• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ay allahım bu sahneler hep tanıdık 😅 bacaklarımın arasına gelip tutununca babası geri mi gireceksin kızım der hatta 🤣🤣🤪 bugün bir kucağımda ipek bir elimle erişteleri tencereye attım hanımefendi görmüş elini uzattı baktım alıp tencereye atıyor 😍 hemen de kopyadı yaptığımı.
Bizde de babası bana niye böyle yapmıyor diye kıskanıyor 😁 Anayım ben ana diyorum 😁

Ben de istiyorum uyumak canım 😴😴
Biz de aşı olduk ya.. biraz huzursuz.. noldu nesi var kuzuların 🙁
İnşallah sende uyursun aşı benim çocukları aksine çok uyutuyor.
Birşeyleri yok keyfi uyumadilar. Dün saatleri geçti bende birşey olmaz bu gün gec yatsinlar dedim, Demez olaydım. Oynamalarına izin verdim kalktı umut duruyuda kaldırdı her seferinde, oyun oynamak için. Duruyu geri uyutmak biraz zor oluyor. Gece sürekli salladım durdum, ikisinide. Yani hasta değiller şımarık lar.

Ah keşke iki uyku yapsa. Bugun 7:30 da uyandı . Öğleden sonra 13:40 da doktor randevumuz olunca 2 uyku yapalım bakalım uyuyacakmı diye düşündüm . Sabah 11:10 gibi uyuttum ama bir saat sürdü . Doktor sonrası da parkta yorarım gelince ikinci uykuya düşer dedim . Tabi bu benim hayalimdi😁 ama ikinci uykuyu yapmadı . Bir saatten fazla bekledim . Tek uykuda direnecek sanırım . İftarda zor dayandı . 20:20 de uyudu . Akşam uykusu kolay oldu 20 dk sürmedi sanırım . Erken uyudu erken uyanır . Öğlen 2 gibi uyuyup 2 saat uyku yapsa tam süper olacak 💃🏻 İki uykuda uyku araları 5-6 saat olsun diyor . Tuttururuz inşallah 💆🏻‍♀️
Hayaller ve hayatlar😂😂 bu yaşta 5-6 saat uyanık kalmaları fazla bence ya ikinciyi uyumayınca Deniz de pert oluyo 7-8 saat uyanık kalmış oluyo ama zorluyo baya yani🤦🏼‍♀️ sena tek uykuda direneceksen uzun uyuyacaksın tatlımm🥰

Şu an aklımdan geçtin etiketleyecektim ki yazmışsın..bu ara pek göremez oldum seni meger annecigin gelmiş.hosgelmis sefa gelmis 😍😍
Asya da ananesiyle vakit geçirsin bakalim..iyi eglenceler canım🤩😍
Evet anneanne ile işine gelince takılıyor gelmezse kızıyor sinirleniyor 😅 sağolasın şekerparem kapanmayı bizde geçirecek bende bol bol ders çalışırım inşallah 🙏

Bugünün rekoru bende dersim 10.30 başlayacaktı eşime dedim Ayşe sende biraz daha uyuyacağım diye bir uyandım saat 11 ben şok dersinde kaçırmışım elektrikler kesilmiş bakım için genel bir kesinti yapmışlar eşimde öğrenci grubuma yazmış beni uyandırmadan. Kalktım ayşeyle oynadım onu uyuttum eşime bıraktım Zeynep le markete gittik şimdide ilk kez parka geldik bomboş ve hava mis gibi🥰🥰🥰

Çok zor bir durum ya kabulleneceksin uyum sağlayacaksın ya da çekip gideceksin arada kalarak kendini üzersin her günün onları konuşmak ile geçer ayrı evde ama aynı kişileri konuşa konuşa eşinle sen yıpramırsın. Çocuk duyar o yıpranır ya bu deve güdülecek ya bu diyardan gidilecek ha çok mu kolay gitmek asla çocukla hele o yüzden güdmeyi dene istersen
Çok sevindim gözünüz Aydın olsun kızlar 💐
😍
Sağol kuzum 😍

Benşm de annem geldi kızlar okuyorum anca pek yazamıyorum affola 😍
Gördüm canım gözün aydın 🤩 benim annem de çok üzülüyor en son gördüğümde yerde sürünüyordu yürümeye başladı göremedik diye. Tam geleceklerdi pozitif çıktık sonra kapanma sağlık olsun diye diye içimde patlıyor herşey..

Back
X