibnnoşlardı maşallah ikisine de 🧿
Valla söz verdim yağmur olmadığı sürece hergun cikarticam. Önce alışveriş sonra oyun.
IMG_20210429_142233.webp
IMG_20210429_151202.webp
Tabi şimdi bende hizlidan yemeklerimi yapmam lazım.

Back
X